2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay simdi bigün annem de gitmis findik toplamaya, annem acemi diye bi ustanin yanina vermisler, ki annem topladiktan sonra kadin kontrol etsin, kalan var mis yok mu diye... neyse annem cok güzel yapmis isini iste, kadin da demiski burda ben bilirim diyenden de iyi yapiyorsun diye kendi basina calismaya birakmis.. bilirsin findik tarlalari da yamac olurmus.. tabi annem de aldigi parayi haketcek ya, oturtmus beni kenara kaptirmis kendini ise... neyse ben de öyleyim ki, bi görsen kücüklügümü, tombis yuval yuval.. yeni hareketleniyormusum o zamanlar.. ben baslamisim yokus assagi yuvarlanmaya.. kadinlar baslamiyslar gülüsmeye: finduk cuvali yuvarlaniyiiiii finduk cuvali yuvarlaniyiiiii ...tabi ben yuvarlan yuvarlan solugu derede almisim, tepenin sonunaca yuvarlanmisim.. annem diyorki seni kaldirdim banamisin demedin

Son düzenleme:
ya canım işte gelmem olumsuz olursa diyince meraklandım.inşallah öyle bişey yoktur çok zor bişey.bedenindeki etkisi geçiyo ama ruhundaki yara iyileşmiyo.ben hala yalnız kaldığımda ağlıyorum

öyle deme canim yaaa... ben de düsük yaptim, düsündükce de kötü oluyorsun.. aklina getirme, bak üstünden zaman da gecmis.. ay insallah ona bir sey olmamistir...

ahhahahhah ilahi regentoşşşşşşşşş çok güldümmm finduk çuvalım benimmmmmmmm bundan sonra sana öyle dicem

Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

yasatmasin canim tabiki amin... ama olcaksa da böyle olmasi bence daha iyi.. yani olcaksa bastan olsun aman mazallah, yani ölü dogum yapanlar felan var ayy Allahim korusun... yani kötünün iyisi denir bu durumu... ama screamcime insallah bir sey olmamistir...

ahhahahhah ilahi regentoşşşşşşşşş çok güldümmm finduk çuvalım benimmmmmmmm bundan sonra sana öyle dicem

aaaaa düstüm diline desene bende sana diyecek bir sey bulurum elbet sen bi konu acmistin onu konusalim mi??? sen basla istersen...

kesinlikle erken öğrenmek daha iyi canım.bizim burda ve facete bi grubumuz var 38 haftalık bile kaybeden var.dua edelim öyle bişey olmasın

aaaaa düstüm diline desene bende sana diyecek bir sey bulurum elbet sen bi konu acmistin onu konusalim mi??? sen basla istersen...

evet düştün dilime

evetttt ben 5 aralık da doğdum ve yay burcuyum :)

Pozitif Özellikleri : Keyiflilik, neşelilik, çok iş bilirlilik, açık zihinlik, adapte olabilmek, iyi yargılayabilmek, iyi felsefe; hürriyet aşkı,dışa dönüklük.

Negatif Özellikleri : Gözü kapalılık, körce iyimserlik, gürültücülük, sorumsuzluk, kapris.

Anahtar Kelimeler: Açık sözlü, dobra, bağımsız, sıcak, öncü, dışa dönük, spiritüel, dogmatik, fanatik, fırsatını kollayan, istekli, hevesli, filozof, dil uzmanı, yolcu, ciddi, arkadaşça, güvenilir, açık fikirli, iyimser, neşeli, sorumsuz, kaprisli, gururlu, maceracı, sporcu.

burası özellikle ben
Yay burcu insanı idealist fikirleri olan, dürüst ve direkt bir insandır. Her şeye geniş bir açıdan bakar. Kendine güvenlidir. Kazanacağından emin bir şekilde okunu hedefe yollar. Genellikle sorunlarla karşılaşır, çünkü fazla iyimser davranmaktadır. İyimserlikle detaylara dikkat etmemiş, iyice düşünmeden karar vermiştir. Bu bilgiler onu yıldırmaz, kolaylıkla toparlanıp yeniden denemeye hazırlanır.
Dışa dönük, arkadaş canlısı ve popülerdir. Sabırsızdır. Hem fiziksel, hem de zihinsel olarak çok aktiftir. Yabancı kültürlere, ülkelere ve dinlere çok meraklıdır. Fiziksel olarak oralara gidemese dahi hayalinde hep oralarda dolaşmaktadır.

İyi konuşmacı olurlar. Yaşamlarında hep bir amaçları olur. Sıcak kanlı, ateşli, çabuk öfkelenen insanlar olmalarına karşın kötülük düşünmezler. Bağışlayıcıdırlar, alışkanlıklarını da kolay değiştirirler. Çok odalı ve bahçeli evi severler mutlu ve güler yüzlü olurlar. İyi kalpli, arkadaş canlısıdırlar ve arkadaşları tarafından sevilirler. Her çeşit sporu ve hayvanı severler. Çok iyi öğrenci olmalarına karşın disiplini sevmezler. Dost canlısı, içi dışı bir, neşeli tiplerdir. Neşesi, nezaketi, nükte gücü sayesinde toplumda beğenilen, aranılan bir kişidir. Bu özellikleri kendilerini dost ortamında hissettikleri zaman ortaya çıkar. Onların yanında vaktin nasıl geçtiği anlaşılmaz. Bu kadının hayatta en önem verdiği konulardan biri de dostluktur. Yay burcu kadını severek evlenirse çok mutlu bir ev kadını olur. Yalnız evlendikten sonra ikinci plana atılmayı asla kabul edemez. Eve kapatılacak bir kadın asla değildir. Bu kadını mutlu etmek için toplumda saygı ve ilgi uyandıran bir erkek olmak gerekecektir; saygı duymadığı bir erkekle aynı çatı altında duracak bir tip değildir. Kıskanç bir kadın değildir. Bu burcun kadını, anne ve babasını, yakınlarını sever ve onlarla çok ilgilenir. Ailesine bağlı olduğundan anne ve babasını tenkit edecek bir erkekten uzaklaşacaktır. Çocuklarına düşkün bir anne olur ve onlara arkadaş gibi davranır. Çocuklarla çocuk olan bir tiptir. Onlar çocuklarının her şeyiyle meşgul olur ve kendilerine has bir şekilde yetiştirirler.

biraz uzun oldu ama beni anlatan bana uyan özelliklerim bunlarrrrrr

off kızlar çok afedersiniz ama çıkmak zorundayım şuan kocam ayak parmağımdan beni çekiyor malumm yere doğru şimdi mecbur gidiyorum ama belki kaçarsam gelirim öptüm

off kızlar çok afedersiniz ama çıkmak zorundayım şuan kocam ayak parmağımdan beni çekiyor malumm yere doğru şimdi mecbur gidiyorum ama belki kaçarsam gelirim öptüm

ben akrep burcuyum canimcim... 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dogumluyum... cumhuriyet cocuguyum yani

vallahi bu kadar yazabilmem icin bi özellikleri arastirmam lazim ama mesela su özelligi uyar.. iyiyimdir hosumdur, ama kuyruguma basan olursa alir boyunun ölcüsünü.. sevdigimi iyilik melegiyimdir, sevmedigimi de sevmem kardesim... ya hep ya hic!!! dur aratam özellikleri yazarim simdi, aklima gelen bi tek budur..

regen
hly7+
_arzum_+
cicek2154+
wifeofdemon+
tatlicadi1+
gulshen
azra3434+

kalabalik olsak da herkes gecmise takildi sanirsam...

süpermiş :) peki tarih ?

ay bu arada zor kaçtım herifin elinden..valla hem konu açtım hem kaçar gibi olunca heemencecik geliverdim kandırdım kocamı sizin için

ben de onu sorcaktim, hani sen tura cikiyordun diye...
hem de bu sefer degisik bi sekilde, parmak ucundan cekistirilerek

başlığa çok güldüm elele hamile kalıyoruz:))
kızlar allah hepinizin gönlüne göre versin, hemencik bebişlerinizi kucaklayın inşallahhhh

Regencimmmmm Erkek olsaydı sevinecektimmmm. Ama kendimde kız istediğim için çooook sevindim

Yaaaa kızlar kayınvalideme ifrara gittik. Ki ben kızları çok severim hep kızım olsun isterim. Kayınvalidemlerin akrabası bi erkek çocuk Allahım ne şirin ne şeker... Bi de bana yanaştı yanımdan ayrılmıyo... Yemeğimi sen yedir diyo Kimseden yemedi. Bi tek benden yedi... Sonra eve giderkende bize de gel lütfennn diyo... Sanki erkek çocukda ister oldum... Ama önce sağlıklı sıhatlı hayırlısı olsun Allahım. Ama önceden kız kız diyodum Şimdi erkek de olur diyorum :)))

Canımmmm bende BOLUluyum... Hemşeri sayılırız....

regen
hly7+
_arzum_+
cicek2154+
wifeofdemon+
tatlicadi1+
gulshen
azra3434+

kalabalik olsak da herkes gecmise takildi sanirsam...

evet kuzucummm geçmişi okudum geldim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…