2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sus cevap verme bana uykumuz var dediysek o kadar da değil yaniii

Allah derdini alsın emi kızında günahını aldık :60

ay anam iki kerem çıkmış. uyumuyorum ben valla yaaa :60

Son düzenleme:

CANIM benim ne güzell ne mutlu bana sizleri güldürüp mutlu edebiliyorsam :)

tatlicadicimmmm, insallah o zaman booole en beklemedigin zamanda olur canimmmm.....

bu arada ben oyle dusunerek demedimmmm, canim cok bisi cekmiyor zaten bu aralar kilo da verdim, bir de hem annem de burda, ona yap diyebilecegim bisiler cikiyor boolece...

o zaman şuan önemli günlerdesin
hemen bırak soğanı incire geç bence
hatta havuç incir birlikte yap
bak canım şöyle açıklayayım sana sende mantıken böyle yaparsın zaten
soğan rahimi hazırlıyor. kist intihap varsa onların sökülmesini sağlıyor
incir yumurta geliştiriyor
havuç ise çatlamasını sağlıyor

şimdi bu dönemde yumurtanın gelişmiş ve çatlamaya hazır olması gerektiği dşünülürse ikisini birlikte uygulamamn en makulu diye düşünüyorum. soğan ve inciri birlikte kullanamıyorsun bunada dikkat canım

akşama kuaföre gideceğim yaa saçlarımı kestiricem çok sıkıldım ...
kızlar bu arada bişey daha sorcam hoş birinci sorumun cevabını hala bekliyorum yaa neysse .....
iki gündür göğsüm çok ağrıyo yaa özellikle sabahları adet olmama yakın ağrır ama şimdi çok erken tırstım biraz :18: ama o zamanda komple göğsüm ağrıyo şimdi sadece uçları... neden acep bu soğan küründen olabilir mi yaa :44:

sus cevap verme bana uykumuz var dediysek o kadar da değil yaniii

Allah derdini alsın emi kızında günahını aldık :60

ay anam iki kerem çıkmış. uyumuyorum ben valla yaaa :60

çok feci koptum burda...o zaman neymişşşşşşşşşş asıl uyuklayan benmişim

ay napiim ya aaaa bende insanım totoşumdan anlayabilirim yani ne var

ay iyi bari senden yana problem yok o zaman.
ama inan kuppem yazdı ilk canım çekiyor diye içim cızz etti. şimdi bide sen yazdın daha kötü oldum.
bu arada annenin yanında olmasıda çok güzel ya. bol bol hasret gideriyorsunuzdur ne güzel

canımcım ben de bi soru sorabilir miyimmmm
bu kürleri nasıl hazırlıyorsunuz???

ama 15 günüm dolmadı soğanda kesinlikle 15 gün kullanın demişti Saraçoğlu tv.de görmüştüm bırak mı diyorsun şimdi ... akşama giderken incir alayım sonra haşladıklarımında tatlısını yaparım

çok feci koptum burda...o zaman neymişşşşşşşşşş asıl uyuklayan benmişim

ay napiim ya aaaa bende insanım totoşumdan anlayabilirim yani ne var
neysssse bidaha uydurmaa

Kizlar cok uzgunum karmakarisik oldum. Esimde varikosel varmis

üzülme yaa benim eşim içinde var dediler hatta ne stres yaşattılar bize ama enfeksiyondan dolayı yaşamışız asıl problemleri kaçıncı derecedeymiş ? biz eşim için gittiğimizde doktor dediki sokaktan geçen her erkeği çevir 10 kişiden 9unda var bu kadar varikosel can sıkmaya değmez dedi ... Hoş derecesi yüksekse bile ameliyatı var takma kafana ama mutlaka başka doktorla daha görüşün ce doppler film çekilsin

Son düzenleme:

azracım valla tam seni içimden geçiriyordum sen geldin..üzülme tatlım varikosel çok ciddi birşey değilki ufak bi mikrocerrahi ile halledilir..sıkma canını tatlım...

Varikosel nedir?

Tüm erkeklerin % 15 kadarında ve kısırlık sorunu ile başvuranların % 40'ında saptanan varikosel (testis damarlarında genişleme, varisleşme) en sık rastlanan ve mikrocerrahi ameliyat sonucu en başarılı sonuç aldığımız kısırlık sebebidir. Varikosel testislerde sıcaklık artışı ve toplardamardaki kanın organa geri akımı sonrası mikro dolaşımı etkileyerek sperm üretimini bozar; sayı, hareketlilik, yapı ve kromozomal yapıya etki sonucu dölleme kapasitesini olumsuz etkiler.

derecesini henuz bilmiyorum tatlim. Doktora gitti esimin hormon testleri duzgun bebegimiz olmuyo demis. Doktor sperm testi vermen lazim demis. Birde elle muayene etmis yumurtaliklarini. Elle incelediginde varikosel var demis. Etkileyip etkilemedigini testle belirliycekmis.
canım ya çok bilgim yok. çaresi vardır illaki. neymiş nasılmış,ne yapmanızı önerdi doktor. lütfen güçlü ol ve eşine moral ver eminim onun durumu kötüdür şuanda.
Evet cok saskin oda benim gibi hic beklemiyorduk:26:

canımcım ben de bi soru sorabilir miyimmmm
bu kürleri nasıl hazırlıyorsunuz???

canım internette saraçoğlunda hepsinin tarifi var. bu topicte birçok kez paylaşıldı kolaylıkla tarifini bulursun zaten. ve eğer kür uygulayacaksan soğanı şuanda hazır eşin yokken 2 ay şeklinde uygulayabilirsin

güzel yöntem tatlısını yapmak
ben fikrimi söyledim tatlım açıklamasında yaptım sen bilirsin kalanını.

Azracimmmmmmm canimmmmne oldugunu bilmiyordum, internetten arastirdim....
Uzulme sakin, en azindan bir bilinmezlikten kurtuldunuz, cok ciddi derecedemiymis, bunu arastirirsiniz, ve tedavisi varmis okuduguma gore...
Canim insallah cok ciddi boyutta diildir, biran once halledersiniz bunu...

canım baktım şöyle birde ilk söylenen internette elle muayne kesin birşey değilmiş. testin sonucunu almadan hiç birşey belli değil yani. inşallah testte doktorun yanıldığı ortaya çıkar.
öyle olmasa bile ameliyat yaptırabiliyorsunuz. çaresi var tatlım hiçç üzülmeyin emi.. Allahım dermansız dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…