2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bebek icin daha önce hic duymamistim canim bak, bir sey daha ögrenmis oldum.. benim corbam bitti, ana yemegi de hazirladim birazdan firina vercem canim.. ilk defa yapiyorum insallah güzel olur.. daha burda var iftara, kocis de assagi yukari ayni zamanda geliyor, iyi oluyor bu hafta yani.. sen neler yaptin bakalim???

ayy ne yapiosun merak ettim :) bende napiyimm bgn oglene kde uyudumm kalktim sadece yatagimi topladimmm baskada hic bi is yapmadim susamiyim diye :)) gece sahura kdr ortaligi toplamistimm Allahtann ama yrn fln bi temizlik yapmam lazim ogleden snrada annemlere geldimm ablamin 2 cocugu var onlari dolastirmaya ciktik geldik o kdrr... senin batinada 6 gun kaldi buarada hadi hayirlisi:)

iyi yapmissin canim, dikkat et de kendine önemli olan o.. isler beklesin.. yemek sey yaptim canim yaa, simdi oruc oruc söyleyim de ayip olur diye söylemedim yani.. sey yaptim, bu ilk defa yaptigim olan; siste et yaptim ama dövdüm önce et dövecegiyle, sonra döner baharatiyla baharatladim.. baharatli tarafini icte kalacak sekilde cöp sise sardim, yüzünü de aluminyum folyoyla iyice sardim, simdi 180 derece firina verdim.. icine bakarim pismemisse dereceyi yükseltirim.. bi yarim saat sonrada yanina adana sisleri dizcem, etrafina biber domates, bak bu güzel oluyor, sen de yap kocisine benim ki cok begenmisti.. yani firin yanmisken hepsini bir pisireyim dedim.. bi haftadir da dogru dürüst yemek yapmadim kocis bi bayram etsin.. ay kaldi yemeginize nasilsa ayip olmadi di mi?? tarif verdim ama...

Allahtan ben burdayim... sila da burda olsaydi keske yaa, sohbet ederdik biraz onlarin da daha vakti var iftara...

ohh eminim cok guzel olmustur yemegin cnm ellerine saglik simdiden :) bende orucumu actim simdi sofrayi fln topladik hemecik geldimm...

silacigimin sanirim bgn arap misafirleri gelicekti cnm kosusturuyodur suanda heraldee Allah yardimcisi olsun insallah hersey istedigi gibi olmustur :)

aa evet olabilir...

ya bu hafta ne cabuk gecti yaa... ya da bana öyle geliyor. haftasonu zaten cabuk gecer hani calismadigim icin

acmissin orucunu da afiyet olsun oh ne güzel.. ben de deli gibi yemek istiyorum, hele bugün acayip yemek yeme istegim vardi nedense...

screamawaaaaayyyy canim benim nasilsin sen??? bütün gün gelmedin... nasilsin iyisin degil mi??? yegenim yapiyor bakalim???

ay gülüm bugün çok üşendim yemek yapmadım gibi bişi. soslu makarna çorba kızartma falan işte... öle seninkinin yanında halt yemiş bi menü anlayacağın

yok canimneden öyle diyorsun, bak makarnaya sos yapmissin, corbasini yapmissin, kizartma da var, e bir de falan demissin, belki karpuz, salata, üzüm felan da vardir oooooh daha ne ister insan.. hele de ac olunca benim menüye bakma sen, tek zorlugu sonrasinda firini temizlemek yani yapmasinda bir sey yokki.. vaktim oldugundan corbayi da erken yapmistim zaten.. yarina ne düsünüyorsun??? yarin da güzel bir sey yapayim istiyorum, haftaici mecbur hizli seyler yapiyorum, yorgunluk yetiyor bana zaten.. kocisi bari haftasonu simartayim

screamawaaaaayyyy canim benim nasilsin sen??? bütün gün gelmedin... nasilsin iyisin degil mi??? yegenim yapiyor bakalim???

Tatlimmmmmm, iyiyim ben... evden calistim bugun... Simdi de eskileri okuyordum.. 30 sayfa okudum... yoruldummmm...

Sen daha asini olmamissin galiba... Iyi yapiyorsun, bekle bence de...

Tatlimmmmmm, iyiyim ben... evden calistim bugun... Simdi de eskileri okuyordum.. 30 sayfa okudum... yoruldummmm...

Sen daha asini olmamissin galiba... Iyi yapiyorsun, bekle bence de...

evet canim dr kendi de dedi, adetin gecikirse test yapalim, hamileyse yapcak bir sey yok dedi, degilsem zaten asi yapcak, dk haplarini da verdi.. simdi bati bekliyorum.. yani normal bati

valla benim en sevdigim menuyu yapmissin tatlicadicim :) ellerine saglikk

bizde çok severiz.. hele eşim bi süre yapmasam yapınca özleyip 2 katı yiyor

yarın misafirlikteyim canım yani yemek yapmayacam
pazarda dışarı çıkmaya ikna ederim kocişi.:82:
pazartesi allah kerim artık
senin yarın boş vaktin olursa mantı yapabilirsin şöyle 2 kişilik çok yormaz hemde az yaparsan

evet canim dr kendi de dedi, adetin gecikirse test yapalim, hamileyse yapcak bir sey yok dedi, degilsem zaten asi yapcak, dk haplarini da verdi.. simdi bati bekliyorum.. yani normal bati

Cok az kaldi batina canim... ff'in dedigine gore... Merakla bekliyorum bende... Insallah senin icin nasil hayirlisi ile oyle olur canim...

Bu arada sis yaptim, eti dovdum filan yazmissin az once yazdigin postlarda... Sen cokkkk becerikliymissin... Okurken oyle dusundum..

Kizlar mart, nisan, mayis, haziran, temmuz hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu Temmuz/Agustos ve sonrasinin listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
leplepi | 21 | 20 Temmuz| ?????
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz| ?????
migi | 29 | 2 Agustos| Bekliyoruz
MIREMIST| 26 | 15 Agustos| Bekliyoruz
srdrhly| 21 | 18 Agustos| Bekliyoruz
menbeta | 23 | 18 Agustos| Bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Agustos| Eylule Insallah
Masumiyet| 33 | 22 Agustos| Bekliyoruz
breshka | 27 | 25 Agustos| Bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul
wifeofdemon| 29 | 2 Eylul
sila38 | 23 | 6 Eylul
derya78_40| 29 | 8 Eylul
azra3434| 30 | 8 Eylul
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| Mola regen | 23 | ??
nihanca | 25 | ??
kardaiz81 | 30 | ??

|||

Azracimmmm, tatlim seni 8 Eylule aldim, insallah esinden ciddi bir problem cikmaz... Siz bu ayi cok dusunmeyin, boyle daha iyi bence, daha rahat olursunuz... Senin ovulasyondan 4 gun once perhize baslicakmis esin, bence bu hamile kalmana engel degil... Insallah hiccc beklemedigin bir sekilde bu ay olur canim....

Arzumcummm, bu ay calismayacaksin diye sana mola diye yazdim... Aramizda kal yine de... Bizi habersiz birakma..

Deryacimmmm, yeniden calismaya baslamissin... Seni de ekledim listemize geri... Insallah ugurlu gelir liste, bu ay hemen hamile kaliverirsin...

Hulyacimmmmm, tatlim, doktorunun dediklerine cokkkk sevindimmm bennn... Dollenme olmus, ama rahme tutunmamis.. Bu aslinda cok kisa bir sure sonra hamile kalabilecegin anlamina geliyor bence... Progestron degerlerine bakti mi doktor? Rahmin kalinligi iyimiymis? Kalinlik yetersiz oldugundan tutunamadiysa, bunun icin ilac alabilirsin... ayy sen gelecek aya hamile cikacaksin canim benceee...

Tatlicadicimmmm, sende 8 eylulu bekliyormussun, insallah guzel haberler verirsin bize... Merakla bekliyorum... Istemiyorsun diye listeye eklemiyorum seni...

screamaweycim canım valla biraz heves ediyorum listeye ama sonra orda olursam sanki bütün bu rahatlığım bozulacak gibi geliyor. eylülden sonra eklersin canım inşallah son kez şimdilik böyle iyi sağol canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…