- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.201
Ayy kizlar helva aradim yok..zaten hevesimde kacti..ama lutfennn yemek konusmayinnn yahu
Annemler uzakkk kusummm ya..olsunnnnnn bosver..bi kac pastaneye sorariz vardir elbet..icimde kalmasin :) topige girmeye korkuyorum yemek cesitleri havada ucusuyo mubarek :)ahh canımm kusura bkma.. yaa.. nerden yazdıysam bende.. içime dert olcak ya.. annen biliyordur kıss yaptır git caya?? ye ama.. üzüldüm ben simdi..
bat beklenmeyen adet tarıhın canım. yanı olmasını ıstemedıgın adetının gelecek tarıhı.. mesela benım 18 agustuss.. gelmezz ıns.
çıkmadan bi bakim dedim gelmemiş hala bu kız.
Allahım hakkında hayırlısı neyse o olsun.
kızlar ben çıktım. iftardan sonra gelirim büyük ihtimal. görüşürüzzzzz :79::79:
kuppe helvayı ye canım yaa unutma aklımda kaldın heee :)
sinirlerim tavan yaptıııııııııııııı kendimi zor tuttum yemin ederim hala ellerim titriyorr!!!
ne oldu kızz yine biri bişi mi salladı
yok anam yok bu daha gıcığıı...gerizekalı uyuz eltim sinir etti...ay markete gidiodum oda yanımdan geçti arabayla ben baya önceden gördüm gelirken belki durur dedim ama bnde hiç oralı olmadım yanımdan geçerken birden bastı gaza böyle bana hava atar gibi..ay deli oldum..biz konuşmuyoruz da ama böyle salakça davranınca dellendim vallaaaaaaaaaaaaa
bebegim neye kizdin ,sinirlendin senbakimmmmsinirlerim tavan yaptıııııııııııııı kendimi zor tuttum yemin ederim hala ellerim titriyorr!!!
ne oldu kızz yine biri bişi mi salladı
ayıp etmişşş..ayrıca araba ile hava mı olurmuş ya..çok çocuksu bi insanmış..takma sen onu kafana boşverr yahu..sinirini bozmaya değmez..zaten konuşmuyormuşsunda..bende iyisinizde gördüğü halde durmadı sandım ilk..öyle olsa daha kötü olurdu..yerinde olsam hiç kafama takmam vallahi
bebegim neye kizdin ,sinirlendin senbakimmmm
hay Allahil seni yaaaaaaaaaa...oruc oruc koptum yaaaaaaaaaa .....
ayy salak işte ya bnde zaten o hareketine sinir oldum boğu veresim geldi valla ..terbiyesiz saygısız görgüsüz aptal...ayyyyy çok kızdım ama yaa tabi bu başka şeylerle bağlantılı olduğu için bu kadar fazla sinir oldum normal de yapsa umurum olmaz...ama gün gelir devran döner bunların hepsini burnundan getiricem bak aha şuraya yazıyorum....
oohhooo kuzucum ne kafana takip agritiyon guzel kafanai yaaaaaaaa..... zaten iyi deilmissiniz..senin gibi birinin bu hafif hareketleri takmamasi lazim canimbenim... ha ben olsambende sinirlenirdim ama kendimi yemezdim bebegimmmmm... bu sekilde ona istedigini vermis oluyorsunnnnyok anam yok bu daha gıcığıı...gerizekalı uyuz eltim sinir etti...ay markete gidiodum oda yanımdan geçti arabayla ben baya önceden gördüm gelirken belki durur dedim ama bnde hiç oralı olmadım yanımdan geçerken birden bastı gaza böyle bana hava atar gibi..ay deli oldum..biz konuşmuyoruz da ama böyle salakça davranınca dellendim vallaaaaaaaaaaaaa
kızlar scream iyi bir haber alsa kesin gelirdi..bizi böyle ihmal etmezdi bence..gerçekçi olup kendimizi alıştırsak iyi olur..ben çok korkuyorum..Allahım yardımcısı olsun inşallah..umarım ki düşündüğüm gerçekleşmez ..
ayy salak işte ya bnde zaten o hareketine sinir oldum boğu veresim geldi valla ..terbiyesiz saygısız görgüsüz aptal...ayyyyy çok kızdım ama yaa tabi bu başka şeylerle bağlantılı olduğu için bu kadar fazla sinir oldum normal de yapsa umurum olmaz...ama gün gelir devran döner bunların hepsini burnundan getiricem bak aha şuraya yazıyorum....
biliyor musun bende kendi kendimi yiyorum... tabi kendimizi herseye hazirlamaliyiz lakin iyimser de olmak zorundayiz.... her ne olursa olsun Takdiri Ilahiii.............. icimdeki umut taze benim henuz ve yanilmam insallahhhh...
yok anam yok bu daha gıcığıı...gerizekalı uyuz eltim sinir etti...ay markete gidiodum oda yanımdan geçti arabayla ben baya önceden gördüm gelirken belki durur dedim ama bnde hiç oralı olmadım yanımdan geçerken birden bastı gaza böyle bana hava atar gibi..ay deli oldum..biz konuşmuyoruz da ama böyle salakça davranınca dellendim vallaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?