2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlarr hepinizee merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr..
canlarımmm benim adetimin üzerinden 4 gün falan geçmişti yine de yaptığım testte ikinci çizgi silikti hatırlıyorsanız..adet tarihiniz geçmeden kesinlikle test yapmayın..moral bozukluğundan başka bir işe yaramıyor..
ama dogru biz elele hamile kaliyoruz... bak Kuppe'ye en güzel örnegi iste
bu arada eklemek istedim, hem örnek olarak güzel Kuppecik hem de kendi güzel ..................

canımmmmmmm benim çok teşekkür ederim, sen güzelll görüyorsunnnnnnnn da ondan öyleyimmm fıstığım ya..

sen hamileydin dimi karıştırmayayımda :) peki sen ne zaman yaptırdın gebelik testini ilk evde mi denemiştin yoksa kan tahlili mi yaptırmıştın? kaç gün geçmesini beklemeliyiz? Seninde hamileliğini Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla inşallah kucağına alırsın

selam ben geldim
başım ağrıyo, doktorda ağladım deli gibi hiç sevmem böle şeyleri aslında ama tutamadım gözyaşlarımı.
sonra işyerine gelene kadar gene ağladım başım ondan ağrıyo. sinirlerim bozuldu ....
eeeeeeeeeeeee siz naptınız bakim ??

Ben geldim kizlar...

Kusura bakmayinnnn, dun gece gelemedim uzun suredir ilk defa evden cikinca cok yoruldum, gece sizip kalmisim....

Dunku kontrolum aslinda down sendromu kontroluydu... Ama bebegin yasadigini da gorduk... Cok sukur...

Kanama konusunda bir gelisme yok neden oldugunu veya devam edip etmeyecegini soyleyemediler..

Dun doktora agladim agladim, acildim... Bugun daha rahatim...

insan sızar mızar ama arada derede bişey yazar yawwww
aman neyse rahatladık sevindik iyi olduğunuza

Son düzenleme:

canim yaa söyle diyim, türkce konusan cok.. türk az ama.. yani bulgar türkü, yunan türkü, kürt, zaza vs vs... ve ayrim cok fazla.. yani mesela yunan türkleri kendilerini yunan olarak tanitiyorlar islerine geldikleri yerde... burda bi dernekleri var, dernegin adi aynen su: yunan genclik dernegi... ama türkce icindekiler türkce konusuyir bildigin senin benim gibi, müslümanlar.. ama yunaniz diyorlar yani bi kimlik catismasi diyebilirim.. kürt-türk ayrimina hic girmiyorum, özellikle bugünlerde siyasi konusmaya girer, malum ortalik karisik biraz... ama ben tr'de görmedigimi burda gördüm maalesef yazik insanlara aciyorum... yani bu konudan cok müzdaribim cünkü benim annem baska, babam baska.. onlar bile yillarca bi evlilik sürdürmüsler.. bugün insanlarin komsuluk yapmaya bile tahammülü yok.. neyse üzülüyorum iste...

bulasik makinesene simdi baska bi yere baktik geldik.. telefon nosunu biraktik, yeni modeller gelince aricaklar.. bekoyu görmedim de burda cok iyi bi marka var tr'de yok.. onu alabilirim.. bosch'dan daha pahali hatta :26::26::26::26: bi tane siyah vardi, onun tusu üstte olan modeli gelcekmis, o gelince arayacaklar.. ama ona kapak geciyor yani ahsap, ankastre mutvaga uyum sagliyor.. öyle bekledim bira daha bekliiim...

ALLAHIMMMMMMMMMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUN..Screamaway ben ümidimi kesmiştim artık biliyor musun..Allahım o kadar mutluyum ki şuan..nasıl dualar ettik, kabul etmiş Allahımmmm..ay canım ikinizde iyisiniz yaaaaaaaaaaaa daha ne olsunn..ağlıycam şimdi..çok etkilenmiştim..dün en yakın arkadaşıma anlattım seni..kucağında bebeği vardı daha 1,5 aylık..dua ettiler biliyor musun..arkadaşım bebeğin ağzından konuşarak dedi ki, Allahım o ablaya bağışlasın bebeğini, Allah her isteyene versin inşallah bir bebek..dedi, amin dedim bende..ayyyyyyyyyyyyy çok mutluyum..güzelce anlatabildim mi bilmiyorum

insan sızar mızar ama arada derede bişey yazar yawwww
aman neyse rahatladık iyi olduğunuza

valla kardaizcimmm, kusura bakma, bilgisayari bile acamadim... artik zaten geceleri cok cabuk uyuyorum... benimkiyle annem oturup ardimdan cay filan icip keyif yapiyorlar...

sen de doktora gitmissin, ama neden gittigini ben kacirdim herhalde.. okudugumu hatirlamiyorum.. sen iyimisin? nasilsin?

=

canim derin bi ohhhh cektim cok sukur bebisin seninle. Kardesim tam 2 ay yatmisti dusuk tehlikesi yuzunden yemek icin bile kalkmadi yerinden. Erken doğum riski disinda baska bisey dememisti doktor. Nitekim 7.5 aylik geldi azramiz cok sukur insallah senin bebisinde sorunsuz bi sekilde kucaginda olur canım

Sen kendi moralini yüksek tut arkadaşım kötü şeyler getirme aklına zaten doktorda kötü bişey dememiş 3 aydan sonra daha rahat oluyormuş gebelik bugünlerde geçecek hayırlısıyla sonra sen mutlulukla keyifle evladının gelmesini bekleyeceksin inşallah

yani iyiki ben gitmeden geldin canim yoksa catlardim aksama kadar geldi mi noldu acaba diye..
eee hadi gözünaydin canim benim... gecer kanaman da, bana dr'um da demisti, tamam kanama normal degil ama deli gibi kanamasi olup da cok saglikli bebek de doguranlar var diye... bak ilk 3 ayi atlattin bundan sonra bir sey olmaz Allahin izniylee

bak kazandi bebisin... insallah baska da bir sey olmaz, üzülmezsin.. hem kendin demistin dinlenince azaliyor diye.. belki yogun tempodan dolayidir...
ay Allahim korusun bebisimizi

regen
mpb
naz034
screamaway+
Masumiyet
azra3434+
breshka+
kardaiz81+
KuPPe+
bikere_sevdim

screamaway gelince bereketiyle geliyor... neyse kizlar maalesef gitmek zorundayim, ise gitcem bi iki de ufak tefek isim var... onlari halledeyim cikcam... hadi öptüm hepinizi koccaman koccam,an..

aciyin bana az konusun noluuurrr...

Kuppecimmmmmmm, canim arkadasimmm benimmmm cok tesekkur ederim... sizlerin dualariyla yasayacak insallah...

Bende paranoya oldu zaten iyice... Butun bu problemlerden sonra... Kalp atisini evde kendim dinlemek icin bir alet aldim... Onunla dinlicem bundan sonra, tedirgin olursam... Iyice paranoyaklastim yani...

Kuppecimmmm, Allah sana cokkkk rahat bir hamilelik versin insallahhh... Insallah hiccc bir sIkIntI cekmezsin benim gibi...

hele şükür canım yaaa
nasıl sevindim canım benim Allahım korusun sizi biran önce atlatırsın inşallah sıkıntılarını ...

eveeeet miniğin resmini bekliyoruz artık ...

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun Allahın izniyle birşey olmayacak bebeğine kanaması çok olup bebeği sağlıkla doğan kuzenim var bebişinin ve senin sağlığın yerinde ya önemli olan o bol bol dinlen sen...

amin fıstığım..Allahım inşallah bundan sonrasında sana da rahat bir hamilelik yaşatır ve çok rahat bir doğum nasip eder kuşummmmmmmmmmmm benimmm..güzel anneeee..o aletlerden bende alcaktım ama bana aldırmadılar, çok sık kullanma onu tamam mı, ne de olsa manyetik dalga falan yayıyormuş..artık kafana takma 3 ay geride kaldı, zor günler geçti, hamileliğin en güzel dönemi başladı Allahın izniyle..herşey güzel olacakkk..çok mutluyummmmm çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook..

azracimmmmm, bende gecen hafta hic kimildamadan yatmistim... hatta nerdeyse gunde 15 saat filan uyumustum... benimkiside erken dogum olabilir herhalde... bilemiyorum... Cok tesekkur ederim canimmm, insallah sende cok beklemeden hamile kalirsin. Zaten listede eskiler cok azaldi... Sira size geldi artik....

Canim cok tesekkurler... Allah sana da en kisa surede bebek nasip etsin insallah... ve sIkIntIsIz hamilelik versin insallah....

Regencimmmm, doktor da oyle dedi, boyle kanama ile devam edenler var diye.. Ama elimde degil sok rahatsiz edici bir durum.. Surekli kontrol ediyorum, artti mi artmadi mi diye... Canim sende insallah kisa surede bekleme sureni atlatip hamile kalirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…