2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

selam kızlarrrrr
ya zaten az kalıyorum yarın sabah geçmiş okurum şimdi okumadımmmmmm :)))
napıyosunuz bakemmmmm
,wifeofdemoncummm,
nasılsın görüşmeyeliiii

Son düzenleme:

yaaa iste öyle oluyor... benim de gecenlerde kiz hevesim tuttu.. böyle cicili bicili elbiseler felan.. ama tam da bu sayfada solda bi reklam aciliyor erkek bebis var aannaaaaaaaaaammmmmmm bi datluuuu... sapkasi bilem var ay Allahim bana bi oglan bi kiz ikisini de ayni anda verir insallah... catlaklara raziyim bbeeennnnn

benim bi arkadasim vardi, ikizi verdi erkek ayy... iste öyle.. Allahim nolur nolur insallah yoksa bi cinsiyet acligindan baska türlü lurtulamicaz sekerim

selam kızlarrrrr
napıyosunuz bakemmmmm
,wifeofdemoncummm,
nasılsın görüşmeyeliiii

okursun canim sabaha... napalim, degisik bir sey yok zaten.. screamawayi bekliyoruz ama gelmedi o da daha gerci hos, sen bana hatrimi sormadim ama neyyyyyyyyse

evet canım aynen geçmisi okuyordum cok güzel sohbetler etmissiniz bende terazi burcuyum 5ekim ama özelliklerini bilmem burçlarla ilgim olmadigi icin

bende teraziyimmmmm....

Bütün özelliklerini taşıyorum.... Yükselen burcum da YAY...

Kızlar şöyle bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum... İnsanlar 30 yaşına kadar kendi burçlarını 30 yaşından sonra ise yükselen burçlarının özelliklerini taşırlarmış...

yahuuuu kızlarrrrr bırakın geçmişide gelin güncele konuşalım az aaaaaaa gitcem zate şimdi

yaaaa kizin isi var hadi gelin güncele, sonra da birakin da bizi teyze yapma temelleri atcak ( temel töreni bahane, törenin kendisi sahane )

evet canım aynen geçmisi okuyordum cok güzel sohbetler etmissiniz bende terazi burcuyum 5ekim ama özelliklerini bilmem burçlarla ilgim olmadigi icin

ayol bırakın geçmişi gelin güncele :) canım benim kocam da terazi :) terazi en iyi anlaştığım burçtur benim yani yayın :) özellikleri genelde dengeli zeki olgun düşüncelere sahip eğlenceli filozof tarafı olan araştırmacı bir tiptir..iyidir yani iyidir :)

selam kızlarrrrr
napıyosunuz bakemmmmm
,wifeofdemoncummm,
nasılsın görüşmeyeliiii

hoşgeldin tatlımmmmmmm iyi yaptın naber...annat bakem sen ne burçsun doğum günün ne zamn?

hımmmmmmmm
ben oğlak burcuyum canım 28 aralık
yükselenim boğa burcu.

canım bnde yay eşim de terazi en ii anlaştığım burçtur ve iyi özellikleri vardır..bnde öyle bişi duydum ama doğrumu bilmem :) doğum tarihin ne?

sagol hülyacım özelliklerin iyi olmasına sevndim sende bizler icin fedakarlık yapıyorsun arkadaslarını nasıl da düsünürmüs düsünceli arkadasım

Jet gibin okudum geldim vaalla. Alinti yapamadim hulyacim hafta sonu olursa bulusma ben katilirim valla memnuniyetle avrupa yakasindayim bende:) konumuz burclar madem bende ikizlerim 26 mayis yukselenim basak ikisinde butun ozelliklerini tasirim gulerken aglayabilecek kadar degiskenim duzen ve temizlik hastasiyim mutfak ve temizlik isleri ilgi alanim :)

hımmmmmmmm
ben oğlak burcuyum canım 28 aralık
yükselenim boğa burcu.

anammmmmm caniko ben başında sen sonunda doğmuşun aralığın oğlak burcu çok inatçı olur hırslı olur ve tuttuğunu koparan olur öyle misin ?
annem ve kardeşim boğa burcu anammmmmmmm anammmmmmmm yerler evde birbirlerini 2 boğa bi evde düşün

canım bnde yay eşim de terazi en ii anlaştığım burçtur ve iyi özellikleri vardır..bnde öyle bişi duydum ama doğrumu bilmem :) doğum tarihin ne?

18 ekim canım... benim eşimde terazi. Aynı burçtan birbirleri ile anlaşabilen tek burç terazi burcumuş. Gerçektende çok güzel anlaşıyoruz...

görümcem kayınperle tartışmış evi terk etmişteyzesine gitmiş 1 hafta orda kalıcakmışşşş. yalnızım kaynana da namaz kılıyo şu an
Kuzum sen kaynananlarlami yasiyordun orayi kacirmisim ben. Gorumceyle ayni evde zor oluyormu benim gorumcem yok ama gorumceyim :)

hani benim cevabim

görümcem kayınperle tartışmış evi terk etmiş
teyzesine gitmiş 1 hafta orda kalıcakmışşşş. yalnızım kaynana da namaz kılıyo şu an

he sevindim bak simdi.. kafani dinle biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…