- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.301
hly canım arkadaşım benim senin batın ne zaman.
sen batın günü gelene kadar bence hiç bişey yapma. amaaaa ev işlerinde de ağır kaldırma, ulaşamayacağın yerlere uzanma, koşma.
bence gününü bekle derim ben. bak bana test yapmak bile kısmet olmadı. ama senin bir gün bile geçse hemen testi yap. ama bekle
şimdi ben acaba diyorum ne zaman test yapayım...kan testinde 1günlük de olsa çıkıyor mu gerçekten...bide döllenme süresi ne kadar sürüyor...ona göre hesap yapcam ben
1,5 gün sürüyor canim.. ben severim araba yolculugunu.. erken hamielelikte zor da olmaz muhtelen ama isi kendi istedigine göre ayarlamasi beni sinir ediyor.. neyse..
oh canim yapsinlar onlar tatillerini.. sunun surasinda bi aya kalmaz dönecekler.. sayili gün cabuk gecerbu arada sen de istedigin gibi takilisin oh oh
canikomm zaten sıkıntı orda ..ben bu ay söktürücü içmicem..o yüzden batım ne zaman bilmiyorum yani sat 21 temmuz ama eğer geç gelirse ve ben o sürede hamile olduğumu düşünüp daha büyük hayal kırıklığı yaşarım o yüzden diorum ki yapiim testi yoksa da bekliim kırmızıları ne zaman gelirlerse gelsinler bnde ona göre doktora gideyim..aşılama falan için artık nyse ona göre yoluma bakayım...şimdii o yzden ne zaman yaptırayım testii ??
canim yumos spos bulustuktan sonra asagi yukari 1haftada rahme gelip yerlesiyor. senin bata ne kadar var ki?? ay yapsan simdi ben bilmiyorum... :44::44::44::44:
valla bi görümcem kafa dengi onunla geçinip gidiyoz. pek bişey yapamıyorum çalıştığım için, evde bahçede geçiyo zaman.
e güzelim söktürücünün bi zararı yok ki hamile kalsanda sorun olmaz diye biliyorum
Eki Görüntüle 233649
Kızlarr işte yiğeninizz... Ense kalınlığı normal cıktı cok şükür... KAn verdım onun sonucunuda pazartesı alıcam kısmetse... Dr um bana bu randevuya gelırken idrara sıkışık gel demişti ee tabı bende oruçlu olduğum için ıdrarım fln yoktu kadın zar zor görebıldı bebegı... Cok ugraştı bana kızdı kesınlıkle oruç tutmayacaksın dediZtn demesinede kalmadı drdan cıktık arabada kustumm
Buaradaa bebek kıpırdıyodu eşim dr a demezmi sizmi oynatıyosunuz yoksa kendımı oynuyo dıye :) Dr da güldü tabıkı kendısı oynuyo dedı :)) Şaşkın kocam benımmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 233649
Kızlarr işte yiğeninizz... Ense kalınlığı normal cıktı cok şükür... KAn verdım onun sonucunuda pazartesı alıcam kısmetse... Dr um bana bu randevuya gelırken idrara sıkışık gel demişti ee tabı bende oruçlu olduğum için ıdrarım fln yoktu kadın zar zor görebıldı bebegı... Cok ugraştı bana kızdı kesınlıkle oruç tutmayacaksın dediZtn demesinede kalmadı drdan cıktık arabada kustumm
Buaradaa bebek kıpırdıyodu eşim dr a demezmi sizmi oynatıyosunuz yoksa kendımı oynuyo dıye :) Dr da güldü tabıkı kendısı oynuyo dedı :)) Şaşkın kocam benımmmmmmmmmm
1 hafta demekki..o zaman ben haftaya yaptırayım test..
canikom biliyorum ben bu zamana kadar hep söktürücü içtim hatta bunun zararsız olduğunu hep ben söledim..ama şimdi içmememin sebebii eğer hamiş değilsem adetim kendiliğinden gelsin normal halinde ki doktora gideyim anlatayım söktürücüyü bırakınca yine adetim böyle oluyor falan yine hormon testi bilmem ne yapsın vs. diye..bide bunun dışında kocam da bnde aynı şeyi düşündük...kendiliğinden gelsin ki rahmim temizlensin..aslında ilaçla olunan adet normal kanama değil..o ilaçlar vücudu uyarıyor şu zamanda gel diye onun geleceği yok zorla geliyor..buda normal adet olmuyor aslında kimyasal adet gibi bişi oluyor...bu ay yoksa madem yeni doktor yeni tedaviye gidicem bari kendiliğinden gelsin de içim rahat olsun :)) o zaman ben haftaya yaptırayımmı şimdi 1 hafta sürüyor madem..
canikomm zaten sıkıntı orda ..ben bu ay söktürücü içmicem..o yüzden batım ne zaman bilmiyorum yani sat 21 temmuz ama eğer geç gelirse ve ben o sürede hamile olduğumu düşünüp daha büyük hayal kırıklığı yaşarım o yüzden diorum ki yapiim testi yoksa da bekliim kırmızıları ne zaman gelirlerse gelsinler bnde ona göre doktora gideyim..aşılama falan için artık nyse ona göre yoluma bakayım...şimdii o yzden ne zaman yaptırayım testii ??
he sen şimdi söktürücüyü bıraktın içmiyorsun o zaman. dupaslon mu ne ondan içiyodun sanırım. aman iyi yapmışsın bence de içmemekle. anam hatlarda karışıklık olmuş ben bilmiyodum.
iyi peki sen 1 hafta 10 gün daha bekle derim yinede. doktoru değiştircem demişsin. o cem beye mi gidiceksin ?
canım benim satın 21 temmuzsa normal bir adet döngüsü yaşadığını düşünelim bugün daha 15.günün sen 30-31 de çalışma yaptın çatlatma iğnesi ile daha 5 gün oldu bence az daha sabret canım önümüzdeki hafta yap en erken yada olması gereken günü bekle derim ben inşallah hayırlı haberlerle sonuçlanıraynı annesi gibi cimcime bir yeğenimiz olacağının haberini alırız senden
he canım heee duphastonu bıraktım içmicemm :))))) ben önümüzdeki haftasonu yaptıryım o zamn yoksa da paşa paşa beklerim kırmızıları...evet canım ona gitmeyi planlıyorum da tabi kocamla konuşup son kararımızı daha vermediik duruma bağlı kesin karar verirsek aşılamaya cem beye gidicem..bakalım işte kısmett..gidersem tecrübelerimi yazarım merak etme sen canikomm :)
canım aynen hesabın doğru..bnde zaten haftaya haftasonu yada öbür p.tesi dedim yapayım diye..inşallah canım yani ben pek umutlu değilim o yüzden farketmicek benim için...ama Allah tan hayırlısı inşallah bakalım yinede :)
Hülyacım canım bnm inşallah hakkında hayırlı sonuçlarla paylaşım yaparsın arkadaşım sabırsızlıkla bekleyenlerdenim :))))))))))))) Gelsin Varolsun BEBİŞLERRRRRyok Olası KIRMIZILARRRR @@
he hee bencede sen pek umutlu olma :76: ummadığın anda geliyolar ya bu zıpırlar hamile kalırsan hiç beklemiyorduk dersinbu ay olmazsada Allahtan hayırlısı diycez dimi canım
BENİM ÇAT. İĞNEMİ YAPTIRALI 7 GÜN OLDU.YAPTIRDIKTAN SONRA KREMSİ BİR AKINTI BAYA Bİ GELDİ FAKAT DÜN VE ONDAN ÖNCEKİ GÜN BAYA Bİ BELİRGİN BENDEN YUMURTA AKI KIVAMLI BEYAZ ŞEFFAF BİR AKINTI GELDİ UZAYAN ESNEK AKINTIMDA FAZLALAŞTI SANKİ SİZCE YUMURTA ÇATLAMIŞMIDIR ? YOKSA DÖLLENME Mİ OACAK :sssssss NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM KARNIM HATTA YUMURTALIKLARIMIN OLDUĞU YER BAYA Bİ ŞİŞKİN DEĞİŞİK BİR HAFİF AĞRILAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM YANE 5 YUMURTAM VARDI BİRİNDEN BİRİ ÇATLASA VE DÖLLENSE BAREE HAYIRLISIYLA İNŞALLAHH ADETİM 19 TEMMUZDU ŞİMDİ BU AY 15 AĞUSTOUSU BEKLİYORUM UMARIM HAYIRLISIYLA OLMAZZZZZZZZZ
BENİM ÇAT. İĞNEMİ YAPTIRALI 7 GÜN OLDU.YAPTIRDIKTAN SONRA KREMSİ BİR AKINTI BAYA Bİ GELDİ FAKAT DÜN VE ONDAN ÖNCEKİ GÜN BAYA Bİ BELİRGİN BENDEN YUMURTA AKI KIVAMLI BEYAZ ŞEFFAF BİR AKINTI GELDİ UZAYAN ESNEK AKINTIMDA FAZLALAŞTI SANKİ SİZCE YUMURTA ÇATLAMIŞMIDIR ? YOKSA DÖLLENME Mİ OACAK :sssssss NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM KARNIM HATTA YUMURTALIKLARIMIN OLDUĞU YER BAYA Bİ ŞİŞKİN DEĞİŞİK BİR HAFİF AĞRILAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM YANE 5 YUMURTAM VARDI BİRİNDEN BİRİ ÇATLASA VE DÖLLENSE BAREE HAYIRLISIYLA İNŞALLAHH ADETİM 19 TEMMUZDU ŞİMDİ BU AY 15 AĞUSTOUSU BEKLİYORUM UMARIM HAYIRLISIYLA OLMAZZZZZZZZZ
saol canım benim cümlemize amin inşalalhh...seninde gelsin inşallah :)
hehehh :) o tarafıda var canım haklısın..iki türlü de Allah tan hayırlısı canım yapacak bişi yok :)
canım o akıntı ovulasyonun olduğunu gösterir..güzel bişi yani :) inşallah iyi haber alırsın sende...ama kendini çok dinleme canım olurmu :)
canım şeffaf, kaygan ve iki parmak arasında uzayan bir akıntı olduğu günler yumurtlama günlerinde oluyor diye biliyorum :26: sıkıntı yapma kendini rahat bırak inşallah gelmez kırmızıların
cANIM SİZİN GİBİ ARKADAŞLARA CAN KURBAN ÖLÜRÜM YAA NE GÜZEL YORUP YAPIP NASİHAT VERİORSUNUZ SİZİ ÇOK SEVİYORUM BNM İŞLERİM BİRAZ YOĞU OLDUĞUM İÇİN KNUŞMALARA KATILAMIYORUM AMA HERŞEYDEN HABERDARIM GEÇMİŞİ OKUYORUM MÜSAİT OLDUĞUMDA YA EVET HAKLISIN KNDİMİ ÇOK DİNLİYORUM BU İİ DEĞİL ARTIK KENDİME CEZA VERİORUM BAKMAYACAĞIM DİE AMA MALESEF OLMUYOR BİŞİ OLUYOR BAKMAM GREKİYOR :s
CANIN VAROLSUN breshka BENDE YUMURTLAMA DİE BİLİORDUM FAKAT BENİM ZATEN 5 ADET BÜYÜMÜŞ YUMURTAM OLDUĞUNU SÖLEMİŞTİ DR. VE ÜSTÜNE ÜSTLÜK ÇATLATMA İĞNESİ VERDİ YAPTIRDIM ONDAN SONRAKİ GELİŞME OLDUĞU İÇİN ANLAM VERMEDİM.HAYIRLISII BAKALIM EN ERKEN NE ŞEKİLDE BELLİ OLUR ARKADAŞLAR 15 AĞUSTOS ADET BEKLEDİĞİM TARİH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?