- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.961
günaydım canım,
ne demek hayatım ne için varız burda. hem oruç hem de cırcır çok bitkin düşersinnnnn. komposto, çorba her türlü sıvı tüketmeye bak ayrıca bugün oruç tutmasaydın keşke.
hee bide tavsiyem taze tavuk yemeye gayret edin. bu sıcaklarda dokunabilir. geçmiş olsun hayatım
kızlar prodectör gebelik testi aldım ama negatiffff
offfff çok umutluydum bu ay benm bebeğim olmuycak mı yaaa
artık hiç umudum kalmadı 2 senedir istiyoruz özel hasteneye harcadığım paranın hesabı belli değil
parasında da değilim her ay hevesimin kırılmasından bıktımmm
tatlimm hamislerimiz istek duyuyorlar yemeklerre yazinca ozeledn atim sana ok...
aaaa misafirlerimi nasil unutursun senbakimm... tigcecim solemisss yaniii....
fikrim yok canim ama ben kalbim seni secti ye bayildimm... cok etkileyici... tavsiye ederimm
canimmm gecmisi okuyordum bitirdimmm...iyilik canim yaa biraz canim sIkkIn... ev meselesi... adam maas kagidini istiyor benimkinide istiyor ama ben calismiyorum...illa sorun cikicak yani...napailim hayirlisi diorummmmmmmm...
canim aksam da iyiydii vallahi hic bisey kalmamis...sedece erkeklerdi gelen..ben herseyi hazirladim..esime biraktim gorumceye gittim bende.... ay adamlar masallah yemislerrr...
ben geldim sen gidiyorsun olmadı ki şimdineyse sen yat hayatım iyi geceler sana
anammmmmmmmmmmmmmmmm bu neeee koskaca birgün içinde 2 sayfacık mı yazdınızzzzzz
ben çok yoruldumm bütün gün ev baktık..yarın da bakmaya devam edicez içime sinen bi yer bulurum inşallahhhhh..bulursam hemen taşıncaz..bayramı beklemicez tabi bulursak..bakalımm Allah tan hayırlısı...
kuppecim de rize yolcusuymuş haber vereyim sizenihancacımın da kocişi gelmiş bu haftasonu keyfi yerindeydi başka da haber yok bnden :)
gönlüne göre bi ev bulursun insallah canim yaa... ev cok önemli, icine sinen bir sey olmali.. senin icin istanbuldaki en güzel evi bulursun insallah
saol regentoşum ya kiralık olacağı için hani çok da fazla incelemiyorum bakıyorum tabi ama o kadar da değil..alacak olsak ince eler sık dokurum :) amannnn kiralık da olsa satılık da olsa ben oturucam valla içime sinsin yani dimi kıs
sen nassın inşallah ?
kizlar bugün ugramayacaksiniz sanirim...
ay neyse, evlerinizde mutlu huzurlu olun da gerisi önemli degil..
benim icinse geri sayim basladi.. ff'in hesabina göre yarin, benim hesabima göreyse, persembe günü batim.. atesim yüksek gidiyor ama sanirim, zaten bat günü düsüyor, yani hamis olsa da, olmasa da birinin atesi bata kadar yüksek devam eder, bat günü düser, eger bati gecmesine ragmen yüksek devam ediyorsa hamis olma ihtimali var, öyleydi degil mi?? yanlisim varsa düzeltin :44::44::44::44::44::44:
neyse gelen olursa ben burdayim.. topigin bugünkü bekcisi regen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?