2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

renewalcimm, cok tesekkur ederim canim... senin nasil geciyor... bulantilardan sikayet ettigini okudum eskileri okurken... insallah cok daha uzun surmez... beni hala suruyor malesef... :26:

canimmmmm, uzulme ne olursun... bence bu ayi es gecmeyin.. yine calisabildiginiz kadar calisin, boyle seyler pek beklemediginde, uzerine dusunmediginde oluyor zaten

canimliste iin deil hani malumatin olsun benden die soyledim.... sen listeyi falan bosver halletmeye calisiriz biz canim yegenimizyorulmasin..
Saol canım benim inşallah yoktur bir sorun dış gebeliğin üzerinden 8 ay geçti 1,5 ay korunduk kalnı hep çalışmaydı yani :) Allahım hayırlısıyla bi hamile kalayım zaten çok adaklarım var...
canimcim zaman meselesi..kismetmeselesi..dogru ani bekliyor...oyle dusun,ben oyledusunyorum yani...alacaksin canim mujdeyi insallahaz kaldi...

screammmmmmmmmmmmmm canım çok şükür Allah ımıza hikmetine rahmetine şükürler olsun canım seni çok merak ettik gelmeyince ters biişi olmuştur dedin ya gelmeyince de dün çok korktuk üzüldük ama Allah a şükür çok güzel haberlerle gelmişsin maşalalh sübahanallah Allah ım inşalalh sağlıkla devam ettirsin hamileleiğini çok dua ettim sana yani ettik..o kadar sevindim ki yemin ederim tüylerim diken diken olduuuuu ohhhhhhh diyebiliriz artık şükürrr :)

canimmmmm, uzulme ne olursun... bence bu ayi es gecmeyin.. yine calisabildiginiz kadar calisin, boyle seyler pek beklemediginde, uzerine dusunmediginde oluyor zaten

Tatlım en önemli günlerimiz tatile geliyor oda eşimin memleketinde olacağız köy gibi bi yer ne kadar dikkat edebilirizki o yüzden dedim es geçiyorum diye :) canım ya inşallah dediğin gibi olur beklemediğim bi anda gelir inşallah Allah biliyor ya unuttuğum bi anım yok....

Canım evet kader kısmet bu işler ama ben her ay aynı şeyleri yaşamaktan çok yoruldum..
Yok ovulasyon takip et,yok akıntı takip et bat yaklaşıyo belirti ara sonra test yap kocaman bir tek çizgi isyan etmiyorum sılacım sadece çok yoruldum gidelim bakalım doktor ne diycek tahlillerimiz nasıl çıkacak inşallah Rabbim çok bekletemeden verir hepimize inan her namazımda sizlerede dua ediyorum çünkü bunun acısını bi tek biz anlarız...

canım benim yaa üzülme desemde insan elinde olmadan üzülüyor biliyorum ... İnşallah hiçbir sıkıntınız çıkmaz Rabbim gönlüne göre versin inşallah

amiin hemserim benim aminnnn... tum isteyenleri bekletmesin Allahim.. evet bendebayrama cok istiyordum ama nasip kiset... insallah sana olur bayram sekeri!!!

ayyy yerim ben o şekeri inşallah canım benim hergün ger gece her dakika dua ediyorum Allah razı olsun sizlerde ediyorsunuz inşallah olur bu ay da babacığıma gidip hazırlan dede 5.torununda seneye el öpmeye gelir artık diyeyim

Scremaway iyi ya bugünkü en güzel haberimiz bu olsun neşemiz yerine gelsin...

Scremaway,kuppe,renewal,çiçek,tuğçe ve diğer tüm hamilelerimiz inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşurlar....

Canım benim çok tşk ederim inşallah Rabbim bekletemden verir hepimize

yok canım 9 ayı zor bitirdik bi sene asla olamaz.
zaten kendiside dayanamıyo benim tatilim uzun olsun diye öle düşüyo ama olsun. gelsin bir an önce.

geçmişi okuyayım derken herkescikler kaçmış:97:

screamawey tatlım çok çok sevindim. dün hep bekledik burda gelmeyincede aklımıza kötü kötü şeyler geldi. şükürki güzel haberlerle döndün. inşallahta hep böyle güzel haberler yazarsın canım.

kızlar ya benim hastalığım dün kesildi.. normalde 4.gün sonuna kadar devam ederdi sonrada lekelenmem olurdu 2 gün ama dün 3. gündü ve öğleden sonra neredeyse hiç gelmedi. şuandada gelmiyor.:26: bi fikri olan varmı

Son düzenleme:
aaaaa olur mu öylee yavaş yavaş yap sıkılmazsın :)

canım sen bu arada madem çok merak ediosun neden kan testi yaptırmıyorsun ?

anamm bu evide temizle temizle bitmiyo biri gelsede hayrına temizlese
eşim yaptırmamı istemiyo canım
bekle diyo biraz daha

canimmm silacimmmm, evet polyannann yazisini gorunce uzuldum senin icin bu ayin gecmis olmasina... ama hic sIkma canini sakin.... ramazanda calisirsiniz, bayramdan sonrada mutlu haberler alirsiniz insallah.... sonra kurban bayraminda nasil miden bulaniyor, onu konusuruz...

hulyacimmmmm, canimmmmm, cok tesekkur ederim... Herkes dua etmis cokkkk sevindimmm.. Ben de size cokk dua ediyorummm.. Allah insallah en kisa surede size de nasip etsin, burda tecrubelerimizi paylasalim....

tatlicadicimmmm, cok tesekkur ederim canimmm... Insallah hepimiz guzel haberler yazar buraya... Senin adetinin bi garip olmus bu arada... Sen bu ay test yapmismiydin? Kusura bakma yaptiysan, eskileri cok iyi takip edemiyorum...:26:

canım bnde sıkıldım valla kimse yazmıyor diye .. :)
şekerim bnimde öyle olur normalde ama bazen kansız kaldığında vücudum kısa sürer ama sonra damla damla gelir belki snde öle olmuşsundur..varmı kansızlık ?

anamm bu evide temizle temizle bitmiyo biri gelsede hayrına temizlese
eşim yaptırmamı istemiyo canım
bekle diyo biraz daha

valla sıkılsanda patlasanda ellerinden öper canım

eşinden habesiz yap dicem ama sen bilirsin...yani bilirsin böylece varmı yokmu ?

tatlicadicimmmm, cok tesekkur ederim canimmm... Insallah hepimiz guzel haberler yazar buraya... Senin adetinin bi garip olmus bu arada... Sen bu ay test yapmismiydin? Kusura bakma yaptiysan, eskileri cok iyi takip edemiyorum...:26:

ben mola verdim canım bilirsin o zamanları. ama 16. günümle lekelenmem oldu.nitekim o gün yumurtlamışım çünkü 14 gün sonra hastalandım. bu ay vaktinde oldum tam 30. gün geldi. test yapmadım o yüzden. niye sordunki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…