- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.321
regen
hly7+
_arzum_+
cicek2154+
wifeofdemon+
tatlicadi1+
gulshen
azra3434+
kalabalik olsak da herkes gecmise takildi sanirsam...
RegencimmmmmErkek olsaydı sevinecektimmmm. Ama kendimde kız istediğim için çooook sevindim
Yaaaa kızlar kayınvalideme ifrara gittik. Ki ben kızları çok severim hep kızım olsun isterim. Kayınvalidemlerin akrabası bi erkek çocuk Allahım ne şirin ne şeker... Bi de bana yanaştı yanımdan ayrılmıyo... Yemeğimi sen yedir diyo Kimseden yemedi. Bi tek benden yedi... Sonra eve giderkende bize de gel lütfennn diyo... Sanki erkek çocukda ister oldum... Ama önce sağlıklı sıhatlı hayırlısı olsun Allahım. Ama önceden kız kız diyodum Şimdi erkek de olur diyorum :)))
evet kuzucummm geçmişi okudum geldim....
selam kızlarrrrr
ya zaten az kalıyorum yarın sabah geçmiş okurum şimdi okumadımmmmmm :)))
napıyosunuz bakemmmmm
,wifeofdemoncummm,
nasılsın görüşmeyeliiii
yahuuuu kızlarrrrr bırakın geçmişide gelin güncele konuşalım az aaaaaaa gitcem zate şimdi
evet canım aynen geçmisi okuyordum cok güzel sohbetler etmissiniz bende terazi burcuyum 5ekim ama özelliklerini bilmem burçlarla ilgim olmadigi icin
yahuuuu kızlarrrrr bırakın geçmişide gelin güncele konuşalım az aaaaaaa gitcem zate şimdi
evet canım aynen geçmisi okuyordum cok güzel sohbetler etmissiniz bende terazi burcuyum 5ekim ama özelliklerini bilmem burçlarla ilgim olmadigi icin
selam kızlarrrrr
ya zaten az kalıyorum yarın sabah geçmiş okurum şimdi okumadımmmmmm :)))
napıyosunuz bakemmmmm
,wifeofdemoncummm,
nasılsın görüşmeyeliiii
okursun canim sabaha... napalim, degisik bir sey yok zaten.. screamawayi bekliyoruz ama gelmedi o da dahagerci hos, sen bana hatrimi sormadim ama neyyyyyyyyse
ayol bırakın geçmişi gelin güncele :) canım benim kocam da terazi :) terazi en iyi anlaştığım burçtur benim yani yayın :) özellikleri genelde dengeli zeki olgun düşüncelere sahip eğlenceli filozof tarafı olan araştırmacı bir tiptir..iyidir yani iyidir :)
hoşgeldin tatlımmmmmmm iyi yaptın naber...annat bakem sen ne burçsun doğum günün ne zamn?
oy ben senin ağzını yerim canım benim wifeofdemon herzaman olmuyo diye yazmıştımmmm
benim kader arkadaşım yaaa alınma canımmm
bende teraziyimmmmm....
Bütün özelliklerini taşıyorum.... Yükselen burcum da YAY...
Kızlar şöyle bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum... İnsanlar 30 yaşına kadar kendi burçlarını 30 yaşından sonra ise yükselen burçlarının özelliklerini taşırlarmış...
ayol bırakın geçmişi gelin güncele :) canım benim kocam da terazi :) terazi en iyi anlaştığım burçtur benim yani yayın :) özellikleri genelde dengeli zeki olgun düşüncelere sahip eğlenceli filozof tarafı olan araştırmacı bir tiptir..iyidir yani iyidir :)
hoşgeldin tatlımmmmmmm iyi yaptın naber...annat bakem sen ne burçsun doğum günün ne zamn?
yok canim yaa. saka yaptim ben sana zaten.. napiyorsun yalniz misin??? yoksa görümcenle misin yine???
Jet gibin okudum geldim vaalla. Alinti yapamadim hulyacim hafta sonu olursa bulusma ben katilirim valla memnuniyetle avrupa yakasindayim bende:) konumuz burclar madem bende ikizlerim 26 mayis yukselenim basak ikisinde butun ozelliklerini tasirim gulerken aglayabilecek kadar degiskenim duzen ve temizlik hastasiyim mutfak ve temizlik isleri ilgi alanim :)canim Miele almicam zaten, örnek olsun diye gönderdim.. bosch ya da siemens olcak.. neyse markasi önemli degil olsun da evde bi tane.. sence o en son modeller güzel di mi??? dolap kapagi gibi duruyor, yani tus felan olmayinca üstünde cok sik duruyo.. sen hangisinden aldin??
hımmmmmmmm
ben oğlak burcuyum canım 28 aralık
yükselenim boğa burcu.
canım bnde yay eşim de terazi en ii anlaştığım burçtur ve iyi özellikleri vardır..bnde öyle bişi duydum ama doğrumu bilmem :) doğum tarihin ne?
Kuzum sen kaynananlarlami yasiyordun orayi kacirmisim ben. Gorumceyle ayni evde zor oluyormu benim gorumcem yok ama gorumceyim :)görümcem kayınperle tartışmış evi terk etmişteyzesine gitmiş 1 hafta orda kalıcakmışşşş. yalnızım kaynana da namaz kılıyo şu an
Jet gibin okudum geldim vaalla. Alinti yapamadim hulyacim hafta sonu olursa bulusma ben katilirim valla memnuniyetle avrupa yakasindayim bende:) konumuz burclar madem bende ikizlerim 26 mayis yukselenim basak ikisinde butun ozelliklerini tasirim gulerken aglayabilecek kadar degiskenim duzen ve temizlik hastasiyim mutfak ve temizlik isleri ilgi alanim :)
görümcem kayınperle tartışmış evi terk etmiş
teyzesine gitmiş 1 hafta orda kalıcakmışşşş. yalnızım kaynana da namaz kılıyo şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?