2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yalniz oldugum, sohbet etmek istedigim aksamlarda hep bi sorun cikiyor ve kimseler ugramyior topige... ne bahtsizim ben yaaa

sitede sorun var mı sizde de ya
ben giremiyorum bir türlü
sadece bu başlığa girebildim o da son mesajlardan

bişey sorcam fikriniz varsa eğer
ovulasyon testiyle hesapladığım yumurtlama günüm ayın 10uydu
değerlendik 3 gün ve yumurtlamadan önceki iki gün
dünden başlayıp giderek artan göğüs şişliği ve hassasiyeti var
ve şimdi damarların belirtginleşmeye başladığını farkettim
sizce hamileysem bu kadar erken belirti vermiş olabilir mi
adetime yaklaşık 9 gün var henüz

merhaba...

valla ben henüz hamieleik belirtisi yasamadigim icin bi fikir veremiyecegim maalesef.. ama o kadar erken belirti veren biri de olmadi topikte, yani olsa akilda kalirdi.. mesela bi arkadas hamis, 7+ haftalik.. onunda yorgunlugu uyku hali felan yeni basladi.. tuttuysa bile rahme daha yeni gelmistir o zaman da belirti verir mi bir sey diyemem

menbetaaaaaaaaaa................... gel yavrum gel.. sükür kavusturana ay vallahi gözlerim yollarda kaldi.. kimseler gelip gitmiyor yaaa... canim da konusmak istiyor malum zor günlerdeyim...

Son düzenleme:
menbetaaaaaaaaaa................... gel yavrum gel.. sükür kavusturana ay vallahi gözlerim yollarda kaldi.. kimseler gelip gitmiyor yaaa... canim da konusmak istiyor malum zor günlerdeyim...

geldimmm canım geldimmmmm.. gecmisi okuyayım dedim.... yavrum benımmm... sitede arıza vardı ya sabahtan beri yani pardon ogleden beri girmeye calısıyorumm.. ayıptır soylemesi 2 de kalktım az oncede tura cıktımmmm ve simdi burdayımmm.... eeee sen napıyorsun nasılsın ????

hly eve bayıldımm esime bıle gosterdimm.. çooook guzell.. bizde begendik.. ins tutarsın cicim.. walla uyduruk kucucuk evlere 600-650 kira istiyorlar.. normal bence.. hayırlısı guzelımm.. bu aradada tup bebek merkezleri gormussun bence ihtiyacın kalmayacak

tugce hayatımmm ayy ne guzel sultanahmettesinnn.. tv den goruyorumm o kadar ozeniyorum ki.. bende gelcemmmmm.. bir gun gidicem bu dogudannn..

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
bana da erken gibi geldi ama farklı şeyler yaşayınca araştırmak istedim
teşekkürler

yine mi tura ciktin?? ay masallah... dr bizi aradigindan beri unuttuk birbirimizi.. korunuyoruz ya hani.. kökten hem de git anam benim herifte is yok bak valla...

günün nasil gecti?? neler yaptin bugün?? ben sanirim az önce cok yedim simdi catlama modundayim

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
bana da erken gibi geldi ama farklı şeyler yaşayınca araştırmak istedim
teşekkürler

olabilir de canim, her bünye farkli tepki veriyor.. bi arkadasim iki hamilelik yasadi.. ikisinin de belirtisi farkliydi.. ama sen yine de bence vücudunu fazla dinleme gercekten dikkat ettikce belirti cikar ortaya.. benim basima geldigi icin diyorum.. sonrasinda hayal kirikligi cok kötü oluyor :97::97::97::97::97: her sey istedigin gibi olur insallah...

önceki iki ay belirtilere çok takıldığımdan bende hayal kırıklığı yaşadım biliyorum yani ne demek istediğini
bu ay aslında hiç dinlemedim kendimi
ama regliye 10 gün kala göğüsler davul gibi olunca ve acıyınca insan şüpheleniyo elbette
benim hep regliye 3-4 gün kala olurdu da
hakkımızda hayırlısı ne yapalım

ayy kuzum kusura bkma.. sitede gene arıza vardı. gec cevap veriyorumm.. sende gitmişsinnn.. tüh..

evet datlum. bu sefer benım adamın kabahatı yok ya.. hersey benım basımın altından cıktı. napiiimm masumca uzanmıstı.. pusu kurdum.. ihiihihi.....

olsun canım korunuyorsunuz dıye nıye uzak kalcanız be.. sokul anam azcık azcık..

gun boyu kk ya girmeye calıstım. sorun vardı giremedim.. kocamda evde yoktu. tek basıma sıkıntıdan patladım.. ünivden bir arkadasım vardı onunla konustum face de.. dertlestik biraz.. dişi terminatörlerden bahsettik

yemegim vardı hiç ugrasmadm iftar için. yedik.. cayımızı içtik. sonra işimiz çıktı.. sonra buraya geldimm. sonrada senle konusuyorum..

sen napıyonn calıstın dimi bugun ???*

bugün forumda onarım olduğunda giremedim bir türlü
gerçi girsemde muhabbet etmemişiniz hiççç... kaç gündür kimsenin doğru düzgün sesi soluğu çıkmıyorrrr

hlycım ev çok güzel ama pahalı geldi bana.
yani azda olsa bir birikim olsa bu parayı verip taksitle ev alırsınız rahatlıkla...
bende taşınmak istiyorum ama bakalım bu yaz olmayacak sanırım,Allah kısmet ederde inşallah kiraya değilde evime çıkarım

birazdan sahur hazırlayacam... akşam ayrı gece ayrı yemek düşünmekten fenalık geldi bana artık...

oh ya ne güzel.. size afiyet olsun tatlim.. beni benimle basbasa birakin

Regentoşummm ahh gel desem gelemıyosun ki Bgnde konuşmaya ıhtıyacın varmışş ama kımsecıkler ugramamış topıge şanssız arkadasım bnmmm yrn ınsallah denk gelırsekk bol bol konuşurzzz
afiyet olsun canım bizim yerimizede ye gez benim için daha çok gez özledim istanbulu
Saol tatlım :) Keşkee şöyle topıkçeee ıftar yapabılseydık

tugce hayatımmm ayy ne guzel sultanahmettesinnn.. tv den goruyorumm o kadar ozeniyorum ki.. bende gelcemmmmm.. bir gun gidicem bu dogudannn..
Menbetacımm gelme fırsatın varsaa kesınlıkle ramazanda bı gun gelll derımmm ınsanın ıcı huzur doluyo

Tatlıcadıcımmm sahurdada yemek mı yıyosunuz ? Bnm esım yemek ıstemıyo Allahtan tost ve kahvaltılık yıyoruz hergunnn...

sılacım da gelmiş, okumus okumus gıtmıs.. :44::44::44:

tatlıcadı sen samsundasın dimi yoksa ankarada mı?? merak ettımm :26::26: oylesine..

kardaizciğim yazardı birseyler sistem sorun vardı o da gıremedı herhalde.

bizde az once sahurumuzu yaptık.. kocamm yatmak uzere..simdi bende vitamını içicem dogru yatagımla bulusucam.. :85::85::85: yarında kısmet olursa alısverıs yapmak ıstıyoooomm.tabi kocam ekmezse beni. bır yerlerımde buyume var sankı. kotlarım bırazcık cık dar oluyor..

iyi geceler kızlarrr.. tatlı ruyalar..

ayyyyy sinir oldum dün giremedim topiğe yahuuuu....size gönderdiğim evi tutmuşlar hmde ben adamı aradım randevu için abla şimdi verdik deediiiiii sinir oldummmm...!

menbetaaaa
canikomm saolasın ama ev tutulmuşşşşşşşşşşş sinir oldumm adamı aradım abla şimdi verdim dedi
ama başkalarına bakıyorum devam önümüzdeki haftasonuna kadar taşınacam en geç...canım benim şu anki evimi anlatmıştım ya hani benzioduda seninkiyle..buraya 700 kira veriyorum..ve buranın çarrşısı yok 2tanecik hastane var avm yok bişi yok bitek sahili var o yani...site değil apartman yani kapıcı falan bişi yok...hiç değilse biraz daha veririm adam gibi kapıcılı güvenlikli bi ev tutarım..ya bide muhitten dolayıda pahalı..oralar azcık sosyetik yer bağdat caddesine yakın falan ondan biraz pahalı ama zaten benzine vercez o parayı napalım..inşallah kendi evlerimiz olurda Allah ın izniyle hepimizin gönlüne göre ohhhh ne güzel olur :)

tatlıcadımm

canım ya aslında evet pahalı ama şu anki evime 700 veriyorsam ve bu ev hiç işime yaramıyor sevmiyorsam mutsuzsam düşün artık gerisini..istanbulda kiralar pahalı..o ev de caddeye yakın olduğu için pahalı ama genelde öyle çok merkezi orası gerçi tutulmuş ama yani baktığım yerler hep öyle napalım benzine vercez nasılsa parayı bari sevdiğim evde oturayım bndeee....inşallah kendi evlerimiz olurda bu sıkıntıdan kurtuluruz...canım sen yine ankaradan mı bakacaksın?

uyandim yataktayim kalkmak istemiyorum ya niye boyle erkenden uyandim ben. hly canim ev cok quzeld, hayirlisi boyleymis olsun nediyelim. Dediqin qibi benzne vereceqiniz parayi kiraya verirsiniz hem adam qibi evde oturusunuz hemde icinize siner. Istemediqin ev olunca,hersey qozune batar sinirlerin bozulur. Oyuzden ev cok onemli. Ins coook quzel bir ev bulursun. Onceki cokquzel isik aliyordu. Ondan daha quzelini bulursun ins.

menbeta ne işin var yavrum yaa evdesin ne güzel yatsana yaa :44: şahsen senin yerinde olup uyumayı çok isterdim offf benim çok uykum var :97:

Son düzenleme:
uyandim yataktayim kalkmak istemiyorum ya niye boyle erkenden uyandim ben. hly canim ev cok quzeld, hayirlisi boyleymis olsun nediyelim. Dediqin qibi benzne vereceqiniz parayi kiraya verirsiniz hem adam qibi evde oturusunuz hemde icinize siner. Istemediqin ev olunca,hersey qozune batar sinirlerin bozulur. Oyuzden ev cok onemli. Ins coook quzel bir ev bulursun. Onceki cokquzel isik aliyordu. Ondan daha quzelini bulursun ins.

günaydın kızlar... Hülyacım hayırlısı olsun tatlım daha iisini bulursun inş... ama kızlar haklı o kadar kira vereceğine biras peşinatla ev al kredini öde daa ii.. bende iki sene kira verdim artık kurtulucam Allahın izniyle kiradan :)

renewalcim canım şu anda biz kredinin altına giremeyiz..bizde istiyoruz ama şu an doğru bi zaman değil...işle ilgili sıkıntılarımız geçmedi..inşallahh olur bizimde ...ama şu anda kira bakıyoruz ve kirada oturacam diyede kötü evde oturmak istemiyorum şu anki evimde 2 yıldır oturuyorum ve bu evde çok mutsuzum canım..

menbetaaaaaaaa kıs sen hala yatıyor musun ohoooooooooooo ben 7den beri ayaktayımm ev bakıyorum ama artık iice kafam bulandı aynı evleremi bakıyorum başka evmi ayırt edemiyorum artık kafam bulandı çokkkkkkk

ay sıkıldımm yaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…