2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Bende yapmistim o kuru ama yarim biraktim tatlim bende oyle bi agri yapmamisti tatlicadicigimin dedigi gibi olabilir bence

neysee kızlar ben çıkıyorum süpürgemin torbası bitmiş kocacığım gelene kadar ona bakayım sonrada eve geçerim hadi hepinizi öpüyorummm Hayırlı iftarlar

Acı çekmek özgürlükse
Özgürüz ikimiz de.
O yuvasız çalıkuşu
Bense kafeste kanarya.

O dolaşmış daldan dala
Savurmuş yüreğini
Ben bölmüşüm yüreğimi
Başkaldıran dizelere

Aramakmış oysa sevmek
Özlemekmiş oysa sevmek
Bulup bulup yitirmekmiş
Düşsel bir oyuncağı.

haluk levent de güzel yorumlamış hani. bu şarkıyı çok seviyorummmm

Kıraçççç.....
Elimde eski bir aşktan kalma tutku damlacıkları
Arkamda diz boyu balçık hartaların çığlığı var
Yırtmış atmışım her şeyi
Bir ben kalmışım ortada bir de sen içimde
Taaa şuramda
Kendimden geçiyorum
Özlemişim seni bir tanem
Gel döndür beni bu yollardan
Hadi bekliyorum

ben böle paylaşıyorum ama rahatsızlık vermiyim...

cnmm gogus uclarinin acimasi bnm ilk yasadigim hamimelik belirtilerinden biri insallah senin icinde oyle olurr :) batina kac gun var cnm? hadi hayirlisi insllah
Kizlar cok uzgunum karmakarisik oldum. Esimde varikosel varmis

azracimmm kizlar yazmis ama bende yazmak istedim cnmm sakin uzulup karamsarliga kapilmaa herseyin caresi var kii Allah korusun drlar hic cocugunuz olmaz dese bile umudumuzu yitirmemek lazim cunku Allahim cok buyukk ne mucizeler gosteriyo bizee... bide dr sadece elle yaptigi kntrolde solemiss dur bakalim tahlillerinde ne cikicakk belkide onemsiz biseydirr , eger onemliysede ameliyatla halledersiniz Allahin izniylee seni cook opuyorum cnm arkadasimmm uzulmek yookkk

Kizlar cok uzgunum karmakarisik oldum. Esimde varikosel varmis

canim benim gecmis olsun... kusura bakma gec oldu ama biliyorsun, isteydim... neden üzülüyorsun ki?? tedavisi mümkün olmayan bir sey ol,adigini kizlar da söylemis.. Allah dermansiz dert vermesin yeterki.. olsun, sen de bekleyenler kervanina katilirsin, hep birlikte bekleriz.. canini sIkma yeter.. yine de belli olmaz bu isler.. Allah kisir teshisi konmus kisilere veriyor yillar sonra... sen yeter ki üzülme

ya kuzum aynisi benim de agriyor, ama komple, üstelikte benim icin cok erken.. adetten ikigün önce agrimasi lazimdi, simdi bata daha 1,5 hafta var.. yani sogan kürü benim de aklima geldi ama yapmazki ilac degil hormon degil :44::44::44::44::44: yumurtlama da olsa bi günde gecer gider heralde.. benim 3gündür böyle..

bennnnnnnnnnn kıraç hastasıyım çok severimmm caniko :)

bi ortak yönümüz daha var caniko :)

bnde öptüm canım seni hoşçakal :)

al iste, ikiz buldun kendine nazar etme nolur calis senin de olur, göz diktin ikizime alla alla ya da söyle yapalim, biz ücüz olalim, hani ikizlerde ücüzlerde dördüzlerde vs, bi tanesi hep farkli olur hem aileden hem kardelerinde.. sen de bu ücüzlükte farkli olan ol.. bu arad akiraci hic sevmem, o nasil bi adam yaa...

regentomania nassın gülüm :)

iyiyim kuzum ben de tam mutvaktan geldim cvp yazacaktim sana.. ay yoruldum yoruldum öldüm... ama zenciler uyudu bugün.. Allah razi olsun analari uyuttu.. kadin bi bagirdi, yatin cabul uyuyun diye.. cocuklarin uyumasi 5dakka sürmedi son 15dakkada kalktilar teker teker... neyse düne göre daha iyi gecti ama simdi farkettim kollarim agriyor.. basim da biraz...

sen nasilsin?? neler yaptin bugün??

aaa kardaizcim canım onlan da ortak yönlerimiz vardır...amma sizinlende var ..bak şimdi napalım bilünmü en güzeli ben kesişen kümenin ortak elemanı olayım hem sizle üçüz olalım hemde kardaizle ikiz olayım ne dersin bnce mikemmelitesi yüksek fevkaledenin fevkinde bir fikir kıraç süper bi adamdır şarkılarını çok severim bennnnnnnn... bugün ben gesmeye gittim arkadaşımlan sonra geldim yattım çarptı biraz az önce de kalktım çorbamla tatlımı yaptım şimdide yemeğimi koycam..böyle yani..seninde yorucu geçmiş ama tatlı yorgunluk bu :)

cooook tatli bi yorgunluk sorma... o kadar tatliki insallah ikizin felan olur da görürüsün o zaman bikac cocukla birden ugrasmayi.. gerci bizde 8 taneydi bugün.. senin 8tane birden dogruma sansin yok.. en fazla 3üz.. bilemedin dördüz.. yalniz bu arada kesisen kümelerin ortak elemani, sana dua ettim beddua mi bilmiyorum... cogul gebelik.. ayyyy

canikom ben zaten çok istiyorum ikizim olsun kızlarım ikiz olsun sonra 30 yaşında da bi tane oğlum olsun :)

ne güzel olurrr ahh ahhhh ....

azracimm canim benimmm kizlar cok guzel anlatmislar zaten... bak bresckada nezamandir o dertten ugrasiyordu ama ole deilmis.... insallah gecip gidicek canim dualarimiz seninle...

hlya , ortak elemanim..... ne tatli yaptin bacim...asagida hamis var mi?? bende ne yapsam deisik tatlidie dusuncelerdeyimmm... yaa hamislerimizeayip oluyo mu bilmem ama yemek konusmayi da sevireeeemmmm.....

regen ikizimmmm.... inan bende disardan yeni geldim...ciciler aldim kendime..... 2 tane ayakkabi aldim... cincik bonuk aldimmm... falan falan....sarkuteri ihtiyaclarimi aldim ve hayatin super pahali oldugunabi kezdaha kaanat getirdim.. Allah yardimcmiz olsun.....

bu arada ayakkabiliar yururken tak tak tak... ses yapiyobiraz... esimde hiic hoslanmaz... artik bi sekilde giicem yaniii hep balerinbalerin sIkIldim..tarzimin disi biseyler aldim biraz....

canikom ben zaten çok istiyorum ikizim olsun kızlarım ikiz olsun sonra 30 yaşında da bi tane oğlum olsun :)

ne güzel olurrr ahh ahhhh ....

e o zaman insallah canim benim... ikiz kizlarin sana benzesinler amaa... gözleri ayni olsun mesela... senin kopyan ikisi de..

zaman gectikce onlar büyüsünler ve senin simdiki haline benzemeye baslasinlar.. ve esin onlara baktikca senin simdiki halini hatirlasin, seninle evlendigi icin ne kadar sansli oldugunu düsünsün...

ama bu kizlarin iyi abileri olsa daha iyi olmaz mi??? iki tane güzeller güzeli kiz.. bence bi abi coook iyi olurdu

caniko sütlü irmik tatlısı yaptım ben hafif hafif dondurmayla yeriz diye :)

regentoşşumm ne güzel şeyler yazmışsın saolasın canım benim....ama abi olmasın istemem önce kızlarım olsun oğlum da tekne kazıntısı olsun inşalalhhhhhhhhhh :)

şaka bi yana inşallah hayırlısı olsun da kız erkek farketmez...oğlum olursa adına kerim koyacağımm Allah ın izniyle :)

screamaway canimcimmm guzelim evet kirmizilarim can sIkti ama.... normal donguye dondum sanirim ve kahverengilerle deil direkbasladi ... onun icin affettim ben... ama bu son olur insallah

afiyet olsunbitaenm...esimde cok sutlu tatlilarii sevmez... bakayimhemen kolaydan atayim biseyler...

regen hlyaya yazdigini okurken sonunu baglayisinla birlikte hikaye mi desem roman mi bilemedm ama ondan okuyormusum hissettimmmmm...

nese bacilar yemek yapmaya isinlaniyorumm bennnnnnnnnnnnnn gec kaldim yineee

aklima geldi menbata yoktu demi bugundeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…