- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.481
screamawaycim o gün sen burdayken yazdıklarım gelmedi bi türlü foruma ... Canım bnm çok sevindim bebişinin seninle olduğuna sende kanamaları dert etme kötüyüde düşünme artık hep ii düşün ii olsun canım bnm :)
Benim bu ayda olmadı çok üzülüyorum sabahtan beri sürekli ağlıyorum Rabbim doktor doktor gezdirmeden versin inşallah ne diyeyim artık
Bu ayı es geçecem bayramda tatilde olacağız inşallah eylülde eşimde bende doktora gitcez yumurta takibi yaptırmak istiyorum Allahım inşallah eşimdede bendede bir sorun çıkmaz kabıma sığamıyorum Şu mübarek aylarda Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah....
canimliste iin deil hani malumatin olsun benden die soyledim.... sen listeyi falan bosver halletmeye calisiriz biz canim yegenimizyorulmasin..kardaizcimmm, 1 seneye izin verme tabiii.. arada gelsin yaa o kadar uzatmasin...hani bebek dusunmeseniz bile ayni seyi soylerdim, o kadar uzun sure ayri kalmayin canim...
arzumcum, tugcecimmm, cok tesekkurler...
silacimmm, polyanna senin icin listeyi 6 veya 8 eylul diye degisirmis.. tam simdi hatirlamiyorum... bende listeyi guncellerken ondan bakip seni oyle duzeltmistim canim...
canimcim zaman meselesi..kismetmeselesi..dogru ani bekliyor...oyle dusun,ben oyledusunyorum yani...alacaksin canim mujdeyi insallahaz kaldi...Saol canım benim inşallah yoktur bir sorun dış gebeliğin üzerinden 8 ay geçti 1,5 ay korunduk kalnı hep çalışmaydı yani :) Allahım hayırlısıyla bi hamile kalayım zaten çok adaklarım var...
screammmmmmmmmmmmmm canım çok şükür Allah ımıza hikmetine rahmetine şükürler olsun canım seni çok merak ettik gelmeyince ters biişi olmuştur dedin ya gelmeyince de dün çok korktuk üzüldük ama Allah a şükür çok güzel haberlerle gelmişsin maşalalh sübahanallahBen geldim kizlar...
Kusura bakmayinnnn, dun gece gelemedim uzun suredir ilk defa evden cikinca cok yoruldum, gece sizip kalmisim....
Dunku kontrolum aslinda down sendromu kontroluydu... Ama bebegin yasadigini da gorduk... Cok sukur...
Kanama konusunda bir gelisme yok neden oldugunu veya devam edip etmeyecegini soyleyemediler..
Dun doktora agladim agladim, acildim...Bugun daha rahatim...
canimmmmm, uzulme ne olursun... bence bu ayi es gecmeyin.. yine calisabildiginiz kadar calisin, boyle seyler pek beklemediginde, uzerine dusunmediginde oluyor zaten
canimliste iin deil hani malumatin olsun benden die soyledim.... sen listeyi falan bosver halletmeye calisiriz biz canim yegenimizyorulmasin..
canimcim zaman meselesi..kismetmeselesi..dogru ani bekliyor...oyle dusun,ben oyledusunyorum yani...alacaksin canim mujdeyi insallahaz kaldi...
Benim bu ayda olmadı çok üzülüyorum sabahtan beri sürekli ağlıyorum Rabbim doktor doktor gezdirmeden versin inşallah ne diyeyim artık
Bu ayı es geçecem bayramda tatilde olacağız inşallah eylülde eşimde bende doktora gitcez yumurta takibi yaptırmak istiyorum Allahım inşallah eşimdede bendede bir sorun çıkmaz kabıma sığamıyorum Şu mübarek aylarda Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah....
amiin hemserim benim aminnnn... tum isteyenleri bekletmesin Allahim.. evet bendebayrama cok istiyordum ama nasip kiset... insallah sana olur bayram sekeri!!!
renewalcimm, cok tesekkur ederim canim... senin nasil geciyor... bulantilardan sikayet ettigini okudum eskileri okurken... insallah cok daha uzun surmez... beni hala suruyor malesef... :26:
valla nasıl geçsin işte canım devamlı midem ağzımda ,hiç hayattan zevk almıorum bu aralargittiğimiz yerlerde en fazla 1 saat durup eve gidip yatmak istiorum hep ki mide bulantısını hissetmiim.. ama çalışmak zorundayım işte keşke şööle bi hafta fln dinlensem süper olurdu.. dört gözle bayram tatilini bekliorum
canım benim yaa üzülme desemde insan elinde olmadan üzülüyor biliyorum ... İnşallah hiçbir sıkıntınız çıkmaz Rabbim gönlüne göre versin inşallah
ayyy yerim ben o şekeriinşallah canım benim hergün ger gece her dakika dua ediyorum Allah razı olsun sizlerde ediyorsunuz inşallah olur bu ay da babacığıma gidip hazırlan dede 5.torununda seneye el öpmeye gelir artık diyeyim
renewalcimm, cok tesekkur ederim canim... senin nasil geciyor... bulantilardan sikayet ettigini okudum eskileri okurken... insallah cok daha uzun surmez... beni hala suruyor malesef... :26:
valla nasıl geçsin işte canım devamlı midem ağzımda ,hiç hayattan zevk almıorum bu aralargittiğimiz yerlerde en fazla 1 saat durup eve gidip yatmak istiorum hep ki mide bulantısını hissetmiim.. ama çalışmak zorundayım işte keşke şööle bi hafta fln dinlensem süper olurdu.. dört gözle bayram tatilini bekliorum
kardaizcimmm, 1 seneye izin verme tabiii.. arada gelsin yaa o kadar uzatmasin...hani bebek dusunmeseniz bile ayni seyi soylerdim, o kadar uzun sure ayri kalmayin canim...
arzumcum, tugcecimmm, cok tesekkurler...
silacimmm, polyanna senin icin listeyi 6 veya 8 eylul diye degisirmis.. tam simdi hatirlamiyorum... bende listeyi guncellerken ondan bakip seni oyle duzeltmistim canim...
off canım sıkılıo saat kaç oldu her yer dandini
bi insan ev temziliğinden bu kadr mı nefret eder
aaaaa olur mu öylee yavaş yavaş yap sıkılmazsın :)
canım sen bu arada madem çok merak ediosun neden kan testi yaptırmıyorsun ?
canimliste iin deil hani malumatin olsun benden die soyledim.... sen listeyi falan bosver halletmeye calisiriz biz canim yegenimizyorulmasin..
canimcim zaman meselesi..kismetmeselesi..dogru ani bekliyor...oyle dusun,ben oyledusunyorum yani...alacaksin canim mujdeyi insallahaz kaldi...
screammmmmmmmmmmmmm canım çok şükür Allah ımıza hikmetine rahmetine şükürler olsun canım seni çok merak ettik gelmeyince ters biişi olmuştur dedin ya gelmeyince de dün çok korktuk üzüldük ama Allah a şükür çok güzel haberlerle gelmişsin maşalalh sübahanallahAllah ım inşalalh sağlıkla devam ettirsin hamileleiğini çok dua ettim sana yani ettik..o kadar sevindim ki yemin ederim tüylerim diken diken olduuuuu ohhhhhhh diyebiliriz artık şükürrr :)
geçmişi okuyayım derken herkescikler kaçmış:97:
screamawey tatlım çok çok sevindim. dün hep bekledik burda gelmeyincede aklımıza kötü kötü şeyler geldi. şükürki güzel haberlerle döndün. inşallahta hep böyle güzel haberler yazarsın canım.
kızlar ya benim hastalığım dün kesildi.. normalde 4.gün sonuna kadar devam ederdi sonrada lekelenmem olurdu 2 gün ama dün 3. gündü ve öğleden sonra neredeyse hiç gelmedi. şuandada gelmiyor.:26: bi fikri olan varmı
geçmişi okuyayım derken herkescikler kaçmış:97:
screamawey tatlım çok çok sevindim. dün hep bekledik burda gelmeyincede aklımıza kötü kötü şeyler geldi. şükürki güzel haberlerle döndün. inşallahta hep böyle güzel haberler yazarsın canım.
kızlar ya benim hastalığım dün kesildi.. normalde 4.gün sonuna kadar devam ederdi sonrada lekelenmem olurdu 2 gün ama dün 3. gündü ve öğleden sonra neredeyse hiç gelmedi. şuandada gelmiyor.:26: bi fikri olan varmı
anamm bu evide temizle temizle bitmiyo biri gelsede hayrına temizlese
eşim yaptırmamı istemiyo canım
bekle diyo biraz daha
tatlicadicimmmm, cok tesekkur ederim canimmm... Insallah hepimiz guzel haberler yazar buraya... Senin adetinin bi garip olmus bu arada... Sen bu ay test yapmismiydin? Kusura bakma yaptiysan, eskileri cok iyi takip edemiyorum...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?