- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.341
canım bnde yay eşim de terazi en ii anlaştığım burçtur ve iyi özellikleri vardır..bnde öyle bişi duydum ama doğrumu bilmem :) doğum tarihin ne?
sagol hülyacım özelliklerin iyi olmasına sevndim sende bizler icin fedakarlık yapıyorsun arkadaslarını nasıl da düsünürmüs düsünceli arkadasım
görümcem kayınperle tartışmış evi terk etmiş
teyzesine gitmiş 1 hafta orda kalıcakmışşşş. yalnızım kaynana da namaz kılıyo şu an
Jet gibin okudum geldim vaalla. Alinti yapamadim hulyacim hafta sonu olursa bulusma ben katilirim valla memnuniyetle avrupa yakasindayim bende:) konumuz burclar madem bende ikizlerim 26 mayis yukselenim basak ikisinde butun ozelliklerini tasirim gulerken aglayabilecek kadar degiskenim duzen ve temizlik hastasiyim mutfak ve temizlik isleri ilgi alanim :)
anammmmmm caniko ben başında sen sonunda doğmuşun aralığınoğlak burcu çok inatçı olur hırslı olur ve tuttuğunu koparan olur öyle misin ?
annem ve kardeşim boğa burcu anammmmmmmm anammmmmmmm yerler evde birbirlerini 2 boğa bi evde düşün
Regencim pardon tatlim sona gelene kadar unuttum ben :) siemens aladim ben bulasik makinami gri ama ankastre degil. Cok pahaliydi son anda vazgectim gercekten cok hosduruyorlar onun bir model dusugunu aldim model ismi simdi aklimda degil tatlim ama isyerinde resmi var mutfagin istersen sabah gosterbilirim
18 ekim canım... benim eşimde terazi. Aynı burçtan birbirleri ile anlaşabilen tek burç terazi burcumuş. Gerçektende çok güzel anlaşıyoruz...
hahaaa ben senin ve eşinin karışımıyım
ayyyy kizlar yaaaaaaaaaaaa
az önce kocisin actigi sayfada geri tusuna bastim bi kac kez, ki eski sayfayi bulayim diye... maillerine girmis, gözüme internet magazasinin adi takilmisti... simdi yatincada kontrol ettim de, benim begendigim ayakkabiyi siparis etmiiiiiiiiiiiissssssssssss
ay kocis yaaaaaa
Kuzum sen kaynananlarlami yasiyordun orayi kacirmisim ben. Gorumceyle ayni evde zor oluyormu benim gorumcem yok ama gorumceyim :)
Bayram sonrasi super olur ctesi gunleri yarim gun calisiyorum ctesi ogledn sonrasi olursa katilirim bende. Kim kim variz baska. Tugce vardi wifeofdemon vardi sen varsin arzum vardi birde sanirsam baska varmiydi?ayy sorma çiçeğimm bu tarafım bazen bana çok zarar veriyor amahem kendimden ödün veririm sonra ben üzülürüm ama ne kadar üzülsemde ben yine aynı olurum yine elimden geleni yapmaya çalışırım arkadaşlarım için :) anaaaaaaaaaa benim geçen başıma gelen sana gelmiş şimdi canım valla süper olur ben sizinle tanışmaktan ve beraber bişiler yapmaktan çok memnun olurum bi organizasyon yapalım o zmn bayram sonrası :)benim bi başak arkdaşım var anammmmmmmmm hasta ya resmenn temizlik hastaası mutfak hastası senin de öyle olduğunu düşünüyordum ki öleymişsin zaten :) ikizlerin değişken olduğunu doğruluyosun yani
yok kızzz sakin sessizimdir genelde. bazen inadım tutar ama genelde her burçla anlaşırım.
çok okumam ben burçları yaaa
ayy arzumcum çok güldüm bu karışımao zaman sen mikemmellllll bir insansın
nasıl çok mütevazıyım dimi
bak yaaaa bide kocişine kızıp duruyosun odun diye gördünmü ne güzel bişi yapmış kocan aman bozma süprizini :) adamında burnundan getirme bakkkk
yani kizlrrrben size diicek bisey bulamiyorum... ozellikleikizime ve hlyama...
finduk cuvalii ve ayak parmagindan cekistirilme muhabbetine fena guldum...oyleki inanin gozlerimden yas geldi... herifte uyuyo koltukta sessiz olcam duede catladim..
bide kardaizini kayinpeder yerine kayinper yazmasina koptum....hayirdir insallah... "a deseniz" guluyorum...
ama toparlaniyorum sonra aklima canim arkadasim screamaway gelio
canikoooooooooooooo senin gibi melahike bi insanla kim anlaşamaz ki zaten anlaşamayan da kendinde kusur arasın canım :)
ayy sorma çiçeğimm bu tarafım bazen bana çok zarar veriyor amahem kendimden ödün veririm sonra ben üzülürüm ama ne kadar üzülsemde ben yine aynı olurum yine elimden geleni yapmaya çalışırım arkadaşlarım için :)
ama canım sen iyi niyetli birisin insallah hayatın boyunca hep senin gibi iyi niyetli ve anlayisli kisiler cıkar .o anlık üzülsen de inan ki hayatta hep kazanan sen olursun tatlım
yani kizlrrrben size diicek bisey bulamiyorum... ozellikleikizime ve hlyama...
finduk cuvalii ve ayak parmagindan cekistirilme muhabbetine fena guldum...oyleki inanin gozlerimden yas geldi... herifte uyuyo koltukta sessiz olcam duede catladim..
bide kardaizini kayinpeder yerine kayinper yazmasina koptum....hayirdir insallah... "a deseniz" guluyorum...
ama toparlaniyorum sonra aklima canim arkadasim screamaway gelio
Bayram sonrasi super olur ctesi gunleri yarim gun calisiyorum ctesi ogledn sonrasi olursa katilirim bende. Kim kim variz baska. Tugce vardi wifeofdemon vardi sen varsin arzum vardi birde sanirsam baska varmiydi?
ayyyy kizlar yaaaaaaaaaaaa
az önce kocisin actigi sayfada geri tusuna bastim bi kac kez, ki eski sayfayi bulayim diye... maillerine girmis, gözüme internet magazasinin adi takilmisti... simdi yatincada kontrol ettim de, benim begendigim ayakkabiyi siparis etmiiiiiiiiiiiissssssssssss
ay kocis yaaaaaa
canım benim o senin güzelliğin
ama canım sen iyi niyetli birisin insallah hayatın boyunca hep senin gibi iyi niyetli ve anlayisli kisiler cıkar .o anlık üzülsen de inan ki hayatta hep kazanan sen olursun tatlım
evet canım gerçekten bak ben iyi niyetliyimdir kendimi övmek için sölemiyorum ama genelde kimseye kötülüğüm dokunmaz kimseyi kırmam arkadaş çevremde genelde sevilirim ama bazen çok yoruluyorum insanların art niyetinden kötü fesat kalplerinden...dediğin gibi ben ne kadar üzülüp öfkelensemde geçer gider ben yine o insana ii davranmaya çalışırım elimden geldiğince..bnde eninde sonuda kazanacağımı düşünüyorum canım çok saolasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?