- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.281
aaaaa öyle deme, ben senin o begenmedigin ankarayi nasil oriyorum yaaaa biliyor musun??? keske simdi o madonun önünde olsam da birak bahcesini, kapisinin önünde otursam :97::97::97::97::97:
gel kuzum gel.. seni de ararim.. evi aramak bana beles nasil olsa... bizi arasina almayanlar utansin.. ne yani ben sonradan geldim diye kimsesiz mi bellediler
ay sorma canım çok dertliyim. 10 dedimi her yer kapanıyor.cumartesi bile bizim gidebileceğimiz yerler en fazla 12 ye kadar açık. yemek yiyecek oluyoruz bazen 9.30 da yemek yemeye yer bulamıyoruz. evet büyükşehir olmasına ramen çok sakin bu güzel ama bi yerde bayıyor. memur şehri diye boşuna demiyorlar gerçekten öylee...
ben samsundan geldim ankaraya,samsunada istanbuldan gitmiştim. hep deniz vardı yaşadığım şehirlerde. ama şimdi kokusuna hasret kaldım
ay sorma canım çok dertliyim. 10 dedimi her yer kapanıyor.cumartesi bile bizim gidebileceğimiz yerler en fazla 12 ye kadar açık. yemek yiyecek oluyoruz bazen 9.30 da yemek yemeye yer bulamıyoruz. evet büyükşehir olmasına ramen çok sakin bu güzel ama bi yerde bayıyor. memur şehri diye boşuna demiyorlar gerçekten öylee...
ben samsundan geldim ankaraya,samsunada istanbuldan gitmiştim. hep deniz vardı yaşadığım şehirlerde. ama şimdi kokusuna hasret kaldım
eee iste canim her seyin hasret oldugu bir sey... burda da 7 magazalar, 8de marketler kapaniyor.. tek bir tane market 10a kadar acik.. pazarlari bi kac akfe acik o kadar.. her yer ama her yer kapalialmanlarin kültürü bu iste
ay regentoşş napiim ama bana çok soğuk memleket geldi insanları somurtkan falan hayat yok orda yahu
tabi memleket olarak herkesin memleketi kendine güzeldir :) mesela ben ADAPAZARLIYIM...ve kurban olurum yaradanıma çok severim adapazarını başkadır suyu toprağı :)
Almanyadasın demek bende Almanya doğumluyum ama ailem ben 4 yaşındayken kesin dönüş yaptılar almancam yok yanieee iste canim her seyin hasret oldugu bir sey... burda da 7 magazalar, 8de marketler kapaniyor.. tek bir tane market 10a kadar acik.. pazarlari bi kac akfe acik o kadar.. her yer ama her yer kapalialmanlarin kültürü bu iste
ay canım denize aşık denizsin yaşamayan bi insan olarak seni çok iyi anlıyorum :) ben de istanbula adapazarından geldim bizimde kocaman sapanca gölümüz var hem köyümüzün içinde de göl şelale falan vardı ordan zaten alışkınım istanbulada gelince burda zaten sürekli denizin dibindeyiz şükür :) o yüzden anlıyorum seni ve ben oralarda yaşamazdım depreyona girerdim ciddi manada...geçenlerde zor günler geçiriyordum ya her sabah sahile gittiim yürüyerek oturup denizin sesini dinledim o kadar iyi geldiki onun sayesinde çabuk toparladım kendimi..yani bnde o kdar etkisi var...inşallah sizde dönersiniz istanbula..iş yüzündenmi ordasınız canım?
adapazarinda biz de oturduuukkk...... yani ben güccüktüm hatirlamiyorum ama oturduk biliyorum, akyazida hem deyakup amcalarin evinde oturduk hem de tanirsin belki
valla canım seninki benden fenaymış
ben öyle gece dışarı çıkan bi tip değilim ama olur ya insanın bi yıldönümü bi özel günü olur o zaman gidip eğlenmek ister burda belli bir saatte insanı kovuyorlar kapatıyoruz diye. işte o anda ankara benim için bitiyor iştee
adapazarinda biz de oturduuukkk...... yani ben güccüktüm hatirlamiyorum ama oturduk biliyorum, akyazida hem deyakup amcalarin evinde oturduk hem de tanirsin belki
Almanyadasın demek bende Almanya doğumluyum ama ailem ben 4 yaşındayken kesin dönüş yaptılar almancam yok yanibenim kuzenler hala orda yaşıyorlar ama oranın vatandaşı oldular Oberhausende ler siz nerdesiniz canım?
ay ben bildimm bildim..bak ta burdan anladımm.. bu bıyıklı kısa şişman yakup amca dimi ???hay Allah ım nelerde gelir aklına...
ayy regentoş adapazarının en sevmediğim en kötü yeri olan ve malesef benim doğduğum ama büyümediğim yerde oturmuşsunuz :)
ama bak işte kan çekiyorr senin ikizin sıla değil benim bennnnnnnnnnnnnnn
bende eskiden öyleydim samsunda canım sıkılınca giderdim bi deniz kenarına yakardım sigaramı ohh benden daha iyisimi var ama burda yok malesef yapamıyorum
eşimin işi özel aslında inşaat işleri ile uğraşıyor kamuya çalışıyor. şimdi bir dikiş tutturdu onu bozupta kolayla gitmez hiçbiryere.
ben aslında istanbulda samsunda değil asıl mersinde yaşamak isterdim ama kısmet işte. nerde karnın doyuyorsa oraya memleketim demelisin bu devirde. bizde öyleyiz işte
kızlar merhaba.screamawayi merak ettim.akşam gelir haber veririm ama sonuç kötü olursa gelmem demişti.bi aksilikmi oldu acaba?daha 45 gün önce aynı şekilde kaybettiğim için bebeğimi korktum.
evet kuzum yaa yanlis anlama da annem de anlatiyor da, cok dedikodu yapiyorlarmis.. annem kapinin önünde bile oturmuyormus.. teee ben kücükken, yani o zamanlar, orda varmis sevgili durumlari,.. komsunun kücük oglu bi kizla oglan arasinda mektup götürüp getiriyormuszamanin cep telefonu iste ama öyle dindar da bi yermis... bir de findik toplamaya gidiyormuskadinlar annem de gitmis... ve cok komik bir sey olmus, anlatayim mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?