2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bak yaa hem aliim diyo, sonrada sizin ordan siparis verilmiyo mu diyoo..hhooo kayserili olan beniimmmm........

ii fikir bi bakalimmmbariii

daglar ooyyyy ooyy oyy yollar oooyyy ooyyy............................................... ya hlya sen bi yatsana bacim gulmekten olecemmmm simdiiiii

anam bu giz ben gergin.. sabahin seyi üstünde heralde.. malum, tur da atamadi bugün bizim yüzümüzden

yuppiiiiiii yeni ikizim olduuu......... ama nasil olacakk sen bizim begendigimiz ayakkabiyi begenmedinn.... bizim regenle asagi yukari herssey tipkiiiiii......:26::26::26:

nöööööö, geht das neeetttt... olmaz!!! benim senin ikizin.. bak zevkleriniz bile uymuyor!!! Je suis le seul :90::90::90::90::90::90: anladin sen onu

ay bu arada Akrep burcunun bi özelligini daha gösterdim sanirim

ay yok ben onu onun icin demedim hani belki lazim olur, marka ayakkabilar indirime cok giriyor ordan..bi de cizme begendim ama indirimde de degil, yone bi 36 numarasi kalmis... benim ayak massssallah 40 numara

yok anam yeter aaaaaaaa her akşam her akşam bugün istemedim valla zor kaçtım sizlen alakalı değil yani

sılacımmmmm gidiyorum zaten merak etme hıh.....yatcam ben ...

yahu şurda yarım saat gittim amma yazmışsınız heee...
hlycım ben 24.kasım.85 yay burcuyum,yükselenimde aslan.. yani tam bir ateşim ikisinide taşıyorum özellik olarak. yay en iyi koç ve aslanla anlaşır diye biliyorum ben hani ateş ateş mevzusundan dolayı.. kocamda oğlak,çok zıtız biz ama bir reklam vardı zıtlarım mükemmel uyumu diyordu bizde öyle mükemmel olmasada uyuşuyoruz işte

ayrıca siz istanbullular... evet hepinize sesleniyorum... sizin yerinzde olsammm şimdiye buluşurdum bile ben ama siz buluşmayın , kıskanırız burda geri kalanımız. ben şahsen çatlarım orta yerimden

aaaaaa sılacım seninkini çok beğendimm hatta regentoştan pembesinin 39 numerosunu istedim adresimi özelden atcam ben onaaaa :D:

aaa bak yaa, ikizimi caliyor... hih at adresini özelden bak bakalim pembe ayakkabi mi geliyor ne geliyor ay ne yollasam acaba... söyle sok edici bir sey olmali

çenemiz düştü canım
valla sen yakar geçersin ortalığı canım dikkat etmek lazım canım normalde öyle zaten ama ben evlilik açısından demiştim onu yayın evleneceği erkek terazi olmalı diye okumuştum ama bilmem :) aslında zıtlar bncede daha ii anlaşır Allah bozmasın maşalalhhh :)

ayrıca biz istanbullularrrrrrr bayram sonrası kesinlikle görüşüyoruzzzzzz...öyle karar aldık azracımla katılmak isteyen arkadaşlarda buyururlar...sizde çatlayın dicem ama nysee çatlamayınnn ama sizin telefon muhabbetini de yazdım yaniiiiiiii

bakin kiiizlar bide su carpti gozume babanne gibimi yoksaaaa...............

Tamaris Ballerina - black - Zalando.de

hah iste bunun kahvesi var bende ayni böyle tokali, hanimhanimcik, tabiki Tamaris degil... ay o markada pahali.. hem bu indirime de girmemis daha.. takibe al kuzum istersen, bilmiyorum öyle nasil oluyor ya da oluyor mu... fikir atayim dedim sadece

bakin kiiizlar bide su carpti gozume babanne gibimi yoksaaaa...............

Tamaris Ballerina - black - Zalando.de

ayol sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bunu senden hiç beklemezdimmm bu ne babaannesi ayol babaannemin babaannesinin ayakkabısıymış gibi : bnce yaniii....daha modern şık babetler baksana ayol bunlar tarihin tozlu sayfalarına karışmış

aaa bak yaa, ikizimi caliyor... hih at adresini özelden bak bakalim pembe ayakkabi mi geliyor ne geliyor ay ne yollasam acaba... söyle sok edici bir sey olmali

bak yollarımmmmmmmm ama bişi gelmezse varyaaaaaaaaaaaaaa dilimden kurtulamazsınnnnnn !

pas je suis le seul, je suis seul...... kuzuuummmbenimm burdayimmm

canikolar ben kaçar artık saat 1.30 oldu 2 saat sonra sahura kalkcam...gidiim yatiim sizde rahat edin

hadi öpüyorum siziiiiiiiii iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr :)

tatlim site fransayada yolluyor ordan takiliyorum fransizcaya... aynidili konussane ii olurdu.... hlya bunuda begenmedi anam... bitane kendi ayakkabilarini koysada gorsekzevki nasilmisss.... (gidecekti yatmaya gittmi atmaya basladim arkasindannn:9)))
canikolar ben kaçar artık saat 1.30 oldu 2 saat sonra sahura kalkcam...gidiim yatiim sizde rahat edin

hadi öpüyorum siziiiiiiiii iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr :)

iyigeceler balimm....optum seni cooooooooooookkkk..seviyoruz seniii

hlycım siz buluşun benide arayım,azramda numaram var zaten bana ordan nisbet yapın oldumu. bu arada sen ve sıla kardeşimle yaşıtmışsınız oda evli 2 tenede çocuğu var,benden önce davranmıştı

neyse kızlar ben biraz dizi izliyeyim gelirim gene..

ne desem ki simdi yaww??? yani kuzum ben tr'ye gelince yollasam yani burdan kargo ama varya böyle iddalasmayi pek bi severim sözümde de dururum, ama gel görki alamanya kiriyor belimi.. saka bi kenara hepinize alaman cikolatasi yollamayi cok isterdim :97::97::97::97:

bak bak bakkkkkkkkkkk dur sen dur sılacımmmmmmm yarın sana zevkimi yansıtcam hiç merak etme sen....bnde sizi seviorum canlarım hoşçakalın benle kalınn iyi geceler :)

ay varya tatlıcadı az değilsinnn ha (tamamen uyduruyorum ) gidin gidin derken bile nispet yapıyor yahuu azrada numaram var arayın canlı bağlantıdan nispet yap diyor bide :

şaka bi yana canım ne güzel kardeşin yaşındayız kardeşiz zaten hepimiz...öpüyorum sizleriiiiii hadi ii gecelerrrrrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…