- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.281
iyidir kardaiz ne olsun sabah erken kalkanlardanım. vakit geçiriyorum.
hım ne güzel erken kalkan erken yol alır derler de ramazanda uyusana kızzzzz, ben öleden sonra kötü oluyorum. deyim yerindeyse ayakta uyuyorum. :97:
öğlen şekerleme yaparım. şimdi hiç uykum yok.
gozum aydin kizlar........ geldi benim kirmizi canavarlar..... neyse sabah geldi sucunu hafifletti biraz... e haliyle asabim bozuk tabi biraz ama napalim kismet isteeeeeeeeee........
bi de tam dongume dondum... normal zamanda geldi insallah bir isarettir ve bu ay son olsun lutfennnn...
mais je veux
Hadi geçmiş olsun canım inşallah eşinde de bi sıkıntı çıkmaz Allah sağlık sıhhat versinde 3 ay sonra olsun nolcakevet canlarim.. esimle gidemedik.. is yerinden anca ciktim zaten dr'a da ulasamadim maalesef.. esimin is saatleri de uymuyor zaten.. ama en gec haftaya haftaici bi gün gideriz insallah...
ama cok sevindim hormonel bi sorunum olmadigi icin.. ondan cok korkuyorum.. diger mesele de öyle korkulcak bir sey degil cok sükür.. ben igne olcam 3ay beklicem.. tek sIkIntIsI süre iste.. o arada da esime bakarlar sanirim.. oh sükür iste.. ne diyim.. pek belli etmek istemedim ama hormon testinden korkmustum. pko var dir ne biliyim nedir diye.. bakalim diger dr ne dicek.. farkli drlara gitmekte fayda var di mi???
amaannn bu ne bee ramazanda da yatılı misafirmi olurmuş yakardaizcimm nbr???
ay benım moralim bozuldu gece gece.. yarın bir ihtimal yani büyük ihtimal koca tarafında 4-5 kişi misafirim gelecek yatılı hemde.. gelenlerin bir kısmıda oruc tutmuyor. napıcam bilemedim ben ya.. cok moralim bozuldu.. tamam hanı normaldede gelen giden cok ama bari ramazanda olmasa ya. ben gece 4 e kadar oturup oglen 12 - 1 e dogru kalkıyordum. sımdı boylede yapamıcam.. inss gelmezler ya..............
öğlen şekerleme yaparım. şimdi hiç uykum yok.
günaydin kizlaarrr.... ay bu ne miskinlik bi türlü kalkamiyorum yataktan yaa.... yatak beni cagiriyoooooooooo - öte yandan - ev isleri beni cagiriyoooooooooooobi yandan da midem acayip agriyooooooooooo........
sizde ne var ne yok kuzularr??? tatil sezonuyla ramazan birbirine denk gelince topk de bos kalir.. önceden ise giderken burasi kayniyordu, resmen gözüm arkada kaliyordu yaaben tatile cikinca kimseler kalmadi desem yeridir...
bu arada screamaway bir daha ugramadi degil mi?????? ya merak ediyorum kk'ya gelse zaten yazar bize.. nasil oldu acaba...
günydın tatlımmmm
benide evdeki yatak çağırıyo
screamı bende çok meak ettim, hakkında hayırlısı neyse o olsun. bi not yazsa yine bize.
günaydın canikolarımmmmmmmm :)) ne var ne yok ??
Slm kızlar
ya belkim biliosunuzdur sizde.ya benim şu 4-5 gündür acaip kasıklarım ağrıooo aslında ağrımak diilde garip bişiii.böle bi ağırlık bi çalışma varmış gibi sankim.karnım acaip şiştii.miğdem bulanıo ara ara sıcak basıoo sankim menopoza gircekmişim gibi bacaklarım sızlıoo bide göğüs uçlrımda ürperdiimde kabarcıklar oluşo böle uçları beyaz beyaz bacaklarım sızlıooo 12 temmuz da kendilinden bi düşük olmuştu acaba onun üstüne gebe kalmış olabilirmiyim.ne dersinizzz.....
günaydin kusum... nasilsin iyi misin???
günaydın canikolarımmmmmmmm :)) ne var ne yok ??
evet canim ya ufak bir sey yazsa keske..
ayy haftaya ben de basliyorum ise.. insallah daha iyi hissederim.. dün aksam esime tr'ye gidelim dedim o da seneye dedi, mayis gibi.. ben de dedim hamile kalirsam zor gideriz diye.. tartistik biraz.. ise baslayim da kafam dagilsin biraz.. gercekten calisan birinin evde yapacak bi isi olmadan kalmasi, benim gibi mesela, zormus yaa..ev güzel ama uzun süreli sanirim zor geliyor calisana..
nolsun canikom yaa..dün annemdn geç geldik ekmek almayı unuttummmmm evde de yokmuşş sahurda bi tane nektari yedim bide 2 tane kurabiyecik(( başka bişi yemedimm o yüzden bugün zor geçecek belli
sen nasılsın...kocişle tartışmışın sen bu ara çok demişsin ya tr ye gidelim diye inadına öyle demiştir..sen biraz aman geçmesini bekle bi daha dersin :)
günaydın güzel bayan ne olsun çalışmaca...
sen nasılsın ??
ya işte bakma bende çalışmak istemiyorum iyorum ama alıştım. evde olsam naparım sıkılırım büyük ihtimal.
zaten annem babam kızım yok eşim yok yok da yok. çalışmak iyi aslında bana şu anda. zaman dolduruyorum napimmm...
ya canim benim, eylülde izni basliyor gideceksek biletlere bakmak lazim.. hep bu para yok mu..hep o yüzden.. öyle olursa da hamile olsam da gelirim nasilsa 3ay gecmis oluyor arabayla da gitmem derim. bakalim konuyu tekrar acip öyle dicem.. yok pasam arabayla gitmek istiyorya derdi o..
annenlerle kizin nerdeler ki??? esini biliyoruz..
şimdi ben acaba diyorum ne zaman test yapayım...kan testinde 1günlük de olsa çıkıyor mu gerçekten...bide döllenme süresi ne kadar sürüyor...ona göre hesap yapcam ben
ayvalıktalar canım. bayramdan sonra gelicekler.
anammmm arabyla tr ye gelmek mi. kaç gün sürer regen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?