- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.501
canım bnde sıkıldım valla kimse yazmıyor diye .. :)
şekerim bnimde öyle olur normalde ama bazen kansız kaldığında vücudum kısa sürer ama sonra damla damla gelir belki snde öle olmuşsundur..varmı kansızlık ?
ben mola verdim canım bilirsin o zamanları. ama 16. günümle lekelenmem oldu.nitekim o gün yumurtlamışım çünkü 14 gün sonra hastalandım. bu ay vaktinde oldum tam 30. gün geldi. test yapmadım o yüzden. niye sordunki :26:
valla ilk kez oluyor böyle. her ne olursa olsun lekelenmem devam ederdi. yani tam 6 gün hiç şaşmaz ilk günden beri. şuan wc de hiç gelmiyor pedede dünden beri 5-6 damla geldi
biraz açık oldu kusurabakmayın kızlar ya.
ve üstüne üstlk hala kasıklarım ağrıyor hafiften:26: sanki baştan başlayacakmış gibi hissediyorum
canimmmm, yanlis anlamadiysam adetin sadece lekelenme seklinde olup kesilmis... bende uzerine goruyor olmayasin diye dusundum..:26: ondan sorduydum... tabi bu ay hic calismadiysan bole bir durum soz konusu olamaz...:26:
canım bilemedimki şimdi ben..inşallah başa dönmezsiin ne diim canım :)
benimde o postu yazana kadar içim hep umut doluydu ama, scremawayin yazdığı post aklıma gelince moralim bozuldu, o dün demişti ya öğlen randevum var, iyi bir haber varsa hemen yazarım, yoksa gelmem diye..o aklıma gelince çok moralim bozuldu..ama belki de sevinçten bir yerlere gitmişlerdir, daha eve gelmemiştir dimi .. ne biliimmm hakkında hayırlısı olsun inşallah..Allah yardımcıları olsunnn..umarım ikisi de iyidir..
çok boşluklu olmakla birlikte çalışmalar vardı. tam mola sayılmaz bizimki. düşünmemek adına öyle bir karar aldım.üstüne görmede olduğunu sanmıyorum.
lekelenme değil canım birde. başta normal başladı ama erken kesildi işte. şuan hiç gelmemekle birlikte kasık ağrısıda yaşıyorum sanki ilk hasta olmadan önce ağrı yaşarsın ya aynen öyle.
bi tuhaflık var ama anlamadım.
kızlar yaa benim çok uykum var gene offf :95::95: eve gitmek istiyorum artık
ayy yarın soğan kürüm bitiyor hlycım sen yapmıştın sanki bundan sonra incir kürüne başlayacağım ya hemen ertesi günmü içicem yoksa ara vermem gerekiyormu ya bilen biri varsa beni aydınlatsın lütfen zira çok karanlıktayım gözlerim kapanıyor evettt uyuyorumm
ayy yarın soğan kürüm bitiyor hlycım sen yapmıştın sanki bundan sonra incir kürüne başlayacağım ya hemen ertesi günmü içicem yoksa ara vermem gerekiyormu ya bilen biri varsa beni aydınlatsın lütfen zira çok karanlıktayım gözlerim kapanıyor evettt uyuyorumm
breshka canım tamamen uyduruyorsunben yapmadım..nihancım yapmıştı ama ne zaman başladı bilmiyorumm
breshka canım tamamen uyduruyorsunben yapmadım..nihancım yapmıştı ama ne zaman başladı bilmiyorumm
Tatlicadicimmm, gercekten garip olmus... 2 gun gelmesi zaten cokk az... Bakalim devam edecek mi.. Insallah devam etmez de diyemiyorum, cunku sen ara vermistin, hala istiyormusun bebek bilemiyorum...:26:
eskileri okuyorum da ara ara... hep yemek tarifleri ucusmus topikteee....
benim de canim cekti... cok guzelseyler konusmussunuzz...
ya yavrum sen demedinmi yaptım ama beni rahatsız etti bıraktım diye ben öyle hatırlıyorum sankim galiba sanırsam :26: yanlış da hatırlıyor olabilirim ne var yaniiii
hıııı ben bunu bilmiyordum bu ayın 9'u ile 16'sı arası yumurtlama olması lazım ( ama ben işi şansa bırakmıyorum valla bu ay çok çalışıyorum ) 11'inde son soğanı içicem biticek 15 gün . incire ne zaman başlamam gerekiyor onu bilemedim canım yaa :26:canım ben soğan ve incir kürünü çok araştırdım. 1 ayda soğan kürü uyguladım. soğan kürü ve incir kürünü aynı aya sığdırmak pek imkanlı değil. çünkü soğan 15 gün sürüyor incirde 21 gün. sen kaçıncı gündesin şuan. yumurtlaman geçtiyse incire başlamanın hiçbir espirisi yok
ayyyyyyyyyyyyyyy koptummmmm yaaaaa afedersin canikom asıl ben tamammennnnn uydurmuşumevet ben soğan kürüne başladım mideme dokandı bıraktım ama incir kürünü hiç yapmadım onu bilemiyorum...ayyyyy çok güldümm çok feci totoşumdan anlamışım
ayyyyyyyyyyyyyyy koptummmmm yaaaaa afedersin canikom asıl ben tamammennnnn uydurmuşumevet ben soğan kürüne başladım mideme dokandı bıraktım ama incir kürünü hiç yapmadım onu bilemiyorum...ayyyyy çok güldümm çok feci totoşumdan anlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?