- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.441
ama dogru biz elele hamile kaliyoruz... bak Kuppe'ye en güzel örnegi iste
bu arada eklemek istedim, hem örnek olarak güzel Kuppecik hem de kendi güzel ..................
kızlarr hepinizee merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr..
canlarımmm benim adetimin üzerinden 4 gün falan geçmişti yine de yaptığım testte ikinci çizgi silikti hatırlıyorsanız..adet tarihiniz geçmeden kesinlikle test yapmayın..moral bozukluğundan başka bir işe yaramıyor..
canımmmmmmm benim çok teşekkür ederim, sen güzelll görüyorsunnnnnnnn da ondan öyleyimmm fıstığım ya..
screamaway iyi haberler ver kuşum lütfen..iyi misin???
Ben geldim kizlar...
Kusura bakmayinnnn, dun gece gelemedim uzun suredir ilk defa evden cikinca cok yoruldum, gece sizip kalmisim....
Dunku kontrolum aslinda down sendromu kontroluydu... Ama bebegin yasadigini da gorduk... Cok sukur...
Kanama konusunda bir gelisme yok neden oldugunu veya devam edip etmeyecegini soyleyemediler..
Dun doktora agladim agladim, acildim...Bugun daha rahatim...
regencim bnm bulasik makinamda bekodan vee asigim makinama :) dis kisminda tek tusu varr ve kapagin ic kismindada 2 tusu varr biriyle program seciyosun digeride makinanin acilmasi icin bu icteki tusu aktif etmeden disardaki tusa istedigin kdr bas acilmiyor :) yani bebisim bassin dursunn acamaz makinami :) bide ust rafi asagi yukari hareket ediyoo ve alttaki tabak kisimlari komple kapanabiliyoo tavsiye ederimm... beko avrupadada var ama almanyada trde satilan hersey mevcut ztn :) ben almanyaya geldigimde hic yabancilik cekmemistim heryer turk doluydu senin yasadigin yerdede cok varmi?? buarada modele bakmak istersen yrn yollarim hemencik:) haydee yrn herkez mutfaginin resimlerini koysun kampanya baslatiyoruz :)))
Ben geldim kizlar...
Kusura bakmayinnnn, dun gece gelemedim uzun suredir ilk defa evden cikinca cok yoruldum, gece sizip kalmisim....
Dunku kontrolum aslinda down sendromu kontroluydu... Ama bebegin yasadigini da gorduk... Cok sukur...
Kanama konusunda bir gelisme yok neden oldugunu veya devam edip etmeyecegini soyleyemediler..
insan sızar mızar ama arada derede bişey yazar yawwww
aman neyse rahatladık iyi olduğunuza
=Ben geldim kizlar...
Ben geldim kizlar...
Ben geldim kizlar...
ALLAHIMMMMMMMMMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUN..Screamaway ben ümidimi kesmiştim artık biliyor musun..Allahım o kadar mutluyum ki şuan..nasıl dualar ettik, kabul etmiş Allahımmmm..ay canım ikinizde iyisiniz yaaaaaaaaaaaa daha ne olsunn..ağlıycam şimdi..çok etkilenmiştim..dün en yakın arkadaşıma anlattım seni..kucağında bebeği vardı daha 1,5 aylık..dua ettiler biliyor musun..arkadaşım bebeğin ağzından konuşarak dedi ki, Allahım o ablaya bağışlasın bebeğini, Allah her isteyene versin inşallah bir bebek..dedi, amin dedim bende..ayyyyyyyyyyyyy çok mutluyum..güzelce anlatabildim mi bilmiyorum
Ben geldim kizlar...
Kuppecimmmmmmm, canim arkadasimmm benimmmm cok tesekkur ederim... sizlerin dualariyla yasayacak insallah...
Bende paranoya oldu zaten iyice... Butun bu problemlerden sonra... Kalp atisini evde kendim dinlemek icin bir alet aldim... Onunla dinlicem bundan sonra, tedirgin olursam...Iyice paranoyaklastim yani...
Kuppecimmmm, Allah sana cokkkk rahat bir hamilelik versin insallahhh... Insallah hiccc bir sIkIntI cekmezsin benim gibi...
azracimmmmm, bende gecen hafta hic kimildamadan yatmistim... hatta nerdeyse gunde 15 saat filan uyumustum... benimkiside erken dogum olabilir herhalde... bilemiyorum... Cok tesekkur ederim canimmm, insallah sende cok beklemeden hamile kalirsin. Zaten listede eskiler cok azaldi... Sira size geldi artik....=
canim derin bi ohhhh cektim cok sukur bebisin seninle. Kardesim tam 2 ay yatmisti dusuk tehlikesi yuzunden yemek icin bile kalkmadi yerinden. Erken doğum riski disinda baska bisey dememisti doktor. Nitekim 7.5 aylik geldi azramiz cok sukur insallah senin bebisinde sorunsuz bi sekilde kucaginda olur canım
Canim cok tesekkurler... Allah sana da en kisa surede bebek nasip etsin insallah... ve sIkIntIsIz hamilelik versin insallah....Sen kendi moralini yüksek tut arkadaşım kötü şeyler getirme aklına zaten doktorda kötü bişey dememiş 3 aydan sonra daha rahat oluyormuş gebelik bugünlerde geçecek hayırlısıyla sonra sen mutlulukla keyifle evladının gelmesini bekleyeceksin inşallah
yani iyiki ben gitmeden geldin canim yoksa catlardim aksama kadar geldi mi noldu acaba diye..
eee hadi gözünaydin canim benim... gecer kanaman da, bana dr'um da demisti, tamam kanama normal degil ama deli gibi kanamasi olup da cok saglikli bebek de doguranlar var diye... bak ilk 3 ayi atlattin bundan sonra bir sey olmaz Allahin izniylee
bak kazandi bebisin... insallah baska da bir sey olmaz, üzülmezsin.. hem kendin demistin dinlenince azaliyor diye.. belki yogun tempodan dolayidir...
ay Allahim korusun bebisimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?