- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.061
günaydınnnnnnnnnn
ay dün o kadar denedim bir türlü giremedim
menbeta cımmmm evet hayatım çok denedim ama olmadı, kısmet sabahaymışşşşcanım kalkma ohhhh yat valla. mide yanmasından nefret ediyorummmmm :95::95:
hly hayatım, boşver canım zaten ben pek beğenmemiştim. aklın kalmasın boşver hem de baya vardı kirası
eeeeeeeeeee canlar nasılsınız bakalımmm ???
caniko nasıl beğenmedin yahu süper evdiya valla daraldımm önümüzdeki hafta taşınalım diyo adam en geç bidee daha içime sinen ev bulamadım bulduklarım tutulmuş
ayy bana yardım et caniko nolurrrrrrrrr :84::84:
tamam canım yardım ediyim.
lafın gelişi dedim aslında aklın kalmasın diye güzel fena ev değildi de, kirası çok be canım. para kolay mı kazanılıyo.
renewalcim canım şu anda biz kredinin altına giremeyiz..bizde istiyoruz ama şu an doğru bi zaman değil...işle ilgili sıkıntılarımız geçmedi..inşallahh olur bizimde ...ama şu anda kira bakıyoruz ve kirada oturacam diyede kötü evde oturmak istemiyorum şu anki evimde 2 yıldır oturuyorum ve bu evde çok mutsuzum canım..
menbetaaaaaaaa kıs sen hala yatıyor musun ohoooooooooooo ben 7den beri ayaktayımm ev bakıyorum ama artık iice kafam bulandı aynı evleremi bakıyorum başka evmi ayırt edemiyorum artık kafam bulandı çokkkkkkk
ay sıkıldımm yaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:
napiim be güzelim o parayı zaten benzine fazlasıyla vercez mecbur yani..bnde kötü evde oturmak istemiyorum zaten burda 2senedir mutsuzumkiracıyım diye mutsuz mu olayım yaniiiiiii :84:
napiim be güzelim o parayı zaten benzine fazlasıyla vercez mecbur yani..bnde kötü evde oturmak istemiyorum zaten burda 2senedir mutsuzumkiracıyım diye mutsuz mu olayım yaniiiiiii :84:
kızzzzzz ağlamaaaaa
illa 3+1 mi olması lazım. 2+1 olur mu???
kaç m² olucak
bende ev konusunda cok sorun yasadıgım ıcın senı cok ıyı anlıyorumm.. en guzel yıllarımmm ahh ahh kac yılsa artık 2 sene oturmak zorunda kaldım bılıyorsun sana demiştim aile binasıydı.. resmen ev ustume ustume gelıyordu.. nefret etmıstım artık... evın heryeri nasıl batar gozume bılemezsin.. bu yuzden kavgalar felan.. aman aman ev coook onemlı coook.. ist de yasamadım ama gittim gezdim kaldım. kiralar gercekten cok pahalı.. o fiyata oyle bir ev bana gercekten uygun geldi.. hos bende burda kiradayım ama benım oturdugum evın kırasını duymak ıstemezsin.. o da ne dersinnn..
:
Regentoşummm ahh gel desem gelemıyosun kiBgnde konuşmaya ıhtıyacın varmışş ama kımsecıkler ugramamış topıge şanssız arkadasım bnmmm yrn ınsallah denk gelırsekk bol bol konuşurzzz
Saol tatlım :) Keşkee şöyle topıkçeee ıftar yapabılseydık
Menbetacımm gelme fırsatın varsaa kesınlıkle ramazanda bı gun gelll derımmm ınsanın ıcı huzur doluyo
Tatlıcadıcımmm sahurdada yemek mı yıyosunuz ? Bnm esım yemek ıstemıyo Allahtan tost ve kahvaltılık yıyoruz hergunnn...
ayy kuzum kusura bkma.. sitede gene arıza vardı. gec cevap veriyorumm.. sende gitmişsinnn.. tüh..
evet datlum. bu sefer benım adamın kabahatı yok ya.. hersey benım basımın altından cıktı. napiiimm masumca uzanmıstı.. pusu kurdum.. ihiihihi.....
olsun canım korunuyorsunuz dıye nıye uzak kalcanız be.. sokul anam azcık azcık..
gun boyu kk ya girmeye calıstım. sorun vardı giremedim.. kocamda evde yoktu. tek basıma sıkıntıdan patladım.. ünivden bir arkadasım vardı onunla konustum face de.. dertlestik biraz.. dişi terminatörlerden bahsettik
yemegim vardı hiç ugrasmadm iftar için. yedik.. cayımızı içtik. sonra işimiz çıktı.. sonra buraya geldimm. sonrada senle konusuyorum..
sen napıyonn calıstın dimi bugun ???*
ya caniko şimdi aslında 2+1 olur ama ben hiç mi hamile kalamıcam hiç mi bebeğim olmicak e olunca ben onun kesinlikle odasının olmasını istiyorum çok hevesim var e şimdi bidahamı taşıncam e benim oturma odam var mecbur 3+1 olcak en az 125m2 olması lazım yani...ya bide yeni ev olsa daha ne isterim ama olmazsa da hiç değilse çok eski olmasın istiyorum mutfağı banyosu düzgün olsun istiyorumay daha ne olsun desene
aynen canım bnde hassasım çünkü bütün günüm evde geçiyor bakıyorum eve sinir oluyorum temizlik yapmak bile istemiyorum yaaaaaa o derece düşünn
ay ben iice sıyırdım
önceki iki ay belirtilere çok takıldığımdan bende hayal kırıklığı yaşadım biliyorum yani ne demek istediğini
bu ay aslında hiç dinlemedim kendimi
ama regliye 10 gün kala göğüsler davul gibi olunca ve acıyınca insan şüpheleniyo elbette
benim hep regliye 3-4 gün kala olurdu da
hakkımızda hayırlısı ne yapalım
evet regencim gercekten uzak olunca gorulmesı gerekenleri goremıyorsun.. olsun canımm...
benimde mideeeeemm bulanıyor.. basım donuyor. goguslerim hiccc acımıyor.. acaba acaba acabaaaaaaa?????????? acıktımmmmm...
off içim daraldı canım sıkılıyo ... :95: hiç iş yapasım yok adamlar benden rapor bekliyor ben kk de face de tur atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?