2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

inşallah canım inşallah görmezsin...
,bu arada nihanca nerelerde, merak ettim :26:

canikom nihancanın kocası yurtdışı görevine gitti..o da evini kapatıp annessine gitti..annesinde de internet yok bağlatacaktı ama hala gelen giden yok..inşallah hamiştir benim canım arkadaşım..face den msj attım ona ama cvp yok...inşallah iidir :)

ben geldim güzel haberlerim var salı günü doktora gittim ymurtam çatlamış kendiliğinden ve bizde o gün faaliyetteydik ay çok hevesliyim

hadi gözünaydın...gelmen için msj mı atalım yaniiii ??

kızlar bu gün benim adet olmam lazım. ama henüz kırmızıları görmedim. inşallah görmem

kisss yoksa???? ay hadi insallah

ben geldim güzel haberlerim var salı günü doktora gittim ymurtam çatlamış kendiliğinden ve bizde o gün faaliyetteydik ay çok hevesliyim

aaaaa ne güzel canim gözünaydin diyelim, salinin üstüne 14gün sonra sonuc alirsin o zaman degil mi???

aminnn cümlemize..hemen hemen aynıları yaşıyoruz bizde..hele sen yeni karar vermişsin mesela ben 1senedir uğraşıyorum ...doktora gittinmi hiç ?

Evet gittim simear testi ultrasonlar falan hepsini yaptırdım ama Kadin dogumcu bulmak ve güvenmek de mesele simdi cok tatli bir arkadasım var Kadin dogumcu istiyorum diye klomen başladı sen hic kullandın mı? Arkadas da olsa şüphe uyandırdı :/

hımmmm saol tatlım. biz onunla battaş tık merak ettim onu. o da yumurta takibi yaptırıyodu. sonu benim gibi olmaz inşallah.
srdrhly hadi hayırlısı güzelimmm

kisss yoksa???? ay hadi insallah

aaaaa ne güzel canim gözünaydin diyelim, salinin üstüne 14gün sonra sonuc alirsin o zaman degil mi???

inş tutar ya ilkindede doktora gittiğim ay hamile kalmıştım ondan bu kadar hevesliyim son 12

kendime topik açtım bidanem çok fenayım demi

inşallah olmazsın canım yaa bu ay açılışı sen yap Ramazanın bereketi üzerimizde olsun senin arkandan da bizler gelelim inşallah heyecanlandım hee

inşallah cnm. bakalım. hafif sızılar var karnımda kasıklarımda. genellikle kanamayla birlikte başlar ve çok fazla ağrım olur. bir de karın altı şiş bilmiyorum artık hayırlısı olsun.

hormon testi de yaptırdın mı?? evet ben klomen kullandım ama denememizin 9.ayında anca verdiler bana klomeni senin için çok erken bence ilk aydan daha dur bakalım ne klomeni hem senin yumurtlama problemin mi varki sana klomen vermiş doktor..bnce yanlışş..

inş tutar ya ilkindede doktora gittiğim ay hamile kalmıştım ondan bu kadar hevesliyim son 12

bak bak bakkkkkkkk topik açan gidiyor diye bi kaide mi var ayol aaaaaaaaa ?? fenasın valla...benimde topiklerim var ama ben canikolarımı bırakmıyorummmm

inşallah cnm. bakalım. hafif sızılar var karnımda kasıklarımda. genellikle kanamayla birlikte başlar ve çok fazla ağrım olur. bir de karın altı şiş bilmiyorum artık hayırlısı olsun.

hayırlısı canım inşallah bebiktir ayy iş arkadaşımda doktora gitti şimdi cinsiyet öğrenmeye bide senin için heyecanlandım Allahım hayırlı sonuçlar versin ikinize de inşallah

insallah canim senin cocugun var mi??? ben bilmiyorum kusura bakma... hani dedin ya ilkinde tuttu diye.. :44::44::44::44:

bak bak bakkkkkkkk topik açan gidiyor diye bi kaide mi var ayol aaaaaaaaa ?? fenasın valla...benimde topiklerim var ama ben canikolarımı bırakmıyorummmm

son kullanılanlara ekleyeyim bari sonra bulması zor oluyo topiği.. varmı sizde hamile kalan son zamanda

insallah canim senin cocugun var mi??? ben bilmiyorum kusura bakma... hani dedin ya ilkinde tuttu diye.. :44::44::44::44:

3 aylıkken kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum canımmm inş giden bebeğim tez zamanda kardeşini yollar bana cennetten
off sabah sabah yine geldi aklıma

ay canim özür dilerim yaaa hatirlattim sanirim, essek ben ilk de düsük riski yüksekmis zaten, ben de yasadim arkadasim da.. bak simdi maasallah tas gibi bebegi var.. ikiciye vücut da biliyor ne oldugunu.. Allahin takdiri bir de.. biri öyle oldu diye ikinci de öyle olcak diye bir sey yok.. hep derler bi düsük yapanin düsük riski yüksek diye.. hic de öyle degil.. sen icini ferak tut.. bir sey olmayacak bak da gör

yok tatlım ya benm hep aklımda zaten.. allahım birdaha yaşatmasın (kimseye)
çok sabırsızım ben yapı olarak hemen olsun istiorum tekrar rüyalarıma bile girio artık
1 hafta önce rüyamda bebek emziriorum sütüm çok gelio bi leğen doluo falan
hayırlısı artık
ilkinde de hamile olduğumu rüyamda görmüştüm test yaptım çıktı
safa malum oluyo galiba

kizlar bana müsade.. ben is yerine gitcem toplantimiz varmis.. drlara da bi ulasamadim.. biri önemli degil de digerine bugün gitcem ulasmam lazim.. hadi sonra görüsürüz kuzular :79::79::79::79::79:

hayırlısı inşallah,
bende rüyamda çift çizgi görmüştüm, ama ne yazık ki testi bile yapmaya kısmet olmadı malesef

hayırlısı inşallah,
bende rüyamda çift çizgi görmüştüm, ama ne yazık ki testi bile yapmaya kısmet olmadı malesef

bu ay çok kaptırdım kendimi farkında olmadan.. olmazsa çok büyük hayal kırıklığı olur
gerçi bu 4 ayımız kürtajdan sonra doktor 2 kere yumurtlama olmuş 4 ay içinde çok acele etme dedi
gelde anlat bunu bana

canlarımm ben çıkıyorumm kocacım bu akşam da geç gelcek bnde anneme gidicem iftaraa hadi öpüyorum hepinizi hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)) teletabies gibi oldu aynı sarılalım sıkı sıkıııııı

inşallah hayal kırıklığı yaşamazsın. ben bu ay çok fena oldum gereksiz yere. ne kadar üzülüp kahrolsa da değişen bişey olmuyo.
içimde yerli yersiz sanki hala bi umut boş yere. acaba üstüne hastalanmış olabir miyim diye. umut dünyası işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…