- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.001
ömrümüzü çürüttüler resmen..benım bu duruma gelmeme sebep olan herkesi Allah a havale ediyorumm.. Allah ıslah etsın.. ne diyebilirm baska..
artık kimseden lafımı esirgemiyorum. ben kendimi yiyecegime onlar kendilerini yesinler.. banane.. sacım beyazlamaya basladı bılıyormusun daha yasım 23...
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
hafta sonu çok sessizdi buralar.
nasılsınız bakalım ???
öfff bankaya gitmem lazımmm
geldimmmmmmm :87::87:
ama yoruldummm baya yürüdüm çokkk.
naber regencim nasılsın ?
derya78_40
hly7+
screamaway+
kizlar gelmiseeeeler
selamm benim canlarımm..ben eskilerden parişşş...
bazı bazı uğruyorum buraya kimse olmuyorr...:26:
hamişlerimiz artıyor inşallah gittikçe de artıcak..allahım hepinizin sabrının karşılığını verir inşaallah..bende sabrettim bebişim için..şimdi bir kızım olucağını öğrendimm..
burda sizlerle ilerledim..bazı iksirler falanda uygulamıştımm..isteyen olursa yapabilir kızlar..rahimi güçlendirmek için böğürtlen kökü içmiştim ben..netten araştırın..keçi boynuzu kaynattık eşim içti..bende incir kürü yapmıştım bide yakı kullanmıştım belimee..yumurta varsaa çatlasın diyeee..Allahım hepimize başta sağlıklı bebekler versin..moralinizi yüksek tutun kızlarrr..umutsuzluğa kapılmayın..artık bu devirde olmuycak diye bişi yokk..
herkese doğal yoldan sağlıklı bebekler diliyorum..
saluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hatunlar nabersiniz yahuuuuu bukadarda olmazz..... iki gunde hic ilerlememis buralar... bizde dun kayinvalidelerdeydik..sanki yemege davet edildik hiiic oturmadim,dogru durust karnimi bile doyuramadim... aaaaayy yoruldul gelin olmaktan annemin evine gitmek istiyorummmm.:84::84::84::84: yorucu gunun ardindan daha henuz yeni kendime gelmisken budefada aclik hissediyorum fazlasiylaa...... az kaldi neyseki...
yaaaaaaaa parissacigimindami kizioluyooooo vay be kizdan gidiyorus hatunlarrr....bende istiyorum yaaaaa bu 3.kiz... tugcecim senin randevuya az kaldi senin kadar heycanliyim ,sonra pollyannaimin var siradaa... diger hamislerimiz icin henuz erkenn.
saol canım..ben hatırlıyorum senin nickini..en başlardan beridir takılıyordum canım sonra nisanda hamile olduğumu öğrendimm..darısı sizlere inşallahh..
canım bu sene kız senesi sanırım ya tüm hamileler kız bekliyor..scremaway hamiş tablosunda yazsa cinsiyetleri ne güzel olur..ben bilmiyorum..
canım inşallah sizde hamile kalırsınızzz..benimde kolay olmamıştı..hayırlısı olsun inşallahh..öpüyorummm
günaydınlar hatunlar. iyi haberler var mı. yoktum. bir kaç gündür. regencim. kaynanatörün yanındaydım. kabus gibiydi. çok şükür evimdeyim.
günaydın canikolar...
nassınız iiyisiniz inşalalh..ben çok yorgunum..dün çok başım ağrıdı...dün inanr mısınız sadece 3 ev gezdik..eşimle de tartıştık.sinir etti beni...bi saçma sapan iş yaptıki sormayın yani..daha aklında karar vermemiş neresi ona yakın nerde otursak ii olur diye..gittik taaaaa altunizadeye bide ataşehire baktık..ataşehir de güzel evler çok tepede..altunizadeye köprü girişine yakın ev bakalım dedik anammmmm 2000-2500- den başlıyor güzel bi evde oturmak istiosan 1+1 1500 yani düşünün...ucuza var evler onlarda çürük çarık kötü evler..nyse işte akşama kadar oraları boş boş gezdik akşama sinirlendik dönüyorduk...dönerken küçükyalıya girdi burdan b akalım bnde kozyatağının ordan 2.köprüye girerim daha yakın olur diye..nyse girdik baktık 3-4 ev gezdik..içlerinden 1tanesini beğendim..şimdide o civardan bakıcam eve bu hafta içi gidip bakcaz eğer olurda beğendiğim olursa hemen taşınıcaz...ay işte böyle kızlar...siz naptınız haftasonu..kimsecikler uğramamış pek...
kardaiz canım sen maltepenin neresinde oturuyorsun?
ay bu arada dün üsküdar kadıköy arası nerdeyse 5-6 tane tüp bebek merkezi gördümhepsinin yerlerini öğrendim..ay lazım olcak nasılsa
günaydın kızlar nasılsınz ? bn hiç ii dilim yaa midem çok bulanıo bişi yiyemiorum yiyemediim içinde çok halsizimkeşke evde yatıp dinlenebilsem 4 gündür annemdeydim ne güzel o bana bakıodu şimdi yine işe geldim yaa
günaydın kızlar nasılsınz ? bn hiç ii dilim yaa midem çok bulanıo bişi yiyemiorum yiyemediim içinde çok halsizimkeşke evde yatıp dinlenebilsem 4 gündür annemdeydim ne güzel o bana bakıodu şimdi yine işe geldim yaa
ay bu arada dün üsküdar kadıköy arası nerdeyse 5-6 tane tüp bebek merkezi gördümhepsinin yerlerini öğrendim..ay lazım olcak nasılsa
günaydın kızlar nasılsınız? temmuz 15 de adet oldum en son bugün gelmesi gereken adet hala gelmedii gögüslerim bomba gibi ne tutabiliyorum ne üstüne yatabiliyorum cok acıyoo ve bi kac yerde okumustum gögüs cevresindeki mavi damarlar hamileliğin habercisimiş acaba olabilirmyiimm :s içim içime sıgmıyoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?