- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.141
canım benim ne hikmetse bende avrupa yakasından hiç hoşlanmıyorum. bütün teyzemler ve bir çok akrabalarımız bayrampaşa ve zeydinburnunda oturuyolar.
ama anadolu yakası gibisi yok. sakin ve her evin bahçesi var. alışkanlık meselesi bir yerde...
hoşgeldın canımm bgn kalabalıgız :)
hly ve menbeta aldınız tabi akşamdan gazı yerinizde duramıyosunuz demiiiiiiiiiii, canınız sıkıldı gezmek istiyosunuz bide.
sizi gidi siziiiiiiii
hosbulduk tatlımm.. ewet bırkac gundur boyle masallah..
ay kardaiz sende yanii..kız ben o hızla bugun evı yaladım yuttumm. enerjım bıttı sayılır. ama dısarıda surtmek ıcın her zaman enerjım vardır.. bu gecede depomu fulletem bari...
hakkında hayırlısı olsun canım İnşallah içine sinen bir ev olur satın alsanda kiralasanda ...oyle valla kuzum..hayirlisi artik hakkimizda...bizde ole dusundugumuz icin bukadar oyalandikkkk....ondan bukadar sIkIntilardayimmmm... bi turlu iinden cikamadikkk...
Aminnnnnnnnn canım benimbende cok merak ediyorum sılanın oglusunu.. koy yakın zamanda kızz.. dua konusuna gelınce bu aksamdan ıtıbaren baslıyorum.. zaten hep dua ederim. bu saatlerde onemlı oldugunu bılmıyordum.. yarabbim dualarımızı kabul etsın ins..
ne kızım yalan mı ala ala olan varrrrrr olmayan varrrrrrr biz napalım yani
tutup oturuyoz öle kardeş kardeş
Allah senı yasatsınn.. guldurdun benı gene...ıyı barı sızınde kafanız dagılıyorr.. guzel guzell..
napalım güzelim yaaaa nihancımla az kaldı depresyona giriyoduk burda. canım o da çok üzülüyo.
arada dağıtmakta fayda var napalım.
Allah muhebbetlerinizi arttırsın canım ...
amin guzelımm.. Allah tez zamanda iylikle güzellikle kavustursun ikinizinde kocasını. ne denir baska.. canlarımm benım..
screamaway daha gelmedi. ne zaman gelir ya. ins hersey yolundadır..
amin guzelımm.. Allah tez zamanda iylikle güzellikle kavustursun ikinizinde kocasını. ne denir baska.. canlarımm benım..
screamaway daha gelmedi. ne zaman gelir ya. ins hersey yolundadır..
iftara ne yapacaksınız kızlarr???? dert aldı benı..
Depresyon kadınlarda şöyle ilerler; bunalım... bunaalım... bunu alım... bunu alayım... bunu da alayım... bunu al bunu... al bunu da... bunu da bunu da... :))))
kaynana yapıyor canım hazıra gidiyorum. bari o işe yarasın dimi ama
sahuru öldür Allah kalkıp hazırlamıyoo yaaa inatçı karı. bütün günde uyuyoooo
makarnaaaaaaaaaaaa :O
Kızlarrr size bişey sorucam :)
Şimdi dün ben bı dr a sordum ya cınsıyetını gorebılırmıyız dıye gorebılırız demişti ama ben dru sevmedıgım ıcın baktırmadımmm ... Benım kendı drumdan muayenem 2 eyluldee sımdıı o zamana kadar sabır mı etsem yoksa burdakı o hastaneye gıdıp kontrol olsammı ogrenmek ıcın ne dersıınızz?? Bu arada muayene ucretı 12 tl miş :)
o da guzel. ama sahuru neden hazırlamıyor sasırdım. evde bekarda gorumcen var dimi.. kım hazırlıyor o zaman???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?