- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.701
ay uykumdan ağlayarak uyandım..kötü bi rüya gördüm...kötü başladım güne
evet canım dediğin gibi normal zamanda neyse de.. Ramazanda kötü oluyooo... Şimdi gene baktım bişey yok. Gerçi 1 gün var bata a ağrısı önceden geldi..
benimde sancıyla beraber gelir genelde. inşallah gelmez canım yaaa ama sen yinede orucunu bozma..
bu ramazan bana bayaaazor geldi. tek derdim uyku başka bişey yok.
canım günaydınnnn
rüyaların tersi çıkarmış. boşver düşünme. yarına test yapmaya karar vermişsin. hadi hayırlısı canım. çıkmazsa psikopata bağlamak yok ona göre. önümüze bakıcaz tamam mı??
Selam herkese
Benim moralim bozuk kızlar ovulasyon dönemimdeki son 3 günü değerlendiremiyorum ne yazık ki eşim bu gece de geç gelecek yarında son günümüz doktorun belirlediği tarih olarak bu zamaana kadar ki ilişkilerimden yumurtam tuttuysa tuttu olmadı bi daha ki aylara artık
Yorgun argın geliyor zaten bi dış alır sonra yatar ona da yazık hem o ilişkiden de hayır geleceğini hiç sanmıyorum isteksiz isteksizcanım geç de gelse yapış kocana boşver :) olmasa bile ben yaptım olmadı dersin ama bu şekilde yapamadık ondan olmadı demek daha çok üzer seni :)
Selam herkese
Benim moralim bozuk kızlar ovulasyon dönemimdeki son 3 günü değerlendiremiyorum ne yazık ki eşim bu gece de geç gelecek yarında son günümüz doktorun belirlediği tarih olarak bu zamaana kadar ki ilişkilerimden yumurtam tuttuysa tuttu olmadı bi daha ki aylara artık
Hee valla bi başlıyor bi bitiyor haklısın :) bakalım akşama bi hal çaresine bakıcam son bi hamle daha yapayım mademcanım biraz açık olcak ama zaten 10-15 dk lık bişey sürer öle bi durumda.
sen kocanın peşini bırakma derim ben. bi ihtimal sonuçta, tutar mı tutar.
Herkese tunaydin kizlarrrrr
Benim pis kirmizilar geldi. Yeni bat 8 eylul.
Herkese tunaydin kizlarrrrr
Benim pis kirmizilar geldi. Yeni bat 8 eylul.
canım hoş geldinnnnnnnnnnn..üzülme o kırmızılar senin sağlıklı olduğunun işaretiiiiii..o olmassa hiç olmuyor biliyorsunnn fıstığımmmmmmmmmmmm..çok özledim seni bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evet tatlim ya geldi vallaAy kuzucummmmm, Bugün mü geldi pis kırmızlarBenimde yarın gelir galiba..
Dün çok az leke geldi. Şimid bişey yok. Daha niyetlenmemiştim. Ama artık gelsede bozmam bu saatten sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?