- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.581
kızlar şimdi size bişi sorcam azracımla konuşmuştuk gerçi ama sizede sorayım...şimdi gebelik 1günlük bile olsa kanda çıkar diyorlar ya doğru mudur...ikincisi ne zaman kan testi yaptırsam ben..azracım çatlatma iğnesinden sonra 14.günde dedi..illa 14 mü olması lazım 12 olsa olur mu?.. bide benim göğüslerimin uçları acıyor normal şartlarda bata 11 gün var ama ben söktürücü içmicem bu ay o yüzden yani adetim yine uzarsa boşuna heveslenmiim diye test yaptırcam yoksa paşa paşa beklicem...şimdi ne diosunuz ?
kızlar şimdi size bişi sorcam azracımla konuşmuştuk gerçi ama sizede sorayım...şimdi gebelik 1günlük bile olsa kanda çıkar diyorlar ya doğru mudur...ikincisi ne zaman kan testi yaptırsam ben..azracım çatlatma iğnesinden sonra 14.günde dedi..illa 14 mü olması lazım 12 olsa olur mu?.. bide benim göğüslerimin uçları acıyor normal şartlarda bata 11 gün var ama ben söktürücü içmicem bu ay o yüzden yani adetim yine uzarsa boşuna heveslenmiim diye test yaptırcam yoksa paşa paşa beklicem...şimdi ne diosunuz ?
Kizlar mart, nisan, mayis, haziran, temmuz hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...
Bu Temmuz/Agustos ve sonrasinin listesi;
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC
hakem | 28 | 12 Temmuz| ?????
leplepi | 21 | 20 Temmuz| ?????
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz| ?????
bikere_sevdim | ?? | 30 Temmuz| ?????
migi | 29 | 2 Agustos| Bekliyoruz
_arzum_ | 26 | 14 Agustos| Bekliyoruz
azra3434| 30 | 14 Agustos| Bekliyoruz
srdrhly| 21 | 18 Agustos| Bekliyoruz
menbeta | 23 | 18 Agustos| Bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Agustos| Bekliyoruz
Masumiyet| 33 | 22 Agustos| Bekliyoruz
breshka | 27 | 25 Agustos| Bekliyoruz
wifeofdemon| 29 | 2 Eylul
sila38 | 23 | 6 Eylul
derya78_40 | 29 | ??
regen | 23 | ??
nihanca | 25 | ??
kardaiz81 | 30 | ??
| | |
Durumundan haberdar olmadiklarima soru isareti koydum... Beni haberdar edebilirlerse sevinirim..
ovulasyon testim 1.3 çıktıamaadetim 5 gün geçti kızlar.... bu ne demek?
ovulasyon testi nasil 1.3 cikti canim??? :44::44::44::44::44: yani adetin gecti.. anlamadim ben..
progesteron testim 1.3 çıktıamaadetim 5 gün geçti kızlar.... bu ne demek?
ay listeye bak... gel de zirlama :84::84::84::84::84::84:
kalanlar sadece haber vermeyenler.. Allahim yaaa
progsteron testim cnm pardon
ovulasyon testinin 1.3 ckmasi ne demek ki? benim ya pozitif ya negatif cikiyordu...:26:
regencimmmmm oyle deme... evet geriye az kisi kaldi eskilerden ama sizi de birer birer hamile cikartacagiz insallah... hem sen simdi bekleme surecindesin... en dogrusunu yapiyorsun, boylece hamilelikte tedirgin olmayacaksin kizamik konusunda...
hmmm... canim bilmemicem o zaman.. bilen olursa kizlardan, yazarlar zaten..
olsun canim ben yine de zirlamak istiyorum... ay saka bi kenara, yarin dr'a gitcem bakalim bir de ögrenirmisim ki hamisimyok ya düzgünce beklemek daha iyi.. hic olmazsa tedirgin olmam yani.. ve ehliyetimi alirim vs vs.. baksana atese bi canim benim:
3577da Ovulation charts on FertilityFriend.com
olsun canim ben yine de zirlamak istiyorum... ay saka bi kenara, yarin dr'a gitcem bakalim bir de ögrenirmisim ki hamisimyok ya düzgünce beklemek daha iyi.. hic olmazsa tedirgin olmam yani.. ve ehliyetimi alirim vs vs.. baksana atese bi canim benim:
3577da Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşin çok güzel ilerliyor regennnnn..çok sevindimmm
canimmmmm atesin super gidiyor... bu arada sen demistin ya o gun, ve onda once calistik diye... yani en onemli gunlerde.... ve hep kizlar derya en beklemedigin, ummadigin anda hamile kaliniyor diye... bu ikisini dusununce, sende boyle birsey ile karsilasacaksin gibi geliyor bana... ama pek bisi diyemiyorum, cunku kizamik meselesini halledip ondan sonra devam etmek istedigini biliyorum... ama kismet regencimmmm, cok merakla bekliyorum atesin nasil devam edecekkk...
ayrıca regencim hamiş olsan dahi yarın belli olmaz daha o..o yüzdennn ümidini kesmee sakın yarın olmadığını duyarsan..ayy ateşin süper şuan..umarım hep böyle devam eder diycem ama kızamık önemli bir durummmm..hayırlısı olsun diyelim o zamannn
hülyacım ben kan tahlilli yaptırmıstım o zaman dr iki üç günlük demisti yani bu durumda bir günlük olsa bile kanda cıkar 12 olsa olur mu bilmem iki günle birsey olmaz bence bende ilk hamile kaldgımda gögüslerimin ucu agriyordu insallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canımmm
Hulyacimmm, sen bata kadar bekle... 22si demissin... catlatma ignesinden sonraki 14. gun mu 22si oluyor?
Bence acele etme bekle...
böyle bi konuda benim gibi 68gün beklemis birinin tavsiye vermesi komik olurdu sanirim... yani heveslenerek beklemek ve sonunda büyük hüsrana ugramaktansa, erkenden ögrenip az üzülmek daha iyi bence.. yine de karar senin canim.. ama bata 11gün varsa daha erken..
canımm bana göre en iyi yöntem, hamile olduğunu düşünmeden adetinin gelmesini beklemek, baktın gelmiyor o zaman test yaparsın..çünkü o kadar çok moral bozukluğu oluyor ki o testi negatif görmek..bi de kan verceksin yani, bence hiç gerek yok..bana sorarsan adetinin gecikmesini bekle, ondan sonra test yap..kendine durmadan ayy hamilemiyim acaba diye sorma, düşünmemeye çalış..sen çalışmanı yap, sonraa düşünme..ben en son ay adetim geciktikten sonra test yaptım, ondan önce yapmadım..ama daha önceleri hep adetim gelmeden yapıyodum hüsran oluyo resmen..fazla uzatmadan tekrarlıyorum testiiiiiiiiiiiiiiiii yapmakta acele etme, bebeğin senleyse geçte olsa öğrenceksin neticede..beklemeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?