- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.161
Kızlarrr size bişey sorucam :)
Şimdi dün ben bı dr a sordum ya cınsıyetını gorebılırmıyız dıye gorebılırız demişti ama ben dru sevmedıgım ıcın baktırmadımmm ... Benım kendı drumdan muayenem 2 eyluldee sımdıı o zamana kadar sabır mı etsem yoksa burdakı o hastaneye gıdıp kontrol olsammı ogrenmek ıcın ne dersıınızz?? Bu arada muayene ucretı 12 tl miş :)
bnce bekle canım...çünkü alttan bakıcak demiştin..hamileyken alttan bakmak doğru değil bnce...az daha sabret bnce sabrın sonu selamettir :)
Kızlarrr size bişey sorucam :)
Şimdi dün ben bı dr a sordum ya cınsıyetını gorebılırmıyız dıye gorebılırız demişti ama ben dru sevmedıgım ıcın baktırmadımmm ... Benım kendı drumdan muayenem 2 eyluldee sımdıı o zamana kadar sabır mı etsem yoksa burdakı o hastaneye gıdıp kontrol olsammı ogrenmek ıcın ne dersıınızz?? Bu arada muayene ucretı 12 tl miş :)
sabırlı ol tuğçecimmmmm 2 eylüllü bekleyelimmmmm
alttan bakacak bide bişey olcak mazallah.
iftara ne yapacaksınız kızlarr???? dert aldı benı..
görümcem de kalkmaz uykusundan ödün vermez o da pek.
kayınpederim hazırlıyo. beni kaldırıyo sonra kapının dışından bağırır hadi kızım kalk diye. ben de biraz yardım ediyorum beraber yiyoruz.
ben toparlıyorum yatıyorum o ezanı bekliyo masayı son olarak o temizliyo. öle yani.
sevaptır yaaa insan bi kalkar kocasına sahur hazırlar ne bilim. orucu tutan sahurunu hazırlasın diyo hiç işim olmaz diyo yaaaaşok oluyorum heee
Bnm doktorum ılk 3 muayenede hep alttan bakıyodu zaten alttan bakmakla ılgılı bı problemım yokta işte merakımdan catlasammı dıye soruyom :) Bnm ablam fransada yasıyo onun muayenelerınıde hep alttan yapıyolarmış ılk 4 ay
şimdik şöyle oluyor. sen doktora ısınıp ısınmaman pek onemli deıl. cunku bır kere gıdıceksın ve cınsıyetını ogrenıp doneceksın. bdahada ona gıtmıceksın.. cunku kendı doktorundan memnunsun.. yanlıs mı ??? ıstersen bıraz bekle canım. eylulede cooook var. bakarsın sabredemıyorsun hemen bır kosu gıder baktırırsın oglunagelırsın... oglun dedim.. Allah gonlune gore versın..
karar senın...
öylemı dıyosunn :) Sunun surasında 3 haftacık kaldı dımı :)))
Yaa alttan bakma konusunu ben aştım çünkü bnm doktorum ılk zmnlar oyle baktıgı ıcın korkutmuşlardı benı ama bebek saglıklıysa hıc alttan üstten farketmıyomuş ama bısey olacagı varsa zaten oluyo dıyolar... Hamılelıgın ılk 3 ayında haftada bır kere ılıskı bıle serbest ama tabı düşük tehlıkesı yoksa... Bide ılk zmnlar alttan bakınca hersey daha net bellı oluyomuş
canım benim bildiğim hamileyken alttan bakmak hiç doğru değil..hatta benim doktorumla şöyle bi mevzu geçmişti.bayan olanla...ne zaman kurtulcam şu çataldan demiştim..oda hamile ollana kadar burdasın hamile olunca kurtulcan dedi...sonra bidaha doğumda çıkcan dedi.. öyle yani bnce bekle canım :)
yaa dun gıttıgımız doktor ıkı hastayı bırden muayene edıyoduu belkı kadını alttan muayene edıcek ben onun şeyını gormek zorundamıyım yaa tobee :)) Benımkınıde o görmek zorunda degıl :) o cok garıbıme gıttı sankı tabakhaneye tabak yetiştiriyo :)) Muayene ucretıde cok uygun olunca aklıma takıldı sıze danışayım dedım :) Anlaşıldı tamam gıtmıyom ogrenmeyee :) Sağlıklı olsunda önemlı olan o menbetacımmm
cordon blue + mantarlı makarna + salata + soğuk yoğurt çorbası .... Düşünüyorum tabi kocacığımın istekleri doğrultusunda değişebilir canım :97:
slm kızlar biz geldik yani KIZIMLA ben allahın izniyle kızımız olacakmıs
kizlar bizbizekalmisiz.... ev ariyorum ya ben size burdan fotolarini gondersem bakarmisiniz... bitanesivar uzerinde yogunlasiyoruz... hem caniniz sIkIliyooooo....
ha postu alintilamayinda geri sileyim linkiiii merci d'avance.........
photonun uzerine basarsaniz diger resimler acilirrr...
bence de bekle canım yani şurda bekleyeceğin kaç gün ... Hem kız da olsa erkek de olsa aynı sevinci yaşayacaksın biraz daha meraklan bence
canım ben olsam baktırırdımama tercih senin tabi. bir problem olmuyorsa alttan bakılınca bence baktır merakını dindir. ona göre hazırlıklara başlarsın erkenden
yanii.. güzel menü.. yeter iftara..bende kocama sormadan bısey yapmam.. ben hıc yemek secmem.. sadece salata olsa bıle kafidir benım için.. ama kocacıgım oyle deıl.. o da secmez aslında ama soyle der "disime gore bisey olmazsa gerısını sen dusun"
bence de bekle canım yani şurda bekleyeceğin kaç gün ... Hem kız da olsa erkek de olsa aynı sevinci yaşayacaksın biraz daha meraklan bence
canım ben olsam baktırırdımama tercih senin tabi. bir problem olmuyorsa alttan bakılınca bence baktır merakını dindir. ona göre hazırlıklara başlarsın erkenden
Kızlarr ben bıraz ortalıgı toplıyımmm hepınızı cok optum sonra gorusuruzz
benimki çok yemek seçiyor canım yaa sebzeyi zorla yediriyorum nerdeyse ... Bunlar benim düşüncem tabi daha iftara çok var onun için kocacığım ne isteyecek belli değil ... bakalım hele bi eve gitseydim yaa daha 2-2,5 saat var işten çıkmama üff :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?