2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlimcadim...... ev il ilgilenip,yorum yaptigin ustelik dogacak yavrumuzun emeklemesini,usuyecegini vs dusundugun icin cok mes'ut oldum cicim.... ksimet yaa bunaldim inan hakkimizda hayirlisini diliyor bekliyorummmmm

Son düzenleme:
Annemler uzakkk kusummm ya..olsunnnnnn bosver..bi kac pastaneye sorariz vardir elbet..icimde kalmasin :) topige girmeye korkuyorum yemek cesitleri havada ucusuyo mubarek :)

çıkmadan bi bakim dedim gelmemiş hala bu kız.
Allahım hakkında hayırlısı neyse o olsun.

kızlar ben çıktım. iftardan sonra gelirim büyük ihtimal. görüşürüzzzzz :79::79:
kuppe helvayı ye canım yaa unutma aklımda kaldın heee :)

Siz hiç bir sarrafın bağırdığını duydunuz mu ?
Çünkü kıymetli malı olanlar bağırmaz.
Domatesci, biberci bağırır da kuyumcu bağırmaz.
Eskici bağırır ama antikaci bağırmaz.
Çünkü insan bağırırken düşünemez. Düşünen insan zaten bağırmaz. Necip Fazil Kisakurek....

bende dort gozle bekliyiyorum gelecek insallahh........................

ne oldu kızz yine biri bişi mi salladı

yok anam yok bu daha gıcığıı...gerizekalı uyuz eltim sinir etti...ay markete gidiodum oda yanımdan geçti arabayla ben baya önceden gördüm gelirken belki durur dedim ama bnde hiç oralı olmadım yanımdan geçerken birden bastı gaza böyle bana hava atar gibi..ay deli oldum..biz konuşmuyoruz da ama böyle salakça davranınca dellendim vallaaaaaaaaaaaaa

ayıp etmişşş..ayrıca araba ile hava mı olurmuş ya..çok çocuksu bi insanmış..takma sen onu kafana boşverr yahu..sinirini bozmaya değmez..zaten konuşmuyormuşsunda..bende iyisinizde gördüğü halde durmadı sandım ilk..öyle olsa daha kötü olurdu..yerinde olsam hiç kafama takmam vallahi

kızlar scream iyi bir haber alsa kesin gelirdi..bizi böyle ihmal etmezdi bence..gerçekçi olup kendimizi alıştırsak iyi olur..ben çok korkuyorum..Allahım yardımcısı olsun inşallah..umarım ki düşündüğüm gerçekleşmez ..

ayy salak işte ya bnde zaten o hareketine sinir oldum boğu veresim geldi valla ..terbiyesiz saygısız görgüsüz aptal...ayyyyy çok kızdım ama yaa tabi bu başka şeylerle bağlantılı olduğu için bu kadar fazla sinir oldum normal de yapsa umurum olmaz...ama gün gelir devran döner bunların hepsini burnundan getiricem bak aha şuraya yazıyorum....

onun seviyesine düşmekk..onun gibi olmak demek kuşum..sen istesende onun gibi olamazsın..boşverrr..Allaha havale etmek en iyisidir..dediğin gibi gün olur devran döner..o yaptığı aklına gelir o şahsiyetin..kendisi utanır..

oohhooo kuzucum ne kafana takip agritiyon guzel kafanai yaaaaaaaa..... zaten iyi deilmissiniz..senin gibi birinin bu hafif hareketleri takmamasi lazim canimbenim... ha ben olsambende sinirlenirdim ama kendimi yemezdim bebegimmmmm... bu sekilde ona istedigini vermis oluyorsunnnn

biliyor musun bende kendi kendimi yiyorum... tabi kendimizi herseye hazirlamaliyiz lakin iyimser de olmak zorundayiz.... her ne olursa olsun Takdiri Ilahiii.............. icimdeki umut taze benim henuz ve yanilmam insallahhhh...

bak ben nededim benim hlyam bunlarakafa yoracak hatun deil dedim...fakat altta baska nedenler var imis...sanirim onlari tahmin edebiliyorum....caimsin gun olur devran doner... az evvel n.fazil in sozlerini paylastim tekrar oku istersen.. biraz telkinlesirsinnn...

biliyor musun bende kendi kendimi yiyorum... tabi kendimizi herseye hazirlamaliyiz lakin iyimser de olmak zorundayiz.... her ne olursa olsun Takdiri Ilahiii.............. icimdeki umut taze benim henuz ve yanilmam insallahhhh...

benimde o postu yazana kadar içim hep umut doluydu ama, scremawayin yazdığı post aklıma gelince moralim bozuldu, o dün demişti ya öğlen randevum var, iyi bir haber varsa hemen yazarım, yoksa gelmem diye..o aklıma gelince çok moralim bozuldu..ama belki de sevinçten bir yerlere gitmişlerdir, daha eve gelmemiştir dimi .. ne biliimmm hakkında hayırlısı olsun inşallah..Allah yardımcıları olsunnn..umarım ikisi de iyidir..

off kızlar sormayın ya bnde screamawayı çok merak ediyorum hep dua ettim ona inşallah ii haberlerle elir bebeği ounladır diye..ama nedense bnimde içime kötü bişi doğdu inşallah öyle değildir ama bnde yazdığı posta göre yorum yaptım inşallah yanılırız..canım arkadaşım inşallah iyisindir ...

e kuzum kendin diyorsun salakca diye... salakca seyleri cahiller yapar.. bi cahilin seni kizdirmasina neden izin veriyorsun??? söyle yap sadece cok da fifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…