- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.121
Ne demekkkk... Allah gönlüne göre bı ev nasıp etsın tatlım :)
sagolasincanimmm... insallah tutma konusunda fikrimiz cok yuksek...
canim tam 2200,5617 turk parasi yapiyorrrr......................
tatlim kiralik simdilik.. baskada var ama cogu nette yokkk....olanlari paylasirimmm
sendende bisikacmiyoha hlycim... evet 750+125 aydat gibi dusunun ..... totalde 875 yapiyo ayda....
Valla keşke öyle bi imkanımız olsa :97: ya ben Anadolu yakasından hiç hoşlanmıyorum yaa gel seni Avrupa yakasına alalım olmamı eşin de galiba bu tarafta çalışıyo ne gerek var o kadar yol gidecek dimi ama ...
İnşallah canım valla her aklıma geldiğinde ediyorum zaten sadece kendim için değil hepimiz için Allah kabul eder inşallah ... Oğlunun resmini de bekliyorum en kısa zamanda
hmmmmm:44: Güzel hayatım satılık mı bakıyorsunuz kiralık mı ? başka neler var ?
sagolasincanimmm... insallah tutma konusunda fikrimiz cok yuksek...
canim tam 2200,5617 turk parasi yapiyorrrr......................
tatlim kiralik simdilik.. baskada var ama cogu nette yokkk....olanlari paylasirimmm
sendende bisikacmiyoha hlycim... evet 750+125 aydat gibi dusunun ..... totalde 875 yapiyo ayda....
amaaan çok para yaa o kadar parayı kiraya verene kadar satın alsanız kredili falan daha iyi değilmi ? :26: Tr ye göre 2,185 TL yapıyor yazık günah az para değil .... o paraya bizim burda triplex ev tutuyorsun yaa anammm
screamaway hala gelmedi dimi kizlar:26:
bende cok merak ediyorum sılanın oglusunu.. koy yakın zamanda kızz.. dua konusuna gelınce bu aksamdan ıtıbaren baslıyorum.. zaten hep dua ederim. bu saatlerde onemlı oldugunu bılmıyordum.. yarabbim dualarımızı kabul etsın ins..aminnnn canımaz önce bişeye bakıyodum netten oruçlu insanın iftar vakti ettiği duanın kabul olma durumu çok yüksektir yazıyo akşam iftarda oruçları açmadan hepimiz dua edelim ... listemizde azaldı inşallah hepimizin son adetleri olur bunlar hepimiz bebek sahibi oluruz canım benim
bu arada oğlunu çok merak ediyorum canım yaa resmini koysana bakalım
üf sıcakk daha ne olsun..ay bide ne zamandır evdeyim ya sıkıldımmmmmmmmm ben alışkın değilim bu kadar evde durmayagezmem lazım
slm kızlar biz geldik yani KIZIMLA ben allahın izniyle kızımız olacakmıs
evet canım zaman cok cabuk geciyor bugün yine kan verdim üçlü test icin sonucu on gün sonra cıkacak insallah hersey yolundadir dr gelisimi güzel dedi 4 ay bitti 1.5 kilo almısım göbüs fazla belli degil dısarıdan tanımayanlar hic fark etmiyor eski kiyafetlerimin hepsi geliyor hamilelik almıstım hevesle daha erken diye giymiyorum belki bir kac aya kadar iyice belli olur rabbim en kısa zamanda sizlere de yasatsın insallah ,bu arada esimle hemen gittik ciciler aldık
amin tatlim cumlemize insallah..... buarada sende kiz istiyormussun ama esin erkek istiyodu sanirim...hic farketmez saglikli hayirli olsunda Allah gonlunuze gore versin... ikisideolur insallah...
screamaway hala gelmedi dimi kizlar:26:
bu arada slm kızlarr
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
menbeta hly7+ sila38+ kardaiz81+ cicek2154 srdrhly tatlicadi1+ xtuqcex+ azra3434+ breshka+ dicle01
sılacımmm anam yavrucum benim maaş bile o kadar değil daha. Allah yardımcın olsun hayatım. oranında yaşam şartları bu demekki.
srdrhly canım valla gebelik testi konusunda sabırlı ol dicem ama. ben o dediğinden yaptırmadım. cevaplayan çıkar tatlım.
hly ve menbeta aldınız tabi akşamdan gazı yerinizde duramıyosunuz demiiiiiiiiiii, canınız sıkıldı gezmek istiyosunuz bide.
sizi gidi siziiiiiiii
sılacımmm anam yavrucum benim maaş bile o kadar değil daha. Allah yardımcın olsun hayatım. oranında yaşam şartları bu demekki.
srdrhly canım valla gebelik testi konusunda sabırlı ol dicem ama. ben o dediğinden yaptırmadım. cevaplayan çıkar tatlım.
kardaiz bitanemmm orada kiralar pahalı ama ona göre de para alıyorlar yani orda yaşam şartları bence daha iyi :) o yzden üzülme canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?