- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.921
bizde çok severiz.. hele eşim bi süre yapmasam yapınca özleyip 2 katı yiyor
yarın misafirlikteyim canım yani yemek yapmayacam
pazarda dışarı çıkmaya ikna ederim kocişi.:82:
pazartesi allah kerim artık
senin yarın boş vaktin olursa mantı yapabilirsin şöyle 2 kişilik çok yormaz hemde az yaparsan
Cok az kaldi batina canim... ff'in dedigine gore... Merakla bekliyorum bende... Insallah senin icin nasil hayirlisi ile oyle olur canim...
Bu arada sis yaptim, eti dovdum filan yazmissin az once yazdigin postlarda... Sen cokkkk becerikliymissin...Okurken oyle dusundum..
arzumcum ve hlycım ikinizede geçmiş olsun kızlar, ilerki aylarda hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah bebeğinize...
bende bugün niyetlendim.
size birşey soracağım,sabah çok az bi şekilde kahve akıntı geldi lekelenme gibi bile değil. sizce bozuldumu orucum:26:
hep 6 gün fire verirdim bu sene 3.günden sonra doğru düzgün gelmedi.hele dün hiç bişe yoktu bende bugün tutmak istedim.inşallah bişey gelmez.
size hly dan haber veremedim diye bana küstünüz mü???
hülya nerde bu arada yaaa???? :44::44::44::44::44:
Azracimmmm, tatlim seni 8 Eylule aldim, insallah esinden ciddi bir problem cikmaz... Siz bu ayi cok dusunmeyin, boyle daha iyi bence, daha rahat olursunuz... Senin ovulasyondan 4 gun once perhize baslicakmis esin, bence bu hamile kalmana engel degil... Insallah hiccc beklemedigin bir sekilde bu ay olur canim....
Arzumcummm, bu ay calismayacaksin diye sana mola diye yazdim... Aramizda kal yine de... Bizi habersiz birakma..
Deryacimmmm, yeniden calismaya baslamissin... Seni de ekledim listemize geri... Insallah ugurlu gelir liste, bu ay hemen hamile kaliverirsin...
Hulyacimmmmm, tatlim, doktorunun dediklerine cokkkk sevindimmm bennn... Dollenme olmus, ama rahme tutunmamis.. Bu aslinda cok kisa bir sure sonra hamile kalabilecegin anlamina geliyor bence... Progestron degerlerine bakti mi doktor? Rahmin kalinligi iyimiymis? Kalinlik yetersiz oldugundan tutunamadiysa, bunun icin ilac alabilirsin... ayy sen gelecek aya hamile cikacaksin canim benceee...
Tatlicadicimmmm, sende 8 eylulu bekliyormussun, insallah guzel haberler verirsin bize... Merakla bekliyorum... Istemiyorsun diye listeye eklemiyorum seni...
tatlıcadım saolasın canım hiç değilse doktordan ii haberler aldım buda ii bişi benim için yani..senin kolye sözünü unutmadım aklımda
canikommmmmmmmm aşk olsun seninde işin gücün varkimse sana küsmez canım benim...ben mesajını yarım saat önce gördüm bilior musun geç oldu diye de yazmadım canım çantada unutmuşum teli annemde de olunca hiç farketmedim..saol canım desteğin için :) bu arada seninle konuşmak çok güzeldi canım sesini ben farklı düşlemiştim ama daha güzel çıktı narinn :) ayy ne güzelll canımm arkadaşımmm hem de çok değişik bir histi :)
biz yarın ev bakmaya gidiyoruz canım o yüzden malesef görüşemeyeceğizinşallah bi dahakine
ben burdayım asıl sen nerdesin regentomaniaaaaaa :)))
canımm çok saoll :)) evet güzel haberler aldım aslında..rahim kalınlığı iyi dedi canım onda yok problem ama rahim sıvımın yapışkanlığı azmış yani sıvıda problem var..onun içinde preseed kullancam..bakalım inşallah fayda eder..yuumurtalarımın çalışması beni çok mutlu etti ne güzel ilaç kullanmıcam...inşallah canım arkadaşımm inşallahhhhhhh :))
burdayim napiim canim sen nasilsin?? doyurdun mu karnini??? ay gidip yatcam yaa...
nolsun canım bizde annemden yeni geldik hemen çöktüm pc başına :) doyurdum çok feci hmde :)
biz akşam 21:30 yattık biliomusun tavuklardan da erkensen nassın ?
pişşşşt kızlar ben geldim
kocacığımı yolladımhosgeldin fistik.. nasilsin???
tatlıcadım saolasın canım hiç değilse doktordan ii haberler aldım buda ii bişi benim için yani..senin kolye sözünü unutmadım aklımda
iyi sayilir iste ya,, herif accayip sIkIcI bir program izliyor, ben de pc basi bekliyorum.. yapcak bir sey de yok.. birazdan gidip yatcam yaa.. otursun o tek basina..
pişşşşt kızlar ben geldim
sağol canım ... ben bu gece uyumam artık püfff ... :97: yarında anneme giderim orda kalırım pazar akşamı döner inşallahayy benim kocamda sıkıcı bi film izliyo bi yandan da pc de takılıyor...bi yandan da pofluyor2 gündür sırnaşıyoduu başım ağrıyo dedim bugün de kırmızılar gelince sinir oldu çünkü bu akşam kaçamazsın kesinnnn yakalıcam seni dedi şimdi bakıyoo cıkcık yapıyo kafasını çeviriyor bnde gülüyorum ona
hoşgeldin canım...hadi Allah kavuştursun :)
evet canım güzel haberlerle dönmüşsün. inşallah bende senin gibi bir haber alırım ilk doktora gittiğimde.
kolyeyide bebek haberini alınca gönderiver gülüm -yani gelecek ay 9unda falan-
çok ısrar ediyorsun ancak bu şartla kabul ederim madem öyle.çok teşekkür ederim ayrıca.
sağol canım ... ben bu gece uyumam artık püfff ... :97: yarında anneme giderim orda kalırım pazar akşamı döner inşallah
kocacığımı yolladımbiraz hüzünlendim ayy biz alışık değiliz ayrı kalmaya bi daha izin vermem sen nasılsın hayatım
ayy benim kocamda sıkıcı bi film izliyo bi yandan da pc de takılıyor...bi yandan da pofluyor2 gündür sırnaşıyoduu başım ağrıyo dedim bugün de kırmızılar gelince sinir oldu çünkü bu akşam kaçamazsın kesinnnn yakalıcam seni dedi şimdi bakıyoo cıkcık yapıyo kafasını çeviriyor bnde gülüyorum ona
hoşgeldin canım...hadi Allah kavuştursun :)
yarın annemin işleri varmış onları halledicem kadın hala tadilatla uğraşıyo yaa acayip inat2gün çabucak geçer canım üzülme..sende annenle beraber olmuş olursun ne güzel :) tadını çıkar :)
aa ben alistim artik, sagolsunlar.. gitse de aramiyorum bazen.. Allah kavustursun canim, hüllam da demis..
ben de napiimm yatcam simdi yaa yapcak ne var ki?? ben gideyim topik dolar zaten siz de konusursunuz
yazik ona yaa, vallah yapcak bir sey yok, otursun bitene kadarkis benimki hiiiccc... kumandayla ask yasiyor.. noluyor bu adama acaba :44::44::44::44: ben de eskiden istekli hallerine gülerdim, simdiyse saskinliktan kafami kasiyorum sadece :44::44::44::44:
neyse kuzular hadi size iyi geceler.. ben gidem yatam.. öpüldünüz hepiniz
yarın annemin işleri varmış onları halledicem kadın hala tadilatla uğraşıyo yaa acayip inat
kolay gelsin canım şimdiden..bizde haftasonu ev bakıcaz..inşallah içime sinen bi yer bulurum :)
inşallah canım aradın mı bulmak zor oluyo inşallah çarçabuk bulursun kadıköyde mi bakacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?