2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımmm un helvası ıstedıı.. pekte sevmem ama oruclu oldugum ıcın herhalll.... var mı guzell yapannn ??? bi tarif verin bana....

canım bu cordon bleu nasıl? hiç yapmadım ben. baktım şimdi tariflerede tavukla ve dana ile yapılıyormuş. sen nasıl yapacaksın? bi tarif etsene zahmet olmazsa.

ben tavuktan yapıyorum tavuk göğsünü ikiye bölüp böldüğüm parçanın enlemesine ortasından cep açar gibi bıcakla oyuk açıyorum içine kaşar ve salam koyuyorum kürdanla açık yerş kapatıyorum yumurtaya ve galeta ununa bulayıp kızartıyorum sonra ...

Kasaplarda hazırı da var ...

Son düzenleme:

yapabilirsin hayatım yapımı çok kolay. sen arkadaşa sordun o yüzden ben bişey demedim. tavsiye edebilirm.

sağolun kızlar. bakim bi deneyeyim yemekler bitince. gerçi daha 1 hafta yeriz gibime geliyor evdeki yemekleri

canımmm un helvası ıstedıı.. pekte sevmem ama oruclu oldugum ıcın herhalll.... var mı guzell yapannn ??? bi tarif verin bana....

canım yaa benim abimin kayınvalidesi süper yapar onu ... tarifte pek bişey yok maharet karıştırmasında özellikle şerbetini yedirmekte ... ay benimde canım istedi şimdi

Canimi helva cektirdinizzzzzzzzzz ask olsunnnnnnnnn..scream geldi miiii

ayyy kuzum yaa yokmu yakınında yapacak biri üff kötü oldum şimdi :26: nerde oturuyodun sen yawww gelip yapıversem mutlaka ye diycem de yapabilirsin aslında çok basit yaparsın dimi içime dert oldu şimdi :18:

canım bende latife olsun die söledim :)))) teşekkür ederim ilginize alakanıza ben bat nedir onu bile bilmiorum nedemek ki bat ? Yaşım 26 teşekkür ederim
birde bikaçgündür ben işyerinde baya bi yoğunum nete giremedim yazılrı şimdi okuyorum kusura bakmayın(((((((((54:

bat:beklenmeyen adet tarihi canım. sen yaz screamawey listeyle ilglenecek duruma gelirse işler senide. o işlemesede bizden biri hallederiz.

bu arada sreamaweyde gelse artık yaa.. :18: endişeleniyorum valla,bi güzel haberi duysak hayırlısıyla....

Canimi helva cektirdinizzzzzzzzzz ask olsunnnnnnnnn..scream geldi miiii

ahh canımm kusura bkma.. yaa.. nerden yazdıysam bende.. içime dert olcak ya.. annen biliyordur kıss yaptır git caya?? ye ama.. üzüldüm ben simdi..

bat beklenmeyen adet tarıhın canım. yanı olmasını ıstemedıgın adetının gelecek tarıhı.. mesela benım 18 agustuss.. gelmezz ıns.

ayyy kuzum yaa yokmu yakınında yapacak biri üff kötü oldum şimdi :26: nerde oturuyodun sen yawww gelip yapıversem mutlaka ye diycem de yapabilirsin aslında çok basit yaparsın dimi içime dert oldu şimdi :18:

ay canımmmmm ya bilene yaptır yada hazırı vardır mutlaka kıyamam yaaa
yok hayatım gelmedi. meraktayızzzz :18:

Ayy kizlar helva aradim yok..zaten hevesimde kacti..ama lutfennn yemek konusmayinnn yahu

guzelimm vallahi hayat coook pahalilasti orayi bilmiyorum ama buaralar bayagi bi arttiiii...
kardaiz bitanemmm orada kiralar pahalı ama ona göre de para alıyorlar yani orda yaşam şartları bence daha iyi :) o yzden üzülme canım sen
guzelimmm oyle gibi gorunuyorda aslinda pek de oyle sayilmzzzzz.... maas araligi 1000 ve 1500 euro aarasi normali ... 2000 euro maas alanlar cokdeil yani..bu ulkede el meslegi cok para ediyor cok basit bi ornek....esimin isilere(araba tamircisi) 2000 euro aliyor ayda bipolis 1200 maksimum 1500aliyorrr... nerden geldikbukonuya ama diyecegim suki keske meslek okullarini tecih etseymisim... evimde bile pek ala kazancimi saglayabilirdimmm

aaa esim guzel yapar onuuu.......... hatta kac gundurde yapayim yapayim diyorrr... biktik baklavadan...burda satin aldiklarimiz hicte guzellll deilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…