2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ya menbeta git yaaaa, beni heyecanlandirdiiinnnn, öyle yazilir mi hic.. ama Allahtan sonunda yazmissin aciktim diye...

ne bekliyordun ki datlummm

off içim daraldı canım sıkılıyo ... :95: hiç iş yapasım yok adamlar benden rapor bekliyor ben kk de face de tur atıyorum

al benden de o kadar, geziniyorum öleee
he bide hlycıma ev bakıyom

sizi gidi sizi.. nasılda işten kacıyorlar.. breshka kız ne kadar değisiksin sen son zamanlar.. hamile misin yoksaaa inssss.. cumleye bak ya..

ne bekliyordun ki datlummm

sizi gidi sizi.. nasılda işten kacıyorlar.. breshka kız ne kadar değisiksin sen son zamanlar.. hamile misin yoksaaa inssss.. cumleye bak ya..

yani ne bileyim artik ne bekliyorsam, ben de bilmiyorum.. deli

Son düzenleme:
hepimize aynı anda cevap ver... masallah bak ne guzel hepimiz birdenn soruyoruzz... sevoozzzz kızz...

al benden de o kadar, geziniyorum öleee
he bide hlycıma ev bakıyom
valla bişey olsa da eve gitsek yaa ramazanda çalışmayı hiç sevmiyorum hele bugünlerde hiç sevmiyorum . İnşallah güzel bişey bulursunuz canım geçen gönderdiği ev güzeldi aslında ama kira bana da pahalı geldi :26:

şey kem küm :26: amaan annemin bi lafı var bişeyden sıkıldımı ooooof can mı verecek bana yaa yapmam olur biter der bende o misal oruçlu olan benim onlar beni beklesin . adam oruç tutmuyor geçen gün diyorki bana bu ramazan beni kötü etkiledi yaa uykum var halim yok diyor niye sahura mı kalkıyosun benim gibi dedim ağzında sakız vardı sakızı yuttu
beni ramazan çarptı yavrum keşke hamile olsam ama hiç umudum yok yaa ne bilim ben normal yoldan bebek sahibi olamıycam gibi geliyor bu stres sıkıntı olduğu sürece ..

deme oyle.. kalacaksın canımm. cok sukur hıc bır sorunun yok.. hsg de cekıldı. tıkanıklar acıldı.. oh masallah.. yakında alırız haberini..

bak hly kız bi anda klomen kullanmaya karar verdı yılmadı gayret ettı.. mumurtası kocaman oldu. hatta esınınkıyle bırlestı.. rahme tutunabılseydı bı hamılemız daha olacaktı.. yanı ıns o da yakında haberını verecek bıze..

asılll benı beklıyor hsgg cok az kaldıı korkuyooomm..

hosgeldiiinnn... nasilsin fistik??

hoşgeldinnn güzel anne nasılsın canım ?

hoşgeldin canımmmmmm
nasılsın ? durumun nasıl ???

screamaway canım hosgeldın.. nasılsın ?? bebişin nasıl??*

hepimize aynı anda cevap ver... masallah bak ne guzel hepimiz birdenn soruyoruzz... sevoozzzz kızz...

hoşgeldin canım nasılsınız bakalım ( oğluşun ve sen ) ?

ayyy kizlarrr ne guzel karsilama bu boyle... cokkk hosuma gitti...
iyiyimmmmmmmmm, daha iyiye gidiyorum Allaha sukur... Hala evdeyimmm, ev kusu oldum iyicene....

Oglum denince seviniyorum, sanki oyle denince oyle olacakmis gibi geliyor... Ilerde oglan oldugunu ogrenirsem burayi birbirine katarim artik herhalde sevincten...

Dun bi turlu bisi yazamadim, hulyaya ev ugurlu gelir insallah sana yazacaktim, gitmedi bir turlu...:26::26:

kizlar ben bugün erken cikcam biraz.. sohbetinize doyum olmaz gideyim gezcem istn önce biraz... ay bende de ne tempo varmis yaa

hadi öptüm hepinizi kocaman kocaman

bu arada silaaaaaaaaa nerdesin yaaa :44::44::44::44:

kizlar ben bugün erken cikcam biraz.. sohbetinize doyum olmaz gideyim gezcem istn önce biraz... ay bende de ne tempo varmis yaa

hadi öptüm hepinizi kocaman kocaman

bu arada silaaaaaaaaa nerdesin yaaa :44::44::44::44:

gez regencimmmm, benim icinde gezz... hava nasil orda... Burasi biraz kapali basladi sabahtan...

ay ben buna tas atmadan gidemem

senin oglun olcak ama sana benzemeyecek.. babasina benzeyecek oooh catla da patla

ne bilim canım yaa Allahın gücüne gitmesin kendim içinde isteyen herkes için de çok dua ediyorum ama bu aya kadar hep bir umutla bekliyordum kan testi en erken ne zaman yaptırsam falan diye araştırıyordum şimdi hiç hevesim yok o da bu hafta yoğunlaştı böyle içim kararıyo . İnşallah olur bide eşim beni bu konuda çok etkiledi sanırım beni sınırlandırdığı için kendimi kötü hissediyorum hsg sonrası 3 ay bişey yapmayın dediler ya bu 2.ayım bu ay da bişey olmayacak gibi geliyor önümüzdeki ayda olmazsa nasılsa tüp yapıcaz mecburen diye düşünüyorum çünkü adam 3 aydan fazla beklemem yeter artık diyor.

Sende hsg den hiç korkma o kadar çok şey yazmışlardı ki ben okuduklarımdan korktuğum için çok ağlamıştım ama rahat olursan çok kısa süren bi işlem o kadar da can yakmıyor hiç mi alltan muayene olmadın onun gibi bişey .Ben narkozu kaldıramadığım için anestezi istemedim olmazsa sen öyle yaptırırsın canım

yani neymişşşş.. stres hamile kalmayı zorlastırıyormus.... o bizde hıcc eksık olmuyor masallah... aslında bir psikologa gıtsemm soyle herseyı doksem anlatsam aglasam rahatlasam yogadan cok daha ıyı gelecegını tahmın edebılıyorumm.. bıde tabı bu sehırden gıtmekk ıstıyorumm.. soyle gene sahıl kenarında triplex bahcelı bır evım olsa cooook rahatlıcamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…