2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

of yaaaa ben yaşlanıyorummmm
evet kızlarrr yaaa azracım haklı hadi yatınnnn. bide sahur var.
bende yatıyorum, uyumam lazım sona hayalet gibi oluyorum.
hiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi de yarın doktora gidicem. uyuz karıya gidim bakim ne dicek aşılama ile ilgili...

öyle yapayim yyaaaa.... azten belli olmyuor disardan bakinca, makine oldugu...

ikizim yaa... sen, 7 ekin... 88 bir de... ayyy ben yaslandim galiba...

Efet kizlar bizim yat borusu yine calindi malum gece sahura kalkicaz opuyorum sizleri sabah okuycam cok is birakmayn bana aciyin olurmu:)

iyi geceler canım :)

vay be ne kadar terazi varmış topiğimizde :) sılacım benden 2 aycık büyük abla diimi sana

ayol ne yaşlanmasıı resmini gördük kandırma yılların geçmesi diil öenmli olan kalbin genç kalması canımmm :) sende maşallah daha 20 :)

regentoş saçmalamaaaaaaa ne yaşlanması beeeee !!!!

aman yaaa çalışmak olmasa ne güzel otururdum sahura kadar burda...
ama ben gider kızlarrrrr
hepinize hoş sohbetlerrrr
scream da iyi haberle gelseydi keske. Allah yardımcısı olsun.

Bayram sonrasi super olur ctesi gunleri yarim gun calisiyorum ctesi ogledn sonrasi olursa katilirim bende. Kim kim variz baska. Tugce vardi wifeofdemon vardi sen varsin arzum vardi birde sanirsam baska varmiydi?
renewalde var canimmmbide hemserim breshka
oyle canim yaa ..
seninde elin kolun durmuyorki kurcaliyon... hakkatensupriz olurdu... ayy bide dogrumu gondermis die bakiyim dio yaaaaaaaaaa..... bizede gonderde bizde bakalim barii
masallah sana guzelim benim... aman birakma bizi emiii
Efet kizlar bizim yat borusu yine calindi malum gece sahura kalkicaz opuyorum sizleri sabah okuycam cok is birakmayn bana aciyin olurmu:)

al iste kopmak icin bi post daha yat borusu...........................

evet yaa... gidin yatin... hele bir de tr'de saat 1 saat daha ileri.. sabah ise gideniniz var, gece sahura kalkaniniz var... hadi dooooooogru yataga

:88::88::88::88::88::88::88: ab ins Bett, SOFORT!!!!!

ayol ne yaşlanmasıı resmini gördük kandırma yılların geçmesi diil öenmli olan kalbin genç kalması canımmm :) sende maşallah daha 20 :)

ay öle mi dersin. maşallah bana ay dur totomu kaşım bari veeeeeeee
doğru yatağa byyyyy:80:

ama ben gider kızlarrrrr

keşkemmm ne iyi olurdu aminn canım aminnnnn Allah yardımcısı olsun inşallah iyidir canım arkadaşım...

hadi sana iyi geceler canım..bu arada neden doktora şimdi gittiğini de anlamadım yani !

kuzum bak ikizim diyorum ama 88li yaa.... ben ondan tam bir yas büyüküm hem de ekim dogumluyum ben de.. tam bir sene aaaa... o yeni dogdugunda ben yürüyordum....

kuzum ya öyle ahim sahim bir sey degil, Dockers markasi bir de indirime girmis benim de siyah babetim yoktu, taktim iki gün illa al bana diye ama sonra unuttum, ne bileyim gercekten alacagini... su ayakkabi:

Dockers by Gerli Ballerina - black - Zalando.de

ay bu arada bişi dicem kaçtır buraya gelip de "konu başlığına çok güldüm hihiihi bu ne elele nasıl hamile kalıyosunuz "falan diye espri yapan kişileri şiddetle eshefle sinirle kınıyorummmmmmm !

yok be canimmm ne yaslanmasiii masallah taptazesinn...kasi sen kasi ...

canimsen de 88li deil misin???
ama ben gider kızlarrrrr

sabah devamedersin canim sende .. hadi ii geceler dr ne dicek bakalim yarin bize don hemen emiii!!!

ay bu arada bişi dicem kaçtır buraya gelip de "konu başlığına çok güldüm hihiihi bu ne elele nasıl hamile kalıyosunuz "falan diye espri yapan kişileri şiddetle eshefle sinirle kınıyorummmmmmm !

ama dogru biz elele hamile kaliyoruz... bak Kuppe'ye en güzel örnegi iste

bu arada eklemek istedim, hem örnek olarak güzel Kuppecik hem de kendi güzel ..................

Son düzenleme:
yok be canimmm ne yaslanmasiii masallah taptazesinn...kasi sen kasi ...

canimsen de 88li deil misin???

sabah devamedersin canim sende .. hadi ii geceler dr ne dicek bakalim yarin bize don hemen emiii!!!

ben 87liyim canim benim yaa... yasliyim ben yasli... senden bi sene önce dogdugum icin hem bedenen, hem de ruhen...

heee sen bnden de 1 yaş büyüksün ozaman bnde ikizin olamıyom senin o zamn benle sıla ikiz olduk hihihi

bu arada benim fikrim yanlış anlama ben pek beğenmedim.. ki ben babet hastası olan en az 10-12 çift babeti olan biriyim tecrübeliyim yani o zımbalar fazla gelmş bnce :)

aaaa ben sevmedim bu yas muhabbetini.... hem biz teeee bastan, yas mevzusu olmadan ruhen ikiz oldugumuza karar verdik... ruh ikizi..

burda moda canim onlar, herkes de resmen, degisik degisik... o taslar daha az.. onun daha abartililari var.. ben begendim valla... bakalim ayagimda nasil durcak

olsun canim yaaa 1yildan biissiiicik olmaz... anaaa kiz nedakar ucuz hemde dockers ..burda hayatta 40euroya bulamam dockers gule gulegiy canim cokguzel cidden.. benimki cok sevmez demirli falan ama guzel bu benimde ihtiyacim var sunuda cok begendim alsana bana
Anna Field Ballerina - black - Zalando.de

kiizz ne celallendin.... son yazanin artniyetli oldugunu dusunmuyorum..... onlar bizim"kardes" oldugumuzu bilmiyorlar kiiiii!!!!!!!!!!!!

ay tamam kapattık yaş muhabbetini regen ablaaa

şekerim sen beğendiysen problem yok fikrimi söledim sadece..ii günlerde kullan şimdiden :)

benim de o hosuma gitti, hem marka hem indirimde.. normal ayakkabilari 20 euro'ya aliyorsun

aa kuzum canin sagolsun, alayim hem de indirimde zalando'ya siparis verilmiyor mu sizin ordan???
o gösterdiginin bi benzeri var o yüzden demirli felan istedim, valla moda iste

evet bi seneden bir seycik olmaz

ay sılacım son yazan değil derdim kaçtır yazılıyor bu 5-6 kez yazıldı bnde sinir oldum dalga geçer gibi elele nasıl hamile kalıyorsunuz ne demek yahu töbe töbe bişi dicektim de nyseeeeeee

hepimizzzzzzzzzzzzzzz kardeşizzzzzzzzzzzzzz bu öfkeeeeeeeeeeeee ne diyeeeeeeeeeeeeeeeee !!! :)

regentoşşşşşş bnde pembesine bayıldımmm 39 numero lütfen adresi özelden atarım ihihiihihii :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…