2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy caniimmm benimmi 2cocugumvar tatlimmmm... henuz bi oglum var eger bana solediysen cook sevindirik oldum olur insallah..Allahim sanada cifter cifter versin ablacimm...

sende ablamla yasitsin 85.... ablamin adida kuppecigimin adindan.......

bidaha okuyuca anladimmm kardesinin iki cocuguvarrrr............. gece gece mazur gorunuzzzzz.....

Son düzenleme:

yok canim ne arkasindan atmasi... hani aramizda kalsin ama yaaaaaa biliyor musun sen???? kiz simdi meraktan yatamayacak yaa

hani sen gidiyordun?????

Son düzenleme:

evet iste ben de en cok o takilmalari seviyorum yaa, yanlis anlamiyoruz birbirimizi ama iste bu en güzeli...

fransizcadan hatirladigimda bu kadar iste yaa.. bir de iste tr hakkinda konusmayi ögrenmistik ama hic tek kelimesi kalmadi aklimda.. mesleklerin kadin erkek ayrimini ilk ozaman ögrenmistim sinir olmustum yaa.. simdi de almancada var ayni dert.. vallahi bu kadar baska da bir sey kalmamis aklimda.. neyse dil muhabbeti bayici bi konu gecenin bu saati icin...

ben de gidip yatam.. kocis erken yatti, sabah da dikilir erkenden ayaga.. ben de kalkabileyim onunla...

bana biseyler gosterecek sanirim... tirstim vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gitmis kizz... simdi kocisinin yaninda...

hadi ben de kactim gözlerim agriyo artik... hepinize iyi geceler... seviyorum sizleri

hadi ikizim bonne nuit :79::79::79::79::79:

nartanesi görmese de ona da gute Nacht

screamawayime de good night :97::97::97::97::97: insallah iyi geciyordur gecesi...

Son düzenleme:

haklisncanimmm...... banada eyvallah ozaman..biz 5.30kadar ayaktayiz zatennn..kocisin yanina gidem bariiii...........

buarada frnasizcayi seviyorum yaaaaaaaaaaaa.. ve sansli hissediyorum kendimi bunun icin..ingilizemide biust seviyeye alirsamdegme keyfimeeeeeeeeee unutmadan sen sen 2yildir alamanyadaymissin benim 5.yil bitecekkkkk

banada bonne nuit............... yaniii unutmaaaa...

evet canim, iki yili yeni doldurdum... varya almancam kadar ingilizcemi de ilerletsem, daha dogrusu hatirlasam fransizcayi ilerletsem, bir de o kadar arapca ögrensem, sonra ispanyolca, rusca, italyanca ay cok seviyorum dil ögrenmeyi...

banada bonne nuit............... yaniii unutmaaaa...

e kuzum bak orda yaziyor, ikizim bonne nuit diye... görmedin sanirim :44::44::44::44: hem de en üstte...

screamavayyyyyyyy canim benim...canim arkadasimmm..sonuc ne olursa olsun hakkinda hayirlisi olsun...her durum icinde Rabbim sana guc kuvvet versin..seniseviyorum arkadasim..biz hepberaberiz hatirlarsin insallah...zorzamanlari atlattik birlikte yine ustesinden geliriz Allahinizniyle........

pozisyonu bilmeden yorum yapmak zor bitanem.... no comment.........

sadece duaaa

e kuzum bak orda yaziyor, ikizim bonne nuit diye... görmedin sanirim :44::44::44::44: hem de en üstte...

e tabiki gormem benneden koyu yazili deiliiimmmmmmm... goz yanilmasi beyin iste elemis onuuu............

demekki dodo vakti gelmisss....buarada bizim evde arapcada ogreniliyorrrr...hadi uyu artik tatlimm is var sanaa

e tabiki gormem benneden koyu yazili deiliiimmmmmmm... goz yanilmasi beyin iste elemis onuuu............

demekki dodo vakti gelmisss....buarada bizim evde arapcada ogreniliyorrrr...hadi uyu artik tatlimm is var sanaa

artik koyu... döner döner bakarsin
dodo zamani gercekten gelmis.. hadi ben kactim

vallahi ben de o ilk gönderdigim resimdekini almayi düsünüyorum... tus da yok üstünde.. bebis gelince kurcalayamaz ne güzel oluurrr vallahi süper fikir simdi geldi aklima

regencim bnm bulasik makinamda bekodan vee asigim makinama :) dis kisminda tek tusu varr ve kapagin ic kismindada 2 tusu varr biriyle program seciyosun digeride makinanin acilmasi icin bu icteki tusu aktif etmeden disardaki tusa istedigin kdr bas acilmiyor :) yani bebisim bassin dursunn acamaz makinami :) bide ust rafi asagi yukari hareket ediyoo ve alttaki tabak kisimlari komple kapanabiliyoo tavsiye ederimm... beko avrupadada var ama almanyada trde satilan hersey mevcut ztn :) ben almanyaya geldigimde hic yabancilik cekmemistim heryer turk doluydu senin yasadigin yerdede cok varmi?? buarada modele bakmak istersen yrn yollarim hemencik:) haydee yrn herkez mutfaginin resimlerini koysun kampanya baslatiyoruz :)))

Bayram sonrasi super olur ctesi gunleri yarim gun calisiyorum ctesi ogledn sonrasi olursa katilirim bende. Kim kim variz baska. Tugce vardi wifeofdemon vardi sen varsin arzum vardi birde sanirsam baska varmiydi?

ayy bncede bayramdan snra goruselimm bnde cok isterim sizinle bulusmayii :)

hlycimmm kocisinin elinden kacmissin bu aksam :) kacma yaaa bizi teyze yapinnn :)

regencimm buarada findik cuvali konusuna bende cok guldumm:) yerim senii kim bilir ne tatlisindir :)) buaradaa kocisinin jestide guzelmis cnmm ayakkabilarinn ayaginda eskisin insallah :)

günaydın canikolarrrrrrr

bende ve bütün özelliklerini taşırım

reneealcım bendensin

Günaydın....

Benim bugün karnım ve belim ağrıyoo. Galiba kırmızlar gelecek...

günaydın canım....da nerden çıktı şimdi o daha erken değil mi ? hem belki üşütmüşsündür ondan ağrıyordur..hemen aklına pis kırmızıları getirme bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…