- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.241
guzelimmm kuppenin esi yanilmiyorsam kiz istiyormustu(nasil bi kelim olduu bu?) sanirim oyleydi yani....
buarada sabah ise gitmeden ugramadin bize farketmedim sanmayasin...
daha oncede okumustumm.. mukemmel otesi..
ah kuppe ah.. balkonda bir kahkaha attım ki gerisini sen dusun.. eşimde noluyoruz dedi.
canımm sen onun kadar basit değilsinn ki yavrumm. bosver diyordumki sen bosvermişsin zatenn.. boyle ol tatlım.. gereksiz insanınların gereksiz davranıslarının yuzunu somurtmasına izin verme..
ilahi regen.. sende haaaaa
hosgeldinn bu arada..
Ben geldim kizlar scream geldimii
Yapmayi bilmiorum kiiii..hevesimde kacti artik hicc yapamam kusum..halam cokkkk guzel yapardiii..o geldi aklima o yuzden canim cekmisti zatennn :))) olsuun artik :)
tatlimcadim...... ev il ilgilenip,yorum yaptigin ustelik dogacak yavrumuzun emeklemesini,usuyecegini vs dusundugun icin cok mes'ut oldum cicim.... ksimet yaa bunaldim inan hakkimizda hayirlisini diliyor bekliyorummmmm
Kızlar bu ateş ölçme muhabbeti nasıl yapılıyor biri bana anlatabilir mi?
ah gülüm benim,bende bilmiyorum ama bence deneyip yapmaya çalışsan tutturursun ucundan azcık oda senin canının çekmesini geçirirdi
ramazan olduğu için herkezin aklı yemekte yavrum napacaksın işte. bende dikkat edim yazmayayım bari bundan sonra buraya yemek
canım valla kendimi yerine koyup öyle düşünüp cevap vermeye çalışıyorum burdaki çoğu arkadaşıma ve sana.. olumlu olumsuz düşüncelerimizi paylaşacağızki soru soran kişide iyice düşünebilsin dimi amaa..
inşallah en güzeli en içine sineni olur canım. zor işler ev bulmak yerleşmek falan,Allah kolaylık versin
canım bu işte en iyi uzmanımız azradır. hepimizden önce başladı bu işe ve bize o öğretti. bende öğrendiğimce ve yapabildiğimce anlatayım
öncelikle dijital bir derece al.saat 6-8 arası en azından 3,5-4 saatlik uykuyla ağızdan,dil altından ateşini ölç.
biz ayriyetten daha kolay anlayabilmek adıda ff dediğimiz ve seninde girip baktığın o siteye üye olup ateşimizi oraya işliyoruz. sadece F' olarak değil C' olarakta işlem yapabiliyorsun. ben ilk zamanlar ingilizce sıkıntım olduğu için google chrome tarayıcısını kullanıyordum,onda çeviri var biraz olsun kolaylaştırıyor. sen üye olup dereceni gir biz sana burda yorum yaparız. zaten bir süre onra anlarsın. senin yumurtlaman geçtiğinden dolayı inşallah gerek kalmaz ama önümüzdeki ay hastalandığın gün başlamanı tavsiye ederim. batına yakın ölçmeye başlarsan kaçırmamışta olursun.
ah gülüm benim,bende bilmiyorum ama bence deneyip yapmaya çalışsan tutturursun ucundan azcık oda senin canının çekmesini geçirirdi
ramazan olduğu için herkezin aklı yemekte yavrum napacaksın işte. bende dikkat edim yazmayayım bari bundan sonra buraya yemek
canım valla kendimi yerine koyup öyle düşünüp cevap vermeye çalışıyorum burdaki çoğu arkadaşıma ve sana.. olumlu olumsuz düşüncelerimizi paylaşacağızki soru soran kişide iyice düşünebilsin dimi amaa..
inşallah en güzeli en içine sineni olur canım. zor işler ev bulmak yerleşmek falan,Allah kolaylık versin
canım bu işte en iyi uzmanımız azradır. hepimizden önce başladı bu işe ve bize o öğretti. bende öğrendiğimce ve yapabildiğimce anlatayım
öncelikle dijital bir derece al.saat 6-8 arası en azından 3,5-4 saatlik uykuyla ağızdan,dil altından ateşini ölç.
biz ayriyetten daha kolay anlayabilmek adıda ff dediğimiz ve seninde girip baktığın o siteye üye olup ateşimizi oraya işliyoruz. sadece F' olarak değil C' olarakta işlem yapabiliyorsun. ben ilk zamanlar ingilizce sıkıntım olduğu için google chrome tarayıcısını kullanıyordum,onda çeviri var biraz olsun kolaylaştırıyor. sen üye olup dereceni gir biz sana burda yorum yaparız. zaten bir süre onra anlarsın. senin yumurtlaman geçtiğinden dolayı inşallah gerek kalmaz ama önümüzdeki ay hastalandığın gün başlamanı tavsiye ederim. batına yakın ölçmeye başlarsan kaçırmamışta olursun.
aynisini ben de anlattim söyledim canim, google'dan cevirebiliyorsun diye.. biraz kötü cevirse de ne gerektigini anlatiyor.. hatta ff'in linkini de attim, üye oldu da sanirim.. ama ordaki detaylari screamcim biliyor hani dilden dolayi.. yorumlamayi da azra güzel yapyior.. baksana kuppeyehamis...
aynisini ben de anlattim söyledim canim, google'dan cevirebiliyorsun diye.. biraz kötü cevirse de ne gerektigini anlatiyor.. hatta ff'in linkini de attim, üye oldu da sanirim.. ama ordaki detaylari screamcim biliyor hani dilden dolayi.. yorumlamayi da azra güzel yapyior.. baksana kuppeyehamis...
ah gülüm o kuppe varya kuppe... beni çatlatmıştı, ateşini ölçtürene kadar 100 kere ateşini ölç dedim:76::76:
hiiii canim du bi dusuneyimmnmm bahsettigini yazda bakalim surdan hangisiymis metalik ve tussuz olan.. ama mutfakla ekipe olan yani ahsabi gecincede guzel oluyorr.... digerleribeyaz bzyaz siritiyor... sen bi yaz adini sanini bakalim...kuzum erken ciktik.. bulasik makinesi bakmaya gittik... gittigimiz yer, birlikte calistigim kadinin evine yakin benimki beni oraya birakti ordan da ise gittik iste, isin kötüsü otobüsün gecikecegi tuttu, is yerine ucu ucuna yetistikay bi makine begendim bu arada, ya ankastre mutvak benimki hani onun makine üstüne gecen ahsabi varya, o takilmiyo ama üstünde hic tus yok!!!! ay bi güzel bi güzel, metalik renk böyle cok sik... bilmiyorum napsam, acaba eski makineden mi alsam yine o tahtasini üstüne takmak icin, yoksa bunu mu alsam :44::44::44:
kuzum vallahi öyle erkek az.. bi dikkat et gercekten 3 tanesi erkek istiyorsa 1 tanesi kiz istiyordur.. ama daha fazlasi degil..
hiic gelmedi canim yaaBen geldim kizlar scream geldimii
ayy kuppe burdaymış..2 dk arkasından atıp tutacaktım yakalandım
Valla kızlar süpersiniz şu yardımsever samimi tutumlarınızda çok hoşuma gidiyor daha yeniyim ama muhabbetlerinizi görüyorum yaptığınız her türlü iyilik hanenize fazla fazla yazılsın inşallah
ah gülüm o kuppe varya kuppe... beni çatlatmıştı, ateşini ölçtürene kadar 100 kere ateşini ölç dedim:76::76:
bak iyiki de seni dinlemis, azra da yorumlamisdeeeze oluyoruz senin sayende
Kizlar postlarinizi begenmekle yetiniorum..misafirlikteyiz..ama gozum sizde..arada soruyolar niye kendi kendine guluosun diye :) seviyorummmm sizii ya .. Tatlicadimmm ne guzelmis senin ses tonun bu arada yerim seni fistukkkkk :) azracimmm senle sohbeti ozledimmmmm..
seninkide bana çok güzel geldi kuzucum. gerçi daha ince bi ses bekliyordum ben, seninki daha çok haber spikerleri gibiymiş.
seninkide bana çok güzel geldi kuzucum. gerçi daha ince bi ses bekliyordum ben, seninki daha çok haber spikerleri gibiymiş.
ayyy ne guzel bir dua bu tatlimmm... Allahrazi olsun....
tatlicadicim tekrar sagol guzelim.... ates konusu acilmisken ben nasi yapcam yaaa ben taaa 5.30 yatiyorum deliksiz uyumuyorum hiccc...e malum uzere 8.30 9gibi kalkmaliyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?