- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.181
canım bu cordon bleu nasıl? hiç yapmadım ben. baktım şimdi tariflerede tavukla ve dana ile yapılıyormuş. sen nasıl yapacaksın? bi tarif etsene zahmet olmazsa.
ııııııımmmmmmmm çok güzel oluyo canım. cumartesi abimin eşi yaptı. tavsiye ederim. ben dana etiyle olanı yedim.
canım bu cordon bleu nasıl? hiç yapmadım ben. baktım şimdi tariflerede tavukla ve dana ile yapılıyormuş. sen nasıl yapacaksın? bi tarif etsene zahmet olmazsa.
içinde ne vardı peki:26: görüntüsü çok güzel görünüyor. bende misafire yapacak değişik bişeyler arıyordum,bu hoşuma gitti resimlerden
canımmm un helvası ıstedıı.. pekte sevmem ama oruclu oldugum ıcın herhalll.... var mı guzell yapannn ??? bi tarif verin bana....
ben tavuktan yapıyorum tavuk göğsünü ikiye bölüp böldüğüm parçanın enlemesine ortasından cep açar gibi bıcakla oyuk açıyorum içine kaşar ve salam koyuyorum kürdanla açık yerş kapatıyorum yumurtaya ve galeta ununa bulayıp kızartıyorum sonra ...
yapabilirsin hayatım yapımı çok kolay. sen arkadaşa sordun o yüzden ben bişey demedim. tavsiye edebilirm.
canımmm un helvası ıstedıı.. pekte sevmem ama oruclu oldugum ıcın herhalll.... var mı guzell yapannn ??? bi tarif verin bana....
Canimi helva cektirdinizzzzzzzzzz ask olsunnnnnnnnn..scream geldi miiii
kuzum isteyen ordaki bilgileri veriyor ve ekleniyor.. Bu liste taa basindan beri var.. Ben de sonradan girdim mesela.. Konu sahibi arkadas yapiyordu o da simdi ugrayamiyor maalesef.. O yüzden pollyannacim sagolsul yenilemis.. Sen yasini batini söyle ekleriz biz de.. Hatta yaparim ben de senin icin..
canım bende latife olsun die söledim :)))) teşekkür ederim ilginize alakanıza ben bat nedir onu bile bilmiorum nedemek ki bat ? Yaşım 26 teşekkür ederim
birde bikaçgündür ben işyerinde baya bi yoğunum nete giremedim yazılrı şimdi okuyorum kusura bakmayın((((((((( 54:
canım bende latife olsun die söledim :)))) teşekkür ederim ilginize alakanıza ben bat nedir onu bile bilmiorum nedemek ki bat ? Yaşım 26 teşekkür ederim
birde bikaçgündür ben işyerinde baya bi yoğunum nete giremedim yazılrı şimdi okuyorum kusura bakmayın((((((((( 54:
ayyy kuzum yaayokmu yakınında yapacak biri üff kötü oldum şimdi :26: nerde oturuyodun sen yawww gelip yapıversem mutlaka ye diycem de yapabilirsin aslında çok basit yaparsın dimi içime dert oldu şimdi :18:
ay canımmmmm ya bilene yaptır yada hazırı vardır mutlaka kıyamam yaaa
yok hayatım gelmedi. meraktayızzzz :18:
Ayy kizlar helva aradim yok..zaten hevesimde kacti..ama lutfennn yemek konusmayinnn yahu
guzelimm vallahi hayat coook pahalilasti orayi bilmiyorum ama buaralar bayagi bi arttiiii...sılacımmm anam yavrucum benim maaş bile o kadar değil daha. Allah yardımcın olsun hayatım. oranında yaşam şartları bu demekki.
srdrhly canım valla gebelik testi konusunda sabırlı ol dicem ama. ben o dediğinden yaptırmadım. cevaplayan çıkar tatlım.
guzelimmm oyle gibi gorunuyorda aslinda pek de oyle sayilmzzzzz.... maas araligi 1000 ve 1500 euro aarasi normali ... 2000 euro maas alanlar cokdeil yani..bu ulkede el meslegi cok para ediyor cok basit bi ornek....esimin isilere(araba tamircisi) 2000 euro aliyor ayda bipolis 1200 maksimum 1500aliyorrr... nerden geldikbukonuya ama diyecegim suki keske meslek okullarini tecih etseymisim... evimde bile pek ala kazancimi saglayabilirdimmmkardaiz bitanemmm orada kiralar pahalı ama ona göre de para alıyorlar yani orda yaşam şartları bence daha iyi :) o yzden üzülme canım sen
Cnm bnm kıyamam sanaaaKendın yapsana azcık bıseyyy yemeden geçme bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?