- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.041
sitede sorun var mı sizde de ya
ben giremiyorum bir türlü
sadece bu başlığa girebildim o da son mesajlardan
bişey sorcam fikriniz varsa eğer
ovulasyon testiyle hesapladığım yumurtlama günüm ayın 10uydu
değerlendik 3 gün ve yumurtlamadan önceki iki gün
dünden başlayıp giderek artan göğüs şişliği ve hassasiyeti var
ve şimdi damarların belirtginleşmeye başladığını farkettim
sizce hamileysem bu kadar erken belirti vermiş olabilir mi
adetime yaklaşık 9 gün var henüz
menbetaaaaaaaaaa................... gel yavrum gel.. sükür kavusturanaay vallahi gözlerim yollarda kaldi.. kimseler gelip gitmiyor yaaa... canim da konusmak istiyor malum zor günlerdeyim...
merhaba...
valla ben henüz hamieleik belirtisi yasamadigim icin bi fikir veremiyecegim maalesef.. ama o kadar erken belirti veren biri de olmadi topikte, yani olsa akilda kalirdi.. mesela bi arkadas hamis, 7+ haftalik.. onunda yorgunlugu uyku hali felan yeni basladi.. tuttuysa bile rahme daha yeni gelmistir o zaman da belirti verir mi bir sey diyemem
geldimmm canım geldimmmmm.. gecmisi okuyayım dedim....yavrum benımmm... sitede arıza vardı ya sabahtan beri yani pardon ogleden beri girmeye calısıyorumm.. ayıptır soylemesi 2 de kalktım az oncede tura cıktımmmm ve simdi burdayımmm.... eeee sen napıyorsun nasılsın ????
hly eve bayıldımm esime bıle gosterdimm.. çooook guzell.. bizde begendik.. ins tutarsın cicim.. walla uyduruk kucucuk evlere 600-650 kira istiyorlar.. normal bence.. hayırlısı guzelımm.. bu aradada tup bebek merkezleri gormussun bence ihtiyacın kalmayacak
tugce hayatımmm ayy ne guzel sultanahmettesinnn.. tv den goruyorumm o kadar ozeniyorum ki.. bende gelcemmmmm.. bir gun gidicem bu dogudannn..
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
bana da erken gibi geldi ama farklı şeyler yaşayınca araştırmak istedim
teşekkürler
olabilir de canim, her bünye farkli tepki veriyor.. bi arkadasim iki hamilelik yasadi.. ikisinin de belirtisi farkliydi.. ama sen yine de bence vücudunu fazla dinleme gercekten dikkat ettikce belirti cikar ortaya.. benim basima geldigi icin diyorum.. sonrasinda hayal kirikligi cok kötü oluyor :97::97::97::97::97: her sey istedigin gibi olur insallah...
yine mi tura ciktin??ay masallah... dr bizi aradigindan beri unuttuk birbirimizi.. korunuyoruz ya hani.. kökten hem de git anam benim herifte is yok bak valla...
günün nasil gecti?? neler yaptin bugün?? ben sanirim az önce cok yedim simdi catlama modundayim
oh ya ne güzel.. size afiyet olsun tatlim.. beni benimle basbasa birakin
Saol tatlım :) Keşkee şöyle topıkçeee ıftar yapabılseydıkafiyet olsun canım bizim yerimizede ye gez benim için daha çok gez özledim istanbulu
Menbetacımm gelme fırsatın varsaa kesınlıkle ramazanda bı gun gelll derımmm ınsanın ıcı huzur doluyotugce hayatımmm ayy ne guzel sultanahmettesinnn.. tv den goruyorumm o kadar ozeniyorum ki.. bende gelcemmmmm.. bir gun gidicem bu dogudannn..
bugün forumda onarım olduğunda giremedim bir türlü
gerçi girsemde muhabbet etmemişiniz hiççç...kaç gündür kimsenin doğru düzgün sesi soluğu çıkmıyorrrr
hlycım ev çok güzel ama pahalı geldi bana.
yani azda olsa bir birikim olsa bu parayı verip taksitle ev alırsınız rahatlıkla...
bende taşınmak istiyorum ama bakalım bu yaz olmayacak sanırım,Allah kısmet ederde inşallah kiraya değilde evime çıkarım
birazdan sahur hazırlayacam... akşam ayrı gece ayrı yemek düşünmekten fenalık geldi bana artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?