- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.381
heee sen bnden de 1 yaş büyüksün ozaman bnde ikizin olamıyom senino zamn benle sıla ikiz olduk hihihi
bu arada benim fikrim yanlış anlama ben pek beğenmedim.. ki ben babet hastası olan en az 10-12 çift babeti olan biriyim tecrübeliyim yanio zımbalar fazla gelmş bnce :)[/QUOTE
yuppiiiiiii yeni ikizim olduuu......... ama nasil olacakk sen bizim begendigimiz ayakkabiyi begenmedinn.... bizim regenle asagi yukari herssey tipkiiiiii......:26::26::26:
ay tamam kapattık yaş muhabbetiniregen ablaaa
şekerim sen beğendiysen problem yok fikrimi söledim sadece..ii günlerde kullan şimdiden :)
bak yaa hem aliim diyo, sonrada sizin ordan siparis verilmiyo mu diyoo..hhooo kayserili olan beniimmmm........benim de o hosuma gitti, hem marka hem indirimde.. normal ayakkabilari 20 euro'ya aliyorsun
aa kuzum canin sagolsun, alayim hem de indirimdezalando'ya siparis verilmiyor mu sizin ordan???
o gösterdiginin bi benzeri var o yüzden demirli felan istedim, valla moda iste
evet bi seneden bir seycik olmaz
ay sılacım son yazan değil derdim kaçtır yazılıyor bu 5-6 kez yazıldı bnde sinir oldum dalga geçer gibi elele nasıl hamile kalıyorsunuz ne demek yahu töbe töbe bişi dicektim de nyseeeeeee
hepimizzzzzzzzzzzzzzz kardeşizzzzzzzzzzzzzz bu öfkeeeeeeeeeeeee ne diyeeeeeeeeeeeeeeeee !!! :)
ay sılacım son yazan değil derdim kaçtır yazılıyor bu 5-6 kez yazıldı bnde sinir oldum dalga geçer gibi elele nasıl hamile kalıyorsunuz ne demek yahu töbe töbe bişi dicektim de nyseeeeeee
hepimizzzzzzzzzzzzzzz kardeşizzzzzzzzzzzzzz bu öfkeeeeeeeeeeeee ne diyeeeeeeeeeeeeeeeee !!! :)
yuppiiiiiii yeni ikizim olduuu......... ama nasil olacakk sen bizim begendigimiz ayakkabiyi begenmedinn.... bizim regenle asagi yukari herssey tipkiiiiii......:26::26::26:
heee sen bnden de 1 yaş büyüksün ozaman bnde ikizin olamıyom senino zamn benle sıla ikiz olduk hihihi
bu arada benim fikrim yanlış anlama ben pek beğenmedim.. ki ben babet hastası olan en az 10-12 çift babeti olan biriyim tecrübeliyim yanio zımbalar fazla gelmş bnce :)[/QUOTE
aaaaaa sılacım seninkini çok beğendimm hatta regentoştan pembesinin 39 numerosunu istedim adresimi özelden atcam ben onaaaa: D:
bak yaa hem aliim diyo, sonrada sizin ordan siparis verilmiyo mu diyoo..hhooo kayserili olan beniimmmm........
ii fikir bi bakalimmmbariii
daglar ooyyyy ooyy oyy yollar oooyyy ooyyy............................................... ya hlya sen bi yatsana bacim gulmekten olecemmmm simdiiiii
anam bu giz ben gergin.. sabahin seyi üstünde heralde.. malum, tur da atamadi bugün bizim yüzümüzden
nöööööö, geht das neeetttt... olmaz!!! benim senin ikizin.. bak zevkleriniz bile uymuyor!!! Je suis le seul :90::90::90::90::90::90: anladin sen onu
ay bu arada Akrep burcunun bi özelligini daha gösterdim sanirim
aaaaaa sılacım seninkini çok beğendimm hatta regentoştan pembesinin 39 numerosunu istedim adresimi özelden atcam ben onaaaa: D:
yahu şurda yarım saat gittim amma yazmışsınız heee...
hlycım ben 24.kasım.85 yay burcuyum,yükselenimde aslan.. yani tam bir ateşimikisinide taşıyorum özellik olarak. yay en iyi koç ve aslanla anlaşır diye biliyorum ben hani ateş ateş mevzusundan dolayı.. kocamda oğlak,çok zıtız biz ama bir reklam vardı zıtlarım mükemmel uyumu diyordu bizde öyle mükemmel olmasada uyuşuyoruz işte
ayrıca siz istanbullular... evet hepinize sesleniyorum... sizin yerinzde olsammm şimdiye buluşurdum bile ben ama siz buluşmayın , kıskanırız burda geri kalanımız. ben şahsen çatlarım orta yerimden
bakin kiiizlar bide su carpti gozume babanne gibimi yoksaaaa...............
Tamaris Ballerina - black - Zalando.de
bakin kiiizlar bide su carpti gozume babanne gibimi yoksaaaa...............
Tamaris Ballerina - black - Zalando.de
aaa bak yaa, ikizimi caliyor... hih at adresini özelden bak bakalim pembe ayakkabi mi geliyor ne geliyoray ne yollasam acaba... söyle sok edici bir sey olmali
pas je suis le seul, je suis seul...... kuzuuummmbenimm burdayimmmanam bu giz ben gergin.. sabahin seyi üstünde heralde.. malum, tur da atamadi bugün bizim yüzümüzden
nöööööö, geht das neeetttt... olmaz!!! benim senin ikizin.. bak zevkleriniz bile uymuyor!!! Je suis le seul :90::90::90::90::90::90: anladin sen onu
ay bu arada Akrep burcunun bi özelligini daha gösterdim sanirim
zevkliyimmm vesselammm ayriyetendamakzevkimede cook guvenirimm(ne alaka bilmem ama soylemem geldi)aaaaaa sılacım seninkini çok beğendimm hatta regentoştan pembesinin 39 numerosunu istedim adresimi özelden atcam ben onaaaa: D:
anladim ikizimbenimmm not probléme....ay yok ben onu onun icin demedimhani belki lazim olur, marka ayakkabilar indirime cok giriyor ordan..bi de cizme begendim ama indirimde de degil, yone bi 36 numarasi kalmis... benim ayak massssallah 40 numara
yok anam yeter aaaaaaaa her akşam her akşam bugün istemedim valla zor kaçtımsizlen alakalı değil yani
sılacımmmmm gidiyorum zaten merak etme hıh.....yatcam ben ...
yook yook gitmeeeeeeeeeeeeee formdasin bugun, tatildesin hemmmmm
tatlim site fransayada yolluyor ordan takiliyorum fransizcaya... aynidili konussane ii olurdu.... hlya bunuda begenmedi anam... bitane kendi ayakkabilarini koysada gorsekzevki nasilmisss.... (gidecekti yatmaya gittmi atmaya basladim arkasindannnhah iste bunun kahvesi var bendeayni böyle tokali, hanimhanimcik, tabiki Tamaris degil... ay o markada pahali.. hem bu indirime de girmemis daha.. takibe al kuzum istersen, bilmiyorum öyle nasil oluyor ya da oluyor mu... fikir atayim dedim sadece
canikolar ben kaçar artık saat 1.30 oldu 2 saat sonra sahura kalkcam...gidiim yatiim sizde rahat edin
hadi öpüyorum siziiiiiiiii iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr :)
ayol sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bunu senden hiç beklemezdimmm bu ne babaannesi ayol babaannemin babaannesinin ayakkabısıymış gibi: bnce yaniii....daha modern şık babetler baksana ayol bunlar tarihin tozlu sayfalarına karışmış
bak yollarımmmmmmmm ama bişi gelmezse varyaaaaaaaaaaaaaa dilimden kurtulamazsınnnnnn !
pas je suis le seul, je suis seul...... kuzuuummmbenimm burdayimmm
zevkliyimmm vesselammm ayriyetendamakzevkimede cook guvenirimm(ne alaka bilmem ama soylemem geldi)
anladim ikizimbenimmm not probléme....
yook yook gitmeeeeeeeeeeeeee formdasin bugun, tatildesin hemmmmm
heeee j'ai compris ... kuzu yaaa sen bana fransizcayi ögretsene... yeniden.. ben lisede ögrenmistim biraz da unutuluyro tabi... parise gidersek lazim olcakama parise de bu yakin zamanda kessen gitmem cünkü benimki o.... kuzeni evlendiya sonradan görme, balayini pariste yapti yani kiskanmis gibi olur simdi halbuki biz teeeeee simdi dogum yapan arkadas 4aylik hamileyken gidecektik hep birlikte...
Je m'appel remuer
J'habite á Ankara
Je suis étudiant
tatlim site fransayada yolluyor ordan takiliyorum fransizcaya... aynidili konussane ii olurdu.... hlya bunuda begenmedi anam... bitane kendi ayakkabilarini koysada gorsekzevki nasilmisss.... (gidecekti yatmaya gittmi atmaya basladim arkasindannn:9)))
iyigeceler balimm....optum seni cooooooooooookkkk..seviyoruz seniii
hlycım siz buluşun benide arayım,azramda numaram var zaten bana ordan nisbet yapın oldumu. bu arada sen ve sıla kardeşimle yaşıtmışsınızoda evli 2 tenede çocuğu var,benden önce davranmıştı
neyse kızlar ben biraz dizi izliyeyim gelirim gene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?