2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

nasıl olsun moralim bozuktu seninle biraz düzeldi.
tutturamadık canım, eşimde gitti. son olarak gittim yine aşılama konuşmaya. eşinin gelmesinde adetinin 3. günü gel dedi.
öle yani bi tuhaf haldeyiz sonumuz hayrolsun.

Keske bu isle sirayla olsaydi İnsallah canim hayirlisiyla bende kalirim insallah

hele şükür canım yaaa
nasıl sevindim canım benim Allahım korusun sizi biran önce atlatırsın inşallah sıkıntılarını ...

eveeeet miniğin resmini bekliyoruz artık ...
breshkacimmmm, canim cok tesekkur ederim... bebegin resimini scan etmedim henuz... bilgisayara aktarabilirsem gondercem insallah... bacaklari filan bana cok uzun geldi... benimkide cok uzun boyludur... bu da oyle olcak gibi...

Canım çok geçmiş olsun Allahın izniyle birşey olmayacak bebeğine kanaması çok olup bebeği sağlıkla doğan kuzenim var bebişinin ve senin sağlığın yerinde ya önemli olan o bol bol dinlen sen...
canim benim cok tesekkurler, ise hala gitmeye baslamadim zaten.. biraz evden calismayi dusuyorum ayarlayabilirsem....

Kuppecimmmmmmmmmm, agzindan bal damliyor resmen... Insallah bundan sonra sIkIntIsiz gecer de, seninle bebekleri konusmaya baslariz canim...

cansin yaaaaaaaaa olay bu coksukur Allahmmm...biliyor musun icimde bi rahatlik vardi...hep bitarafi,buyuk bi tarafi tazeydi umutlarimin.... oyleki bu mubarek ayda onca kisinin oruclu agziyla ettikleri dualarin geri cevirilmeyecegi hissi buyuktu icimde sukurler olsun Yaradanima...... guzelim benim.. Allahim sIkIntilarini gidersin canim.. bak emin ol oglunu kucakladiginda hepsini unutacaksin...

Kardaizcimmm, esin ne zaman donecek senin...? Uzulme ne olursun.. Insallah asilama ile cok beklemeden hemen tutturursuz canimmm...

Keske bu isle sirayla olsaydi İnsallah canim hayirlisiyla bende kalirim insallah

azracimmmm,ben eminim cok kisa bir sure sonra sende cokkk guzel haberler vereceksin bize insallahhhh...

cansin yaaaaaaaaa olay bu coksukur Allahmmm...biliyor musun icimde bi rahatlik vardi...hep bitarafi,buyuk bi tarafi tazeydi umutlarimin.... oyleki bu mubarek ayda onca kisinin oruclu agziyla ettikleri dualarin geri cevirilmeyecegi hissi buyuktu icimde sukurler olsun Yaradanima...... guzelim benim.. Allahim sIkIntilarini gidersin canim.. bak emin ol oglunu kucakladiginda hepsini unutacaksin...

Allah sağlık versin çok sevindim gerçekten yaa hmm uzun boylu olacak heee Bundan sonra moralini yüksek tut canım çok şükür bebeğin seninle Artık senin hislerin onu da etkileyecek bebişi de üzme annesi

silacimmmmmm, cok tesekkurler canimmm, seni burda goremeyince ine karsilasamayacakmiyiz diye dusunuyordummm, sevindim geldigine...
oglun demissin, insallah oyle olur.. breshkacimmm da mesajinda oglun demis...

Allah hepimize saglikli sihhatli bebekler versin kizlar... Dun kontrolde benimkide 'he is...' diyip duruyordu... Sonra kontrolden ciktiktan sonra kizdim, 'he is..' deme, sonra doktor bunlar erkek istiyorlar diye eger bebek kiz ise cinsiyet soylemek istemeyecek diye...

Kardaizcimmm, esin ne zaman donecek senin...? Uzulme ne olursun.. Insallah asilama ile cok beklemeden hemen tutturursuz canimmm...

azracimmmm,ben eminim cok kisa bir sure sonra sende cokkk guzel haberler vereceksin bize insallahhhh...

minimum 6 ay sonra gelicek canım. zatalileri msjla görüştük de ben 1 sene kalsam da bayram tatillerinde orda olsam diye düşünüyorum deme gafletinde bulundu.
asla izin vermicem. amin canım inşallah aşılamayla tutar.

canımmmmm screamawcımmmmm hoşgeldin.... Ne güzel haberlerlerle geldin....

Maşallah minik meleğeeee.... Annesine sımsıkı tutunsun emi ...

screamawaycimmm cok merak ettik seni ama cok sukur iyi haberlerle gelmissinn yaa super:) ben bebeginin seni birakicagina hic inanmamistim ztn... bizim minigimizz annesini ve teyzelerini uzmedi yasasinn :) tedirgin olmanda cok normal cnmm benim kanamam olmadigi halde her gun acaba yasiyomu diye dusunuyorumm anliycagin hic bitmio bu endiseler sen yinede kendine cok dikkat et tatlim ilk 4 ayi atlattiktan sonra rahatliycaksin insallah:)

Benim bu ayda olmadı çok üzülüyorum sabahtan beri sürekli ağlıyorum Rabbim doktor doktor gezdirmeden versin inşallah ne diyeyim artık
Bu ayı es geçecem bayramda tatilde olacağız inşallah eylülde eşimde bende doktora gitcez yumurta takibi yaptırmak istiyorum Allahım inşallah eşimdede bendede bir sorun çıkmaz kabıma sığamıyorum Şu mübarek aylarda Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah....

Allah gönlüne göre versin canım darısı bizlerin başına inşallah

Rabbim Sılacığıma hayırlı bir kız evlat versin bana da kız yada erkek farketmez versin de inşallahhh bu ay bayramı şen geçiririz

Son düzenleme:

canim gonlune gore olsun insallah..acikcasi simdilik mutlulugum iyi olmaniz geriside gonlunuze gore gelsininsallah... canimmsenden iyi oldugunhaberlerini bekliyoruz aksamdan beri daha dogrusu kac gunden beri...nasil gelmem...sen dinlenmene bak tatlim.. is olayini askiya alsan bence en azindan bi sure... cunku fazla hareket edince kanamanin yogunlastigini soylemistin.... dualarimizhep sizinle guzelim... bundan sonrada hersey yoluda gider insallahhh...........

bu arada ben normal dongumde adet oldumcanim hani merak edersen die cunku batimin 14 agustos oldugunubiliyordun 4unde oldum.... hayirlisi diyoruz canim.....

screamawaycim o gün sen burdayken yazdıklarım gelmedi bi türlü foruma ... Canım bnm çok sevindim bebişinin seninle olduğuna sende kanamaları dert etme kötüyüde düşünme artık hep ii düşün ii olsun canım bnm :)

sılacım seninde oğlunun geçmiş doğumgnü kutlu olsun canım bnm... inş sağlıkla mürvetini de torunlarınıda görürsün inş

ahh be canim benim nedenirki bu duruma.... aglacanim icini rahatlatacksa ama luften kendini harap etme.... sonuc degismeyecek cunku bu ayi kafayi takmadan rahat rahat gecirin ozaman sonrasindada yavrunuz gelsin hemencik... sorununuz yokturinsallah canimmmm

amiin hemserim benim aminnnn... tum isteyenleri bekletmesin Allahim.. evet bendebayrama cok istiyordum ama nasip kiset... insallah sana olur bayram sekeri!!!

kardaizcimmm, 1 seneye izin verme tabiii.. arada gelsin yaa o kadar uzatmasin...hani bebek dusunmeseniz bile ayni seyi soylerdim, o kadar uzun sure ayri kalmayin canim...

canımmmmm screamawcımmmmm hoşgeldin.... Ne güzel haberlerlerle geldin....
Maşallah minik meleğeeee.... Annesine sımsıkı tutunsun emi ...

arzumcum, tugcecimmm, cok tesekkurler...

silacimmm, polyanna senin icin listeyi 6 veya 8 eylul diye degisirmis.. tam simdi hatirlamiyorum... bende listeyi guncellerken ondan bakip seni oyle duzeltmistim canim...

Saol canım benim inşallah yoktur bir sorun dış gebeliğin üzerinden 8 ay geçti 1,5 ay korunduk kalnı hep çalışmaydı yani :) Allahım hayırlısıyla bi hamile kalayım zaten çok adaklarım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…