2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sabırlı ol tuğçecimmmmm 2 eylüllü bekleyelimmmmm
alttan bakacak bide bişey olcak mazallah.

bnce bekle canım...çünkü alttan bakıcak demiştin..hamileyken alttan bakmak doğru değil bnce...az daha sabret bnce sabrın sonu selamettir :)

Bnm doktorum ılk 3 muayenede hep alttan bakıyodu zaten alttan bakmakla ılgılı bı problemım yokta işte merakımdan catlasammı dıye soruyom :) Bnm ablam fransada yasıyo onun muayenelerınıde hep alttan yapıyolarmış ılk 4 ay

şimdik şöyle oluyor. sen doktora ısınıp ısınmaman pek onemli deıl. cunku bır kere gıdıceksın ve cınsıyetını ogrenıp doneceksın. bdahada ona gıtmıceksın.. cunku kendı doktorundan memnunsun.. yanlıs mı ??? ıstersen bıraz bekle canım. eylulede cooook var. bakarsın sabredemıyorsun hemen bır kosu gıder baktırırsın ogluna gelırsın... oglun dedim.. Allah gonlune gore versın..

karar senın...

bende geldim...:79:

ne kadar kaynatmışsınız,maşallah

çiçekcim kızımız geliyor ha öylemi... çok güzel,çok sevindim canım.

sılacım alıntı postlardan gördüm ev çok ferah,ışık alıyor. zeminler evet daha korunaklı olsa iyi olur ben oğlundan ziyade yeni doğacak için diyorum bunu. sonuçta oğluşun 3 yaşına geldi artık ona o kadar etki etmezde yeni doğan emekleyecek falan onun için kış ayları sorun olabilir. :26: ama ev güzel. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

kızlar istanbul avrupa-anadolu mevzusunda bende şahsen avrupada oturmayı tercih ederim. biz eskidende zaten o tarafta oturuyorduk. evet kalabalık,acayip bir curcuna ama istanbulda olduğumu hissediyorum ben avrupa tarafında.

sabırlı ol tuğçecimmmmm 2 eylüllü bekleyelimmmmm
alttan bakacak bide bişey olcak mazallah.

öylemı dıyosunn :) Sunun surasında 3 haftacık kaldı dımı :)))
Yaa alttan bakma konusunu ben aştım çünkü bnm doktorum ılk zmnlar oyle baktıgı ıcın korkutmuşlardı benı ama bebek saglıklıysa hıc alttan üstten farketmıyomuş ama bısey olacagı varsa zaten oluyo dıyolar... Hamılelıgın ılk 3 ayında haftada bır kere ılıskı bıle serbest ama tabı düşük tehlıkesı yoksa... Bide ılk zmnlar alttan bakınca hersey daha net bellı oluyomuş

ayyy sasırdımmm... ne kotu bır durumm.. dediğin gibi yanı hazırlasa ne olur ki.. ne diyeyimm..

ay tugce ben eylule cok var dedımm.. temmuzda sanıyorum kendımı.. kuzum bekle sen ozaman 3 haftacık kalmıs bısey deıl.. hayırlısı canımm..

canım benim bildiğim hamileyken alttan bakmak hiç doğru değil..hatta benim doktorumla şöyle bi mevzu geçmişti.bayan olanla...ne zaman kurtulcam şu çataldan demiştim..oda hamile ollana kadar burdasın hamile olunca kurtulcan dedi...sonra bidaha doğumda çıkcan dedi.. öyle yani bnce bekle canım :)

yaa dun gıttıgımız doktor ıkı hastayı bırden muayene edıyoduu belkı kadını alttan muayene edıcek ben onun şeyını gormek zorundamıyım yaa tobee :)) Benımkınıde o görmek zorunda degıl :) o cok garıbıme gıttı sankı tabakhaneye tabak yetiştiriyo :)) Muayene ucretıde cok uygun olunca aklıma takıldı sıze danışayım dedım :) Anlaşıldı tamam gıtmıyom ogrenmeyee :) Sağlıklı olsunda önemlı olan o menbetacımmm

canım ben olsam baktırırdım ama tercih senin tabi. bir problem olmuyorsa alttan bakılınca bence baktır merakını dindir. ona göre hazırlıklara başlarsın erkenden

valla bna 3 kere baktı bısey olmadı cok şükür :)Son gidişimde üstten baktı ve bundan sonra üstten bakıcakmış. İnanmıyorum o yuzden şu alttan üstten konusuna... Ama düşük tehlıkesı olanları tenzıh edıyorumm bu durumdan... Drumda ılk gıttıgımde soylemiştim hurafe bunlar dedı tehlıken yoksa bısey olmaz dedı bende kendımı teslım ettım ona :) Artık ne cıkarsa bahtımızaa doktorlarımız ne dıyosa uyuyoruz napalım

bence de bekle canım yani şurda bekleyeceğin kaç gün ... Hem kız da olsa erkek de olsa aynı sevinci yaşayacaksın biraz daha meraklan bence

cordon blue + mantarlı makarna + salata + soğuk yoğurt çorbası .... Düşünüyorum tabi kocacığımın istekleri doğrultusunda değişebilir canım :97:

yanii.. güzel menü.. yeter iftara.. bende kocama sormadan bısey yapmam.. ben hıc yemek secmem.. sadece salata olsa bıle kafidir benım için.. ama kocacıgım oyle deıl.. o da secmez aslında ama soyle der "disime gore bisey olmazsa gerısını sen dusun"

Kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi...

slm kızlar biz geldik yani KIZIMLA ben allahın izniyle kızımız olacakmıs

Canımmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmm. Maşallahhhhhh ilk cinsiyeti belli olan bebişimiz kız çıktı... Bendee kız istiyorummmmm.....Maşallahh

canımmm bu ev çok güzellll çok beğendim....

Bu arada oğluşunun doğum günü geçte olsa kutlarım dün bi elim değip yazamadım...

Son düzenleme:
bence de bekle canım yani şurda bekleyeceğin kaç gün ... Hem kız da olsa erkek de olsa aynı sevinci yaşayacaksın biraz daha meraklan bence

canım ben olsam baktırırdım ama tercih senin tabi. bir problem olmuyorsa alttan bakılınca bence baktır merakını dindir. ona göre hazırlıklara başlarsın erkenden

neyse baktım sabredemıyorum gıderım hemen hastane yakın zaten :) cok saolun kızlar

benimki çok yemek seçiyor canım yaa sebzeyi zorla yediriyorum nerdeyse ... Bunlar benim düşüncem tabi daha iftara çok var onun için kocacığım ne isteyecek belli değil ... bakalım hele bi eve gitseydim yaa daha 2-2,5 saat var işten çıkmama üff :97:

neyse baktım sabredemıyorum gıderım hemen hastane yakın zaten :) cok saolun kızlar

canım bu cordon bleu nasıl? hiç yapmadım ben. baktım şimdi tariflerede tavukla ve dana ile yapılıyormuş. sen nasıl yapacaksın? bi tarif etsene zahmet olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…