- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.321
belki iki kere yumurtluyorsundurBazı kadınlarda olabiliyor sen çalışmalara devam et allahtan hayırlısı canım benim
şimdi ben acaba diyorum ne zaman test yapayım...kan testinde 1günlük de olsa çıkıyor mu gerçekten...bide döllenme süresi ne kadar sürüyor...ona göre hesap yapcam ben
he canım heee duphastonu bıraktım içmicemm :))))) ben önümüzdeki haftasonu yaptıryım o zamn yoksa da paşa paşa beklerim kırmızıları...evet canım ona gitmeyi planlıyorum da tabi kocamla konuşup son kararımızı daha vermediik duruma bağlı kesin karar verirsek aşılamaya cem beye gidicem..bakalım işte kısmett..gidersem tecrübelerimi yazarım merak etme sen canikomm :)
kızlar nasıl geçio gününüz
napim yaa dün akşam dahil hiçbişi yiyememiştim şimdi bişiler yiyebildim de yedikten sonrada midem bulanıo ama az yani bi garip bi bulantı bnmki bende anlamadım zaten... dün 8.5tan beri uyuduum için uykum yok fazlazaten cameş gibi uyudum maşallah ,valla uyuşturucu vermişler gibi dolanıom etrafta çok sıkıldm bu durumdan inş biran önce geçer de normale dönerim
merhaba kızlar
nasılsınız ????
daha gelen gidenim yok.. buralardayım şimdilik.. yemekte yapmadımm ohhhhhhhhhh.....
pollyannacıgımı ne zaman ansam aklıma gelse buraya gelıyor yaa.. hayırdır insallah... nasılsın güzelim benimm??? kendi topiğine bakıp bakıp burayı boslama emi ???? ramazan nasıl gecıyor senın cephende ??? masallah nasılda soru sordum ama..
y maşallah supahan allah ne güzel bir duygu yarabbim inan resmi görnce kendi bebeişimi görmmüş kadar heycanlandım cnm bnm yaa maşallah allah hayırlısyla elinize almayı nasip etsin sağlıklı hamilelkik geçirmen darısı bize olması dileğiyleeee AMİNNNNNNNNNNNNN
merhabalar hanımlar, Nasılsınız görüşmeyeli??
HLYcım canım kendimden örenk vereyim. Ben yumurtlamamın 6.günü rahatsızlanıp acile gittim. gebelik şüphesi de var diye kan testi yaptırdım sonuç 0.04 çıktı.. bende belki daha inmemiştir rahime diye kendime moral verdim:)) Ve gerçektende öyle olmuştu. bi 6 gün sonra da idrarda çıktı çok şükür. Yani Regencimde söylemiş 1 hafta sürebiliyor rahime inmesi.
Hakkında hayırlısı olsun güzelim
Herkeze merhabalarrrrrrrrrrrrrrr
nasilsiniz Kizlar???ß
canımm aminn inşallah öncelikle :) benim daha 5gün geçti bnde haftaya yapayım diyorum 10-12 gün geçmiş olcak bakarım o zaman varsa şükrederim..yoksa da üzülmem (yani üzülürümde harap etmem kendimi) beklerim kırmızıları...bu ay kendiliğinden gelmesini beklicem bakalım ne zaman gelcek..inşallah hepimizin gönlüne göre verir Allah ım :)
hoşgeldin canım...iyilik sağlık çok şükür sen nasılsın ?
Herkeze merhabalarrrrrrrrrrrrrrr
nasilsiniz Kizlar???ß
hosbulduk güzelim. bende iyim cok sükür. Ramazanla geciniyoz ve iyiz hamd olsun.
Masaallah igneni vurulmusun test gününü bekliyorsun. Rabbim Insaallah sabrin karsiligini verir. ama bence bekleyebildigin kadar bekle. ben ilk ay 2kere test yapmistim dayanamadim en ufak bi belirti beni süphelendirmisti ve negatifti ikiside. daha batima varken yapmistim. simdi yok batimi tam 7gün gecmeli diyorum ve Insaallah
iyilik güzellik kuzum sen nasilsin???
Allah iilik versin canım :)
öyle beklemiyorum aslında yani heves yok umut yok..sadece bileyimde rahat olsun kafam kırmızıları beklerken..ama Allah tan hayırlısı diyorum :) Allah gönlüne göre versin canım senin de inşallah hamiş haberini alırız :))
uykum vaaaaaaar:84::84::84::84::84:
:79::84::87:
:28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?