2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bakcaz kuzucum yaa... dedigin gibi insallah fazla bekletmez sadece 3aycik daha.. ben de simdi beklemek icin dua ediyorum.. su igneyi de olsaydim bi.. ay bi uykum var diyorum yatsammiki.. sonra da mal olup kalkarim heralde..

3 aycık bişey değil yaaaa.... bekleriz beraber...
valla benim bir uykum geldi bir uykum geldi. masada kafam düşüyo önüme doğru allahtan kalabalık değildi ofis gören olmadı. yoksaaaaaa irezil olmuştum.
elimi yüzümü yıkadımda toparladım. zor oluyo çalışana ramazan yaaaaa, açlık değil uykusuzluk koyuyo adama...

Son düzenleme:
iyiyim canım benım saol sen nasılsın?? iftara hazırlık yapıyorum yavas yavas. arada bır gelıp bakıyorumm..

hımmmm kolay gelsin tatlım.
bende iyiyim nasıl olsun tuhaf bi şekilde karın ağrım var. kırmızılar yarından sonra biter herhalde. başlarım bende tutmaya.
gerçi tutmuş gibiyim. sahurda kalktım yedim bişeyler hala şu saat oldu bir damla su bile içmedim.

saol canım.. işte oldugunu için yiyemiyor olabilirsin. arkadaslarında oruc tutuyorsa braz zor tabi. evde olsanda kaynananlar var belki cekinebilrsin..iyi bari dayanabiliyorsun gene.. gerci bende regl ıken yıyemıyorum..

cıkma vaktin yaklastı.. eve gidince ıftar yapıldıgı gıbı yat dınlen..

postlarinin hepsini okudum ama yazma firsatini ancak buldumm bgn temizlik yaptim dip kosee yoruldum esimde gelince kizdi beni niye beklemedin diye ama oda oruclu kiyamadimm. neysee konumuza doneyim:) valla herseyde bi hayir var lafi gercekten cok dogru... Allah korusun hamikeyken kizamikcik gecirsen bebegin ve senin icin cok tehlikeli... biran once asini ol tatlimm bekleme surecinde insallah cabucak gecerde senin batin icin yine gun sayarizz tabi suan hamis degilsen :) bnde mesela su cicegini cikarmadim vee bi yerden bulasirda cikarirsam cok tehlikeli bnm icin ... Allahim sen koru

Allah yardim etsin canim benim.. bekleriz kader ortagim birlikte bekleriz.. can yoldasi oluruz birbirimize :97::97::97::97::97:

sagol canim benim Allah razi olsun.. insallah bir sey olmaz.. bakalim sanmiyorum bir sey oldugunu.. o kadar bekledim biraz daha beklerim hiic sorun degil.. hormon testinde de bir sey cikmadiya o bile yeter.. bir de esimde bir sey cikmazsa her sey tamam Allahimin izniyle... belki de hamisimdir nerden bilebilirim ay yok ya olacaksa her sey iyi olsun.. ha 3ay sonra ha önce.. di mi ama???

kardaizcimm nbr???

ay benım moralim bozuldu gece gece.. yarın bir ihtimal yani büyük ihtimal koca tarafında 4-5 kişi misafirim gelecek yatılı hemde.. gelenlerin bir kısmıda oruc tutmuyor. napıcam bilemedim ben ya.. cok moralim bozuldu.. tamam hanı normaldede gelen giden cok ama bari ramazanda olmasa ya. ben gece 4 e kadar oturup oglen 12 - 1 e dogru kalkıyordum. sımdı boylede yapamıcam.. inss gelmezler ya..............

bekleriz bebeğim bekleriz tabi.
Allah yardımcımız olsun. sabrımız sonunda yüzümüz gülücek inşallah.

amin canim insallah yaa... vardir bunda da bi hayir

sIkma canini bitanem yapcak bir sey yok.. bari kendini üzme, yani onlarin sana saygi göstermesi lazim bu durumda.. dedigin gibi bu aralarda da misafir insan hic cekemez..

evet regen yaaa... haberı aldıgımdan berı hıc keyfım kalmadı.. inan dolapta tatlı ve dondurma var. onları yiyemeyecek kadar moralim bozuldu..

evet regen yaaa... haberı aldıgımdan berı hıc keyfım kalmadı.. inan dolapta tatlı ve dondurma var. onları yiyemeyecek kadar moralim bozuldu..

ah caniiiimmmm ciiden can sIkIci bi durum ama napacaksin.kac gun kalacaklar bari??? olaroruc tutmuyor demisinsimdi onlara kahvalti falan filan hazirlamalisin... Allah yardimcin olsun canim.. erken yatip sahura kalmalisin bu durumda istersen bugunden alistirma yap......

yok canım ya alıstırma yapmam. kahvaltıda hazırlayacagımı sanmam. bu konuda cok hassasım.. kım yıyecekse ahanda mutfak ahanda malzeme yapsınlar yesınler.. herkes benı bılır cevremde.. gelene ben hızmet ederım herzaman. yardım felan ıstemem.hıcbırseylerını eksık etmem.. bı zahmet sımdıde bana ve esıme anlayıs gostersınler.. bılemıyorum tabı yarın yada oburgun ne gosterecek... mısafire yok denmez ama bu kadar da cok ayy ayy.. ins vazgecerler gelmekten dıyorumm.. banane yaa..off poff yanı..

tamam canim bugununde acisini cikar ozaman..

ayy nasilda bunalmis canim yaa.. iyi ya kuzum kendileri hazirlarlarsa aslarini... sen oruc tutmuyorlar diyince ben yasliolabilieceklerini dusundum.. bende cumartesine davetaliyorum o bile kaygi yaptiki seni iii anliyorum.. canim insallah vazgecme olasiligi varsa vazgecerler yok vazgecmezlersede kolayca gecer gider insallah tatlim...cabuk giderler..

ay insallah vazgecerler.. eşime soyledimde ben ne yapabilirim gelmeyin mi diyeyim dedi.. o da haklı.. sahuru bile guzel yapamadımm. içimden gelmedi ya.. ay cok mu takıyorum kafama abartıyor muyum bilmiyorumm.. ramazanda yatılı misafir helede 4-5 gunn abowwwwwww ne yaparım ben yaaa... neyse kacayım ben bari. hoscakalınnn.. ha bu arada yarın giremezsem anlayın ki vehüüüüü vehüüü vehüüüüü gelmişlerdir...

namazımı kıldım. yattım. uyku tutmadı. bir bakayım dedim kimsecikler yokk.. neredesiniz kızlarr ????????????

iyidir güzelim ne olsun da
valla ramazanda bu ne misafiri yaa yatılı. 4-5 kişi gelemeleri neyse, oruç tutmuyorlarmış kendileri hazırlar yerler ona da neyse, 4-5 gün kalmakta ne yaaaa. vakitlice gel 1 hadi bilemedin 2 gün kal tatlı tatlı git. misafir dediğin ev sahibini bunaltmıcak. zaten o kadar kaldıktan sonra misafirlikten çıkıyo benim bildiğim.
neyse güzelim sayılı gün çabuk geçer, takma kafana.

günaydınnn derya nasılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…