2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

niye geldilerki yaaa .... Neyse canım hakkında hayırlısı inşallah bu aydan sonra uzun bir ara verirler

Hadi geçmiş olsun canım inşallah eşinde de bi sıkıntı çıkmaz Allah sağlık sıhhat versinde 3 ay sonra olsun nolcak bende kızamık geçirmedim inşallah geçirmemde

amaannn bu ne bee ramazanda da yatılı misafirmi olurmuş ya geldin bare 1 gün kal iftarını yap sahurunu yap ertesi gün öğlen git dimi ama hemde oruç tutmuyorlarmış kızdım şimdi İnşallah gelmezler canım

öğlen şekerleme yaparım. şimdi hiç uykum yok.

valla kıskanıyorum heee gözümden uyku akıyor bu sene ramazan uyku bakımından perişan etti beni yaa Allah affetsinde hala alışamadım gerçi iki gündür biraz daha iyiyim ama öğle saatlerinde eriyip akıyorum resmen... bazen bizim patronun odasındaki oturma grubunu kesiyorum acaba gidip yatsammı o yokken diye ama olmuyor işte :97:

günaydin kizlaarrr.... ay bu ne miskinlik bi türlü kalkamiyorum yataktan yaa.... yatak beni cagiriyoooooooooo - öte yandan - ev isleri beni cagiriyoooooooooooo bi yandan da midem acayip agriyooooooooooo........

sizde ne var ne yok kuzularr??? tatil sezonuyla ramazan birbirine denk gelince topk de bos kalir.. önceden ise giderken burasi kayniyordu, resmen gözüm arkada kaliyordu yaa ben tatile cikinca kimseler kalmadi desem yeridir...

bu arada screamaway bir daha ugramadi degil mi?????? ya merak ediyorum kk'ya gelse zaten yazar bize.. nasil oldu acaba...

günydın tatlımmmm
benide evdeki yatak çağırıyo
screamı bende çok meak ettim, hakkında hayırlısı neyse o olsun. bi not yazsa yine bize.

günydın tatlımmmm
benide evdeki yatak çağırıyo
screamı bende çok meak ettim, hakkında hayırlısı neyse o olsun. bi not yazsa yine bize.

evet canim ya ufak bir sey yazsa keske..

ayy haftaya ben de basliyorum ise.. insallah daha iyi hissederim.. dün aksam esime tr'ye gidelim dedim o da seneye dedi, mayis gibi.. ben de dedim hamile kalirsam zor gideriz diye.. tartistik biraz.. ise baslayim da kafam dagilsin biraz.. gercekten calisan birinin evde yapacak bi isi olmadan kalmasi, benim gibi mesela, zormus yaa..ev güzel ama uzun süreli sanirim zor geliyor calisana..

Slm kızlar

ya belkim biliosunuzdur sizde.ya benim şu 4-5 gündür acaip kasıklarım ağrıooo aslında ağrımak diilde garip bişiii.böle bi ağırlık bi çalışma varmış gibi sankim.karnım acaip şiştii.miğdem bulanıo ara ara sıcak basıoo sankim menopoza gircekmişim gibi bacaklarım sızlıoo bide göğüs uçlrımda ürperdiimde kabarcıklar oluşo böle uçları beyaz beyaz bacaklarım sızlıooo 12 temmuz da kendilinden bi düşük olmuştu acaba onun üstüne gebe kalmış olabilirmiyim.ne dersinizzz.....

merhaba..

olmus olabilir.. hepsi hamileleik belirtileri..özellikle gögüsler. bi test yapsana.. eger adet günün de gectiyse, en güveniliri öyle olur..

günaydin kusum... nasilsin iyi misin???

nolsun canikom yaa..dün annemdn geç geldik ekmek almayı unuttummmmm evde de yokmuşş sahurda bi tane nektari yedim bide 2 tane kurabiyecik (( başka bişi yemedimm o yüzden bugün zor geçecek belli

sen nasılsın...kocişle tartışmışın sen bu ara çok demişsin ya tr ye gidelim diye inadına öyle demiştir..sen biraz aman geçmesini bekle bi daha dersin :)

günaydın canikolarımmmmmmmm :)) ne var ne yok ??

günaydın güzel bayan ne olsun çalışmaca...
sen nasılsın ??

ya işte bakma bende çalışmak istemiyorum iyorum ama alıştım. evde olsam naparım sıkılırım büyük ihtimal.
zaten annem babam kızım yok eşim yok yok da yok. çalışmak iyi aslında bana şu anda. zaman dolduruyorum napimmm...

ya canim benim, eylülde izni basliyor gideceksek biletlere bakmak lazim.. hep bu para yok mu..hep o yüzden.. öyle olursa da hamile olsam da gelirim nasilsa 3ay gecmis oluyor arabayla da gitmem derim. bakalim konuyu tekrar acip öyle dicem.. yok pasam arabayla gitmek istiyorya derdi o..

annenlerle kizin nerdeler ki??? esini biliyoruz..

ayvalıktalar canım. bayramdan sonra gelicekler.

anammmm arabyla tr ye gelmek mi. kaç gün sürer regen ??

şimdi ben acaba diyorum ne zaman test yapayım...kan testinde 1günlük de olsa çıkıyor mu gerçekten...bide döllenme süresi ne kadar sürüyor...ona göre hesap yapcam ben

şimdi ben acaba diyorum ne zaman test yapayım...kan testinde 1günlük de olsa çıkıyor mu gerçekten...bide döllenme süresi ne kadar sürüyor...ona göre hesap yapcam ben

hly canım arkadaşım benim senin batın ne zaman.
sen batın günü gelene kadar bence hiç bişey yapma. amaaaa ev işlerinde de ağır kaldırma, ulaşamayacağın yerlere uzanma, koşma.
bence gününü bekle derim ben. bak bana test yapmak bile kısmet olmadı. ama senin bir gün bile geçse hemen testi yap. ama bekle

ayvalıktalar canım. bayramdan sonra gelicekler.

anammmm arabyla tr ye gelmek mi. kaç gün sürer regen ??

1,5 gün sürüyor canim.. ben severim araba yolculugunu.. erken hamielelikte zor da olmaz muhtelen ama isi kendi istedigine göre ayarlamasi beni sinir ediyor.. neyse..

oh canim yapsinlar onlar tatillerini.. sunun surasinda bi aya kalmaz dönecekler.. sayili gün cabuk gecer bu arada sen de istedigin gibi takilisin oh oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…