2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

merhaba :)) o ilaclar hakkında hıcbir fıkrım yok. o yuzden bılen bırı sana bılgı verene kadar alma guzelim.
akıntı kişiye gore değişiyor. mesela benımde cok yogun akıntılarım vardır.artma yada bı eksılme yoktur. regl donemi haric bu akıntıyı sureklı yasarım. doktorum normal oldugunu soyledi..

olsun canim, ne kaldi ramazanin bitmesine. ondan sonra ölcersin belki de bi bakmisin, sila nur gelmis seninle bulusmus bileeee ayyyy insallah ya insallah

canim yaaaaaaaaaaa sen hamis olabilirsinnnnnnnnnn ol luftenn daha dogrusu hakkinda hayirlisi canim ikizim benim...... her durum icinde hersey sorunsuz olur insallah.....

amin canim, cümlemizin hakkinda hayirlisi olsun insallah... aslinda ben de istemiyorum degil.. ama olmazsam da sevinmem icin sebebim var.. icimdeki ses beni gidiklayip duruyor ama yine de inanamiyorum.. inanmak da istemiyorum sonrasi büyük hayal kirikligi oluyor... bugün yanlis bakmisim, ff'e göre batim sali günü, bana göre persembe.. Allahim hayirlisini versin, insallah ''Can''im gelsin...

canim ya, ayni benim ilk hallerim gibisin akinti cok seyden kaynaklaniyor olabilir.. yani hafif bi soguk alginliginda bile dengen degisir, biraz normalden fazla hareket et, spor gibi, hemen cogalir.. ki cogu kadinda akinti olur ama farketmez, bebek telasi baslayinca her sey gözüne carpar.. takma o kadar kafana gebe olmasan bile vucüt kendini öyle sartlar.. sal gitsin.. siskinlik oruc tutuyorsan ondan da olabilir, hani uzun bi süre yemiyorsun sonra birden yiyince bagirsaklar zorlanyior olabilir. cok afedersin, benim kabizlik sorunum var, bu aralar azdi yine iste söyledigim sebepten.. ilac alma bence de tedbirli olmakta yarar var, biraz yürüyüs gaz problemine cok iyi geliyor...

biliyorum beklemesi cok zor, ama unut ve batini bekle.. cok kafana takarsan gecikmen olur, sonrasinda daha cok üzülürsün bak ben yasadigim icin söylüyorum vallaaa benim gecen siklus 69. gün geldi, kizlar hatirlarlar.. insallah hamissindir de bu siskinlik ondan kaynaklaniyordur

naber kuzum??? ne zamandir görmüyorum seni yaa... senin akintinda normal ben biliyorum sebebini atesli hatun, yaa senin burcun akrep mi?? ya da yükselenin?? cünkü akrep burcu bu kadar seksiiiiiiii olur yani kocan yanindan ayrilamiyor anam tütütütütüüü masallah hep de öyle olur insallah

Kızlar menbeta ve regen çok tsk ederim cevaplarınız için bu aksam yürüyüşde yaptım bakalım biraz rahatlasak bari ben Demir hapiyla folik asit iciyorum onlarda yapıyormuş kabizlik şişkinlik ondan herhalde neyse çok kafaya takiyorum herhalde bu isleri kafayı yemesek bari :)

saol canım..ben hatırlıyorum senin nickini..en başlardan beridir takılıyordum canım sonra nisanda hamile olduğumu öğrendimm..darısı sizlere inşallahh..

Son düzenleme:

nasilsin canim iyisindir insallah

Son düzenleme:

iyim datlum senden naber?? kocamla limoniydik gene az once duzeldık.. burcum terazi güzelim..

tüh tutturamadim bu sefer... aman kuzum siz limoni olmayin yaa.. kimseler olmasin tabiki ama siz hic olmayin, sizin elektriginiz cok güzel

Ay tsk ederim cicim. Nerden vardin bu fikre?merak ettimde ondan soruyorum. Sen napiyon yarin is var dimi?

Ay tsk ederim cicim. Nerden vardin bu fikre?merak ettimde ondan soruyorum. Sen napiyon yarin is var dimi?

evet var kuzum.. simdide bi arkadasla yazisiyorum facede

yaa ne bileyim, resimlerden senin tavirlarindan, yazdiklarindan.. gercekten öyle.. hani hic kizmiyorsun da ona.. tamam herkeste olur öyle ufak defek cekismeler ama sen benim gibi mesela hic gürlemiyorsun ona karsi, sanirim oda sana öyle.. yani senin yansittiklarindan yola cikarak konusmak gerekirse..

tskler cicimm.. aslında oyleyız ama bazen dıs kapının dıs mandallarından dolayı birbirimizi yediğimizde oluyor.. aman napalımmmm...

tskler cicimm.. aslında oyleyız ama bazen dıs kapının dıs mandallarından dolayı birbirimizi yediğimizde oluyor.. aman napalımmmm...

yaa... zaten onlarya en büyük sorun canim benim.. takma sen kafana.. bulmuslar senin gibi fistigi daha ne istiyorlar da karisiyorlar

ayyy cok sımardımmmmm tskk ederım datlummmmmmmmmm...

öyle ama canim.. kendilerini bir sey sanan insanlar varya.. o mandallar onlara böyle yapmak istyoom valla...

bir de kendilerini ingiltere kraliyet ailesi, ogullarini prens charls saniyorlar.... hhiiiiiihhhhhhhhhhhh hasbammmm

öyle ama canim.. kendilerini bir sey sanan insanlar varya.. o mandallar onlara böyle yapmak istyoom valla...

bir de kendilerini ingiltere kraliyet ailesi, ogullarini prens charls saniyorlar.... hhiiiiiihhhhhhhhhhhh hasbammmm

ilahi regen.. bende aynı yapmak istiyomm.. walla onlar yuzunden ne kadar hırcın kız oldum tahmın edebılırsın.. bekarlık gunlerımden eser yokkkk.. ay kendimi tanıyamayacak hale geldımm.. ahhh neyse. aglama moduna gecmeyeyım ben..

yok kuzum gecme.. niye gecicen.. senin annen aglayana kadar onlarin annesi aglasin

biz sadece konusuyoruz.. ben hele nasil oldum, keske beni eskiden tanimis olsaydin, dedigin gibi hic eser kalmiyor gercekten.. sürekli gülen ben, suratsiz oldum gibime geliyor :26::26::26::26: yani gibime gelmyior aslinda öyle olsum ben...

ömrümüzü çürüttüler resmen.. benım bu duruma gelmeme sebep olan herkesi Allah a havale ediyorumm.. Allah ıslah etsın.. ne diyebilirm baska..
artık kimseden lafımı esirgemiyorum. ben kendimi yiyecegime onlar kendilerini yesinler.. banane.. sacım beyazlamaya basladı bılıyormusun daha yasım 23...

günaydin kizlaaaarrrr

bugün ben erkenciyim sanirim... neyse hadi kimseler gelmeden bisikletime bineyim sporumu yapayim bisiklet dediysem evde disari cikmak bize haram resmen, havaya bak

almanyada gercekten güzel korku filmi cekilir.. hava idare eder giderken, birden bozulur ve canavarlar oratya cikmaya baslar teker teker.. sonra bi firtina kopar yaratiklar sehri talan eder ve giderler.. sonra hava yine düzelir ama is isten gecmistir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…