2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

resmen saatleri sayar oldum.. zaman geçmiyo kızlar son 5 gün
acaba fortel gebelik testi alsam çıkar mııı akıl verin lütfenn
eşimide kıyamıyorum adam hamileyimdir diye iş yaptırmıyo bırak ben yaparım diyo
onunda fazla ümitlenmesini istemiorum

amaaan çok para yaa o kadar parayı kiraya verene kadar satın alsanız kredili falan daha iyi değilmi ? :26: Tr ye göre 2,185 TL yapıyor yazık günah az para değil .... o paraya bizim burda triplex ev tutuyorsun yaa anammm

canım benim ne hikmetse bende avrupa yakasından hiç hoşlanmıyorum. bütün teyzemler ve bir çok akrabalarımız bayrampaşa ve zeydinburnunda oturuyolar.
ama anadolu yakası gibisi yok. sakin ve her evin bahçesi var. alışkanlık meselesi bir yerde...

sılacım hala çözemedinmiiiii beni benden kaçmazzzzzzzz

oyle valla kuzum..hayirlisi artik hakkimizda...bizde ole dusundugumuz icin bukadar oyalandikkkk....ondan bukadar sIkIntilardayimmmm... bi turlu iinden cikamadikkk...

bende cok merak ediyorum sılanın oglusunu.. koy yakın zamanda kızz.. dua konusuna gelınce bu aksamdan ıtıbaren baslıyorum.. zaten hep dua ederim. bu saatlerde onemlı oldugunu bılmıyordum.. yarabbim dualarımızı kabul etsın ins..

üf sıcakk daha ne olsun..ay bide ne zamandır evdeyim ya sıkıldımmmmmmmmm ben alışkın değilim bu kadar evde durmaya gezmem lazım

al bendende o kadar...

slm kızlar biz geldik yani KIZIMLA ben allahın izniyle kızımız olacakmıs

tatlımm cok sevındımm.. ayy ne guzell. masallah... Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsın.. cicilerde almıssınız.. ohh ne guzell.. 1 yasında yurumeye baslayınca cok kokos gıydır onu olur mu?? cok susle pusle.. Allah ım bızede nasip etsın.. bizede yasatsın o duyguları. cok sevındımm...

sılacım hayatımm evv cok guzel ve şirin. mutfagına hakikaten bende bayıldımm. birzamanlar hastasıydım o rengin o tarz mutfagın.. bende mutfagın ve banyonun kalebodur, odaların antrenın komple laminant olmasından yanayımm.

amin tatlim cumlemize insallah..... buarada sende kiz istiyormussun ama esin erkek istiyodu sanirim...hic farketmez saglikli hayirli olsunda Allah gonlunuze gore versin... ikisideolur insallah...

amın canım ınsallah... Valla ben deli gibi kız ıstıyorum cunku pembe rengın delisiyim :) Böylee kızım olsun pembeye boğayım ıstıyorum ama eşimde benım ıcıme erkek olacak gıbı doguyo dıyoo ... O benım gıbı kız yada erkek olsun demıyo saolsun :)

bu arada slm kızlarr

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
menbeta hly7+ sila38+ kardaiz81+ cicek2154 srdrhly tatlicadi1+ xtuqcex+ azra3434+ breshka+ dicle01

bu arada slm kızlarr

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
menbeta hly7+ sila38+ kardaiz81+ cicek2154 srdrhly tatlicadi1+ xtuqcex+ azra3434+ breshka+ dicle01

sılacımmm anam yavrucum benim maaş bile o kadar değil daha. Allah yardımcın olsun hayatım. oranında yaşam şartları bu demekki.

srdrhly canım valla gebelik testi konusunda sabırlı ol dicem ama. ben o dediğinden yaptırmadım. cevaplayan çıkar tatlım.

hly ve menbeta aldınız tabi akşamdan gazı yerinizde duramıyosunuz demiiiiiiiiiii, canınız sıkıldı gezmek istiyosunuz bide.
sizi gidi siziiiiiiii

kardaiz bitanemmm orada kiralar pahalı ama ona göre de para alıyorlar yani orda yaşam şartları bence daha iyi :) o yzden üzülme canım sen

hiç kullanan yok galiba
daha önce kullanmıştım regline 7 gün varken bile doğru sonuç verio
bakalım akşam eşim gelirken alıcak
inş hamileyimdir
hayal kırıklığına uğramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…