- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.541
Scream beni listeden silersin bi 4 ay biz bununla ugrasiriz
teşekkür ederim canım benim çok sağolgüzel yöntem tatlısını yapmak
ben fikrimi söyledim tatlım açıklamasında yaptım sen bilirsin kalanını.
derecesini henuz bilmiyorum tatlim. Doktora gitti esimin hormon testleri duzgun bebegimiz olmuyo demis. Doktor sperm testi vermen lazim demis. Birde elle muayene etmis yumurtaliklarini. Elle incelediginde varikosel var demis. Etkileyip etkilemedigini testle belirliycekmis.
Evet cok saskin oda benim gibi hic beklemiyorduk:26:
hulyacimmm, canim supersinnn yaaa... senin yorumlarini okudukca kopuyorum....
cicekcimmmmm, kizin olacakmisss simdi okudum eskilerden, cokk sevindim canimmmmmmm.. Allah nazarlardan saklasinnnn....
silanin ev fotolarina herkes yorum yaptikca meraktan catladimmmm, ama hala kalmislar topikte, sonunda bende gorebildimmmm...mutfak kirmizi guzelmis silacimmm...
Kizlar cok uzgunum karmakarisik oldum. Esimde varikosel varmis
Kizlar destekleriniz icin sonsuz tesekkur ediyorum. Hepinizi cok seviyorum icimi aydinlattiniz kararmisti resmen
Kizlar destekleriniz icin sonsuz tesekkur ediyorum. Hepinizi cok seviyorum icimi aydinlattiniz kararmisti resmen
ikinci soruma cevap alamadım yaa yokmu bilen ?? :44:
Ne sormustun tatlim ben kacirdim galiba :26:
breshka;20451922]akşama kuaföre gideceğim yaa saçlarımı kestiricem çok sıkıldım ...
kızlar bu arada bişey daha sorcam hoş birinci sorumun cevabını hala bekliyorum yaa neysse .....
iki gündür göğsüm çok ağrıyo yaa özellikle sabahları adet olmama yakın ağrır ama şimdi çok erken tırstım biraz :18: ama o zamanda komple göğsüm ağrıyo şimdi sadece uçları... neden acep bu soğan küründen olabilir mi yaa :44 demiştim canım ? :44:
soğan kürü göğüs ağrıtmaz bildiğim kadarıyla ama yumurtlamada ağrıyabilir. yumurtluyorsun ya ondandır breshkacım. başka bişey olacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?