- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.361
al sana odun adam iste yaaaaaaa.... hem antipatik hallerini gormemek lazim kocislerin canim anlasildi.... bulasik makinesine gelince ilk olani al madem cok sevmissin....hem rengi beyaz deilmis...hem dedigin gibi bebis kurcalamazzzz..........
buarada bende teraziyimmm..ozellliklerini tasirim 7 ekim 88 liyimmmm.
al sana odun adam iste yaaaaaaa.... hem antipatik hallerini gormemek lazim kocislerin canim anlasildi.... bulasik makinesine gelince ilk olani al madem cok sevmissin....hem rengi beyaz deilmis...hem dedigin gibi bebis kurcalamazzzz..........
Efet kizlar bizim yat borusu yine calindi malum gece sahura kalkicaz opuyorum sizleri sabah okuycam cok is birakmayn bana aciyin olurmu:)
of yaaaa ben yaşlanıyorummmm
evet kızlarrr yaaa azracım haklı hadi yatınnnn. bide sahur var.
bende yatıyorum, uyumam lazım sona hayalet gibi oluyorum.
hiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi de yarın doktora gidicem. uyuz karıya gidim bakim ne dicek aşılama ile ilgili...
öyle yapayim yyaaaa.... azten belli olmyuor disardan bakinca, makine oldugu...
ikizim yaa... sen, 7 ekin... 88 bir de... ayyyben yaslandim galiba...
renewalde var canimmmbide hemserim breshkaBayram sonrasi super olur ctesi gunleri yarim gun calisiyorum ctesi ogledn sonrasi olursa katilirim bende. Kim kim variz baska. Tugce vardi wifeofdemon vardi sen varsin arzum vardi birde sanirsam baska varmiydi?
oyle canim yaa ..ay evet yaa, yok bir de ayakkabinin ürün koduna bakiyorum ki dogrusunu mu siparis etmis diye.. ay keske görmesydim gercek bi süpriz olurdu...
aaaa kuzum gülün diye anlattim ben de zaten... hly kopuk kaliyor zaten... sanirim bi gözü bizde, bi gözü oynasta
ya screami ben de merak ediyorum... ortamin havasi da degissin diye bir seyler de atiyorum ortaya gülün diye, gelir umarim da haber verir gider..
masallah sana guzelim benim... aman birakma bizi emiiisılacımmm düşünki benim gibi bi insanla bir ömür geçiriyorsun hiç sıkılmazsın vala :)
bu arada muhabet gırgır falan ama bnde screamı çok merak ediyorumm bi yandan içimden ona dua ediyorum inşallah iyidir bizim melek arkadaşımız...
bncede canım süper olur teklif ederiz gelmek isteyen arkadaşlar olursa süper olur :) breshka renewal da var..
Efet kizlar bizim yat borusu yine calindi malum gece sahura kalkicaz opuyorum sizleri sabah okuycam cok is birakmayn bana aciyin olurmu:)
ayol ne yaşlanmasıı resmini gördük kandırma yılların geçmesi diil öenmli olan kalbin genç kalması canımmm :) sende maşallah daha 20 :)
regentoş saçmalamaaaaaaa ne yaşlanması beeeee !!!!
aman yaaa çalışmak olmasa ne güzel otururdum sahura kadar burda...
ama ben gider kızlarrrrr
hepinize hoş sohbetlerrrr
scream da iyi haberle gelseydi keske. Allah yardımcısı olsun.
ayol ne yaşlanmasıı resmini gördük kandırma yılların geçmesi diil öenmli olan kalbin genç kalması canımmm :) sende maşallah daha 20 :)
regentoş saçmalamaaaaaaa ne yaşlanması beeeee !!!!
renewalde var canimmmbide hemserim breshka
oyle canim yaa ..
seninde elin kolun durmuyorki kurcaliyon... hakkatensupriz olurdu... ayy bide dogrumu gondermis die bakiyim dio yaaaaaaaaaa..... bizede gonderde bizde bakalim barii
masallah sana guzelim benim... aman birakma bizi emiii
al iste kopmak icin bi post daha yat borusu...........................
yok be canimmm ne yaslanmasiii masallah taptazesinn...kasi sen kasi ...of yaaaa ben yaşlanıyorummmm
evet kızlarrr yaaa azracım haklı hadi yatınnnn. bide sahur var.
bende yatıyorum, uyumam lazım sona hayalet gibi oluyorum.
hiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi de yarın doktora gidicem. uyuz karıya gidim bakim ne dicek aşılama ile ilgili...
canimsen de 88li deil misin???öyle yapayim yyaaaa.... azten belli olmyuor disardan bakinca, makine oldugu...
ikizim yaa... sen, 7 ekin... 88 bir de... ayyyben yaslandim galiba...
aman yaaa çalışmak olmasa ne güzel otururdum sahura kadar burda...
ama ben gider kızlarrrrr
hepinize hoş sohbetlerrrr
scream da iyi haberle gelseydi keske. Allah yardımcısı olsun.
ay bu arada bişi dicem kaçtır buraya gelip de "konu başlığına çok güldüm hihiihi bu ne elele nasıl hamile kalıyosunuz "falan diye espri yapan kişileri şiddetle eshefle sinirle kınıyorummmmmmm !
yok be canimmm ne yaslanmasiii masallah taptazesinn...kasi sen kasi ...
canimsen de 88li deil misin???
sabah devamedersin canim sende .. hadi ii geceler dr ne dicek bakalim yarin bize don hemen emiii!!!
kuzum bak ikizim diyorum ama 88li yaa.... ben ondan tam bir yas büyükümhem de ekim dogumluyum ben de.. tam bir sene aaaa... o yeni dogdugunda ben yürüyordum....
kuzum ya öyle ahim sahim bir sey degil, Dockers markasi bir de indirime girmis benim de siyah babetim yoktu, taktim iki gün illa al bana diye ama sonra unuttum, ne bileyim gercekten alacagini... su ayakkabi:
Dockers by Gerli Ballerina - black - Zalando.de
heee sen bnden de 1 yaş büyüksün ozaman bnde ikizin olamıyom senino zamn benle sıla ikiz olduk hihihi
bu arada benim fikrim yanlış anlama ben pek beğenmedim.. ki ben babet hastası olan en az 10-12 çift babeti olan biriyim tecrübeliyim yanio zımbalar fazla gelmş bnce :)
olsun canim yaaa 1yildan biissiiicik olmaz... anaaa kiz nedakar ucuz hemde dockers ..burda hayatta 40euroya bulamam dockers gule gulegiy canim cokguzel cidden.. benimki cok sevmez demirli falan ama guzel bu benimde ihtiyacim var sunuda cok begendim alsana banakuzum bak ikizim diyorum ama 88li yaa.... ben ondan tam bir yas büyükümhem de ekim dogumluyum ben de.. tam bir sene aaaa... o yeni dogdugunda ben yürüyordum....
kuzum ya öyle ahim sahim bir sey degil, Dockers markasi bir de indirime girmis benim de siyah babetim yoktu, taktim iki gün illa al bana diye ama sonra unuttum, ne bileyim gercekten alacagini... su ayakkabi:
Dockers by Gerli Ballerina - black - Zalando.de
ay bu arada bişi dicem kaçtır buraya gelip de "konu başlığına çok güldüm hihiihi bu ne elele nasıl hamile kalıyosunuz "falan diye espri yapan kişileri şiddetle eshefle sinirle kınıyorummmmmmm !
aaaa ben sevmedim bu yas muhabbetini....hem biz teeee bastan, yas mevzusu olmadan ruhen ikiz oldugumuza karar verdik... ruh ikizi..
burda moda canim onlar, herkes de resmen, degisik degisik... o taslar daha az.. onun daha abartililari var.. ben begendim valla... bakalim ayagimda nasil durcak
olsun canim yaaa 1yildan biissiiicik olmaz... anaaa kiz nedakar ucuz hemde dockers ..burda hayatta 40euroya bulamam dockers gule gulegiy canim cokguzel cidden.. benimki cok sevmez demirli falan ama guzel bu benimde ihtiyacim var sunuda cok begendim alsana bana
Anna Field Ballerina - black - Zalando.de
kiizz ne celallendin.... son yazanin artniyetli oldugunu dusunmuyorum..... onlar bizim"kardes" oldugumuzu bilmiyorlar kiiiii!!!!!!!!!!!!
olsun canim yaaa 1yildan biissiiicik olmaz... anaaa kiz nedakar ucuz hemde dockers ..burda hayatta 40euroya bulamam dockers gule gulegiy canim cokguzel cidden.. benimki cok sevmez demirli falan ama guzel bu benimde ihtiyacim var sunuda cok begendim alsana bana
Anna Field Ballerina - black - Zalando.de
kiizz ne celallendin.... son yazanin artniyetli oldugunu dusunmuyorum..... onlar bizim"kardes" oldugumuzu bilmiyorlar kiiiii!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?