2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy inşallahh hadi bakalımmm :) pozitifi görürsem varya sana bnden afilli el emeği bir kolye :) ankaraya kargolarım :) bu arada ankaranın neresindesin canım?

ay gülüm pozitif çıksında ben hiç bişicik istemem,en büyük hediye senin bebişin olur zaten..
ama yinede söylim çankayadayım ben canım,atakulenin çok yakınındayım

not:kelimeler biliyorum," istemem yan cebime koy " gibi duruyor olsada vallahta billahta ilk satırda söylediklerim gerçek yani

Son düzenleme:
ayy inşallahh hadi bakalımmm :) pozitifi görürsem varya sana bnden afilli el emeği bir kolye :) ankaraya kargolarım :) bu arada ankaranın neresindesin canım?

kocamlan maç izliyoz canım :)

bizde macı canlı canlı gerceklestırdık

ay ne güzeell... biz de öpüsen kizlara bakiyoruz yani kizlar birbiriyle öpüsüyor.. ya bu alman kanallari ....

töbe töbeeeeeeeee niye izliyorsunuz öyle şeyleri regentomania..açın TÜRKİYE estonya maçını izleyin kanal d de :)

valla içimden geçti canım :) göndercem inşallah pozitifi görürüm de hayırlısıyla :) yani şimdi görmesem bile gördüğümde yollarım adak gibi oldu çünkü :)

bizde macı canlı canlı gerceklestırdık

töbeeeeeeeee töbeeeeeeeee ayol siz normal bir şekilde oturamıyor musunuz şekerim bnu ne beyaaaaaa her akşam maç her akşam gezinti her akşam disko disko

yok canim yaa, bi ara cikti gecti.. baska bir sey izliyoruz.. bu programda da otelleri kontrol ediyorlar dünyanin her yerinde.. simdi tr side'deler.. tabiki kötülüyorlar

bir dakka yaa... hülya sen miydin tura cikan yoksa menbeta sen miydin??? yani hülya sen simdi öyle deyince merak ettim.. ben mi yalnis hatirladim :44::44::44::44:

gögüs agrisi mi??? :44::44::44::44: uclari mi sadece???bende de var bende de ne zaman basladi canim bu belirtilerin? hemen mi?? gerci bu seyler kisiden kisiye degisiyor aslinda..

hamile kaldıgım sıralar fark ettim ben adet olacagim sanmıstım ama degilmis bir de akıntın cogaliyor adet olacakmıssın gibi geliyor kasıklarda batma hissi olabilir bunu ben hissetmedim ama oluyormus genelde herkes benzer belirtiler oluyor ama en önemlisi hiç beklemedgin anda ortaya cıkıyor

ayyy çiçek bişi daha dicemm bilio musun benim akıntım hiç geçmedi hala devam ediyor bnde hala ovulasyon devam mı ediyor diye düşünüp çalışmalara devam ettim..ama diorum bu kadar uzun sürmez diye sonra dedim belki benim bünye böyledir diye geçiştirdim..yani buda benziyor..göğüs ucu da benziyor ay ne biliim bak şimdi :26:

he bide kasıkalrda batmalar da oluyor bnde :26:

Son düzenleme:

he iste beklemedigim anda yani bata daha cook var.. yani normal bata.. yani hamile kaldin ama hamis oldugunu bilmiyordun.. gerci senin de gecikmen olmustu sanirim canim di mi?? bakin kizlar ilk belirtiler bunöarmis.. yani adet belirtilerine de benziyor.. yani demekki ya hamissiniz ya da adet geliyor.. ay zaten baska secenek yokki

sen de yapmistin ama... ben öyle hatirliyorum..

bu kiz yine nereye gidiyor yaa... alla alla :44::44::44::44::44: ask smile'ini da yapmis gidiyor.. aaaa...

bnde yaptım da benimki gezinti değildi o menbetanın dı..şimdi olduğu gibi yine gezintiye çıktı ...hey maşalalhhhhhhhhhh :)))))

canım ümitlendirme gibi olmasın ama belirtiler var sende .Hatta dr beni muayene etmisti söktürücü almak icin gitmistim ya o da demisti akıntın varmıs neden der gibi yaptı ama bebek cok kücük oldugu icin görememisti insallah tatlım hamilesin dir de asılamaya tüp bebege gerek kalmaz cünkü hem maddi hem manevi insanda kayıplara yol acıyor

kizlar ovulasyon testi ile ilgili bisi sormak istiorum..
ben 15.gun ovul testi yaptim ve pozitif cikti dun 18.gunumdu tekrar yaptim siliklesmiss yani catlamisim bugun 19.gunum ama hala atesim yuksek gitmior neden acabaaa:44:
bu arada bugun de kasikalrimda agrim vardiii anlamadim bi bilgisi olan varmii

Son düzenleme:

tablonu gönderirmisin tatlım daha iyi anlarız o şekilde. tablon yoksada dereceleri bir yazarmısın lütfen

ay çiçekcim bu ay benim hiç umudum yoktu ve hiç düşünmüodum valla hep kendimi bayram sonrasına adapte etmiştim...ama hep ALLAH ıma dua ettim ona sığındım belki kabul olmuştur yaa belki hamişimdir şimdi bi umut geldi içime ama merak etme çok heveslenmiyorum...yine Allah ımdan hayırlısını istiyorum bakalım kısmett inşallah gerek kalmaz canım inşallahhhhhhhhhh :)))

Regencigim neyi kast ettin anlamadım bacım benim adet düzensizligi sorunum vardı iki ayı gecmisti adet olamamıstım dr gitmezden bir hafta on gün önce kadar da kan tahlili yaptırmıstım cıkmamıstı bende umudumu kesip söktürücü almaya gitmistim ondan dedim beklemedgin anda ortaya cıkıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…