- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.901
cnmm hani biz ailedeki herkez icin fitre veriyoruz yaaa ihtiyaci olan kisilere... bi bebegin 40 gunlukken ruhu veriliyomus ve onunda fitresinin verilmesi gerekiyomuss .... buarada iftara yarim saat varr aciktimmm ve iftara annemdeyim bnde :) senin yemekler hazirmi regencim ?
bebek icin daha önce hic duymamistim canim bak, bir sey daha ögrenmis oldum.. benim corbam bitti, ana yemegi de hazirladim birazdan firina vercem canim.. ilk defa yapiyorum insallah güzel olur.. daha burda var iftara, kocis de assagi yukari ayni zamanda geliyor, iyi oluyor bu hafta yani.. sen neler yaptin bakalim???
ayy ne yapiosun merak ettim :) bende napiyimm bgn oglene kde uyudumm kalktim sadece yatagimi topladimmm baskada hic bi is yapmadim susamiyim diye :)) gece sahura kdr ortaligi toplamistimm Allahtann ama yrn fln bi temizlik yapmam lazimogleden snrada annemlere geldimm ablamin 2 cocugu var onlari dolastirmaya ciktik geldik o kdrr... senin batinada 6 gun kaldi buarada hadi hayirlisi:)
iyi yapmissin canim, dikkat et de kendine önemli olan o.. isler beklesin.. yemek sey yaptim canim yaa, simdi oruc oruc söyleyim de ayip olur diye söylemedim yani.. sey yaptim, bu ilk defa yaptigim olan; siste et yaptim ama dövdüm önce et dövecegiyle, sonra döner baharatiyla baharatladim.. baharatli tarafini icte kalacak sekilde cöp sise sardim, yüzünü de aluminyum folyoyla iyice sardim, simdi 180 derece firina verdim.. icine bakarim pismemisse dereceyi yükseltirim.. bi yarim saat sonrada yanina adana sisleri dizcem, etrafina biber domates, bak bu güzel oluyor, sen de yap kocisine benim ki cok begenmisti.. yani firin yanmisken hepsini bir pisireyim dedim.. bi haftadir da dogru dürüst yemek yapmadim kocis bi bayram etsin.. ay kaldi yemeginize nasilsa ayip olmadi di mi?? tarif verdim ama...
Allahtan ben burdayim... sila da burda olsaydi keske yaa, sohbet ederdik birazonlarin da daha vakti var iftara...
silacigimin sanirim bgn arap misafirleri gelicekti cnm kosusturuyodur suanda heraldee Allah yardimcisi olsun insallah hersey istedigi gibi olmustur :)
iftarı yaptım mayıştım:106::106:
oh oh ne güzel.. ne yedin ne yedin????
ay gülüm bugün çok üşendim yemek yapmadım gibi bişi. soslu makarna çorba kızartma falan işte... öle seninkinin yanında halt yemiş bi menü anlayacağın
ay gülüm bugün çok üşendim yemek yapmadım gibi bişi. soslu makarna çorba kızartma falan işte... öle seninkinin yanında halt yemiş bi menü anlayacağın
screamawaaaaayyyy canim benim nasilsin sen??? bütün gün gelmedin... nasilsin iyisin degil mi??? yegenim yapiyor bakalim???
Tatlimmmmmm, iyiyim ben... evden calistim bugun... Simdi de eskileri okuyordum.. 30 sayfa okudum...yoruldummmm...
Sen daha asini olmamissin galiba... Iyi yapiyorsun, bekle bence de...
valla benim en sevdigim menuyu yapmissin tatlicadicim :) ellerine saglikk
yok canimneden öyle diyorsun, bak makarnaya sos yapmissin, corbasini yapmissin, kizartma da var, e bir de falan demissin, belki karpuz, salata, üzüm felan da vardir oooooh daha ne ister insan.. hele de ac oluncabenim menüye bakma sen, tek zorlugu sonrasinda firini temizlemek yani yapmasinda bir sey yokki.. vaktim oldugundan corbayi da erken yapmistim zaten.. yarina ne düsünüyorsun??? yarin da güzel bir sey yapayim istiyorum, haftaici mecbur hizli seyler yapiyorum, yorgunluk yetiyor bana zaten.. kocisi bari haftasonu simartayim
evet canim dr kendi de dedi, adetin gecikirse test yapalim, hamileyse yapcak bir sey yok dedi, degilsem zaten asi yapcak, dk haplarini da verdi.. simdi bati bekliyorum.. yani normal bati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?