2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sılacım yemek konusunda burdan yazamıyorum düşünüp sana mesajla yollayacağım birkaç tane

sahuru bekleme konusuna menbeta ya alıntı yaparak cevap verdikten sonra seni gördüm. aynen tekrarlıyorum

eşim işe gidiyor saat 7:30da o yüzden onu yatırıyorum tatlım,kıyamıyorum bekle demeye. bende yatamıyorum çünkü kalkıp hayatta yemek hazırlayamam tekrardan. mecbur oturuyorum.

hımm anladım guzelım.. bosver otur, takıl buraya. oyalan bıryerlerde.. gunduzde uyursun benım gibi.. bugun yani dun yataktan ogleden sonra 2 de kalktımm.. kendime cok sasırdım ama yatak benı bırakmadı bır turlu.. sonra kocamla gezdık felan ve ıftara davetsız mısafırlerım geldı.. Allah tan yemegım vardı.. neyse simdide sahurumuzu yaptık cok sukur kocam yattı. bende ilacımı içip yatıcam.. ne kadar sey anlattım.. sustummm

sılacım hayatımm tam adamından sana guzel bir cevap geliyor demeyi cok isterdim ama bende bı dusuneyım aklıma ne gelir..

bu arada benım için soyledıklerinden dolayı sana tsk edıyorum..

Günaydın kızlar....

Sabah gazeteleri okurken bir habere denk geldim; Artık hamileliğin 7.haftasında anneden alınan kan örneği ile bebeğin cinsiyeti belirlenecekmiş....Y.dışında bir çalışma şuanda da bakalım bizim buralara nezaman gelir

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrr herkeseee
gemişi okudum maşallah ne güzel sohbet olmuşşşşş
yine turlara çıkılmışşşşş ....
bende cocamı çaldırıyım bakim tel çekiyomu dedim ana hemen çaldı kapadım 1 dk geçmedi o da bana çağrı attı... :84::84::84::84::84:
işim çıktı gelcem hemen..

Merhaba arkadaşlar,

beni kaçak ilan etmeyin diye bi selam vereyim dedim.

Hepinize Günaydın.

HLY canım yarın teste gidiyormuşsun. Hadi hayırlısı. Rabbim çok güzel haberlerle gelmeni nasip etsin.

İlk Önce Tüm Arkadaşlarıma Hayırlı Sabahlar Olsun hayırlı haberler alsınlar :))))) AMİNNNN
Çok ilgilisiniz maşallah size Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı :)))

benim 15 Ağustos Bat TArihi yaşım 26 herkese başarılarr güzel bebişlere kavuşmaları dileğimleeeeeeeeeeeeeeeeee

cnmm gogus uclarinin acimasi bnm ilk yasadigim hamimelik belirtilerinden biri insallah senin icinde oyle olurr :) batina kac gun var cnm? hadi hayirlisi insllah
inşallah canım ama daha batıma 12 gün falan var sadece göğüs acıması da değil karnımda bi şiş anlatamam sanki karnımda volkanlar patlıyor gurul gurul ama afedersiniz tuvalete çıkamıyorum pek birde su içsem bu kadar idrara çıkarmaz heralde oruç oruç çok idrara çıkıyorum ..kasıklarımda da oturup kalkarken hif bi ağrı oluyor ... ovulasyon belirtilerinde de var bunlar Benim pek ümidim yok gerçi çok dua ediyorum her an her dk ama yine ümitlenmek istemiyorum canım yaa ... Olsa bile bu kadar erken belli olurmu ?

canım ya benimde bugün 3 gün oldu özellikle sabahları çok ağrıyo dokunamıyorum ...
canım bence bekle 14.gün bile erken aslında sen madem cumartesi 14.gün olacak p.tesi yaptır ya varsa ama testte erken diye çıkmazsa ... Üzülmeni istemem canım benim sonuçta bekleyeceğin 2 gün çok değil ama yinede sen bilirsin inşallah vardır bebeğin seninledir canım

ay benim hamarat hemşerim .... Bir kayserili olarak tabiki de öncelikle mantı yap derim :Gerisi için düşünücem

Son düzenleme:

cicim sanada çok teşekkür ederim aramızda 3 gün var hade allahtan hayırlısı olsun inşallahh :))))))))))

Günaydın kızlar,

Benim kırmızıların eli kulağında geldi gelecek. Dün çok az bişey geldi. Allahtan orucumu bozmadım. Bugün de sahurda baktım gelen olmadığı için tutyorum şuan.. İkide bir gidip bakıyorum ama gelen giden yok. Sadece belim ağrıyo...

Gelmesin yaaa şu kırmızlar... Ya da gelecekse gelsin böle oyun oynasın. Ramazan ramazan...

Meleklerim Merhaba tekrardan ama dediğiniz belirtiler bende e var benim bat tarihime 4 gün var bu 3 gündür bendimde göğüs uçlarım kendisi çok sızlıor adım atarken bile ağrıdığını h,ssediorum çok uykum var aynı zamanda kasıklarımda ciddi kendini belli ettirecek bi ağrıı allahım sen hayırlısıyla sonuçlandır benim gibi tüm bekleyen rkadaşlaraa bende sizin fikriniz varmı die soracaktım arar ara kasık ağrım baya bi kendini hissettirior adet sancısı gibi gün boyu wc ye taşındım ki acaba mı die :SSSSSSSSSSS ((((((((((((

cnm belki olmazsın. hiç gelmezler. inşallah.

evet böle beklemek zor oluyo acabalar ???? çok can sıkıcı.
neyse canım inşallah gelmez :)

amaan canım yaa bende bişey anlamadım :44: aynı belirtiler ovulasyonda da var regli döneminde de var gebelikte de var onun için hiiiç ümitlenmek istemiyorum tabi içim içimi yiyor acaba mı diye ama şimdiye kadar öyle üzüldüm ki aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum heveslenmezsem en azından sadece bu ay da olmadı derim inşallah ama rabbim içimi biliyor ya çok istiyorum inşallah vardır.

anladım tatlım bu bnm ilk tecrübem olduğu için belki bak siz işin ehli olmuşsunuz ne güzel cnm ya senin ne zamandı bat tarihin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…