- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.461
valla kardaizcimmm, kusura bakma, bilgisayari bile acamadim... artik zaten geceleri cok cabuk uyuyorum... benimkiyle annem oturup ardimdan cay filan icip keyif yapiyorlar...
sen de doktora gitmissin, ama neden gittigini ben kacirdim herhalde.. okudugumu hatirlamiyorum.. sen iyimisin? nasilsin?
azracimmmmm, bende gecen hafta hic kimildamadan yatmistim... hatta nerdeyse gunde 15 saat filan uyumustum... benimkiside erken dogum olabilir herhalde... bilemiyorum... Cok tesekkur ederim canimmm, insallah sende cok beklemeden hamile kalirsin. Zaten listede eskiler cok azaldi... Sira size geldi artik....
Canim cok tesekkurler... Allah sana da en kisa surede bebek nasip etsin insallah... ve sIkIntIsIz hamilelik versin insallah....
Regencimmmm, doktor da oyle dedi, boyle kanama ile devam edenler var diye.. Ama elimde degil sok rahatsiz edici bir durum.. Surekli kontrol ediyorum, artti mi artmadi mi diye... Canim sende insallah kisa surede bekleme sureni atlatip hamile kalirsin...
breshkacimmmm, canim cok tesekkur ederim... bebegin resimini scan etmedim henuz... bilgisayara aktarabilirsem gondercem insallah... bacaklari filan bana cok uzun geldi... benimkide cok uzun boyludur... bu da oyle olcak gibi...hele şükür canım yaaa
nasıl sevindim canım benim Allahım korusun sizi biran önce atlatırsın inşallah sıkıntılarını ...
eveeeet miniğin resmini bekliyoruz artık ...
canim benim cok tesekkurler, ise hala gitmeye baslamadim zaten.. biraz evden calismayi dusuyorum ayarlayabilirsem....Canım çok geçmiş olsun Allahın izniyle birşey olmayacak bebeğine kanaması çok olup bebeği sağlıkla doğan kuzenim var bebişinin ve senin sağlığın yerinde ya önemli olan o bol bol dinlen sen...
amin fıstığım..Allahım inşallah bundan sonrasında sana da rahat bir hamilelik yaşatır ve çok rahat bir doğum nasip eder kuşummmmmmmmmmmm benimmm..güzel anneeee..o aletlerden bende alcaktım ama bana aldırmadılar, çok sık kullanma onu tamam mı, ne de olsa manyetik dalga falan yayıyormuş..artık kafana takma 3 ay geride kaldı, zor günler geçti, hamileliğin en güzel dönemi başladı Allahın izniyle..herşey güzel olacakkk..çok mutluyummmmm çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook..
Ben geldim kizlar...
Kusura bakmayinnnn, dun gece gelemedim uzun suredir ilk defa evden cikinca cok yoruldum, gece sizip kalmisim....
Dunku kontrolum aslinda down sendromu kontroluydu... Ama bebegin yasadigini da gorduk... Cok sukur...
Kanama konusunda bir gelisme yok neden oldugunu veya devam edip etmeyecegini soyleyemediler..
Dun doktora agladim agladim, acildim...Bugun daha rahatim...
nasıl olsun moralim bozuktu seninle biraz düzeldi.
tutturamadık canım, eşimde gitti. son olarak gittim yine aşılama konuşmaya. eşinin gelmesinde adetinin 3. günü gel dedi.
öle yani bi tuhaf haldeyiz sonumuz hayrolsun.
Keske bu isle sirayla olsaydiİnsallah canim hayirlisiyla bende kalirim insallah
Ben geldim kizlar...
Kusura bakmayinnnn, dun gece gelemedim uzun suredir ilk defa evden cikinca cok yoruldum, gece sizip kalmisim....
Dunku kontrolum aslinda down sendromu kontroluydu... Ama bebegin yasadigini da gorduk... Cok sukur...
Kanama konusunda bir gelisme yok neden oldugunu veya devam edip etmeyecegini soyleyemediler..
Dun doktora agladim agladim, acildim...Bugun daha rahatim...
breshkacimmmm, canim cok tesekkur ederim... bebegin resimini scan etmedim henuz... bilgisayara aktarabilirsem gondercem insallah... bacaklari filan bana cok uzun geldi... benimkide cok uzun boyludur... bu da oyle olcak gibi...
canim benim cok tesekkurler, ise hala gitmeye baslamadim zaten.. biraz evden calismayi dusuyorum ayarlayabilirsem....
Kuppecimmmmmmmmmm, agzindan bal damliyor resmen... Insallah bundan sonra sIkIntIsiz gecer de, seninle bebekleri konusmaya baslariz canim...
cansin yaaaaaaaaa olay bu coksukur Allahmmm...biliyor musun icimde bi rahatlik vardi...hep bitarafi,buyuk bi tarafi tazeydi umutlarimin.... oyleki bu mubarek ayda onca kisinin oruclu agziyla ettikleri dualarin geri cevirilmeyecegi hissi buyuktu icimde sukurler olsun Yaradanima...... guzelim benim.. Allahim sIkIntilarini gidersin canim.. bak emin ol oglunu kucakladiginda hepsini unutacaksin...
Kardaizcimmm, esin ne zaman donecek senin...? Uzulme ne olursun.. Insallah asilama ile cok beklemeden hemen tutturursuz canimmm...
azracimmmm,ben eminim cok kisa bir sure sonra sende cokkk guzel haberler vereceksin bize insallahhhh...
silacimmmmmm, cok tesekkurler canimmm, seni burda goremeyince ine karsilasamayacakmiyiz diye dusunuyordummm, sevindim geldigine...
oglun demissin, insallah oyle olur.. breshkacimmm da mesajinda oglun demis...
Allah hepimize saglikli sihhatli bebekler versin kizlar... Dun kontrolde benimkide 'he is...' diyip duruyordu... Sonra kontrolden ciktiktan sonra kizdim, 'he is..' deme, sonra doktor bunlar erkek istiyorlar diye eger bebek kiz ise cinsiyet soylemek istemeyecek diye...
silacimmmmmm, cok tesekkurler canimmm, seni burda goremeyince ine karsilasamayacakmiyiz diye dusunuyordummm, sevindim geldigine...
oglun demissin, insallah oyle olur.. breshkacimmm da mesajinda oglun demis...
Allah hepimize saglikli sihhatli bebekler versin kizlar... Dun kontrolde benimkide 'he is...' diyip duruyordu... Sonra kontrolden ciktiktan sonra kizdim, 'he is..' deme, sonra doktor bunlar erkek istiyorlar diye eger bebek kiz ise cinsiyet soylemek istemeyecek diye...
ahh be canim benim nedenirki bu duruma.... aglacanim icini rahatlatacksa ama luften kendini harap etme.... sonuc degismeyecek cunku bu ayi kafayi takmadan rahat rahat gecirin ozaman sonrasindada yavrunuz gelsin hemencik... sorununuz yokturinsallah canimmmmBenim bu ayda olmadı çok üzülüyorum sabahtan beri sürekli ağlıyorum Rabbim doktor doktor gezdirmeden versin inşallah ne diyeyim artık
Bu ayı es geçecem bayramda tatilde olacağız inşallah eylülde eşimde bende doktora gitcez yumurta takibi yaptırmak istiyorum Allahım inşallah eşimdede bendede bir sorun çıkmaz kabıma sığamıyorum Şu mübarek aylarda Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah....
Allah gönlüne göre versin canım darısı bizlerin başına inşallah
Rabbim Sılacığıma hayırlı bir kız evlat versin bana da kız yada erkek farketmez versin de inşallahhh bu ay bayramı şen geçiririz
minimum 6 ay sonra gelicek canım. zatalileri msjla görüştük de ben 1 sene kalsam da bayram tatillerinde orda olsam diye düşünüyorum deme gafletinde bulundu.
asla izin vermicem. amin canım inşallah aşılamayla tutar.
canımmmmm screamawcımmmmm hoşgeldin.... Ne güzel haberlerlerle geldin....
Maşallah minik meleğeeee.... Annesine sımsıkı tutunsun emi ...
screamawaycimmm cok merak ettik seni ama cok sukur iyi haberlerle gelmissinn yaa super:) ben bebeginin seni birakicagina hic inanmamistim ztn... bizim minigimizz annesini ve teyzelerini uzmedi yasasinn :) tedirgin olmanda cok normal cnmm benim kanamam olmadigi halde her gun acaba yasiyomu diye dusunuyorumm anliycagin hic bitmio bu endiselersen yinede kendine cok dikkat et tatlim ilk 4 ayi atlattiktan sonra rahatliycaksin insallah:)
canim gonlune gore olsun insallah..acikcasi simdilik mutlulugum iyi olmaniz geriside gonlunuze gore gelsininsallah... canimmsenden iyi oldugunhaberlerini bekliyoruz aksamdan beri daha dogrusu kac gunden beri...nasil gelmem...sen dinlenmene bak tatlim.. is olayini askiya alsan bence en azindan bi sure... cunku fazla hareket edince kanamanin yogunlastigini soylemistin.... dualarimizhep sizinle guzelim... bundan sonrada hersey yoluda gider insallahhh...........
bu arada ben normal dongumde adet oldumcanim hani merak edersen die cunku batimin 14 agustos oldugunubiliyordun 4unde oldum.... hayirlisi diyoruz canim.....
ahh be canim benim nedenirki bu duruma.... aglacanim icini rahatlatacksa ama luften kendini harap etme.... sonuc degismeyecek cunku bu ayi kafayi takmadan rahat rahat gecirin ozaman sonrasindada yavrunuz gelsin hemencik... sorununuz yokturinsallah canimmmm
sılacım seninde oğlunun geçmiş doğumgnü kutlu olsun canım bnm... inş sağlıkla mürvetini de torunlarınıda görürsün inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?