2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canim yaa cook guzel ders oldu bu durum aslindabize biliyormusun..kardaizcim buralardaydi okusaydi keske.... "sizin ser bildiklerinizde hayir,hayir bildiklerinizde ser vardir" Allahim hayirlisini versingercekten hakkimizda bende buna inaniyorum cok...canim simdi ozetle kisa bir tedavi surecine baslayacaksin 3 aykadar oylemi??? acaba dusugunun sebebi buna bagli olabilr mi??? aslinda ozaman hersey incelenseydi ama iste belki dogru zaman simdi... tatlim insallah hersey guzel gider ve 3 ay sonra mucizen hemen gelir saglikla insallah bitanem... daha fazlada herhangi bi sebep icin uzm kendini. insallah hersey yoluna girecek.....canim benim hayirlisi hakkinda...
evet.. kizinla bulusuyorsunuz bu ay

ben de bu yazdigin cümleye bayildim canim ama gülmekten doktor hikayem assagida hemen

agzini yirim senin gadasini aldigiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm...ayy yaa ne tuha oldum... "kizini" derken...ogunleride goruruz insallah Yaraabbim... sen oglan ben kiz haa....

ask olsun kızlarrr. ama sahuruda erken yapıyoruz biz. sonucata hepimiz 16 küsür saat oruclu kalmıyor muyuz?? sizde ona gore sahuru gec yapmıyor musunuz ?
Allah a cok sukur 3 gundur tutuyoruz. güzelde gidiyor.. inanın erken gec diye bisey yok. o kadar beklemişken 2 de 3 saat daha bekleyebilirim.. ben alıskanım cunku...

insallah canim benim ama benim süphem yok zaten sen ikizim oldugun icin.. demistim zaten birincinin cinsiyeti belli, esas ikinciyi merak ediyorum

yani bitanem simdi bu kizamik hastaliginin bebisimi etkilememesi icin ne gerekiyorsa o yapilacak ve 3ay koruncam.. bu arada da iste hormonla ilgili felan bi sorun var mi onlara bakilir ben de güzelce spor yaparim, cünkü bu karin kaslarini doguma hazirlamak acisindan cok önemliymis, bugün ebe-hemsireyle konustum arkadasin evinde, o söyledi.. bu arada burda dogumdan sonra hemsire eve gelip bebegi ve anneyi kotrol ediyo, sabah arkadas aradi cagirdi, bebisini yikadik birlikte.. normalde 1 saate evden anca cikan ben, 10 dk gecmeden damladim bebisin uyku saati geliyor diye arkadasa da sasirdi yani uzun lafin kisasi iyi de olur belki.. simdi de diyorum insallah hamis degilimdir :44::44::44::44: hayata bak yaa... dengem bozuldu olur ya yumurtlarim onunda tutacagi tutar.. ama canim zamanlama süper normal oluyor cünkü döngüme göre henüz yumutlamadim. düsügün sebebini de bilmiyorum tatlim ben onu o zamanki sartlara bagliyorum.. yani kizamikcik hastaligi sonucta cocuklarda olur, alakasi yoktur heralde.. o zamandan da önce incelenecekti teeeee ben yeni geldigimde.. hani oazaman kim dil biliyor yol iz biliyordu??? güc bela bi kere gittim bi kizla, o zaman da kim para verdi testi karsilamak icin??? pasam zaten cocuk istemiyoruz testi de yaptirmayiver dedi cikti isin icinden sanki babasinin hayrina yaptiriyor.. bugün söyledim sen böyle böyle yaptin diye, ne dedi biliyor musun?? ben bebek istemiyorum demedim, sen istemiyordun, ben hep istedim.... :44::44::44::44::44::44: simdi ne alaka??? dedim lafi kivirma bunu dedin mi dedin, senin yüzünden iste... öyle iste canim bakicaz ve göricez...

ben sadece sakasina söylemistim tatlim, alincagini düsünemedim özür dilerim..

selam kızlar yaşadığınız sorunları yaşamış bir hamile olarak darısı başınıza diyorum, inşallah allah hepinize kısmet eder, ben de hamile kaldığım ilişkide 1-2 saat yataktan kalkmamıştım ve sağ tarafıma doğru yatmıştım sağ tarafa yatarsan erkek, sola yatarsan kız olurmuş diye okumuştm bi topikte, bende tuttu, darısı szlere inşallah

ayy Allah iyiligini versin tatlim yaa tamam uzulme sende uzun sure oruclu kaliyorsun Allahheppimizin oruclarini kabul etsin guzelim.... haklisin yani 1-2 saat daha beklenir... no probléme sekerrr........
anliyorum tatlim... insallah ozaman hersey oturur rayina.. buzamana kadar esinle olan ufak tefek sorunlarda cozumlenir... oglusunda butun islemerdensonra gelirgobusune ve seni uzecek hadiseler olmaz artik... Allah gonlune gore versin canim benim.. butun bu sureclerde bizimlesin ha ona gore....

haklisin tabi ilk zamanlarizordu tek basina bunlari takip etmek.. bidaha o gunleri yasatmasin Rabbim.. herseyin yoluna girecegi gunler yakin insallah guzelim... biz yine dualarimizi edelim ve hayirlisini isteyelim rabbimden... cocuk oluncada umarim biraz daha dikkatli davranmaya baslar esin ve insallah da oyle olur...

Son düzenleme:

ayyyyyyyyy canim Allah bagislasin oglusunu... ikizim bak duydun muuuu???

neguzel yavruna kavusmussun kucagiina da almayi nasipetsin Allahm insallah Hayirlisiyla.....dualariniin sagol amin...

bugün kafasina saksi düsmüs gibiydi.. hic ilgilenmedim ama dayanamadim yine de gittim onla dr'a. beni de ceke ceke götürdü iceriye, iki tane igne yedi o igneyi yerken benim popom acidi yaa.. sonra dedimki aliyorsun ahimi basina gelmeyen kalmiyor.. bi kere daha beni delirtti yine böyle simdiki gibi, o zaman da gitti kaza yapti.. ignenin verdigi etki miydi yoksa gercekten de dank mi ediyor artik bilemiyorum cok masumdu bugün..

bu arada da tabiki buralardayim, daha sizlerin hamis haberini alicam.. insallah bundan sonrasi hayirli olur.. bugüne kadar olanlari unutturacak kadar güzel seyler olur insaalllaaahhhhhhh... hepimiz icin....

Son düzenleme:
ayyyyyyyyy canim Allah bagislasin oglusunu... ikizim bak duydun muuuu???

neguzel yavruna kavusmussun kucagiina da almayi nasipetsin Allahm insallah Hayirlisiyla.....dualariniin sagol amin...

ney ney??? heeee simdi duydum, kusura bakmayin uyku hali iste..

amin canim insallah, yavrunu da Allah bagislasin, insallah kizlar dogurdum geldim dedigin günleri de görürüz, daha dogrusu okuruz dur yaaa ben de yatayim sagima bakarsin bende de tutar

amiiin canim aminn

tabii almamazlumun ahini iste bazen aheste aheste bile cikmiyor yani... hemen cikiveriyor.... ama sevindim canim inan bu masumluguna.. insallah hepboyle devam eder...bence sevgi ve ilgisini gosteremeyen icinde yasayan cinslerden olabilir mi???

kuppemmmmm
nasılsın şekerim. nasıl gidiyor? mide bulantınmı başladı:26:
ıhhh mide bulantım yokkk tatlım Allaha şükür ama çok fazla iştahım da yok..hem sıcak hem hamilelik ikisiii birden olunca zor oluyoo fıstığım..bir kilo inişteyim şuan, yemek yiyemiyorum çok fazla..sizi çok özledim ama çok fazla giremiyorum nete..bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum ama kavuşamadık burda da..neyse yarın yine girmeye çalışcam..öpüyorumm kuzuuuuuuuuuu

yok gülebilirsin, bende gülerek yazdım zaten..bilgisayardan değilde nette uzun süre durmaktan midem bulanıyooo vallahii..pcyi açmak bile içimden gelmiyoo öyle diiiimm..zaten bütün gün işte başındayım..öyle işte şeker..
demek screamden haber yok..Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin..umarım iyidir ya..o günden beri moralim çok bozuk..

anlamiyorumki tatlim o da olabilir.. ama defalarca söyledim bana karsi acik ol diye, hem de her konuda.. nasil kendi ihtiyaclari olunca konusmayi biliyorsa, onun sevgisi de benim ihtiyacim o zaman da dile getirmeyi bilsin di mi ama?? insallah canim hepimizin kocalari hep öyle masum akilli uslu olurlar

bu arada kaynanamla yarin ise gidiyorum yaaa öfff sabahin köründe 6'daa.. git simdi ac acina yardim et isin yoksa.. ben ne güzel yatiyordum 10a kadar kayinbabam calistigi icin gidemiyor.. bitanecik oglu da pasa onun ne isi var iste felan... icimden gelmiyor ama napiimmm geldi yine beni buldu :97::97::97::97::97::97: sabah sporu niyetine diye avutayim kendimi bari

tatlicadimmmmmmmmmmmmmm derecen ne kadar yükselmiş öyle inanamıyorummmmmmmm, güzel haberler geliyor sankiiiiiiiii yaa...Allahımm inşallah düşmezz ve bu ay güzel haberler alırız sendennn..ay çok mutlu oldum

aaaaa azramında yükseklerdeeeeeeeee..siz beni mutluluktan öldürmek istiyorsunuz galiba bu ay

Son düzenleme:
hadi kizlar hepinize iyi geceler.. malum yarin yorucu bir gün olacak.. sabahtan baslicam kosturmaya.. hepinizi öpüyorum kocaman kocaman ... iyi geceler tatli rüyalar.. Allah hepinize rahatlik versin

hadi kizlar hepinize iyi geceler.. malum yarin yorucu bir gün olacak.. sabahtan baslicam kosturmaya.. hepinizi öpüyorum kocaman kocaman ... iyi geceler tatli rüyalar.. Allah hepinize rahatlik versin

tatlım bence yarın senin çokk sevineceğin bir olay olacak..içime öyle doğuyor..lütfen isteksiz gitme, mutlu huzurlu bir şekilde gitt..kayınvalideni de çk kafana takmamaya çalış tamam mı..iyi geceler..iyi uykular..

ben sadece sakasina söylemistim tatlim, alincagini düsünemedim özür dilerim..

ben cok alınganımdır bunu gercekten dıyorumm. ama saka yaptıgını anlayamadım acıkcası.. ozur dılencek bı durum yok ki.. bende sıktım canınızı. kusura bkmayın..

ıyı geceler kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…