- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.641
ay çiçekcim bu ay benim hiç umudum yoktu ve hiç düşünmüodum valla hep kendimi bayram sonrasına adapte etmiştim...ama hep ALLAH ıma dua ettim ona sığındım belki kabul olmuştur yaa belki hamişimdir şimdi bi umut geldi içime ama merak etme çok heveslenmiyorum...yine Allah ımdan hayırlısını istiyorum bakalım kısmett inşallah gerek kalmaz canım inşallahhhhhhhhhh :)))
tablonu gönderirmisin tatlım daha iyi anlarız o şekilde. tablon yoksada dereceleri bir yazarmısın lütfen
cnm tabo yapmadim ama daha 36nin ustune cikmaadim hep 35.6 35.5lardaaa
ama teste gore yumurtladimm ama kasik agrim devam edioo
enteresan olmuş
uyku düzeninde ramazan dolayısıyla bir problem yaşıyormusun?
normal döngün hep 28 günde birmi
kaçıncı gün test pozitif gördün..
testin hatalı olabilir ben başka birşey bulamadım
cnm ben yurtdisinda yasadigim icin cok gec oldugunda iftar dayanamiorum yani oruc tutamiorum..
uyku duzeniyle alakali diil yani..
normlade 30 gunde bir oluorum ama iki aydir 29 gune dustu 15.gun pozitif cikti hatta diger cizgiden bile daha koyu hatta kipkirmiziydi testim...ve catlayip catlamadigini merak edip 18.gun tekrar yaptim ve bu sefer siliklesmis cizgi yani catlamisim ama kasik agrimi bulamadimm:44:
bu arada bugun 19.gunum
silik olması çatladığına değil yumurtlama olmadığını söyler bize.keşke 16. günde yapsaydın testi. gerçi 29 günde oluyorsan 15. gün yumurtlaman olmuştur ama o zaman ateşin neden hiç oynamadı..
canım ya test yanlış yada ateşölçerin.. bir yerde bir tuhaflık var. yani hamile ol yada olma biraz olsa yükselmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
azraaaa ordamısın bi yorumla gülüm ya yanlışmı düşünüyorum:26:
cnm bnm ya agzina saglik ilgin icin cok tesekkur ederim cok sitede danistim kimse bisi solemedii cvp vermeye tenezzul bile etmediler...o yuzden bunlar sana
ya bide ben kur kullaniorum acaba onlarla alakali olabilirmiki
Regencigim neyi kast ettin anlamadım bacım benim adet düzensizligi sorunum vardı iki ayı gecmisti adet olamamıstım dr gitmezden bir hafta on gün önce kadar da kan tahlili yaptırmıstım cıkmamıstı bende umudumu kesip söktürücü almaya gitmistim ondan dedim beklemedgin anda ortaya cıkıyor diye
rica ederimçiçekler içinde sağol
ne kürü içiyorsun. alakalı değildirde merakımdan soruyorum
cnm ben yurtdisinda yasadigim icin cok gec oldugunda iftar dayanamiorum yani oruc tutamiorum..
uyku duzeniyle alakali diil yani..
normlade 30 gunde bir oluorum ama iki aydir 29 gune dustu 15.gun pozitif cikti hatta diger cizgiden bile daha koyu hatta kipkirmiziydi testim...ve catlayip catlamadigini merak edip 18.gun tekrar yaptim ve bu sefer siliklesmis cizgi yani catlamisim ama kasik agrimi bulamadimm:44:
bu arada bugun 19.gunum
ben de beklemedigin anda derken belirtileri kastettin sanmistim
Kızlar iyi akşamlar şekerlerim, neler kaynatıyorsunuz bakiim bensiz?
merhaba canim, bildigim kadariyla iki cizginin de esit derecede koyu olmasi lazim.. yani gebelik testi gibi silik olsa da olur, degil.. ates de düser ertesi gün birden artar.. sonra normale döner hamilelik varsa da yavas yavas artisa gecer bi süre sonra.. belki biraz üsüttüysen o yüzden de atesin farkli cikiyor olabilir.. ates de önemli olan üsütmemek, ayni saatte ölcmek ve yeterli uyumak.. bu arada yurt disinda neredesin?? alamanyada mi???
hoşgeldin canım :) nolsun öyle normal muahabbetler farklı bişi yok...ama screamcım geldi bugün ve bize ii haberler getirdi..bebeğide kendi de ii çok şükür(biliyor muydun bilmiyorum ama yazayım dedim yinede)
sen napıyorsun?
cnm zaten testim cok koyu cikti dedim ya biliorum silik negatif oluyo...ama bnmki kipkirmizi ciktii yani tam pozitif
ben isvicrede yasiorum cnmm sende mi yurtdisindansin sanirim almanya almanya dedigine goreee nasil amaa bildimmi
kızlarr ben çıkıyorummm size ii gecelerrrr kocam beni çağırıyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?