- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.021
günaydın canikolar...
nassınız iiyisiniz inşalalh..ben çok yorgunum..dün çok başım ağrıdı...dün inanr mısınız sadece 3 ev gezdik..eşimle de tartıştık.sinir etti beni...bi saçma sapan iş yaptıki sormayın yani..daha aklında karar vermemiş neresi ona yakın nerde otursak ii olur diye..gittik taaaaa altunizadeye bide ataşehire baktık..ataşehir de güzel evler çok tepede..altunizadeye köprü girişine yakın ev bakalım dedik anammmmm 2000-2500- den başlıyor güzel bi evde oturmak istiosan 1+1 1500 yani düşünün...ucuza var evler onlarda çürük çarık kötü evler..nyse işte akşama kadar oraları boş boş gezdik akşama sinirlendik dönüyorduk...dönerken küçükyalıya girdi burdan b akalım bnde kozyatağının ordan 2.köprüye girerim daha yakın olur diye..nyse girdik baktık 3-4 ev gezdik..içlerinden 1tanesini beğendim..şimdide o civardan bakıcam eve bu hafta içi gidip bakcaz eğer olurda beğendiğim olursa hemen taşınıcaz...ay işte böyle kızlar...siz naptınız haftasonu..kimsecikler uğramamış pek...
kardaiz canım sen maltepenin neresinde oturuyorsun?
canım dönemedim hemen iş-güç, patroncuğumda uğradı. yarın büyük bir firmanın iftarına gidicekmişizz.
güzelim maltepe münibüs yolunda sayılır ve mekeze 10 dk yürüme mesafesi.
ben çok seviyorum bizim orayı tavsiye ederim canım.
olsun canım no problema :) canım biz daha çok e-5 e yakın bakıyoruz...altayçeşme küçükyalı aydınevler altıntepe bide..oralara bakıyorum netten bulldum baya güzel evler..yarın öbürgün gitcem bakcam..olursa haftasonuna hemen taşıncam vallasalı çarşamba çalışma var yeni evde yapayım diyorum
yeni evler ugurlu geliyo dimi
e-5 çıkış da kolay bizim ordan sen bilirsin yinede.
öyle canım baksana yeni eve giden hamiş kalıyor..bnde katılayım bu kervana dimi ama
canım şimdi annemleri kaynanamları ve kocamı düşünerekten e-5 yakını olsun ki ulaşım kolay olsun diyoruz..nysee bakiim ben bi..aslında şu eve bayıldım yarın gidip bakıcam olursa direk tutarıkm valla :)
KLAS TAN ALATYÇEŞME DE SIFIR E-5 E YAKIN 3+1 EBEVEYN BANYOLU, Hürriyet Emlak İlan No : 22801-1817
öyle canım baksana yeni eve giden hamiş kalıyor..bnde katılayım bu kervana dimi ama
canım şimdi annemleri kaynanamları ve kocamı düşünerekten e-5 yakını olsun ki ulaşım kolay olsun diyoruz..nysee bakiim ben bi..aslında şu eve bayıldım yarın gidip bakıcam olursa direk tutarıkm valla :)
KLAS TAN ALATYÇEŞME DE SIFIR E-5 E YAKIN 3+1 EBEVEYN BANYOLU, Hürriyet Emlak İlan No : 22801-1817
amaaan sohbetinize de doyum oluyor hee :97: Kocacım aradı yola çıkmışlarakşama burda olur
Hülyacım eve baktım güzel
canım ev güzelmiş ama kirası çok değil mi ?:44:
hülyacım ev çok güzel canım inş yeni taşıncaan ev size bebişinizi de getirir :)
slm kizlarr napiosunuzz:)gecmisi okudum geldimm bgn topikte sorun vardi giremedim pekksimdide sultanahmet meydanindaymmm annem
ablam ve komsumuzlaa evden biseyler hazirladikk meydandaki piknik masalarinda iftarimizi acicaz insallahh yakin olan varsa buyrun gelin beklerim
canlarimm:)
slm kizlarr napiosunuzz:)gecmisi okudum geldimm bgn topikte sorun vardi giremedim pekksimdide sultanahmet meydanindaymmm annem
ablam ve komsumuzlaa evden biseyler hazirladikk meydandaki piknik masalarinda iftarimizi acicaz insallahh yakin olan varsa buyrun gelin beklerim
canlarimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?