- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #22.981
Ayy kızlar bı şişkinlik bı şişkinlik var bu gaz için bı ilaçlar var onlardan da alamıyorum şüphelerim var Bat ima 8 gün var bı atlatayimda hani bebis mı olur kırmızı mı olur o ilaçlar sakıncalı olur mu ki? Bı de içimdekin zamanım gecti hala akıntım oluyor normal mı ki?
kizlar yaaaaaaaaaa bu arada ben atesi alamiyorum cunkuu uyumuyorum......... olamaz uyumuyorummmm evet 6 da yatakla bulusuyorum don saga don sola 7 yi geciyor bi saat sonra oglum uyaniyor haliyle bende ve bundan sora kestirmeler seklinde devam ediyor uykum....yani 10 dk daliyorum 10dk ayaktayim...
durum bu canlar yani bu silada amma istikrarsiz demeyin emiii...bende devam etmeyi cook istiyorum bakalim olmazda oructan sonra artik...
canim yaaaaaaaaaaa sen hamis olabilirsinnnnnnnnnn ol luftenn daha dogrusu hakkinda hayirlisi canim ikizim benim...... her durum icinde hersey sorunsuz olur insallah.....
Ayy kızlar bı şişkinlik bı şişkinlik var bu gaz için bı ilaçlar var onlardan da alamıyorum şüphelerim var Bat ima 8 gün var bı atlatayimda hani bebis mı olur kırmızı mı olur o ilaçlar sakıncalı olur mu ki? Bı de içimdekin zamanım gecti hala akıntım oluyor normal mı ki?
merhaba :)) o ilaclar hakkında hıcbir fıkrım yok. o yuzden bılen bırı sana bılgı verene kadar alma guzelim.
akıntı kişiye gore değişiyor. mesela benımde cok yogun akıntılarım vardır.artma yada bı eksılme yoktur. regl donemi haric bu akıntıyı sureklı yasarım. doktorum normal oldugunu soyledi..
parrhisia hosgeldın. senı hıc gormedım topicte, tanımıyorum.. Masallah.. kızın oluyormus. Allah sag salım kucagına almayı nasip etsın.. hayırlı dogumlar :))))
kızlar birkacınız gelsede konussak ya. uuuuuukumm kactı. cok kovaladım ama yetısemedım..
canım bu sene kız senesi sanırım ya tüm hamileler kız bekliyor..scremaway hamiş tablosunda yazsa cinsiyetleri ne güzel olur..ben bilmiyorum..parissacigimindami kizioluyooooo vay be kizdan gidiyorus hatunlarrr....bende istiyorum yaaaaa bu 3.kiz... tugcecim senin randevuya az kaldi senin kadar heycanliyim ,sonra pollyannaimin var siradaa... diger hamislerimiz icin henuz erkenn.
canım inşallah sizde hamile kalırsınızzz..benimde kolay olmamıştı..hayırlısı olsun inşallahh..öpüyorummm
saol canım..ben hatırlıyorum senin nickini..en başlardan beridir takılıyordum canım sonra nisanda hamile olduğumu öğrendimm..darısı sizlere inşallahh..
canım bu sene kız senesi sanırım ya tüm hamileler kız bekliyor..scremaway hamiş tablosunda yazsa cinsiyetleri ne güzel olur..ben bilmiyorum..
canım inşallah sizde hamile kalırsınızzz..benimde kolay olmamıştı..hayırlısı olsun inşallahh..öpüyorummm
nasilsin canim iyisindir insallah
iyiyim canımmm çok saoll...bazı ailevi sorunlarım olsada iyi olmaya çalışıyorum.umarım herkes huzurlu mutlu sağlıklı hamilelik geçirir..
naber kuzum??? ne zamandir görmüyorum seni yaa... senin akintinda normal ben biliyorum sebebiniatesli hatun, yaa senin burcun akrep mi?? ya da yükselenin?? cünkü akrep burcu bu kadar seksiiiiiiii olur yani kocan yanindan ayrilamiyor anam tütütütütüüü masallah hep de öyle olur insallah
iyim datlum senden naber?? kocamla limoniydik gene az once duzeldık.. burcum terazi güzelim..
tüh tutturamadim bu sefer... aman kuzum siz limoni olmayin yaa.. kimseler olmasin tabiki ama siz hic olmayin, sizin elektriginiz cok güzel
Ay tsk ederim cicim. Nerden vardin bu fikre?merak ettimde ondan soruyorum. Sen napiyon yarin is var dimi?
tskler cicimm.. aslında oyleyız ama bazen dıs kapının dıs mandallarından dolayı birbirimizi yediğimizde oluyor.. aman napalımmmm...
yaa... zaten onlarya en büyük sorun canim benim.. takma sen kafana.. bulmuslar senin gibi fistigi daha ne istiyorlar da karisiyorlar
ayyy cok sımardımmmmm tskk ederım datlummmmmmmmmm...
öyle ama canim.. kendilerini bir sey sanan insanlar varya.. o mandallaronlara böyle yapmak istyoom valla...
bir de kendilerini ingiltere kraliyet ailesi, ogullarini prens charls saniyorlar.... hhiiiiiihhhhhhhhhhhh hasbammmm
ilahi regen.. bende aynı yapmak istiyomm.. walla onlar yuzunden ne kadar hırcın kız oldum tahmın edebılırsın.. bekarlık gunlerımden eser yokkkk.. ay kendimi tanıyamayacak hale geldımm.. ahhh neyse. aglama moduna gecmeyeyım ben..
yok kuzum gecme.. niye gecicen.. senin annen aglayana kadar onlarin annesi aglasin
biz sadece konusuyoruz.. ben hele nasil oldum, keske beni eskiden tanimis olsaydin, dedigin gibi hic eser kalmiyor gercekten.. sürekli gülen ben, suratsiz oldum gibime geliyor :26::26::26::26: yani gibime gelmyior aslinda öyle olsum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?