2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kardaizzzzz canımmm günaydın nasılsın?

bnde girdim pc ye kaydettiğim evlere bakmaya bi bakiim dedim kk ya ama topiiğimiz çok boş kalmış yahu

hayırdır hayatım neyin varrr

canım benım saol. 2 haftada oncede aynısını olmustu. cırcır ve mıde bulantısı.. doktora gıtmıstım sadece vıtamın vermıstı. dunde aynısı oldu.. cırcır oldum. karın agrısı bır yandan... oruc oruc bedenım yıprandı.. iftarda sadece corba ıctım bu seferde mıdem bulanmaya basladı.. usuttum mu bılemıyorum.. cok sukur bugun ıyıyım.. saol canım tekrardan..

kardaizzzzz canımmm günaydın nasılsın?

bnde girdim pc ye kaydettiğim evlere bakmaya bi bakiim dedim kk ya ama topiiğimiz çok boş kalmış yahu

hayatımmmm sanada günaydın canım.
ben sabahtan geldim buralardaydım sona kimseler gelmedi sıkıldım bende çıkmıştım...
hadi git bak bakalım evlerine inşallah bulursun gönlüne göre.

günaydım canım,
ne demek hayatım ne için varız burda. hem oruç hem de cırcır çok bitkin düşersinnnnn. komposto, çorba her türlü sıvı tüketmeye bak ayrıca bugün oruç tutmasaydın keşke.
hee bide tavsiyem taze tavuk yemeye gayret edin. bu sıcaklarda dokunabilir. geçmiş olsun hayatım

kızlar prodectör gebelik testi aldım ama negatiffff
offfff çok umutluydum bu ay benm bebeğim olmuycak mı yaaa

kolay gelsin kuzucugum sana neler yapcan bakim soyle bakim listeyi merak ettim simdik. Ben niyetli değilim malum halamlar bendede. Onumuzdeki hafta 11 kisilik bi masa hazirliycam hala menuyu yapamadim senden feyz alim bakim neler var
tatlimm hamislerimiz istek duyuyorlar yemeklerre yazinca ozeledn atim sana ok...
Allahtan ben burdayim... sila da burda olsaydi keske yaa, sohbet ederdik biraz onlarin da daha vakti var iftara...
aaaa misafirlerimi nasil unutursun senbakimm... tigcecim solemisss yaniii....
tv.de de bişey yok yaa . İncir reçelini izleyen varmı kızlar ? çok övüyorlar henüz fırsat bulup izleyemedim
fikrim yok canim ama ben kalbim seni secti ye bayildimm... cok etkileyici... tavsiye ederimm
sılacımmm ben burdayım sen de burdamısın :)
naber canım nasılsın. akşamın nasıl geçti..

canimmm gecmisi okuyordum bitirdimmm...iyilik canim yaa biraz canim sIkkIn... ev meselesi... adam maas kagidini istiyor benimkinide istiyor ama ben calismiyorum...illa sorun cikicak yani...napailim hayirlisi diorummmmmmmm...

canim aksam da iyiydii vallahi hic bisey kalmamis...sedece erkeklerdi gelen..ben herseyi hazirladim..esime biraktim gorumceye gittim bende.... ay adamlar masallah yemislerrr...

tatlim suan nekadar karamsarve uzgun oldugunu anlayabiliyorum.... heleki cook umitlenince ve negatif olunca tumden o yikimi anlayabiliyorum...ama bu tur sorulari sorma canim kendine insallaholacak bebegin... sadece zamani var demekki... sanirim yenide baslamistin denemeye..insallah daha fazla bekletmez bebegin canim...

üzülme hayatım daha erken dur bakalım.

hımmm en iyisini yapmışsın eşine bırakmakla.
ev meselesi hakkatten sorun oldu yaaa. maaş kağıdını ne yapacakmış yawwww muhasebesini mi tutacak ala ala ne kadar ayıp.
Allah yardımcın olsun hayatım. herkeste de bi ev teleşasi aldı gitti. hadi hayırlısı :)

Son düzenleme:
artık hiç umudum kalmadı 2 senedir istiyoruz özel hasteneye harcadığım paranın hesabı belli değil
parasında da değilim her ay hevesimin kırılmasından bıktımmm

evet yaa gavur icadi iste canimm...artik oluruna biraktimm...vallahi okadar cok sIkInti yaptiki bebek olayini bile dusunemiyorum bak kac gin oldu bi calisma bi olmadi ilkdefa bukadar uzadii ara...suan sadece ev meselesi var kafamda..........
artık hiç umudum kalmadı 2 senedir istiyoruz özel hasteneye harcadığım paranın hesabı belli değil
parasında da değilim her ay hevesimin kırılmasından bıktımmm

ahhcanim yaaaaa uzulme ..peki 2 yildir drlar ne dedilerne teshis koydular..

1 kere hamile kaldım oda kürtajla sonuçlandı hiç bi problem yok ama olmuyo işte

Rabbim şu mubarek günde içinde evlat isteği olan tüm mümin kardeşlerime
banada hayırlısıyla bir evlat nasip etsin

Son düzenleme:
1 kere hamile kaldım oda kürtajla sonuçlandı hiç bi problem yok ama olmuyo işte
cook gecmis olsun canim...demekki hamile kalabiliyorsun bikere bunu unutma... ve sadece zaman ihtiyacin olan ozaman.... insalah kardesim dualarimizi eksiketmyelelim...daha fazlabeklemeden gelsin bebegin hayirlisiyla...
Rabbim şu mubarek günde içinde evlat isteği olan tüm mümin kardeşlerime
banada hayırlısıyla bir evlat nasip etsin
amin guzelim insallah...

eşinde doktor kontrolünden geçtimi peki.
baya da olmuş 2 sene :26::26:

evet testler yapıldı eşime bi problem çıkmadı
teyzemin kızınında 8 yılddır olmuyo o kadar çok beklemekten korkuyorum
şimdiden soğudum herşeyden artık sabır denen birşey kalmadı
3 ay daha deneyip aşılamaya geçicez artık

cook gecmis olsun canim...demekki hamile kalabiliyorsun bikere bunu unutma... ve sadece zaman ihtiyacin olan ozaman.... insalah kardesim dualarimizi eksiketmyelelim...daha fazlabeklemeden gelsin bebegin hayirlisiyla...

amin guzelim insallah...

saol canım evet bi kere hamile kaldım tedaviyle...
hep dua ediyorum ALLAH'ıma..
allaha şükürler olsun hiçbir derdim maddi sıkıntım yok ama bu bebek olayı mahvediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…