- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.521
ayyyyyyyyyyyyyyy koptummmmm yaaaaa afedersin canikom asıl ben tamammennnnn uydurmuşumevet ben soğan kürüne başladım mideme dokandı bıraktım ama incir kürünü hiç yapmadım onu bilemiyorum...ayyyyy çok güldümm çok feci totoşumdan anlamışım
ayyyyyyyyyyyyyyy koptummmmm yaaaaa afedersin canikom asıl ben tamammennnnn uydurmuşumevet ben soğan kürüne başladım mideme dokandı bıraktım ama incir kürünü hiç yapmadım onu bilemiyorum...ayyyyy çok güldümm çok feci totoşumdan anlamışım
hulyacimmm, canim supersinnn yaaa... senin yorumlarini okudukca kopuyorum....
cicekcimmmmm, kizin olacakmisss simdi okudum eskilerden, cokk sevindim canimmmmmmm.. Allah nazarlardan saklasinnnn....
silanin ev fotolarina herkes yorum yaptikca meraktan catladimmmm, ama hala kalmislar topikte, sonunda bende gorebildimmmm...mutfak kirmizi guzelmis silacimmm...
evet canım tabikide istiyorum ama çok yorulmuştum beklentiyle yaşamaktan. eylül sonuna doktora başlayacağım o süreye kadar uğraşmayı ve beklemeyi bıraktım sadece
ay ben kendimi çok kötü hissettim ya. bir kısmına ben vesile oldum. hamileleri düşünmeden yazmıştım,düşüncesizlik etmişim biraz. kusura bakmayın kızlar hakkınızı helal edin valla. şimdi yakınımda olsanız yapar yapar getirirdim sizlere
hıııı ben bunu bilmiyordum bu ayın 9'u ile 16'sı arası yumurtlama olması lazım ( ama ben işi şansa bırakmıyorum valla bu ay çok çalışıyorum ) 11'inde son soğanı içicem biticek 15 gün . incire ne zaman başlamam gerekiyor onu bilemedim canım yaa :26:
sus cevap verme banauykumuz var dediysek o kadar da değil yaniii
Allah derdini alsın emi kızında günahını aldık:60
ay anam iki kerem çıkmış. uyumuyorum ben valla yaaa:60
tatlicadicimmmm, insallah o zaman booole en beklemedigin zamanda olur canimmmm.....
bu arada ben oyle dusunerek demedimmmm, canim cok bisi cekmiyor zaten bu aralar kilo da verdim, bir de hem annem de burda, ona yap diyebilecegim bisiler cikiyor boolece...
o zaman şuan önemli günlerdesin
hemen bırak soğanı incire geç bence
hatta havuç incir birlikte yap
bak canım şöyle açıklayayım sana sende mantıken böyle yaparsın zaten
soğan rahimi hazırlıyor. kist intihap varsa onların sökülmesini sağlıyor
incir yumurta geliştiriyor
havuç ise çatlamasını sağlıyor
şimdi bu dönemde yumurtanın gelişmiş ve çatlamaya hazır olması gerektiği dşünülürse ikisini birlikte uygulamamn en makulu diye düşünüyorum. soğan ve inciri birlikte kullanamıyorsun bunada dikkat canım
o zaman şuan önemli günlerdesin
hemen bırak soğanı incire geç bence
hatta havuç incir birlikte yap
bak canım şöyle açıklayayım sana sende mantıken böyle yaparsın zaten
soğan rahimi hazırlıyor. kist intihap varsa onların sökülmesini sağlıyor
incir yumurta geliştiriyor
havuç ise çatlamasını sağlıyor
şimdi bu dönemde yumurtanın gelişmiş ve çatlamaya hazır olması gerektiği dşünülürse ikisini birlikte uygulamamn en makulu diye düşünüyorum. soğan ve inciri birlikte kullanamıyorsun bunada dikkat canım
Kizlar cok uzgunum karmakarisik oldum. Esimde varikosel varmis
neysssse bidaha uydurmaa
çok feci koptum burda...o zaman neymişşşşşşşşşş asıl uyuklayan benmişim
ay napiim ya aaaa bende insanım totoşumdan anlayabilirim yani ne var
derecesini henuz bilmiyorum tatlim. Doktora gitti esimin hormon testleri duzgun bebegimiz olmuyo demis. Doktor sperm testi vermen lazim demis. Birde elle muayene etmis yumurtaliklarini. Elle incelediginde varikosel var demis. Etkileyip etkilemedigini testle belirliycekmis.neysssse bidaha uydurmaa
üzülme yaa benim eşim içinde var dediler hatta ne stres yaşattılar bize ama enfeksiyondan dolayı yaşamışız asıl problemleri kaçıncı derecedeymiş ? biz eşim için gittiğimizde doktor dediki sokaktan geçen her erkeği çevir 10 kişiden 9unda var bu kadar varikosel can sıkmaya değmez dedi ... Hoş derecesi yüksekse bile ameliyatı var takma kafana ama mutlaka başka doktorla daha görüşün ce doppler film çekilsin
Evet cok saskin oda benim gibi hic beklemiyorduk:26:canım ya çok bilgim yok. çaresi vardır illaki. neymiş nasılmış,ne yapmanızı önerdi doktor. lütfen güçlü ol ve eşine moral ver eminim onun durumu kötüdür şuanda.
canımcım ben de bi soru sorabilir miyimmmm
bu kürleri nasıl hazırlıyorsunuz???
ama 15 günüm dolmadı soğanda kesinlikle 15 gün kullanın demişti Saraçoğlu tv.de görmüştüm bırak mı diyorsun şimdi ... akşama giderken incir alayım sonra haşladıklarımında tatlısını yaparım
derecesini henuz bilmiyorum tatlim. Doktora gitti esimin hormon testleri duzgun bebegimiz olmuyo demis. Doktor sperm testi vermen lazim demis. Birde elle muayene etmis yumurtaliklarini. Elle incelediginde varikosel var demis. Etkileyip etkilemedigini testle belirliycekmis.
Evet cok saskin oda benim gibi hic beklemiyorduk:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?