2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

dedigin gibi canim, gerektigi yerde konus. hep susmayla olmuyor yksa daha da cok geliyorlar üstüne.. dün kaynanam kendi kaynanasi hakkinda atiyor epeyce de kötü, kaba konustu, kayinbabam da var. o da lafin arasinda ana-kiz dedi bunlara.. kaynanam kudurdu resmen, kim ana-kiz, o benim anam degil vs vs.. bunlar böyle kuzum maalesef, ciftestandart bak Allah korusun sagligina bir sey olur. ben cok sinirlendi mi kalbime agrilar giriyor. ben ilk defa bunlar yüzünden bayildim.. daha önümüzde uzuuuun bi yol var.. yarin Allahim insallah bi bebek vercek sana bak da gör her seyekarisacaklar... ben su an senin yasadiklarinin bi benzerini yasiyorum, bebegi olan arkadasin basina neler geldi.. kiza resmen dedilerki bebek dogunca onu alip, seni tr'ye postalayacagiz o ne ya?? paket mi bu kiz?? sonra bebegin adina bi ton laf ettiler sirf gelin buldu diye, ondan sonra oglumuz koydu adini oldu, ismi begendiler ya.. daha neler neler.. yani tas atmasan da gelip sicriyorlar üstüne.. en iyisi uzak dur.. cok nadir erkek karisini yüzde yüz tutuyor, en iyisinin icinde bile ana kuzulugu var iste..

gercekten bastan alistirirsan öyle gidiyormus.. annemin ögüdünü dinledim ben sustum sustum, a desem azarliyorlardi. baktim olacak gibi degil. tak etti resmen bunlarla ayni evin icinde hic konusmadim.. halen de eski baskiyi kurmaya calisyorlar üstümde.. sen kimsenin kölesi degilsin.. cekmek zorunda da degilsin.. mutluysan kocanla o da bunun kiymetini bilmeli ve huzurunu korumali..
gerci ne desek bos.. erkek cok önemli. o kuracak dengeyi baska degil... :97::97::97::97:

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
hafta sonu çok sessizdi buralar.
nasılsınız bakalım ???

öfff bankaya gitmem lazımmm

Son düzenleme:
geldimmmmmmm :87::87:
ama yoruldummm baya yürüdüm çokkk.
naber regencim nasılsın ?

napayim canim benim.. iki saat sonra ise gitcem ne pisirsem diye nette bakiniyordum öyle.. sen ne yapcan aksama bakalim?? ay aklima bir sey gelmiyor.. aslinda bazen diyorum.. cuma ya da cumartesileri oturayim bi sonraki hafta icin yemek listesi cikarayim, malzemelerini de ona göre alayim.. o zaman kurtulmus olurum bu dertten yaa... :97::97::97::97:

parissacigim, Canimmmm, tebriklerrr... Bu sene herkes kizdan gidiyor... Bakalim bizim ne olacak...:97:

silacimmmmm, polyannadan once ben varimmmm... aslinda tr - ingiltere farkini dusunursek, buyuk ihtimal polyannadan sonra ogrenirim...

canimmm, cogu kisinin ne olacagini bilmiyoruz aslinda... ben cicek ile seninkini biliyorum sadece... sizinkileri ekliyim o zaman listeye...

günaydın canikolar...

nassınız iiyisiniz inşalalh..ben çok yorgunum..dün çok başım ağrıdı...dün inanr mısınız sadece 3 ev gezdik..eşimle de tartıştık.sinir etti beni...bi saçma sapan iş yaptıki sormayın yani..daha aklında karar vermemiş neresi ona yakın nerde otursak ii olur diye..gittik taaaaa altunizadeye bide ataşehire baktık..ataşehir de güzel evler çok tepede..altunizadeye köprü girişine yakın ev bakalım dedik anammmmm 2000-2500- den başlıyor güzel bi evde oturmak istiosan 1+1 1500 yani düşünün...ucuza var evler onlarda çürük çarık kötü evler..nyse işte akşama kadar oraları boş boş gezdik akşama sinirlendik dönüyorduk...dönerken küçükyalıya girdi burdan b akalım bnde kozyatağının ordan 2.köprüye girerim daha yakın olur diye..nyse girdik baktık 3-4 ev gezdik..içlerinden 1tanesini beğendim..şimdide o civardan bakıcam eve bu hafta içi gidip bakcaz eğer olurda beğendiğim olursa hemen taşınıcaz...ay işte böyle kızlar...siz naptınız haftasonu..kimsecikler uğramamış pek...

kardaiz canım sen maltepenin neresinde oturuyorsun?

günaydın kızlar nasılsınz ? bn hiç ii dilim yaa midem çok bulanıo bişi yiyemiorum yiyemediim içinde çok halsizim keşke evde yatıp dinlenebilsem 4 gündür annemdeydim ne güzel o bana bakıodu şimdi yine işe geldim yaa

günaydınlar hatunlar. iyi haberler var mı. yoktum. bir kaç gündür. regencim. kaynanatörün yanındaydım. kabus gibiydi. çok şükür evimdeyim.

ay kuzum yaa.. kiyamam ben sana.. gecmis ya bosver.. kafan rahat simdi önemli olan o.. ben de kaynanatörü aradim tel mesgul. cepten aradim kayinbabayi, ben hemen aratiyom annene dedi, ben de acelesi yok dedim.. daha arayacak.. baska zaman olsa on kere aramisti meraktan.. simdi o ------- halalariyla konusuyorya bi zekat dertleri var.. gebersin insallah da o ----- konusacak adamlari kalmasin..

canim öyle ama ev öyle dedigin yerd ebulunmuyor.. bizim evde esimin is yerine 20 km uzaklikta.. bana ne ben ona yakin olcak diye sehir disina tasinamamki.. birazda alisveris yapcan yerler felan da önemli..sen bakma ona kuzuuummm....

ay bu arada dün üsküdar kadıköy arası nerdeyse 5-6 tane tüp bebek merkezi gördüm hepsinin yerlerini öğrendim..ay lazım olcak nasılsa

olmayacak

sen de basladin belirtileri göstermeye.. olasun canim benim, bunlar her seyin yolunda gittigini gösterir, o yüzden mutlu ol

günaydın kızlar nasılsınız? temmuz 15 de adet oldum en son bugün gelmesi gereken adet hala gelmedii gögüslerim bomba gibi ne tutabiliyorum ne üstüne yatabiliyorum cok acıyoo ve bi kac yerde okumustum gögüs cevresindeki mavi damarlar hamileliğin habercisimiş acaba olabilirmyiimm :s içim içime sıgmıyoo...

... Mide bulantısı zor yaa yani hamilelikte nasıl onu daha bilemiyorum da normalde çok kötü ... İnşallah çabuk geçer canım ben senin yerinde olsam onlara bile sevinirim herşey normal bebeğim benimle ve o yüzden böyle oluyor diye :97:

ewt doktorda öle dio anne ne kadar kötüyse bebek o kadar ii die ama işte çalışırken zor yaa keşke çalışmasaydım nefret ediorum çalışmaktan canım bnm göğüslerimde daa yeni damarlar belirmeye başladı ve bi buçuk haftadır fln çok acıolar ama bu kadar erken belirti verirmi bilmiorum hamile olabilirsin olmayabilirsinde... bnm yedi haftalık oldu şuan göğüslerimin üstüne yatamıorum bende

canım o göğüs ağrısı bende de var ama sadece uçlarında benim ... Bişeye karar veremiyorsun ki adet belirtisi de aynı hamilelikte ... adet olacaksanda ağrı ve şişkinlik oluyo hamileysende ben boşverdim yaa nasılsa alıştım negatif görmeye İnşallah Hamilesindir ( bende ... )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…