- Konu Sahibi screamaway
-
- #21.341
breshkacigim sen hamile olabilirmisin??? bu nasil bir uyku???
hergün uykun geliyor b saatlerde. hani acabami diyorummmmm
hlyacim dualarim seninle kuzuminsallah haftaya mucizeyi yasariz canim .... cifter cifter cigilar gorur bizede gosterirsin....
ah be hemserim yaaaaaa vallaiskence cekiyormussungibisanki git yat be guzelim....... modern kolelikmis iste bu...sonzamanlarda pek populer olduya bu akim.... canim yaa kizlarda solemis kacgundur bende diyim deyim diyorum renewal de oyleydi surekli uyku postlari atardi... meger hamissmiss
VALLA hala öleyim sılacım yaaresmen işyerinde işkence çekiorum keşke bütün hamilelik ve artı çocuk 3 yaşına gelene kadar kadnılara maaşlı izin verseler ne ii olurdu :)
canim arkadasim Insaallah birgün bizde mutlu haberi alacagiz ve zamanin ne cabuk gectigini anlamicaz. ben esime nasil bir süpriz yapicami bile düsündüm. önce o sabah test yapacagim ve pozitif ise iftara sofrayi donaticam veeeeeeeeeeee cocuk tabagi ile bardak kasik koycam testide paketleyip icinede bi mektup "BABACIGIM BEN GELIYORUM INSAALLAH" diye yazacam insaallah
nasil ama??
hayali bile güzel
hlyacim dualarim seninle kuzuminsallah haftaya mucizeyi yasariz canim .... cifter cifter cigilar gorur bizede gosterirsin....
ah be hemserim yaaaaaa vallaiskence cekiyormussungibisanki git yat be guzelim....... modern kolelikmis iste bu...sonzamanlarda pek populer olduya bu akim.... canim yaa kizlarda solemis kacgundur bende diyim deyim diyorum renewal de oyleydi surekli uyku postlari atardi... meger hamissmiss
amin canımm inşallahhh inşallahhh :)) bnde valla test yaparsam haftaya ve pozitifi görürsem belkiii yanii görürsemm :) dosdoğru hiç beklemeden direk kocacımın yeni iş yerine gidicem hiç akşamı falan beklemicem gidicemmm veeee testi gözüne sokucambnde öyle hayal ediyorum ama bakalımmm Allah ım nasip edecek mi
sılacım canım çok saolasın amin inşallahhh :))
Allahım yaaa
Allahım yaaa
slm kızlar benide sohbetinize alırmısınız...
gel canım gel hosgeldin
hoşbuldum... bende 2011 de hamile kalmak istiyorum ama sanırımmm 2012 ye kalıcak cok üzülüyorum . 3 aydır çalışıyorum ama tık yok yardım isticektim sizden hemde maksat kafa dagıtmakk
hoşbuldum... bende 2011 de hamile kalmak istiyorum ama sanırımmm 2012 ye kalıcak cok üzülüyorum . 3 aydır çalışıyorum ama tık yok yardım isticektim sizden hemde maksat kafa dagıtmakk
huuuuuuuuuuuuuuuuuu neden gülüosunnnn şekerimm
tam yerine geldin o zaman canım3 ay çok erken bi zaman ama herşeyden önce sabırlı olacaksın.. Doktora gittin mi hiç ?
evet cnm gittim rutin muayene oldum bende sorun olmadıgını söledi.. folıc plus verdii kullanmamıstım temmuzun 15 nde adet oldum yumurtlaama dönemlerimdede düzenli ilişkiye girdim ve yanında folıc de kullandım. her birini aradıgımda artık nefret eder oldum herkesten herkes teli acar acmaz hayırdır habermi vericeksin die acıolar bu ayda böleee değişik şeyler oluoo herkese serin gelen ev beni terletiyo uyuyamıorum uyanamıyorum sürekli yorgunluk halsizlik ve saat bası tuvalet istegi acaba bu aymıı diorum biliorum diceksinizki biz nerden bilelim ama birileriylede konusmam lazım:S bunalımdan kurtarın beni
üzülme hayatım bende 2012 ye kadar beklemedeyimmm. inşallah sen o kadar beklemezsin...
canım benim söylediğin şeyler hamilelik belirtileri içinde olan şeyler ama insan kendisini çok fazla dinlemeye başlayınca herşeyi o yönde de algılayabiliyor. Bende bazen tamam artık bu ay var dediğim günler oldu o kadar çok istiyorumki her ay var gözüyle bakıyorum ama Rabbim vermeyince vermiyor zamanı varmış diyorum artık. Bende de hiçbişey yok dediler ama sonradan bir sürü testler filmler çekildi çok şükür hepsini atlattım şimdi meleğimizin gelmesini bekliyorum ve herzaman dua ediyorum Allahım hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et bana ve benle beraber isteyip hakeden bütün kullarına bu duyguyu yaşat diye ... Bekliyoruz bu mübarek günlerin hayrına Rabbim verecek inşallah sabırla beklemeyi öğrendim bu sayede ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?