2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Regencim pardon tatlim sona gelene kadar unuttum ben :) siemens aladim ben bulasik makinami gri ama ankastre degil. Cok pahaliydi son anda vazgectim gercekten cok hosduruyorlar onun bir model dusugunu aldim model ismi simdi aklimda degil tatlim ama isyerinde resmi var mutfagin istersen sabah gosterbilirim

sagol hülyacım özelliklerin iyi olmasına sevndim sende bizler icin fedakarlık yapıyorsun arkadaslarını nasıl da düsünürmüs düsünceli arkadasım

ayy sorma çiçeğimm bu tarafım bazen bana çok zarar veriyor ama hem kendimden ödün veririm sonra ben üzülürüm ama ne kadar üzülsemde ben yine aynı olurum yine elimden geleni yapmaya çalışırım arkadaşlarım için :)

görümcem kayınperle tartışmış evi terk etmiş
teyzesine gitmiş 1 hafta orda kalıcakmışşşş. yalnızım kaynana da namaz kılıyo şu an

anaaaaaaaaaa benim geçen başıma gelen sana gelmiş şimdi

canım valla süper olur ben sizinle tanışmaktan ve beraber bişiler yapmaktan çok memnun olurum bi organizasyon yapalım o zmn bayram sonrası :)

benim bi başak arkdaşım var anammmmmmmmm hasta ya resmenn temizlik hastaası mutfak hastası senin de öyle olduğunu düşünüyordum ki öleymişsin zaten :) ikizlerin değişken olduğunu doğruluyosun yani

ayyyy kizlar yaaaaaaaaaaaa

az önce kocisin actigi sayfada geri tusuna bastim bi kac kez, ki eski sayfayi bulayim diye... maillerine girmis, gözüme internet magazasinin adi takilmisti... simdi yatincada kontrol ettim de, benim begendigim ayakkabiyi siparis etmiiiiiiiiiiiissssssssssss

ay kocis yaaaaaa

yok kızzz sakin sessizimdir genelde. bazen inadım tutar ama genelde her burçla anlaşırım.
çok okumam ben burçları yaaa

vallahi ben de o ilk gönderdigim resimdekini almayi düsünüyorum... tus da yok üstünde.. bebis gelince kurcalayamaz ne güzel oluurrr vallahi süper fikir simdi geldi aklima

18 ekim canım... benim eşimde terazi. Aynı burçtan birbirleri ile anlaşabilen tek burç terazi burcumuş. Gerçektende çok güzel anlaşıyoruz...

hahaaa ben senin ve eşinin karışımıyım

ayy arzumcum çok güldüm bu karışıma o zaman sen mikemmellllll bir insansın

nasıl çok mütevazıyım dimi

bak yaaaa bide kocişine kızıp duruyosun odun diye gördünmü ne güzel bişi yapmış kocan aman bozma süprizini :) adamında burnundan getirme bakkkk

yani kizlrrrben size diicek bisey bulamiyorum... ozellikleikizime ve hlyama...

finduk cuvalii ve ayak parmagindan cekistirilme muhabbetine fena guldum...oyleki inanin gozlerimden yas geldi... herifte uyuyo koltukta sessiz olcam duede catladim..
bide kardaizini kayinpeder yerine kayinper yazmasina koptum....hayirdir insallah... "a deseniz" guluyorum...

ama toparlaniyorum sonra aklima canim arkadasim screamaway gelio

Bayram sonrasi super olur ctesi gunleri yarim gun calisiyorum ctesi ogledn sonrasi olursa katilirim bende. Kim kim variz baska. Tugce vardi wifeofdemon vardi sen varsin arzum vardi birde sanirsam baska varmiydi?

uyku vaktiii... Öptümmm hepinizi şekerler....

Screamawaycımmmmm i çooook merak ediyorum... İnş kötü bişey yoktur. Kötü bişey olmasında varsın bize yazmasın...

ay evet yaa, yok bir de ayakkabinin ürün koduna bakiyorum ki dogrusunu mu siparis etmis diye.. ay keske görmesydim gercek bi süpriz olurdu...

aaaa kuzum gülün diye anlattim ben de zaten... hly kopuk kaliyor zaten... sanirim bi gözü bizde, bi gözü oynasta

ya screami ben de merak ediyorum... ortamin havasi da degissin diye bir seyler de atiyorum ortaya gülün diye, gelir umarim da haber verir gider..

Son düzenleme:

sılacımmm düşünki benim gibi bi insanla bir ömür geçiriyorsun hiç sıkılmazsın vala :)

bu arada muhabet gırgır falan ama bnde screamı çok merak ediyorumm bi yandan içimden ona dua ediyorum inşallah iyidir bizim melek arkadaşımız...

Bayram sonrasi super olur ctesi gunleri yarim gun calisiyorum ctesi ogledn sonrasi olursa katilirim bende. Kim kim variz baska. Tugce vardi wifeofdemon vardi sen varsin arzum vardi birde sanirsam baska varmiydi?

bncede canım süper olur teklif ederiz gelmek isteyen arkadaşlar olursa süper olur :) breshka renewal da var..

Efet kizlar bizim yat borusu yine calindi malum gece sahura kalkicaz opuyorum sizleri sabah okuycam cok is birakmayn bana aciyin olurmu:)

al sana odun adam iste yaaaaaaa.... hem antipatik hallerini gormemek lazim kocislerin canim anlasildi.... bulasik makinesine gelince ilk olani al madem cok sevmissin....hem rengi beyaz deilmis...hem dedigin gibi bebis kurcalamazzzz..........

buarada bende teraziyimmm..ozellliklerini tasirim 7 ekim 88 liyimmmm.

canım benim o senin güzelliğin

yok efendim ne demek o size ait :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…