- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.221
e kuzum kendin diyorsun salakca diye... salakca seyleri cahiller yapar.. bi cahilin seni kizdirmasina neden izin veriyorsun??? söyle yap sadececok da fifi
Depresyon kadınlarda şöyle ilerler; bunalım... bunaalım... bunu alım... bunu alayım... bunu da alayım... bunu al bunu... al bunu da... bunu da bunu da... :))))
ayy regentoşum öyle yaptıım bnde ilk çok sinirlendim de şimdi etkii geçti..umurum değil aptal işte
sen nassın cnm :)
napayim kuzum, isten cikinca dr'a gittim rabdevu aldim, persembe kocisle gidiyoruz.. bakalim hayirlisi.. ates yüksek gidiyo, tirsiyorum.. gerci hos gecen seferde yüksek gitmisti, belki de gecikmeden dolayiydi bilmiyorum... sonra testler de bosa gitmisti..
CiCEEEEEEK kuzum hadi gözünaydinaydin.. önemli olan bebeginin saglikli olmasi.. kizinla birlikte coook güzel saglikli huzurlu mutlu zamalr diliyorum sana...
BU ARADA, Cicege "kizin olacakmis cok sevindim diyen" arkadaslar, size soruyorum oglu olsaydi sevinmeyecek miydiniz???
Kızlar bu ateş ölçme muhabbeti nasıl yapılıyor biri bana anlatabilir mi?
her sabah 5 ila 7 arasu i saatte,ama hergün ayni saatte, dijital bi dereceyle dil atindan atesini ölcüp takip ediyorsun, duruma göre yumurtladigini ya da hamile odugunu bununla kestiriyorsun..
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting diye bi site var, orda hesap aciyorsun, hergün atesini giriyorsun.. benim bugün mesela 36,5 cikti.. dün 36,6 idi... öyle iste..
sagol canımmm bizim icin de önemli olan saglikli olması kızları bilmiyorum da ama eminim erkek olsaydı esim daha cok sevinecekti erkek istiyordu cünkü kısa bir soktan sonra kendine geldi ve alisveris yaptık simdi cok seviniyor ikinciye insallahbende ne kadar hızlı cıktım degil mi birinciyi dogurmadan ikinciyi düsünüyorum bu arada TATLICADIMA ve ARZUM a da coook tesekkür ederim güzel dilekleri icin rabbim sizlerin de gönlüne göre versin canlarım
canim benim kiz isteyen erken görmedim desem yeridir.. erkekler hep erkek cocuk hayal ederler ki onunla futbol oynasin, araba sürsün yikamaya gitsin, yumruk atmayi göstersin, hatta efendime söyliiim küfür ögretsin... bu liste uzar gider.. kadinlar ister kizim olsun ki onunla ev isi yapayim, onun saclarini yapayim, onunla gezmelere gideyim, ona dantel ögreteyim vs vs... ikiniz de saglikli olun gerisi bos...
ayy renewalcımm ınsallah kusmalarında başlamaz( Benım daha yenı duzeldııı ama cubuk krakerden bıktım görmek ıstemıyorummm cunku 3 ay boyunca cubuk kraker yedım
ayyy çiçekcimmm darısı başıma inşallah :)Allahım kızını ve senı korusun tatlım :) Bende kız cok ıstıyorum ama erkek olsada kabulummm saglıklı olsundaa :) Dün bende ablamı dr a götürdüm bebişini gösterdikkk bende sordum muayene olsam cınsıyetını ogrenebılırmıyım dıyee kadın vajınal bakarsam görebılırım dedı bende kaçtım :))) sımdı dıyorum baktırsamıydım acaba :)
nihanca 'cımm hosgeldın tatlımmm nasılsın görüşmeyelı ??
Sılacımmm gonderdıgın lınktekı evı begendımm :)
Anammm sabahın köründe mi ölçecem ateşimi eyvah eyvah gerçi ben o saatlerde folik asitle demir ilacını alıyorum yatıyorum sonra da ateşin kaç çıkması lazım ki yumurtlamanın olduğunu anlamak için?
haklısın canım sana dün yazacaktım esimden firsat bulamadım tatilden sonra calısmak nasıl geldi cocuklar cok yormadılar insallah seni
Sitede ingilizce biraz karışık geldi bana fahrenheit cinsinden yaptım orda soruyordu onu da dereceye çevirmek gerek türkçesi olsa böyle bir sitenin daha güzel olurdu neyse tşk ederim açıklamaların içinyerinden hiiic kalkmadan, hic bir sey yiyip icmeden ölcüyorsun yoksa sonuc yalnis cikiyor.. ayrica düzenli de uyuman gerekli.. yani iki saatlik uykuyla ölcmen dogru sonuc vermez..
yumurtlamaya gelince, az cok yumurtlama zamanlarini bilirsin, o döneme yakin atesin düser ve ertesi gün birden yükselir, o zaman yumurtlamis olabilirsin anlamina geliyor.. zaten o siteye üya olursan, bi kac güne sonra kirmizi bi cizgi cekiyor yumurtladigin tarihe.. yani atesin de belli bi derecesi yok, cünkü bünyeye göre degisiyor...
ya canim eski cocuklarda soruny ok.. ama 3 zenci kardes geldi, dün ikiydi bugün 3 oldular.. Allahim vallahi varya kendi kültürümüze kurban olammm...onlar ne yaa... anneleri de bi ayri zaten.. ay dua edin de geri gitsinler bir seyler olsun iste... ya cocuklardan tek bi tane vardi kübali.. o da annesi cok düzgün yetistiriyordu.. onun haricinde digerlerin hepsi, dogudan geliyor yani bizim kültürden, suriye falan felan... git ya git.. deli ediyorlar bizi.. hergün isi birakcam diyorum, cikinca vazgeciyorum
Sitede ingilizce biraz karışık geldi bana fahrenheit cinsinden yaptım orda soruyordu onu da dereceye çevirmek gerek türkçesi olsa böyle bir sitenin daha güzel olurdu neyse tşk ederim açıklamaların için
canim benim kiz isteyen erkek görmedim desem yeridir.. erkekler hep erkek cocuk hayal ederler ki onunla futbol oynasin, araba sürsün yikamaya gitsin, yumruk atmayi göstersin, hatta efendime söyliiim küfür ögretsin... bu liste uzar gider.. kadinlar ister kizim olsun ki onunla ev isi yapayim, onun saclarini yapayim, onunla gezmelere gideyim, ona dantel ögreteyim vs vs... ikiniz de saglikli olun gerisi bos...
yok canim.. türkcesi yok maalesef, ama google ile cevirebiliyorsun, bazen yarim yamalak da olsa anlasiliyor ama.. bastan soruyor zaten o zaman celcius yapsaydin, biz onu kullaniyoruz, yani dereceler öyle sonuc veriyor.. yaparsin yaa zor degil o kadar, esas onun uzmani screamawaydir, ama iste o da gelmedi bugün.. ben de merak edip duruyorum..
Siz hiç bir sarrafın bağırdığını duydunuz mu ?
Çünkü kıymetli malı olanlar bağırmaz.
Domatesci, biberci bağırır da kuyumcu bağırmaz.
Eskici bağırır ama antikaci bağırmaz.
Çünkü insan bağırırken düşünemez. Düşünen insan zaten bağırmaz. Necip Fazil Kisakurek....
ne oldu kızz yine biri bişi mi salladı
yok anam yok bu daha gıcığıı...gerizekalı uyuz eltim sinir etti...ay markete gidiodum oda yanımdan geçti arabayla ben baya önceden gördüm gelirken belki durur dedim ama bnde hiç oralı olmadım yanımdan geçerken birden bastı gaza böyle bana hava atar gibi..ay deli oldum..biz konuşmuyoruz da ama böyle salakça davranınca dellendim vallaaaaaaaaaaaaa
CiCEEEEEEK kuzum hadi gözünaydinaydin.. önemli olan bebeginin saglikli olmasi.. kizinla birlikte coook güzel saglikli huzurlu mutlu zamalr diliyorum sana...
BU ARADA, Cicege "kizin olacakmis cok sevindim diyen" arkadaslar, size soruyorum oglu olsaydi sevinmeyecek miydiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?