- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.261
hiiii canim du bi dusuneyimmnmm bahsettigini yazda bakalim surdan hangisiymis metalik ve tussuz olan.. ama mutfakla ekipe olan yani ahsabi gecincede guzel oluyorr.... digerleribeyaz bzyaz siritiyor... sen bi yaz adini sanini bakalim...
evet az o erkeklerden cicim nadiren var...o halde istisnalar kaydeyi bozmaz diyelim...
hiic gelmedi canim yaa((
Benim ses tonumuda begenirler ..karadenizli hatundan incecik ses cikar mi bacum :)
bide benımkini duysan oy oy oy aman aman... telefonun kapatma dugmesını bulamazsınnn..
kuppem incecik değilde işte biraz daha ince işte. ararken bi beklentiye girmiştim ama umduğumdan güzeli ile karşılaşınca biran afalladım,belki anlamışsındır. ne diyeceğimi şaşırdım
ayyy regen yokkk.. nerdesin anamm ??? ara dedim kız kayboldu ortadan.. yaww sesım o kadarda kotu deıl cicim kaçmaaa..
Aaaaaaaaaa kiskandim simdiiiiii :)))) siz teldemi konustunuzKizlar postlarinizi begenmekle yetiniorum..misafirlikteyiz..ama gozum sizde..arada soruyolar niye kendi kendine guluosun diye :) seviyorummmm sizii ya .. Tatlicadimmm ne guzelmis senin ses tonun bu arada yerim seni fistukkkkk :) azracimmm senle sohbeti ozledimmmmm..
:)))))))) cok mutlu ve gururluyum minnacikta olsa payim olmasindanEvet tatlicadim dogru soyluyoo :) en son azarlamistii.. Yatiosun ve sabah atesini olcuyorsun die.. :) azracimminda cok buyuk payi var..gunu o belirlemisti..son cumle hadi dogru yataga is basina :)))))
Regwncim mielemin modelinden aynisi siemenstede var tatlim fiati bi tik daha uygun ben bakmistim evlenirken aynisinaMiele G 5370 Vi Vollintegrierbarer Geschirrsplerböyle bir sey canim makine ama kulpu coook daha güzel... rengi de metalik... dügmeleri görüyor musun tam tepedeeger o ahsabin takilabileninden alsam söyle olcak, sadece beyaz olan yeri mobilya renginden olacak, resmin üstüne tikla büyür o:ORANIER Geschirrspüler GAB 7568 Spüler 60cm EINBAU Eco | eBay
ben geldim kızlarrrr...yemekten sonra birden duygusallaştım..kocacımlan sahile gittik tavla oynadık türkü dinledik birazcıkın ağladım açıldım ve geldim..şimdi iyiyimm :)
bu arada bnde kıskandım yanee sölemesi ayıp kuppeyle tatlıcadıyımsnde konuşmalar yetmedi bide telefonda konuşuyorlar bababbabaaaa maşallahh ne güzel birşey bu topiğimiz adına çok sevindim Allah muhabbetimizi bozmasın inşalalh aminn :)
ben geldim kızlarrrr...yemekten sonra birden duygusallaştım..kocacımlan sahile gittik tavla oynadık türkü dinledik birazcıkın ağladım açıldım ve geldim..şimdi iyiyimm :)
bu arada bnde kıskandım yanee sölemesi ayıp kuppeyle tatlıcadıyımsnde konuşmalar yetmedi bide telefonda konuşuyorlar bababbabaaaa maşallahh ne güzel birşey bu topiğimiz adına çok sevindim Allah muhabbetimizi bozmasın inşalalh aminn :)
Aaaaaaaaaa kiskandim simdiiiiii :)))) siz teldemi konustunuz :)))))))) cok mutlu ve gururluyum minnacikta olsa payim olmasindan Regwncim mielemin modelinden aynisi siemenstede var tatlim fiati bi tik daha uygun ben bakmistim evlenirken aynisina
hepimiz sustuk tatlıcadı ile kuppenin telefon konusmasına kitlendik:9 regen ara beni tatlım sende bana anlat bişeyler... kıskandımmmmm
ayyy regen yokkk.. nerdesin anamm ??? ara dedim kız kayboldu ortadan.. yaww sesım o kadarda kotu deıl cicim kaçmaaa..
viii bacim, kusura bakma kpcis geldi de ona yemek felan derken kopuk kaldim...
zaten merak ettigim bir sey vardi... bugün de yatak odasina dogru tura ciktiniz mi???
valla tam şuan bende seni kıskandım hülyacım
deniz istiyorum ben yaaaaa...:95::95::95:
ayyy kuzuuuu....
ben de seni arayim o zaman, kiskanma senben orda olsaydim biz senle neler yapardik neler
ayy tatlıcadım sana bişi anlatıcam ankarayla ilgili
şimdi biz 2 sene önce eşimin halasının kızının nikahına gittik..bende çok hevesliyim yeni memleket görcem başkentimi görccem falan diye nyse plan yaptık haftasonu kalcaz gezicez diye...biz nikaha yetiştik falan bu arada nikah etimesguttaydı..niikahtan sonra kaynanamlar falan döndü biz kaldık çıktık gezmeye kocam ankarayı biliyodu Allah tan gidilecek yerlere götürdü beni..(nikah 7 de falan bitti bu arada) nyse biz çıktık kızılaydı çankayaydı sakarya caddesiydi falan gezdik en son meydanda bi parkta oturduk saat 9.30 orda mado vardı oraya girdik bahçesinde oturduk bekliyoz ki biri gelsin kimse gelmedi sonra adamlar lambaları söndürdü kapıyı bacayı kapattılar biz kapattık iyi geceler dediler ve gittiler: biz kaldık öylece anaaaaa dedim bu nasıl memleket zaten denizi bile yok bu insanlar burda nasıl yaşıyor napıyorlar falan diye saydım ben sonra kalktık ve 11.30 otobüsüne binip güzelim istanbulumuza döndük yani demem oki gerçekten sen orda napıyorsun istanbulu bırakıp ne diye gittin oralara denizi bile yok hem
beni de alın aranıza zahmet olmazsa yaaa... ne kıskanc cıktımm yaaaa..
ayyy kuzuuuu....
ben de seni arayim o zaman, kiskanma senben orda olsaydim biz senle neler yapardik neler
beni de alın aranıza zahmet olmazsa yaaa... ne kıskanc cıktımm yaaaa..
ayy tatlıcadım sana bişi anlatıcam ankarayla ilgili
şimdi biz 2 sene önce eşimin halasının kızının nikahına gittik..bende çok hevesliyim yeni memleket görcem başkentimi görccem falan diye nyse plan yaptık haftasonu kalcaz gezicez diye...biz nikaha yetiştik falan bu arada nikah etimesguttaydı..niikahtan sonra kaynanamlar falan döndü biz kaldık çıktık gezmeye kocam ankarayı biliyodu Allah tan gidilecek yerlere götürdü beni..(nikah 7 de falan bitti bu arada) nyse biz çıktık kızılaydı çankayaydı sakarya caddesiydi falan gezdik en son meydanda bi parkta oturduk saat 9.30 orda mado vardı oraya girdik bahçesinde oturduk bekliyoz ki biri gelsin kimse gelmedi sonra adamlar lambaları söndürdü kapıyı bacayı kapattılar biz kapattık iyi geceler dediler ve gittiler: biz kaldık öylece anaaaaa dedim bu nasıl memleket zaten denizi bile yok bu insanlar burda nasıl yaşıyor napıyorlar falan diye saydım ben sonra kalktık ve 11.30 otobüsüne binip güzelim istanbulumuza döndük yani demem oki gerçekten sen orda napıyorsun istanbulu bırakıp ne diye gittin oralara denizi bile yok hem
aynen regentoşumm sen burda olsan çarşı pazar gezerdik hergün konuşurduk valla :)) menbetacım ayıp ediosun almazmıyız seni aaa sende buralarda olsan valla gezer tozardık :)
ay bigün kk günü yapsak yaaaaaaaaaa ne kadan harika ötesi mikemmel bişi olurdu kızlar bunu ciddi manada isteyen ve böyle bir organizasyona katılan olur muydu çok merak ediyorum gerçekten....yoksa laf olsun diye mi söyleniyor..ben kendi adıma söleyeyimki kesinlikle gelirim böyle bir buluşmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?