2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

şimdi ben acaba diyorum ne zaman test yapayım...kan testinde 1günlük de olsa çıkıyor mu gerçekten...bide döllenme süresi ne kadar sürüyor...ona göre hesap yapcam ben

merhabalar hanımlar, Nasılsınız görüşmeyeli??

HLYcım canım kendimden örenk vereyim. Ben yumurtlamamın 6.günü rahatsızlanıp acile gittim. gebelik şüphesi de var diye kan testi yaptırdım sonuç 0.04 çıktı.. bende belki daha inmemiştir rahime diye kendime moral verdim:)) Ve gerçektende öyle olmuştu. bi 6 gün sonra da idrarda çıktı çok şükür. Yani Regencimde söylemiş 1 hafta sürebiliyor rahime inmesi.
Hakkında hayırlısı olsun güzelim

hııııııııııııııııııııııııııııııııı ....
beni durumlardan haberdar etmeyi unutma sakın heeeee :))

merhaba kızlar

nasılsınız ????

daha gelen gidenim yok.. buralardayım şimdilik.. yemekte yapmadımm ohhhhhhhhhh.....

pollyannacıgımı ne zaman ansam aklıma gelse buraya gelıyor yaa.. hayırdır insallah... nasılsın güzelim benimm??? kendi topiğine bakıp bakıp burayı boslama emi ???? ramazan nasıl gecıyor senın cephende ??? masallah nasılda soru sordum ama..

napim yaa dün akşam dahil hiçbişi yiyememiştim şimdi bişiler yiyebildim de yedikten sonrada midem bulanıo ama az yani bi garip bi bulantı bnmki bende anlamadım zaten... dün 8.5tan beri uyuduum için uykum yok fazla zaten cameş gibi uyudum maşallah ,valla uyuşturucu vermişler gibi dolanıom etrafta çok sıkıldm bu durumdan inş biran önce geçer de normale dönerim

biraz daha sabret canım, ramazana denk geldi o yüzden de uykusuz olabilirsin.
ramanzandan sonra toparlarsın büyük ihtimal.

Sağol güzelim iyi diyelim iyi olalım.. sende iyisin inşallah. Oruc tutmuyorum ben canım yaa( hem gebeliğin ilk ve önemli dönemi, hemde tansiyonum çabuk düşüyor benim.. Allah korusun düşüp bayılsam küçücük çocukla. yavrum korkar(

cnm bnmm cok saoll amınnnnnnnnn darısı sızlere ınsallahh

canımm aminn inşallah öncelikle :) benim daha 5gün geçti bnde haftaya yapayım diyorum 10-12 gün geçmiş olcak bakarım o zaman varsa şükrederim..yoksa da üzülmem (yani üzülürümde harap etmem kendimi) beklerim kırmızıları...bu ay kendiliğinden gelmesini beklicem bakalım ne zaman gelcek..inşallah hepimizin gönlüne göre verir Allah ım :)

Herkeze merhabalarrrrrrrrrrrrrrr
nasilsiniz Kizlar???ß

hoşgeldin canım...iyilik sağlık çok şükür sen nasılsın ?

hosbulduk güzelim. bende iyim cok sükür. Ramazanla geciniyoz ve iyiz hamd olsun.
Masaallah igneni vurulmusun test gününü bekliyorsun. Rabbim Insaallah sabrin karsiligini verir. ama bence bekleyebildigin kadar bekle. ben ilk ay 2kere test yapmistim dayanamadim en ufak bi belirti beni süphelendirmisti ve negatifti ikiside. daha batima varken yapmistim. simdi yok batimi tam 7gün gecmeli diyorum ve Insaallah

Allah iilik versin canım :)

öyle beklemiyorum aslında yani heves yok umut yok..sadece bileyimde rahat olsun kafam kırmızıları beklerken..ama Allah tan hayırlısı diyorum :) Allah gönlüne göre versin canım senin de inşallah hamiş haberini alırız :))

iyilik güzellik kuzum sen nasilsin???

ooooo iyilik canim sen nasilsin gecmisi okudum inanirmisin ben gecen yil kürtaj oldum ya ozamanlar bu asi vurulmamistim ve diyorumki belkide bu yüden düsük yaptim. nezaman anasinifinda calismaya basladim yani kürtajdan sonra ozaman bana sart kostular bende vuruldum. ve asinin üzerinde yaziyordu hamilelikten 3ay önce vurulmalimis yoksa bebege zarari olurmus. Kismet

canim arkadasim Insaallah birgün bizde mutlu haberi alacagiz ve zamanin ne cabuk gectigini anlamicaz. ben esime nasil bir süpriz yapicami bile düsündüm. önce o sabah test yapacagim ve pozitif ise iftara sofrayi donaticam veeeeeeeeeeee cocuk tabagi ile bardak kasik koycam testide paketleyip icinede bi mektup "BABACIGIM BEN GELIYORUM INSAALLAH" diye yazacam insaallah
nasil ama??
hayali bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…