2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

breshkacigim sen hamile olabilirmisin??? bu nasil bir uyku???
hergün uykun geliyor b saatlerde. hani acabami diyorummmmm

ayyy canım benim ağzın bal yesin senin canım ramazan beni fena çarptı yaa yoksa daha yeni bitti sayılır reglim biteli 8 gün oldu olsa da bukadar çabuk belli olmaz heralde ama keşke olsaa :97:

gece 12-1 gibi yatıyorum 3 de de sahur için kalkıyorum ve ben sahurdan sonra uyuyamıyorum sanırım açlık ta olduğu için biraz zor geçiyor benim için ama açlık susuzluk aramıyorum da uykusuzluk zorluyo güzelim yaa

Son düzenleme:
hlyacim dualarim seninle kuzuminsallah haftaya mucizeyi yasariz canim .... cifter cifter cigilar gorur bizede gosterirsin....

ah be hemserim yaaaaaa vallaiskence cekiyormussungibisanki git yat be guzelim....... modern kolelikmis iste bu...sonzamanlarda pek populer olduya bu akim.... canim yaa kizlarda solemis kacgundur bende diyim deyim diyorum renewal de oyleydi surekli uyku postlari atardi... meger hamissmiss

keşke yatabilsem canım yaa işten çıkış saatime 2 saat kaldı..... bu akşam hiç yatmıycam sabaha kadar oturucam sonrada akşama kadar deliksiz uyuyacağım c.tesi günü inşallah .. İnşallah keşke öyle bişey olsa değil bir gün 1 hafta hiç uyumamaya razıyım valla ama henüz erken inşallah vardır Allah söyletiyordur ne diyim :97:

VALLA hala öleyim sılacım yaa resmen işyerinde işkence çekiorum keşke bütün hamilelik ve artı çocuk 3 yaşına gelene kadar kadnılara maaşlı izin verseler ne ii olurdu :)

amin canımm inşallahhh inşallahhh :)) bnde valla test yaparsam haftaya ve pozitifi görürsem belkiii yanii görürsemm :) dosdoğru hiç beklemeden direk kocacımın yeni iş yerine gidicem hiç akşamı falan beklemicem gidicemmm veeee testi gözüne sokucam bnde öyle hayal ediyorum ama bakalımmm Allah ım nasip edecek mi

sılacım canım çok saolasın amin inşallahhh :))

Allahım yaaa

hoşbuldum... bende 2011 de hamile kalmak istiyorum ama sanırımmm 2012 ye kalıcak cok üzülüyorum . 3 aydır çalışıyorum ama tık yok yardım isticektim sizden hemde maksat kafa dagıtmakk

tam yerine geldin o zaman canım 3 ay çok erken bi zaman ama herşeyden önce sabırlı olacaksın.. Doktora gittin mi hiç ?

tam yerine geldin o zaman canım 3 ay çok erken bi zaman ama herşeyden önce sabırlı olacaksın.. Doktora gittin mi hiç ?

evet cnm gittim rutin muayene oldum bende sorun olmadıgını söledi.. folıc plus verdii kullanmamıstım temmuzun 15 nde adet oldum yumurtlaama dönemlerimdede düzenli ilişkiye girdim ve yanında folıc de kullandım. her birini aradıgımda artık nefret eder oldum herkesten herkes teli acar acmaz hayırdır habermi vericeksin die acıolar bu ayda böleee değişik şeyler oluoo herkese serin gelen ev beni terletiyo uyuyamıorum uyanamıyorum sürekli yorgunluk halsizlik ve saat bası tuvalet istegi acaba bu aymıı diorum biliorum diceksinizki biz nerden bilelim ama birileriylede konusmam lazım:S bunalımdan kurtarın beni

canım benim söylediğin şeyler hamilelik belirtileri içinde olan şeyler ama insan kendisini çok fazla dinlemeye başlayınca herşeyi o yönde de algılayabiliyor. Bende bazen tamam artık bu ay var dediğim günler oldu o kadar çok istiyorumki her ay var gözüyle bakıyorum ama Rabbim vermeyince vermiyor zamanı varmış diyorum artık. Bende de hiçbişey yok dediler ama sonradan bir sürü testler filmler çekildi çok şükür hepsini atlattım şimdi meleğimizin gelmesini bekliyorum ve herzaman dua ediyorum Allahım hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et bana ve benle beraber isteyip hakeden bütün kullarına bu duyguyu yaşat diye ... Bekliyoruz bu mübarek günlerin hayrına Rabbim verecek inşallah sabırla beklemeyi öğrendim bu sayede ...

iştee sanıırım burda kitlenio olay tabiki allahın takdirine kalmış bişey herşeyin hayırlısını vaktini zamanını en iyi ol bilirr.. bide bunların yanındaaa sölemeyi unuttugum bi kaç belirti daha var akıntım cogaldı veee bugün dikkatimi çekti idrardan sonra beyaz kum gibi değişik bişeyler geldi etrafın yüzünden oluyor bunlarrr ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…