- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.401
canikolar ben kaçar artık saat 1.30 oldu 2 saat sonra sahura kalkcam...gidiim yatiim sizde rahat edin
hadi öpüyorum siziiiiiiiii iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr :)
hlycım siz buluşun benide arayım,azramda numaram var zaten bana ordan nisbet yapın oldumu. bu arada sen ve sıla kardeşimle yaşıtmışsınızoda evli 2 tenede çocuğu var,benden önce davranmıştı
neyse kızlar ben biraz dizi izliyeyim gelirim gene..
tatlim site fransayada yolluyor ordan takiliyorum fransizcaya... aynidili konussane ii olurdu.... hlya bunuda begenmedi anam... bitane kendi ayakkabilarini koysada gorsekzevki nasilmisss.... (gidecekti yatmaya gittmi atmaya basladim arkasindannn:9)))
iyigeceler balimm....optum seni cooooooooooookkkk..seviyoruz seniii
bak bak bakkkkkkkkkkk dur sen dur sılacımmmmmmm yarın sana zevkimi yansıtcam hiç merak etme sen....bnde sizi seviorum canlarım hoşçakalın benle kalınn iyi geceler :)
ay varya tatlıcadı az değilsinnn ha (tamamen uyduruyorum) gidin gidin derken bile nispet yapıyor yahuu azrada numaram var arayın canlı bağlantıdan nispet yap diyor bide :
şaka bi yana canım ne güzel kardeşin yaşındayız kardeşiz zaten hepimiz...öpüyorum sizleriiiiii hadi ii gecelerrrrrr :)
ne desem ki simdi yaww??? yani kuzum ben tr'ye gelince yollasamyani burdan kargo ama varya böyle iddalasmayi pek bi severim sözümde de dururum, ama gel görki alamanya kiriyor belimi.. saka bi kenara hepinize alaman cikolatasi yollamayi cok isterdim :97::97::97::97:
aslinda je suis le seul de dogru bi cumle ama anlami farkli... mesela tek anlamikatiyor bazen ordaki le.............pas je suis le seul, je suis seul...... kuzuuummmbenimm burdayimmm
heeee j'ai compris ... kuzu yaaa sen bana fransizcayi ögretsene... yeniden.. ben lisede ögrenmistim biraz da unutuluyro tabi... parise gidersek lazim olcakama parise de bu yakin zamanda kessen gitmem cünkü benimki o.... kuzeni evlendiya sonradan görme, balayini pariste yapti yani kiskanmis gibi olur simdi halbuki biz teeeeee simdi dogum yapan arkadas 4aylik hamileyken gidecektik hep birlikte...
Je m'appel remuer
J'habite á Ankara
Je suis étudiant
adim remuer,ankarada oturuyorum,ogrenciyim.... sorarsan soyleriz tatlimmmm
yok canim ne arkasindan atmasi... hani aramizda kalsin amayaaaaaa biliyor musun sen???? kiz simdi meraktan yatamayacak yaa
ya neguzelll boyle takilmalara alinmiyoruz ve hos sohbet ediyoruz astik artik ........... 5.ayi beraberligimiznnnn
aslinda je suis le seul de dogru bi cumle ama anlami farkli... mesela tek anlamikatiyor bazen ordaki le.............
adim remuer,ankarada oturuyorum,ogrenciyim.... sorarsan soyleriz tatlimmmm
ya neguzelll boyle takilmalara alinmiyoruz ve hos sohbet ediyoruz astik artik ........... 5.ayi beraberligimiznnnn
hani sen gidiyordun?????
bana biseyler gosterecek sanirim... tirstim vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet iste ben de en cok o takilmalari seviyorum yaa, yanlis anlamiyoruz birbirimizi ama iste bu en güzeli...
fransizcadan hatirladigimda bu kadar iste yaa.. bir de iste tr hakkinda konusmayi ögrenmistik ama hic tek kelimesi kalmadi aklimda.. mesleklerin kadin erkek ayrimini ilk ozaman ögrenmistim sinir olmustum yaa.. simdi de almancada var ayni dert.. vallahi bu kadar baska da bir sey kalmamis aklimda.. neyse dil muhabbeti bayici bi konu gecenin bu saati icin...
ben de gidip yatam.. kocis erken yatti, sabah da dikilir erkenden ayaga.. ben de kalkabileyim onunla...
banada bonne nuit............... yaniii unutmaaaa...gitmis kizz... simdi kocisinin yaninda...
hadi ben de kactim gözlerim agriyo artik... hepinize iyi geceler... seviyorum sizleri
hadi ikizim bonne nuit :79::79::79::79::79:
nartanesi görmese de ona da gute Nacht
screamawayime de good night :97::97::97::97::97: insallah iyi geciyordur gecesi...
haklisncanimmm...... banada eyvallah ozaman..biz 5.30kadar ayaktayiz zatennn..kocisin yanina gidem bariiii...........
buarada frnasizcayi seviyorum yaaaaaaaaaaaa.. ve sansli hissediyorum kendimi bunun icin..ingilizemide biust seviyeye alirsamdegme keyfimeeeeeeeeeeunutmadan sen sen 2yildir alamanyadaymissin benim 5.yil bitecekkkkk
banada bonne nuit............... yaniii unutmaaaa...
gitmis kizz... simdi kocisinin yaninda...
hadi ben de kactim gözlerim agriyo artik... hepinize iyi geceler... seviyorum sizleri
hadi ikizim bonne nuit :79::79::79::79::79:
nartanesi görmese de ona da gute Nacht
screamawayime de good night :97::97::97::97::97: insallah iyi geciyordur gecesi...
e kuzum bak orda yaziyor, ikizim bonne nuit diye... görmedin sanirim :44::44::44::44: hem de en üstte...
e tabiki gormem benneden koyu yazili deiliiimmmmmmm... goz yanilmasi beyin iste elemis onuuu............
demekki dodo vakti gelmisss....buarada bizim evde arapcada ogreniliyorrrr...hadi uyu artik tatlimm is var sanaa
vallahi ben de o ilk gönderdigim resimdekini almayi düsünüyorum... tus da yok üstünde.. bebis gelince kurcalayamaz ne güzel oluurrrvallahi süper fikir simdi geldi aklima
Bayram sonrasi super olur ctesi gunleri yarim gun calisiyorum ctesi ogledn sonrasi olursa katilirim bende. Kim kim variz baska. Tugce vardi wifeofdemon vardi sen varsin arzum vardi birde sanirsam baska varmiydi?
bende yay burcuyum:82:
bendeve bütün özelliklerini taşırım
Günaydın....
Benim bugün karnım ve belim ağrıyoo. Galiba kırmızlar gelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?