- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.221
inşallah canım inşallah görmezsin...
,bu arada nihanca nerelerde, merak ettim :26:
ben geldim güzel haberlerim var salı günü doktora gittim ymurtam çatlamış kendiliğinden ve bizde o gün faaliyetteydik ay çok hevesliyim
kızlar bu gün benim adet olmam lazım. ama henüz kırmızıları görmedim. inşallah görmem
ben geldim güzel haberlerim var salı günü doktora gittim ymurtam çatlamış kendiliğinden ve bizde o gün faaliyetteydik ay çok hevesliyim
kızlar bu gün benim adet olmam lazım. ama henüz kırmızıları görmedim. inşallah görmem
aminnn cümlemize..hemen hemen aynıları yaşıyoruz bizde..hele sen yeni karar vermişsin mesela ben 1senedir uğraşıyorum ...doktora gittinmi hiç ?
canikom nihancanın kocası yurtdışı görevine gitti..o da evini kapatıp annessine gitti..annesinde de internet yok bağlatacaktı ama hala gelen giden yok..inşallah hamiştir benim canım arkadaşım..face den msj attım ona ama cvp yok...inşallah iidir :)
hadi gözünaydın...gelmen için msj mı atalım yaniiii ??
kisss yoksa???? ay hadi insallah
aaaaa ne güzel canim gözünaydin diyelim, salinin üstüne 14gün sonra sonuc alirsin o zaman degil mi???
canikom nihancanın kocası yurtdışı görevine gitti..o da evini kapatıp annessine gitti..annesinde de internet yok bağlatacaktı ama hala gelen giden yok..inşallah hamiştir benim canım arkadaşım..face den msj attım ona ama cvp yok...inşallah iidir :)
hadi gözünaydın...gelmen için msj mı atalım yaniiii ??
inşallah olmazsın canım yaa bu ay açılışı sen yap Ramazanın bereketi üzerimizde olsun senin arkandan da bizler gelelim inşallah heyecanlandım hee
Evet gittim simear testi ultrasonlar falan hepsini yaptırdım ama Kadin dogumcu bulmak ve güvenmek de mesele simdi cok tatli bir arkadasım var Kadin dogumcu istiyorum diye klomen başladı sen hic kullandın mı? Arkadas da olsa şüphe uyandırdı :/
inş tutar ya ilkindede doktora gittiğim ay hamile kalmıştım ondan bu kadar hevesliyim son 12
kendime topik açtım bidanemçok fenayım demi
inşallah cnm. bakalım. hafif sızılar var karnımda kasıklarımda. genellikle kanamayla birlikte başlar ve çok fazla ağrım olur. bir de karın altı şiş bilmiyorum artık hayırlısı olsun.
inş tutar ya ilkindede doktora gittiğim ay hamile kalmıştım ondan bu kadar hevesliyim son 12
kendime topik açtım bidanemçok fenayım demi
bak bak bakkkkkkkk topik açan gidiyor diye bi kaide mi var ayol aaaaaaaaa ?? fenasın valla...benimde topiklerim var ama ben canikolarımı bırakmıyorummmm
insallah canim senin cocugun var mi??? ben bilmiyorum kusura bakma... hani dedin ya ilkinde tuttu diye.. :44::44::44::44:
son kullanılanlara ekleyeyim bari sonra bulması zor oluyo topiği.. varmı sizde hamile kalan son zamanda
3 aylıkken kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum canımmminş giden bebeğim tez zamanda kardeşini yollar bana cennetten
off sabah sabah yine geldi aklıma
ay canim özür dilerim yaaa hatirlattim sanirim, essek benilk de düsük riski yüksekmis zaten, ben de yasadim arkadasim da.. bak simdi maasallah tas gibi bebegi var.. ikiciye vücut da biliyor ne oldugunu.. Allahin takdiri bir de.. biri öyle oldu diye ikinci de öyle olcak diye bir sey yok.. hep derler bi düsük yapanin düsük riski yüksek diye.. hic de öyle degil.. sen icini ferak tut.. bir sey olmayacak bak da gör
yok tatlım ya benm hep aklımda zaten.. allahım birdaha yaşatmasın (kimseye)
çok sabırsızım ben yapı olarak hemen olsun istiorum tekrar rüyalarıma bile girio artık
1 hafta önce rüyamda bebek emziriorum sütüm çok gelio bi leğen doluo falan
hayırlısı artık
ilkinde de hamile olduğumu rüyamda görmüştüm test yaptım çıktı
safa malum oluyo galiba
hayırlısı inşallah,
bende rüyamda çift çizgi görmüştüm, ama ne yazık ki testi bile yapmaya kısmet olmadı malesef
bu ay çok kaptırdım kendimi farkında olmadan.. olmazsa çok büyük hayal kırıklığı olur
gerçi bu 4 ayımız kürtajdan sonra doktor 2 kere yumurtlama olmuş 4 ay içinde çok acele etme dedi
gelde anlat bunu bana
canlarımm ben çıkıyorumm kocacım bu akşam da geç gelcek bnde anneme gidicem iftaraahadi öpüyorum hepinizi hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)) teletabies gibi oldu aynı sarılalım sıkı sıkıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?