2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

e kuzum kendin diyorsun salakca diye... salakca seyleri cahiller yapar.. bi cahilin seni kizdirmasina neden izin veriyorsun??? söyle yap sadece cok da fifi

ayy regentoşum öyle yaptıım bnde ilk çok sinirlendim de şimdi etkii geçti..umurum değil aptal işte

sen nassın cnm :)

CiCEEEEEEK kuzum hadi gözünaydinaydin.. önemli olan bebeginin saglikli olmasi.. kizinla birlikte coook güzel saglikli huzurlu mutlu zamalr diliyorum sana...

BU ARADA, Cicege "kizin olacakmis cok sevindim diyen" arkadaslar, size soruyorum oglu olsaydi sevinmeyecek miydiniz???

ayy regentoşum öyle yaptıım bnde ilk çok sinirlendim de şimdi etkii geçti..umurum değil aptal işte

sen nassın cnm :)

napayim kuzum, isten cikinca dr'a gittim rabdevu aldim, persembe kocisle gidiyoruz.. bakalim hayirlisi.. ates yüksek gidiyo, tirsiyorum.. gerci hos gecen seferde yüksek gitmisti, belki de gecikmeden dolayiydi bilmiyorum... sonra testler de bosa gitmisti..

Kızlar bu ateş ölçme muhabbeti nasıl yapılıyor biri bana anlatabilir mi?

sagol canımmm bizim icin de önemli olan saglikli olması kızları bilmiyorum da ama eminim erkek olsaydı esim daha cok sevinecekti erkek istiyordu cünkü kısa bir soktan sonra kendine geldi ve alisveris yaptık simdi cok seviniyor ikinciye insallah bende ne kadar hızlı cıktım degil mi birinciyi dogurmadan ikinciyi düsünüyorum bu arada TATLICADIMA ve ARZUM a da coook tesekkür ederim güzel dilekleri icin rabbim sizlerin de gönlüne göre versin canlarım

Kızlar bu ateş ölçme muhabbeti nasıl yapılıyor biri bana anlatabilir mi?

her sabah 5 ila 7 arasu i saatte,ama hergün ayni saatte, dijital bi dereceyle dil atindan atesini ölcüp takip ediyorsun, duruma göre yumurtladigini ya da hamile odugunu bununla kestiriyorsun..
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting diye bi site var, orda hesap aciyorsun, hergün atesini giriyorsun.. benim bugün mesela 36,5 cikti.. dün 36,6 idi... öyle iste..

Anammm sabahın köründe mi ölçecem ateşimi eyvah eyvah gerçi ben o saatlerde folik asitle demir ilacını alıyorum yatıyorum sonra da ateşin kaç çıkması lazım ki yumurtlamanın olduğunu anlamak için?

canim benim kiz isteyen erkek görmedim desem yeridir.. erkekler hep erkek cocuk hayal ederler ki onunla futbol oynasin, araba sürsün yikamaya gitsin, yumruk atmayi göstersin, hatta efendime söyliiim küfür ögretsin... bu liste uzar gider.. kadinlar ister kizim olsun ki onunla ev isi yapayim, onun saclarini yapayim, onunla gezmelere gideyim, ona dantel ögreteyim vs vs... ikiniz de saglikli olun gerisi bos...

Son düzenleme:

haklısın canım sana dün yazacaktım esimden firsat bulamadım tatilden sonra calısmak nasıl geldi cocuklar cok yormadılar insallah seni

hoşbulduk canım benim sağol

sende bebeğin de çok iyiisniz maşallah canım rabbim nazarlardan korusun sizi sağ sağlim doğsun kucağun da gör hayırlısıyla gülüm
allahım inşş en yakın zamanda da bilere gösterir nasip eder

secremaway da inşş iyi güzel haberler gelir bebişi ounladır rabbin bebğini korusun ona bağışlasın dualarımız seninle canım

yerinden hiiic kalkmadan, hic bir sey yiyip icmeden ölcüyorsun yoksa sonuc yalnis cikiyor.. ayrica düzenli de uyuman gerekli.. yani iki saatlik uykuyla ölcmen dogru sonuc vermez..

yumurtlamaya gelince, az cok yumurtlama zamanlarini bilirsin, o döneme yakin atesin düser ve ertesi gün birden yükselir, o zaman yumurtlamis olabilirsin anlamina geliyor.. zaten o siteye üya olursan, bi kac güne sonra kirmizi bi cizgi cekiyor yumurtladigin tarihe.. yani atesin de belli bi derecesi yok, cünkü bünyeye göre degisiyor...

haklısın canım sana dün yazacaktım esimden firsat bulamadım tatilden sonra calısmak nasıl geldi cocuklar cok yormadılar insallah seni

ya canim eski cocuklarda soruny ok.. ama 3 zenci kardes geldi, dün ikiydi bugün 3 oldular.. Allahim vallahi varya kendi kültürümüze kurban olammm... onlar ne yaa... anneleri de bi ayri zaten.. ay dua edin de geri gitsinler bir seyler olsun iste... ya cocuklardan tek bi tane vardi kübali.. o da annesi cok düzgün yetistiriyordu.. onun haricinde digerlerin hepsi, dogudan geliyor yani bizim kültürden, suriye falan felan... git ya git.. deli ediyorlar bizi.. hergün isi birakcam diyorum, cikinca vazgeciyorum

Sitede ingilizce biraz karışık geldi bana fahrenheit cinsinden yaptım orda soruyordu onu da dereceye çevirmek gerek türkçesi olsa böyle bir sitenin daha güzel olurdu neyse tşk ederim açıklamaların için

allah kolaylık versin canım cok zor herkesin cocuguna bakmak bir de ters bir sey söylesen olmaz gercekten dogunun kültürüyle büyüyen cocuk daha farklı oluyor insallah geri giderler sen sıkma o tatlı canını

Sitede ingilizce biraz karışık geldi bana fahrenheit cinsinden yaptım orda soruyordu onu da dereceye çevirmek gerek türkçesi olsa böyle bir sitenin daha güzel olurdu neyse tşk ederim açıklamaların için

yok canim.. türkcesi yok maalesef, ama google ile cevirebiliyorsun, bazen yarim yamalak da olsa anlasiliyor ama.. bastan soruyor zaten o zaman celcius yapsaydin, biz onu kullaniyoruz, yani dereceler öyle sonuc veriyor.. yaparsin yaa zor degil o kadar, esas onun uzmani screamawaydir, ama iste o da gelmedi bugün.. ben de merak edip duruyorum..

guzelimmm kuppenin esi yanilmiyorsam kiz istiyormustu(nasil bi kelim olduu bu?) sanirim oyleydi yani....

buarada sabah ise gitmeden ugramadin bize farketmedim sanmayasin...

inşallah hayırlı haberlerle gelir o arkadaşınız da

daha oncede okumustumm.. mukemmel otesi..

ne oldu kızz yine biri bişi mi salladı

ah kuppe ah.. balkonda bir kahkaha attım ki gerisini sen dusun.. eşimde noluyoruz dedi.

canımm sen onun kadar basit değilsinn ki yavrumm. bosver diyordumki sen bosvermişsin zatenn.. boyle ol tatlım.. gereksiz insanınların gereksiz davranıslarının yuzunu somurtmasına izin verme..

ilahi regen.. sende haaaaa

hosgeldinn bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…