2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay regentoşş napiim ama bana çok soğuk memleket geldi insanları somurtkan falan hayat yok orda yahu
tabi memleket olarak herkesin memleketi kendine güzeldir :) mesela ben ADAPAZARLIYIM...ve kurban olurum yaradanıma çok severim adapazarını başkadır suyu toprağı :)

eee iste canim her seyin hasret oldugu bir sey... burda da 7 magazalar, 8de marketler kapaniyor.. tek bir tane market 10a kadar acik.. pazarlari bi kac akfe acik o kadar.. her yer ama her yer kapali almanlarin kültürü bu iste

ay canım denize aşık denizsin yaşamayan bi insan olarak seni çok iyi anlıyorum :) ben de istanbula adapazarından geldim bizimde kocaman sapanca gölümüz var hem köyümüzün içinde de göl şelale falan vardı ordan zaten alışkınım istanbulada gelince burda zaten sürekli denizin dibindeyiz şükür :) o yüzden anlıyorum seni ve ben oralarda yaşamazdım depreyona girerdim ciddi manada...geçenlerde zor günler geçiriyordum ya her sabah sahile gittiim yürüyerek oturup denizin sesini dinledim o kadar iyi geldiki onun sayesinde çabuk toparladım kendimi..yani bnde o kdar etkisi var...inşallah sizde dönersiniz istanbula..iş yüzündenmi ordasınız canım?

eee iste canim her seyin hasret oldugu bir sey... burda da 7 magazalar, 8de marketler kapaniyor.. tek bir tane market 10a kadar acik.. pazarlari bi kac akfe acik o kadar.. her yer ama her yer kapali almanlarin kültürü bu iste

valla canım seninki benden fenaymış
ben öyle gece dışarı çıkan bi tip değilim ama olur ya insanın bi yıldönümü bi özel günü olur o zaman gidip eğlenmek ister burda belli bir saatte insanı kovuyorlar kapatıyoruz diye. işte o anda ankara benim için bitiyor iştee

hly ciğime hak verıyorum.. bende denizsiz duramam.. kocişimde cok sevıyorr.. bızde dolasırız. gıderız. dalgaların sesini dınlerız.. huzur verıcı...

kızlarrrrrrr bi konu açayımmı ne dersiniz aklıma bişi geldi...

burçlarımızı ve burcumuza uyan özelliklerimizi yazalımmı ne dersiniz ?

adapazarinda biz de oturduuukkk...... yani ben güccüktüm hatirlamiyorum ama oturduk biliyorum, akyazida hem de yakup amcalarin evinde oturduk hem de tanirsin belki

Almanyadasın demek bende Almanya doğumluyum ama ailem ben 4 yaşındayken kesin dönüş yaptılar almancam yok yani benim kuzenler hala orda yaşıyorlar ama oranın vatandaşı oldular Oberhausende ler siz nerdesiniz canım?

bende eskiden öyleydim samsunda canım sıkılınca giderdim bi deniz kenarına yakardım sigaramı ohh benden daha iyisimi var ama burda yok malesef yapamıyorum
eşimin işi özel aslında inşaat işleri ile uğraşıyor kamuya çalışıyor. şimdi bir dikiş tutturdu onu bozupta kolayla gitmez hiçbiryere.
ben aslında istanbulda samsunda değil asıl mersinde yaşamak isterdim ama kısmet işte. nerde karnın doyuyorsa oraya memleketim demelisin bu devirde. bizde öyleyiz işte

adapazarinda biz de oturduuukkk...... yani ben güccüktüm hatirlamiyorum ama oturduk biliyorum, akyazida hem de yakup amcalarin evinde oturduk hem de tanirsin belki

ay ben bildimm bildim..bak ta burdan anladımm.. bu bıyıklı kısa şişman yakup amca dimi ??? hay Allah ım nelerde gelir aklına...

ya canim yine de bahcelide felan acik yerler var, tamam haklisin her yerde yok.. araban felan olcak ki gidicen, hani biraz daha elit yerlerde var.. gördügün üzere ben ona da raziyim... özel günler icin felan lazim.. burda gidecegimiz 3-4 restorant var, sonra bitti

ayy regentoş adapazarının en sevmediğim en kötü yeri olan ve malesef benim doğduğum ama büyümediğim yerde oturmuşsunuz :)

ama bak işte kan çekiyorr senin ikizin sıla değil benim bennnnnnnnnnnnnnn

biz de frankfurt yakininda oturuyoruz canim.. ora nerde bilmiyorum.. ben de 2senedir burdayim iste.. insanin dogup büyüdügü yer bi baska oluyor ya... alistigin yerden daha kötü bir yere gitmeyecksin yoksa olmuyor, yapamiyorsun maalesef

ay ben bildimm bildim..bak ta burdan anladımm.. bu bıyıklı kısa şişman yakup amca dimi ??? hay Allah ım nelerde gelir aklına...

yok onu bilmiyorum iste.. ama belki bilirsin diye söylemistim.. Allahim yaa :)))

Son düzenleme:
ben kactımmm.. hoscakalın kızlar... biraz kocamla tıkıncaz... iftarda az yıyoruzda boyle ara ara tıkınıyoruzz... sonra da biraz depreşiriz...

ayy regentoş adapazarının en sevmediğim en kötü yeri olan ve malesef benim doğduğum ama büyümediğim yerde oturmuşsunuz :)

ama bak işte kan çekiyorr senin ikizin sıla değil benim bennnnnnnnnnnnnnn

evet kuzum yaa yanlis anlama da annem de anlatiyor da, cok dedikodu yapiyorlarmis.. annem kapinin önünde bile oturmuyormus.. teee ben kücükken, yani o zamanlar, orda varmis sevgili durumlari,.. komsunun kücük oglu bi kizla oglan arasinda mektup götürüp getiriyormus zamanin cep telefonu iste ama öyle dindar da bi yermis... bir de findik toplamaya gidiyormuskadinlar annem de gitmis... ve cok komik bir sey olmus, anlatayim mi???

kızlar merhaba.screamawayi merak ettim.akşam gelir haber veririm ama sonuç kötü olursa gelmem demişti.bi aksilikmi oldu acaba?daha 45 gün önce aynı şekilde kaybettiğim için bebeğimi korktum.

aynen canım bnde o şekilde süper kafa dağıtırım :) ama dediğin doğru doğduğun yer değil doyduğun yer diye boşa dememişler...olsun canım inşallah istediğin yerde oturmanızı nasip eder Allah...

yok canım neden yanlış anlayım aynen öyle bi yer bnde o yüzden sevmiyorumm ama ALlah tan ben orda az oturdum sonra annemin köyüne taşındık köyde büyüdüm ben ne güzel :) evet fındığa gidilir oralarda hmde çok..

annat bakiim nolmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…