2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

saol canım. bugun orucluyum. dedigin gibi aksam sıvı tuketıcektım ama mıdem ızın vermedı.. yatıyorum kalkıyorum rahatım bugun. hatta tartıda 1 kilo eksik geldım. mutlu oldum..

kızlar prodectör gebelik testi aldım ama negatiffff
offfff çok umutluydum bu ay benm bebeğim olmuycak mı yaaa

artık hiç umudum kalmadı 2 senedir istiyoruz özel hasteneye harcadığım paranın hesabı belli değil
parasında da değilim her ay hevesimin kırılmasından bıktımmm

canım bak ne guzel hamılede kalmıssın hıcbır sorununuzda yokmus cok sukur. yakında hamıle kalırsın tekrar. oyle umutsuz konusmak sana yakısmıyor. gebelik olusabılıyor neticede.. Bu ay son olur inş..

ama bak bana ben umutsuzum. cunku 2 küsür senedir hamıle kalamadım. olmuyor yani.. daha zamanımız varmıs demekki diyorum. Allah tan her zaman hayırlısını istiyorumm. insAllah ta oyle olur..

bana pek misafir gelmedigi icin, misafirle ilgili seyler pek aklimda kalmiyor canim kusura bakma olur mu??? bi de ben de detaylari unutmak gibi bi sorun var.. neden bilmiyoum,bazi seyler aklimda kalmiyor..

ben geldim sen gidiyorsun olmadı ki şimdi neyse sen yat hayatım iyi geceler sana

valla kuzum bi uyumusum bi uyumusum sorm.. bak o saatte yattim ama sabah 9da zor kalktim.. acayip yorulmusum haftaici demek ki, bi önceki gün de öyle uyudum:97::97::97::97::97:

anammmmmmmmmmmmmmmmm bu neeee koskaca birgün içinde 2 sayfacık mı yazdınızzzzzz

ben çok yoruldumm bütün gün ev baktık..yarın da bakmaya devam edicez içime sinen bi yer bulurum inşallahhhhh..bulursam hemen taşıncaz..bayramı beklemicez tabi bulursak..bakalımm Allah tan hayırlısı...

kuppecim de rize yolcusuymuş haber vereyim size nihancacımın da kocişi gelmiş bu haftasonu keyfi yerindeydi başka da haber yok bnden :)

gönlüne göre bi ev bulursun insallah canim yaa... ev cok önemli, icine sinen bir sey olmali.. senin icin istanbuldaki en güzel evi bulursun insallah

gönlüne göre bi ev bulursun insallah canim yaa... ev cok önemli, icine sinen bir sey olmali.. senin icin istanbuldaki en güzel evi bulursun insallah

saol regentoşum ya kiralık olacağı için hani çok da fazla incelemiyorum bakıyorum tabi ama o kadar da değil..alacak olsak ince eler sık dokurum :) amannnn kiralık da olsa satılık da olsa ben oturucam valla içime sinsin yani dimi kıs

sen nassın inşallah ?

yani kuzum dedigin gibi, cok ince eleyip sIk dokumana gerek yok ama icine de sinsin.. mesela salonun mutvagin felan güzel olsun ama ne biliyim balkonuna tuvaletine o kadar takma.. haosuna gitmeyen kücük detaylari süslemeyle kapatirsin sen mesela banyolada fayans üstüne yapisan desenler var ay cok güzeller, banyom güzel ama cok sade, ben de o etiketlerden almak istiyorum.. yani salon önemli ama.. yani böyle seylerle halledersin

ben de napiim yemek yiyecegim de dakka sayiyorum, simdi pisme asamasinda zaten.. öyle iste yaa, baska bir sey yok..

selamm benim canlarımm..ben eskilerden parişşş...
bazı bazı uğruyorum buraya kimse olmuyorr...:26:
hamişlerimiz artıyor inşallah gittikçe de artıcak..allahım hepinizin sabrının karşılığını verir inşaallah..bende sabrettim bebişim için..şimdi bir kızım olucağını öğrendimm..
burda sizlerle ilerledim..bazı iksirler falanda uygulamıştımm..isteyen olursa yapabilir kızlar..rahimi güçlendirmek için böğürtlen kökü içmiştim ben..netten araştırın..keçi boynuzu kaynattık eşim içti..bende incir kürü yapmıştım bide yakı kullanmıştım belimee..yumurta varsaa çatlasın diyeee..Allahım hepimize başta sağlıklı bebekler versin..moralinizi yüksek tutun kızlarrr..umutsuzluğa kapılmayın..artık bu devirde olmuycak diye bişi yokk..
herkese doğal yoldan sağlıklı bebekler diliyorum..

parrhisia hosgeldın. senı hıc gormedım topicte, tanımıyorum.. Masallah.. kızın oluyormus. Allah sag salım kucagına almayı nasip etsın.. hayırlı dogumlar :))))

kızlar birkacınız gelsede konussak ya. uuuuuukumm kactı. cok kovaladım ama yetısemedım..

günaydın canikolar...biz birazdan ev bakmaya gidicez yine..taaaaaa akşama gelirim çok boşlamayın topiği yahuu ...hadi öptüm sizii :)

merhaba kizlar.. bugünün pazar olmasi nedeniyle pek ugrayan olmayacak galiba.. burda da hava berbat.. tikilip eve kaldim yine.

hülyacim, hadi bakalim güzel bi yer bulursun insallah...

kizlar bugün ugramayacaksiniz sanirim...

ay neyse, evlerinizde mutlu huzurlu olun da gerisi önemli degil..

benim icinse geri sayim basladi.. ff'in hesabina göre yarin, benim hesabima göreyse, persembe günü batim.. atesim yüksek gidiyor ama sanirim, zaten bat günü düsüyor, yani hamis olsa da, olmasa da birinin atesi bata kadar yüksek devam eder, bat günü düser, eger bati gecmesine ragmen yüksek devam ediyorsa hamis olma ihtimali var, öyleydi degil mi?? yanlisim varsa düzeltin :44::44::44::44::44::44:

neyse gelen olursa ben burdayim.. topigin bugünkü bekcisi regen

saluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hatunlar nabersiniz yahuuuuu bukadarda olmazz..... iki gunde hic ilerlememis buralar... bizde dun kayinvalidelerdeydik..sanki yemege davet edildik hiiic oturmadim,dogru durust karnimi bile doyuramadim... aaaaayy yoruldul gelin olmaktan annemin evine gitmek istiyorummmm.:84::84::84::84: yorucu gunun ardindan daha henuz yeni kendime gelmisken budefada aclik hissediyorum fazlasiylaa...... az kaldi neyseki...

yaaaaaaaa parissacigimindami kizioluyooooo vay be kizdan gidiyorus hatunlarrr....bende istiyorum yaaaaa bu 3.kiz... tugcecim senin randevuya az kaldi senin kadar heycanliyim ,sonra pollyannaimin var siradaa... diger hamislerimiz icin henuz erkenn.
hulyammm sende bizdensin ha ev bakiniyorsun valla canim zor yaaaa insallah bulursun valla ben kac aydir bulamadimmmm;((((((((

regencimm tatlim olsun hayatta detaylara takilirsak zaten nice olur halimizzz....boyle devam et sen....

aa kuppecik memleketemi gidiyormus neguzelll bize soylemedi dimi..gule gule gitsin gelsinnn ins..

nihancimda ugramaz olduuu neyse sanirim buhafta esinin son gelisiydi...coook guzel gecmistir umarimmm

ayricada telefonumu bulamiyorummmmm nerde olabilir kiiii yaa???????

Son düzenleme:

canim yaaaaaaaaaaa sen hamis olabilirsinnnnnnnnnn ol luftenn daha dogrusu hakkinda hayirlisi canim ikizim benim...... her durum icinde hersey sorunsuz olur insallah.....

kizlar yaaaaaaaaaa bu arada ben atesi alamiyorum cunkuu uyumuyorum......... olamaz uyumuyorummmm evet 6 da yatakla bulusuyorum don saga don sola 7 yi geciyor bi saat sonra oglum uyaniyor haliyle bende ve bundan sora kestirmeler seklinde devam ediyor uykum....yani 10 dk daliyorum 10dk ayaktayim...

durum bu canlar yani bu silada amma istikrarsiz demeyin emiii...bende devam etmeyi cook istiyorum bakalim olmazda oructan sonra artik...

Ayy kızlar bı şişkinlik bı şişkinlik var bu gaz için bı ilaçlar var onlardan da alamıyorum şüphelerim var Bat ima 8 gün var bı atlatayimda hani bebis mı olur kırmızı mı olur o ilaçlar sakıncalı olur mu ki? Bı de içimdekin zamanım gecti hala akıntım oluyor normal mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…