2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım dönemedim hemen iş-güç, patroncuğumda uğradı. yarın büyük bir firmanın iftarına gidicekmişizz.
güzelim maltepe münibüs yolunda sayılır ve mekeze 10 dk yürüme mesafesi.
ben çok seviyorum bizim orayı tavsiye ederim canım.

olsun canım no problema :) canım biz daha çok e-5 e yakın bakıyoruz...altayçeşme küçükyalı aydınevler altıntepe bide..oralara bakıyorum netten bulldum baya güzel evler..yarın öbürgün gitcem bakcam..olursa haftasonuna hemen taşıncam valla salı çarşamba çalışma var yeni evde yapayım diyorum

yeni evler ugurlu geliyo dimi
e-5 çıkış da kolay bizim ordan sen bilirsin yinede.

yeni evler ugurlu geliyo dimi
e-5 çıkış da kolay bizim ordan sen bilirsin yinede.

öyle canım baksana yeni eve giden hamiş kalıyor..bnde katılayım bu kervana dimi ama

canım şimdi annemleri kaynanamları ve kocamı düşünerekten e-5 yakını olsun ki ulaşım kolay olsun diyoruz..nysee bakiim ben bi..aslında şu eve bayıldım yarın gidip bakıcam olursa direk tutarıkm valla :)

KLAS TAN ALATYÇEŞME DE SIFIR E-5 E YAKIN 3+1 EBEVEYN BANYOLU, Hürriyet Emlak İlan No : 22801-1817

tünaydın kızlar
benm bat dündü olmadım doktorum nöbetçiymiş hemen gittim akıntımın olduğunu söyledim baktı ama birşey göremedi
pazar olduğu içinde kan testi yaptıramadım... hiç adet belirtilerim yok yumurtlamamın üzerinden 15 gün geçti
doktor bazen 16. günde olduğu olabiliyor dedi ama genelde 14üncü gün olunur dedi
vardı aranızda yumurtlamasından 14 gün geçip daha sonra olan ?
bu arada çok akıntım var benm bildiğim adet dönemi kuruluk olur yanlış mı biliyorum ?
doktor akıntı hamilelik belirtisi olabilir dedi
gerçi protectör test yaptım cumartesi günü olsa çıkardı dedim doktora.. kızdı bana idrar testlerine inanmayın adetin 1 hafta geçmesi lazım çıkması için dedi
bakalım ne olacak yarın max 16 gün sonra olunuyormuş regl
offf ya çok stres yaptım son 1 haftadır acaba bu yüzden mi olamıyorum

canım ev güzelmiş ama kirası çok değil mi ?:44:

amaaan sohbetinize de doyum oluyor hee :97: Kocacım aradı yola çıkmışlar akşama burda olur

Hülyacım eve baktım güzel

mersi şekerler..canım kiralar hep aynı yani güzel evde oturcaksan 1000 lirayı çıkarcan gözden küçükyalı bostancı tarafları öyle malesef..napalım bizde gözden çıkardık...

kuzu ev cok güzel.. bana göre pahali ben tutamazdim acikcasi, ama gözden cikariyorsan vallahi ciddi güzel.. insallah hayirlisiysa senin olur...

slm kizlarr napiosunuzz:)gecmisi okudum geldimm bgn topikte sorun vardi giremedim pekk simdide sultanahmet meydanindaymmm annem
ablam ve komsumuzlaa evden biseyler hazirladikk meydandaki piknik masalarinda iftarimizi acicaz insallahh yakin olan varsa buyrun gelin beklerim
canlarimm:)

oh ya ne güzel.. size afiyet olsun tatlim.. beni benimle basbasa birakin

afiyet olsun canım bizim yerimizede ye gez benim için daha çok gez özledim istanbulu

oh yaa... sonunda kizlar, deniyorum deniyorum bi türlü olmuyor...

ay bu arada netten ögrendim. jessica alba ikinci kez dogurmus.. hillary duff da hamile... bakalim sira ne zaman gelecek :97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…