2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

gitti......

sılacım oğluşuun doğum günüymüş dünmü evvelki günmü. gecikmiş tebriklerimi kabul et. ALLAH mürvetini göstersin inşallah ve oğlunu kardeşine de en kısa zamanda kavuştursun inşallah!

sen de yapmistin ama... ben öyle hatirliyorum..

bu kiz yine nereye gidiyor yaa... alla alla :44::44::44::44::44: ask smile'ini da yapmis gidiyor.. aaaa...

i hi ihi ihi.... geldimm geldimmm...

bnde yaptım da benimki gezinti değildi o menbetanın dı..şimdi olduğu gibi yine gezintiye çıktı ...hey maşalalhhhhhhhhhh :)))))

maşallah bana maşallah tü tü tü tü :)))))

harbi masallah.. bu kizin kisa zamanda hamis kalmasi farz oldu...

ayyy insssssAllah...

kızlarr ben çıkıyorummm size ii gecelerrrr kocam beni çağırıyor da

sizede masallah gülümm.. calısmalarının sonucunu bu ay sonu alırsın insss...

wifeofdemon hosgeldın tatlım. nasılsın ??

scream cok sevındım herseyın yolunda olmasına.. masallah...

ne ooo??? bitti mi isin???

ay hepinize iyi geceler kizlar yaa... ben yatmaya gidiyorum.. yalniz ama heaa yanlis anlamayin.. herif oturuyo daha, tv bakiyor ayyyyyyyyyyy...
neyse sinirlerim gerildi yine.. ben en iyisi gidip yatayim.. yoksa oturup surda ziril ziril aglicam yani.. :95::95::95::95::95::95:

hadi iyi geceler size, tatli rüyalar...

napiim canim yaa.. face'Deydim.. herkes tatile gitmis.. bi sürü foto var.. ben bu sene günesi bile göremedim.. ooof of.. gel de birakma buralari :95::95::95::95:

sen nasilsin??

Almanya çok soğukmuş, öylemi? arkadaşlarım yeni gidip döndüler ordan, montlarla resim çekinmiş face'e koymuşlar. neyse canım, sıkma canını, belki böylesi daha iyidir, her işte bir hayır var, belki bebiş gelicektir, önceden yasaklamıştır annesine uçak yolculuğunu

ben de fena değilim, idare ediyoruz işte, 2 aydır denemiş sayılıyoruz, ov. öncesi 1 defa korunmasız çalışma. ve şunu anladık, bizde 1 defayla olmuyor. ben yumurtladığımdan eminim ama tahmin ettiğim sebepler var. dur bakalım, hayırlısı, bu ay 1 defayla yetinmemeyi düşünüyoruz bakalım sonuç nasıl olucak.

senin ateşin de güzel gidiyor, inşallah bu ay güzel haberi vericeksin bize hayırlısıyla.

hoşbulduk tatlım, iyiyim senden naber?

hayırdır guzelım neden aglıcannn?? hadi bari iyi geceleer sana.. yarın soylersın ne oldu..

hoşbulduk tatlım, iyiyim senden naber?

bendende iyilik ne olsun.. kocacımla dertlestik biraz.. ahh ahhh...

hayırdır tatlıcadiskommmm???

wifeofdemoncum..canim Allah razi olsun..sagolasin dogum tarihi 8 agustostu canim 3 oldu insallah. bayagi buyuduartik bi kardes,arkadasi fazlasiyla hakedeiyor... zaten yalniziz tum yalniz kalmasin cocugum... insallah kavusuruz kardesine bu ay....

tatlim eylule simdilik ikimiz variz... acilisi yapalim insalllahhhh.................sende ozaman dahasIkI tut bu ay emi...

sılacımm hosgeldınnn...

hosgorduk guzelim...turlari attinattin geldin... bende simdi aklanip, paklanacammm... insallah yarin yepyeni bi donem baslicak...ayyy nasil imrenirim regli 3-4gun surenlere... benimki 6-7gun surer.... bu ay da bebisimi istiyorumm artik yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:

hayatim listemizi gordunmu sennnnn........... kisacik kalmissssss

:))) benimde 5 gun surer oda az az.. nadiren 7 gune atlar.. bende imrenmişimdir.. canım bıtane masallah aslan gıbı oglun var.. fazla surmez bu ay yada gelecek ay alırız hamıle haberini hayırlısıyla..

listemizide gordum canım.. cok az kalmısız.. hayırlısıyla bızde bı kalabılsekk.. pek umudum kalmadı ama.. oyy bılemıyorummm.. girmeyeyim o konulara gece gece...

Allah hayırlısını nasip etsın..

kizlar yaaa cumaya esimin arkadaslarrini cagiracam iftara... arkadaslari arapp... ya ne yapabilirm ozel hani turkish yani... gerci bes yildir yapiyorum bisiler ama... akil akildan ustundur hadi bi fikir atin....

sabah mesai yebaslayan arkadaslarimin ilgileneceginide umut ediyorum sorumlaaaaa!!!!!!!

ama tatlim biliyor musun masallah serinkanlisin...sabirlisin...guclusun.. ustesinden gelebiliyorsun Allahin izniyle... benim gorebilip,gozlemlediklerim bunlar... canim tamam o konulara girmeyelimama insallah sende kavusacaksin bebegine duamda senide unutmucam bu gece.... hakkimizda hayirlisi canimm...

tatlicadicim yalnizmi bekliyorsun canim sen sahuru?? esin yatiyormu???? bizde bekleyenlerdeniz..... sabah benim icin cook zor oluyo cocuklar ama yinede 5.30buluyor uyumam,uyanmam ise 8.30-9 ........................................oyle iste....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…