- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.601
yaaa o zaman asiyi yarin yaparsa kötü olur hamilelik durumunda.. neyse asi yaptirmak isterse dr, bi hafta daha beklemek istedigimi söylerim.. yani belki kanda cikar yaaa :44::44::44::44::44: idrar yaparlarmis yineay yok yaa ben yine bagladim psikopata...
screamcım ve kuppecim teşekkür ederim canlarım ama ben de regen gibi düşünüyorum erken öğrenip negatifi görmek beni daha az sarsıyor bekleyip de negatifi görünce daha çok üzülüyorum...o zmn negatifi görünce bide aha dicem yine kistim pörtledi...nysee şimdi çatlatmadan sonra 14.günde belli olurmu siz onu söleyin haftaya öleyse c.tesi ye denk geliyo ama ben p.tesi yaptırmayı düşünüyorum...15.gün oluyor...
hülyacım ben kan tahlilli yaptırmıstım o zaman dr iki üç günlük demisti yani bu durumda bir günlük olsa bile kanda cıkar 12 olsa olur mu bilmem iki günle birsey olmaz bence bende ilk hamile kaldgımda gögüslerimin ucu agriyordu insallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canımmm
işte tatlım sorun orda belli olup olmaması kişiye göre değişiyor..hamilesin diyelim ama kan testinde gözükmediii..o zaman moralinn bozulmayacak mı..hemde hamiş olduğundan habersizz...sen bilirsin kuzuuuu ama ben böyle düşünüyorumm..kesin 14. gün belli olur dersem yalan olur yani..
ayyy evettt, çok doğruuu..bence doktoruna belirtmelisin bu durumu ovulasyon dönemimde ilişki oldu, hamile olma olasılığım var demelisinn..bağlanma psikopata hemennnnnnnn yaaa..aşıyı ertelemede bir sorun olacağını sanmıyorummm yani..hamilelik yoksa yapar yine aşııııyı daha sonra..dimii..
kızlar şimdi size bişi sorcam azracımla konuşmuştuk gerçi ama sizede sorayım...şimdi gebelik 1günlük bile olsa kanda çıkar diyorlar ya doğru mudur...ikincisi ne zaman kan testi yaptırsam ben..azracım çatlatma iğnesinden sonra 14.günde dedi..illa 14 mü olması lazım 12 olsa olur mu?.. bide benim göğüslerimin uçları acıyor normal şartlarda bata 11 gün var ama ben söktürücü içmicem bu ay o yüzden yani adetim yine uzarsa boşuna heveslenmiim diye test yaptırcam yoksa paşa paşa beklicem...şimdi ne diosunuz ?
olsun canim ben yine de zirlamak istiyorum... ay saka bi kenara, yarin dr'a gitcem bakalim bir de ögrenirmisim ki hamisimyok ya düzgünce beklemek daha iyi.. hic olmazsa tedirgin olmam yani.. ve ehliyetimi alirim vs vs.. baksana atese bi canim benim:
3577da Ovulation charts on FertilityFriend.com
hülyacım yumurtlamadan sonra 8.-9. gün kanda kesin çıkar canım. sen çatlama iğnesi olduğun günden 9 gün say o gün yaptır merakın dinmiş olur. ben şahsen çok sabırlıyım kendime karşı ama karşımda bir arkadaşım hamilemi değilmi diye test yapacaksa ona en kısa dönemi söylüyorum. buda enteresan tabi
canım ateşin ağır ve emin ilerliyor inşallahta düşmez. benim geçen ay çok güzel gitti son 2 gün kala düştü. senin umudunu kırmak istemem ama son günlere kadar ateş insanın umutlarını sömürüyor gibi geliyor bana. o yüzden fazla takılma ateşe canımdoktorunada kan testi olmadan aşı vurdurtmamanı tavsiye ederim.
çiçekcim o zamn ben bu cuma yaptırayım nolcakki 2 günden bişi olmaz...benimde 3-4 gündür göğsümün sadece ucu acıyor başka genel olarak bi ağrı yok bide bikaç gündür de kasıklarımda batmalar vardı...ve inannın ki ben bu sefer hiç stres yapmadım kendime hep önümüzdeki ay aşılama veya tüp yaptırcam diye ona endeksledim kendimi bu aydan hiç umudum yok yani hala yok aslında ama bi şüphede düşmedi dersem yalan olur..inşallah canım inşallah olurda şok olurum bnde :)
hülyacım yumurtlamadan sonra 8.-9. gün kanda kesin çıkar canım. sen çatlama iğnesi olduğun günden 9 gün say o gün yaptır merakın dinmiş olur. ben şahsen çok sabırlıyım kendime karşı ama karşımda bir arkadaşım hamilemi değilmi diye test yapacaksa ona en kısa dönemi söylüyorum. buda enteresan tabi
canım ateşin ağır ve emin ilerliyor inşallahta düşmez. benim geçen ay çok güzel gitti son 2 gün kala düştü. senin umudunu kırmak istemem ama son günlere kadar ateş insanın umutlarını sömürüyor gibi geliyor bana. o yüzden fazla takılma ateşe canımdoktorunada kan testi olmadan aşı vurdurtmamanı tavsiye ederim.
cnm 14. günden önce kanda baktırma çünkü çatlatma iğnesi hormon içeriyor biliyorsun ve en az 10 gün etkisi geçmiyor önce baktırırsan pozitif değer görebilirsin ama doğru olduğundan emin olamazsan. bende vuruldum daha önce o yüzden biliyorum.
gecmısı hıc okumayacagım 26 sayfa.. amma da ceneniz dusmus haaa...
screamaway gelmıs galıba. durumu nasıl??? soyleyıverın gayrı.....
eee alttakiler sizler napıyorsunuz???
cnm 14. günden önce kanda baktırma çünkü çatlatma iğnesi hormon içeriyor biliyorsun ve en az 10 gün etkisi geçmiyor önce baktırırsan pozitif değer görebilirsin ama doğru olduğundan emin olamazsan. bende vuruldum daha önce o yüzden biliyorum.
hülyacım bak bu konuyu bilmiyorum işte.
ben ff sitesinde kadınların idrar testinde 8. gün pozitifi gördüklerini gördüğüm için sana az önceki yorumu gönül rahatlığı ile yapmıştım ama mpb'ninde dediği doğru olabilir.:26:
ama bence cuma günü 13. gün olacağı için problem olmaz gibi geliyor. ha 13 ha 14 sonuçta çokta farketmez..
sen cuma yaptır cuma
canım cuma günü eğer iğne yaptırdığım günüde sayarsak 14.gün oluyor zaten ..saymazsak 13.gün oluyor 1 günden de bişi olmaz bnce.. saol canım bilgi verdiğin iyi oldu :)
ne diosun düşünceme tatlıcadım :)
katılıyorum tabikisidee =)
o zamannnnnnn senden de aldığım gazla :)
bence pozitif çıkacak
(birazda heyecanlandırım dur)
:97::97::97::97:
benimki geldi kizlar??? sizinkiler ne alemde??? ben biraz kopuk kalirsam kusura bakmayin???
ayy inşallahh hadi bakalımmm :) pozitifi görürsem varya sana bnden afilli el emeği bir kolye :) ankaraya kargolarım :) bu arada ankaranın neresindesin canım?
kocamlan maç izliyoz canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?