2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay canim kacti uykum. Dondum bir iki ama yok. Kalkicam ama hic is yapamicam kocam uyuyor uyandirmak istemem. Biraz tv ye bakayim bari. Koltukta sizarim belkim.

günaydınnnnnnnnnn
ay dün o kadar denedim bir türlü giremedim

menbeta cımmmm evet hayatım çok denedim ama olmadı, kısmet sabahaymışşşş canım kalkma ohhhh yat valla. mide yanmasından nefret ediyorummmmm :95::95:

hly hayatım, boşver canım zaten ben pek beğenmemiştim. aklın kalmasın boşver hem de baya vardı kirası

eeeeeeeeeee canlar nasılsınız bakalımmm ???

caniko nasıl beğenmedin yahu süper evdi ya valla daraldımm önümüzdeki hafta taşınalım diyo adam en geç bidee daha içime sinen ev bulamadım bulduklarım tutulmuş

ayy bana yardım et caniko nolurrrrrrrrr :84::84:

tamam canım yardım ediyim.
lafın gelişi dedim aslında aklın kalmasın diye güzel fena ev değildi de, kirası çok be canım. para kolay mı kazanılıyo.

tamam canım yardım ediyim.
lafın gelişi dedim aslında aklın kalmasın diye güzel fena ev değildi de, kirası çok be canım. para kolay mı kazanılıyo.

napiim be güzelim o parayı zaten benzine fazlasıyla vercez mecbur yani..bnde kötü evde oturmak istemiyorum zaten burda 2senedir mutsuzum kiracıyım diye mutsuz mu olayım yaniiiiiii :84:

ay canım kocam evdeydi birazda uykusuzdu yatalım bugun dedi..gece 3 lerde yattık.. bugun de 12 ye kadar yatarım diyordum. 9 a dogru gozerım acıldı.. simdide kalktım. bir elimde laptop diğer elimde kumanda oturuyorumm.

biraz ara ver canım.. dinlen gene bakarsın..

napiim be güzelim o parayı zaten benzine fazlasıyla vercez mecbur yani..bnde kötü evde oturmak istemiyorum zaten burda 2senedir mutsuzum kiracıyım diye mutsuz mu olayım yaniiiiiii :84:

bende ev konusunda cok sorun yasadıgım ıcın senı cok ıyı anlıyorumm.. en guzel yıllarımmm ahh ahh kac yılsa artık 2 sene oturmak zorunda kaldım bılıyorsun sana demiştim aile binasıydı.. resmen ev ustume ustume gelıyordu.. nefret etmıstım artık... evın heryeri nasıl batar gozume bılemezsin.. bu yuzden kavgalar felan.. aman aman ev coook onemlı coook.. ist de yasamadım ama gittim gezdim kaldım. kiralar gercekten cok pahalı.. o fiyata oyle bir ev bana gercekten uygun geldi.. hos bende burda kiradayım ama benım oturdugum evın kırasını duymak ıstemezsin.. o da ne dersinnn..

hersey gonlınce olsun ne diyim

kızzzzzz ağlamaaaaa
illa 3+1 mi olması lazım. 2+1 olur mu???
kaç m² olucak

ya caniko şimdi aslında 2+1 olur ama ben hiç mi hamile kalamıcam hiç mi bebeğim olmicak e olunca ben onun kesinlikle odasının olmasını istiyorum çok hevesim var e şimdi bidahamı taşıncam e benim oturma odam var mecbur 3+1 olcak en az 125m2 olması lazım yani...ya bide yeni ev olsa daha ne isterim ama olmazsa da hiç değilse çok eski olmasın istiyorum mutfağı banyosu düzgün olsun istiyorum ay daha ne olsun desene

aynen canım bnde hassasım çünkü bütün günüm evde geçiyor bakıyorum eve sinir oluyorum temizlik yapmak bile istemiyorum yaaaaaa o derece düşünn

ay ben iice sıyırdım

Son düzenleme:

nerde kuzum yaa.. seytan diyo birak buralari al basini dön memleketine.. gelen gelir gelmeyenin de keyfi bilir

evet canim dün calistim, Allah zenciler gelmedi cok sükür.. insallah bu hafta gelmezler hic..

adama sokulmaya korkuyorum öyle bi uyuyorki aciyorum bazen yaa... dün bi yatti aksam üstü sabah anca kalkti.. aslinda bünyeden ziyade aliskanlik bunlarin ailesi haciyatmaz gibi, her firsatta yatar uyurlar.. uyumaktan baslari agrir bi daha uyurlar.. bi görsen kanepelerinin üstünden battaniye eksik olmaz.. ayy iste nisanlinin uzakta olmasi böyle ev aliskanliklarini da görmene engel o luyor.. o ne öyle koca koca insanlar

ah yavrummmm sen ne çok şey istiyon öle....
tamam bakarım

benim de aynisi su an, bata 10 gün kala gögüslerim sisti, normalde 2-3gün önce sert bi agri olurdu yani kuru kuru agrirdi öyle sismezdi... ama bi iki güne kadar gelmesi lazim. sanki bugün biraz azaldi gibi.. bakalim sonumuz ne olacak belki de bünye degisiyor bilmiyorum..

Günaydin Herkeseeeeeee nasilsiniz kizlar keyifler nasil???

hülyacim canim baska ev bulursun sen de bosveeerrr... evsahibinin bi evi var, kiracinin bi evi... parasini öde, bütün evler senin... daha iyisini bulursun insallah.. canim oranin kirasi epeyce yüksekti.. yani o kadar kira vermek yerine ev alsan da taksitlerini ödesen.. yani yüksek bi miktar sonucta.. hem de ev senin olur sonunda.. bankalar evlere krediyi daha rahat da veriyorlar..

Son düzenleme:
evet regencim gercekten uzak olunca gorulmesı gerekenleri goremıyorsun.. olsun canımm...

benimde mideeeeemm bulanıyor.. basım donuyor. goguslerim hiccc acımıyor.. acaba acaba acabaaaaaaa?????????? acıktımmmmm...

deryacık hosgeldınnn.. ben bu sabah erken kalktımya o yuzden muhabbet edıyoruzzz nasılda kendime pay cıkardım...

evet regencim gercekten uzak olunca gorulmesı gerekenleri goremıyorsun.. olsun canımm...

benimde mideeeeemm bulanıyor.. basım donuyor. goguslerim hiccc acımıyor.. acaba acaba acabaaaaaaa?????????? acıktımmmmm...

ya menbeta git yaaaa, beni heyecanlandirdiiinnnn, öyle yazilir mi hic.. ama Allahtan sonunda yazmissin aciktim diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…