2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet canım dediğin gibi normal zamanda neyse de.. Ramazanda kötü oluyooo... Şimdi gene baktım bişey yok. Gerçi 1 gün var bata a ağrısı önceden geldi..

benimde sancıyla beraber gelir genelde. inşallah gelmez canım yaaa ama sen yinede orucunu bozma..
bu ramazan bana bayaaazor geldi. tek derdim uyku başka bişey yok.

ay uykumdan ağlayarak uyandım..kötü bi rüya gördüm...kötü başladım güne

canım günaydınnnn
rüyaların tersi çıkarmış. boşver düşünme. yarına test yapmaya karar vermişsin. hadi hayırlısı canım. çıkmazsa psikopata bağlamak yok ona göre. önümüze bakıcaz tamam mı??

Son düzenleme:
saolun kızlarr...ay ben böyle uykumdan ağlayarak çok uyanırım...hep kocam uyandırır sonra sarılır hemen geçer...ama şimdi kocam yoktu ya ay ne fena oldum daha çok ağladım

nyse şimdi iiyim...siz nasılsınız?

yok canım geçti iiyim şimdi :) evet yaptırcam yok psikopata bağlamıcam zaten negatifi görceğimi biliyorum içimi ferahlatayım da boşuna hevesle beklemeyiim diye :)

Selam herkese
Benim moralim bozuk kızlar ovulasyon dönemimdeki son 3 günü değerlendiremiyorum ne yazık ki eşim bu gece de geç gelecek yarında son günümüz doktorun belirlediği tarih olarak bu zamaana kadar ki ilişkilerimden yumurtam tuttuysa tuttu olmadı bi daha ki aylara artık

canım geç de gelse yapış kocana boşver :) olmasa bile ben yaptım olmadı dersin ama bu şekilde yapamadık ondan olmadı demek daha çok üzer seni :)

canım geç de gelse yapış kocana boşver :) olmasa bile ben yaptım olmadı dersin ama bu şekilde yapamadık ondan olmadı demek daha çok üzer seni :)
Yorgun argın geliyor zaten bi dış alır sonra yatar ona da yazık hem o ilişkiden de hayır geleceğini hiç sanmıyorum isteksiz isteksiz Belkide çatlamıştır yumurtam en son 9 unda yapmıştık olduğu kadar fazla kafa yorunca hiç tutmuyor onu anladım çok iyi

canım biraz açık olcak ama zaten 10-15 dk lık bişey sürer öle bi durumda.
sen kocanın peşini bırakma derim ben. bi ihtimal sonuçta, tutar mı tutar.

Bende bu ay hamile kalmayı çok isterdim eşim 29 Ağustos bense 4 Eylül ikimize de gebelik haberini almak sanırım hayatımızın en anlamlı hediyesi olurdu

canım biraz açık olcak ama zaten 10-15 dk lık bişey sürer öle bi durumda.
sen kocanın peşini bırakma derim ben. bi ihtimal sonuçta, tutar mı tutar.
Hee valla bi başlıyor bi bitiyor haklısın :) bakalım akşama bi hal çaresine bakıcam son bi hamle daha yapayım madem

kızlar, hamilelik başlangıcındaki ağrı ile adet ağrısı aynıııııııııııııııııııı bunu kesin ve kesin söyleyebilirim yaşayan biri olarak..adet olurken cektiğim ağrının aynısı çektiğim ay hamile olduğumu öğrendim..hatta buraya yazıyordum, ağrılarım başladı, eli kulağında yarın adet olabilirim diye..o yüzden adet olacağım diye kesin yargı ile yaklaşmayın, hatta hamileliğimde de aynı adet ağrısını çektim tam da adet tarihime denk geldi, çok fenaydı..rahim alışkanlıklarını yineliyormuş, adet olacakmışız gibi kendisini hazırlıyormuş, o ağrı ondan oluyormuş..

canım hoş geldinnnnnnnnnnn..üzülme o kırmızılar senin sağlıklı olduğunun işaretiiiiii..o olmassa hiç olmuyor biliyorsunnn fıstığımmmmmmmmmmmm..çok özledim seni bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Cok sukur kuppecim dogru soyluyorsun. Ama bu ay buruk karsiladim.. Nedense biliyordum adet olcagimi icimde oyle bi his vardi olmadi bu ay diye. Ben seni daha cok ozledimmm kuzucum. Bebişimiz nasil hissedebiliyormusun icinde en cok onu merak ediyorum

Ay kuzucummmmm, Bugün mü geldi pis kırmızlar Benimde yarın gelir galiba..

Dün çok az leke geldi. Şimid bişey yok. Daha niyetlenmemiştim. Ama artık gelsede bozmam bu saatten sonra...
Evet tatlim ya geldi valla Seninkiler gelmezler insallah 9 ay boyunca. Bozma benimde dun leke geldi ama bozmadim normal saatimde actim orucumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…