2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Scream beni listeden silersin bi 4 ay biz bununla ugrasiriz

azracım valla tam seni içimden geçiriyordum sen geldin..üzülme tatlım varikosel çok ciddi birşey değilki ufak bi mikrocerrahi ile halledilir..sıkma canını tatlım...

Varikosel nedir?

Tüm erkeklerin % 15 kadarında ve kısırlık sorunu ile başvuranların % 40'ında saptanan varikosel (testis damarlarında genişleme, varisleşme) en sık rastlanan ve mikrocerrahi ameliyat sonucu en başarılı sonuç aldığımız kısırlık sebebidir. Varikosel testislerde sıcaklık artışı ve toplardamardaki kanın organa geri akımı sonrası mikro dolaşımı etkileyerek sperm üretimini bozar; sayı, hareketlilik, yapı ve kromozomal yapıya etki sonucu dölleme kapasitesini olumsuz etkiler.

azracım canım ne 4 ayı dur hemen stres yapma test sonucuna da bakın ve başka doktorada gidin canım ondan sonra tedaviye başlarsınız hemen hem basit bi tedavisi var canım üzülme olur mu nolur kıyamam

güzel yöntem tatlısını yapmak
ben fikrimi söyledim tatlım açıklamasında yaptım sen bilirsin kalanını.
teşekkür ederim canım benim çok sağol madem şimdi daha çok işime yarayacak hemen başlarım

sperm tahlillerini de bi yaptırsında o zaman belli olur sonra dediğim gibi doppler ultrasona alırlar orda da derecesi belli olur hiç canını sıkma hayatım dedim ya bizim de başımıza geldi yalnız kocanın moralini yüksek çok ayakta kalmasın. sıcakta durmasın ( hamam - sauna gibi ), dar çamaşır ve pantolon giymesin, ağır kaldırmasın bunlar çok önemli

sagol canım bende gecmisi okumayı yeni bitirdim senin güzel haberlerle gelmene coooooook sevindim insallah bundan sonra güzel bir dönem gecirirsin gercekten cok zormus bu hamilelik 4 ay bitti yine bulantılarım var yedigimi cıkarıyorum bugün de saglik ocaginda tartıldım hiç kilo almamısım yani canım hamilelikte bu tür zorluklarla karsılasıyoruz sen moralini bozma bebisinin sana daha cok ihtiyacı var insallah hersey gönlünce olur

azracım canım bide aklıma şey geldi bak bnuda kesin yapın bizedde eşimin gittiği doktor demişti bunu..buz torbası veya jeller varya buz oluyor işte onunla eşin masaj yapmalı yumurtalıklarına canım bu iyi geliyormuş..mesela biz şaapmadan önce eşim öyle yapıyor o spermleri canlı tutuyormuş Allah şifa versin canım :)

o kadar sürermi canım yaa.
aslında kafanızdaki soru işaretleri ortadan kalktı belki tedavi sonucunda Allah bekletmeden vericek bebeğini.
benimde eşimin gelirgelmez muayene olması lazım, lazım ne şart valla.
senin için neyse de canım benim ki böle yok yaaa 2 aylık yanımda olmasından bi halt olduğu yok. bide böle sorun çıkarsa vay halime.
üzülme hayatım inşallah bunuda sağsalim atlatırsınız.

Kizlar cok uzgunum karmakarisik oldum. Esimde varikosel varmis

canım neden üzülüyorsun benim esimin arkadasinda da varmıs bir süre cocukları olmamıs hem onun sperm degerleri de baya düsükmüs daha sonra ameliyat olmus bir kac ay sonra esi hamile oldugunu öğrenmis simdi cok güzel bir kızları var yani tıpta herseyin bir caresi var sen moralini bozma

Kizlar destekleriniz icin sonsuz tesekkur ediyorum. Hepinizi cok seviyorum icimi aydinlattiniz kararmisti resmen

azracimmmmmm, hemen oyle deme bence... bir test sonucunu bekleyelim.... kizlarda demis, elle muayenede kesin sonuc belli olmuyormus diye... hemen moralinizi bozmayin, senin moralinin yuksek olmasi gerek ki bu devrede esine yardimci olasin canimmmm...

azram hiç moralini bozma, Allaha şükür bi tespit var ortada ve bu sorun çözülebilir bir sorun..eşini tebrik ediyorum, gidip doktora gözükmüş ne kadar güzel..eğer gitmeseydi, sorunun kaynağı bilinmeyecekti, için içini yiyecekti kuzu..bence tedavi o kadar uuzun sürmez ve tedaviden sonra nur topu gibi bi bebiş gelirrrrr..neydiiiiiiiiiiii, her hayırda bir şer, her şerde ise bir hayır aramak gerekirdi dimiiii..sakın ama sakın üzülme..güzel şeyler olacakk hiç merak etme fıstığım...

Ne sormustun tatlim ben kacirdim galiba :26:

breshka;20451922]akşama kuaföre gideceğim yaa saçlarımı kestiricem çok sıkıldım ...
kızlar bu arada bişey daha sorcam hoş birinci sorumun cevabını hala bekliyorum yaa neysse .....
iki gündür göğsüm çok ağrıyo yaa özellikle sabahları adet olmama yakın ağrır ama şimdi çok erken tırstım biraz :18: ama o zamanda komple göğsüm ağrıyo şimdi sadece uçları... neden acep bu soğan küründen olabilir mi yaa :44 demiştim canım ? :44:

Kırılma,küsme sen yine bir şiir yaz
Çok değil inan az kaldı az
Bu kadar erken susma biraz bekle
Ağlama,ağlama gül biraz

ne güzel şarkılar dinliyorummm... kendimi iyi hissediyorum o zaman ...

soğan kürü göğüs ağrıtmaz bildiğim kadarıyla ama yumurtlamada ağrıyabilir. yumurtluyorsun ya ondandır breshkacım. başka bişey olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…