2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

valla sizi gördükçe gerçekten yaşlandıımı düşünüorum bnm kafam çocukta kaldırmıo zaten artık inş bebeim uslu bi çocuk olurda annesini çok üzmes

senden de 2 yaş büyüüm ama fazla sayılmaz bi kardaiz var sanırım burda benden büyük olan

anammmmm baya büyümüşüm yaaaa
kaçlıydın sen canım.

ben gidiyorum doktora. içimde tuhaf bi heyecan bi kıpırdı var hayırdır inş. ama kesin kapışcaz herhalde :)

Son düzenleme:
Günaydın diyeceğim ama geçmişi okumaktan öğlen oldu maşallah gece amma kaynatmışsınız kızlar kıskandım yaniiii ..
Bu arada burçların çoğu yay ve terazi.Bende yay burcuyum yükselenimde akrep her ikisinin de özelliklerini taşıyorum ...ve bende istanbuldayım buluşmada bende varım tabiki de

Screamaway gelmemiş İnşallah fırsat bulamamıştır çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır.

kızlarrr dün gece ve bu sabah test yaptım negatif

gerçi daha reglme 4 5 gün var bide eşim fortel bulamamış bebe time almış

Son düzenleme:
kızlar bide idrarımı yaptığım kapta beyaz akıntılar vardı (sümükümsü gibi )

offf çıldırıcam cevap yazın ne olur çokmu erken yapmışımmm

canım erken yapmış olabilirsin benim bi arkadaşımın adetin üzerinden bi hafta geçmesine rağmen idrar testinde çıkmamıştı... Sen kendini rahat tut varsa zaten o kendini belli edicektir ve inş seninledir bebişin :)

Breshkacım sende bizdensin demek bnm yükselenim koç çift atşim yani... eşim aslan burcu oda ateş ve bebeğim sağlıklı bi şekilde doğarsa inş oda koç burcu olucak tam ateş ailesi olucas biz inş :)

kızlar bide idrarımı yaptığım kapta beyaz akıntılar vardı (sümükümsü gibi )

offf çıldırıcam cevap yazın ne olur çokmu erken yapmışımmm

Canım bence erken yapmışsın herkesin bir olmuyorki bazısının erken çıkıyor ama yumurtlama günleri de erken olduğu için çıkıyor bence bekle ilk denememizde bende reglim 2 gün geçince yapmıştım doktor ona bile çıkmazki en az bir hafta bekleyin psikolojik olarak da gecikme yaşarsın çok düşünüyorsan demişti ki aylardır öyle oluyor ... Ama senin batına daha 4-5 gün varsa bekle bence

benim eşimde balık güya .. ama bana çaktırmaz pek burcunun özelliklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…