2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay yarin güzelmis, ama pazar günkü planin daha cok hosuma gitti benim evet manti güzel fikir.. ama kocis evdeymis benim.. ayyy yanassa da birlikte yapsak ne güzel olur yaa.. ben yaparim her seyi, o sadece öyle oyalansin yanimda yeter bana ama nerdeee. birazdan bi yoklayim bakalim ne diyecek... :97::97::97::97:

ay evet ff'e göre cok bir sey kalmadi ama benim ''normal'' batim haftaya ayin 18inde.. bakalim ne olcak??? insallah hayirlisi olur insallah...

gercek öyle mi düsünüyorsunuz ya?? :44::44::44: ne biliyim bana görevimmis gibi geliyor, pek takdir almadigim icindir heralde benim yaptigim da ne kuzum daha gecen menüler havalarda ucustu.. o kalabalik sofranin yaninda benimki neki??

tatlıcadım saolasın canım hiç değilse doktordan ii haberler aldım buda ii bişi benim için yani..senin kolye sözünü unutmadım aklımda

size hly dan haber veremedim diye bana küstünüz mü???

canikommmmmmmmm aşk olsun seninde işin gücün varkimse sana küsmez canım benim...ben mesajını yarım saat önce gördüm bilior musun geç oldu diye de yazmadım canım çantada unutmuşum teli annemde de olunca hiç farketmedim..saol canım desteğin için :) bu arada seninle konuşmak çok güzeldi canım sesini ben farklı düşlemiştim ama daha güzel çıktı narinn :) ayy ne güzelll canımm arkadaşımmm hem de çok değişik bir histi :)
biz yarın ev bakmaya gidiyoruz canım o yüzden malesef görüşemeyeceğiz inşallah bi dahakine

hülya nerde bu arada yaaa???? :44::44::44::44::44:

ben burdayım asıl sen nerdesin regentomaniaaaaaa :)))

canımm çok saoll :)) evet güzel haberler aldım aslında..rahim kalınlığı iyi dedi canım onda yok problem ama rahim sıvımın yapışkanlığı azmış yani sıvıda problem var..onun içinde preseed kullancam..bakalım inşallah fayda eder..yuumurtalarımın çalışması beni çok mutlu etti ne güzel ilaç kullanmıcam...inşallah canım arkadaşımm inşallahhhhhhh :))

burdayim napiim canim sen nasilsin?? doyurdun mu karnini??? ay gidip yatcam yaa...

nolsun canım bizde annemden yeni geldik hemen çöktüm pc başına :) doyurdum çok feci hmde :)

biz akşam 21:30 yattık biliomusun tavuklardan da erken sen nassın ?

iyi sayilir iste ya,, herif accayip sIkIcI bir program izliyor, ben de pc basi bekliyorum.. yapcak bir sey de yok.. birazdan gidip yatcam yaa.. otursun o tek basina..

tatlıcadım saolasın canım hiç değilse doktordan ii haberler aldım buda ii bişi benim için yani..senin kolye sözünü unutmadım aklımda

evet canım güzel haberlerle dönmüşsün. inşallah bende senin gibi bir haber alırım ilk doktora gittiğimde.

kolyeyide bebek haberini alınca gönderiver gülüm -yani gelecek ay 9unda falan-
çok ısrar ediyorsun ancak bu şartla kabul ederim madem öyle. çok teşekkür ederim ayrıca.

iyi sayilir iste ya,, herif accayip sIkIcI bir program izliyor, ben de pc basi bekliyorum.. yapcak bir sey de yok.. birazdan gidip yatcam yaa.. otursun o tek basina..

ayy benim kocamda sıkıcı bi film izliyo bi yandan da pc de takılıyor...bi yandan da pofluyor 2 gündür sırnaşıyoduu başım ağrıyo dedim bugün de kırmızılar gelince sinir oldu çünkü bu akşam kaçamazsın kesinnnn yakalıcam seni dedi şimdi bakıyoo cıkcık yapıyo kafasını çeviriyor bnde gülüyorum ona

pişşşşt kızlar ben geldim

hoşgeldin canım...hadi Allah kavuştursun :)

sağol canım ... ben bu gece uyumam artık püfff ... :97: yarında anneme giderim orda kalırım pazar akşamı döner inşallah

inşallah canım ii haber alısın ama ihmal etme git doktora :)

zaten öyle yapıcam canım hamiş haberini alayım öyle çünkü adak oldu o sen kabul etmesen de göndercem
rica ederimmm ne demek ama bana sevdiğin bi renk söyle :)

kocacığımı yolladım biraz hüzünlendim ayy biz alışık değiliz ayrı kalmaya bi daha izin vermem sen nasılsın hayatım

aa ben alistim artik, sagolsunlar.. gitse de aramiyorum bazen.. Allah kavustursun canim, hüllam da demis..
ben de napiimm yatcam simdi yaa yapcak ne var ki?? ben gideyim topik dolar zaten siz de konusursunuz

yazik ona yaa, vallah yapcak bir sey yok, otursun bitene kadar kis benimki hiiiccc... kumandayla ask yasiyor.. noluyor bu adama acaba :44::44::44::44: ben de eskiden istekli hallerine gülerdim, simdiyse saskinliktan kafami kasiyorum sadece :44::44::44::44:

neyse kuzular hadi size iyi geceler.. ben gidem yatam.. öpüldünüz hepiniz

ben geldim sen gidiyorsun olmadı ki şimdi neyse sen yat hayatım iyi geceler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…