- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.081
deryacık hosgeldınnn.. ben bu sabah erken kalktımya o yuzden muhabbet edıyoruzzznasılda kendime pay cıkardım...
ya menbeta git yaaaa, beni heyecanlandirdiiinnnn, öyle yazilir mi hic.. ama Allahtan sonunda yazmissin aciktim diye...
off içim daraldı canım sıkılıyo ... :95: hiç iş yapasım yok adamlar benden rapor bekliyor ben kk de face de tur atıyorum
al benden de o kadar, geziniyorum öleee
he bide hlycıma ev bakıyom
al benden de o kadar, geziniyorum öleee
ne bekliyordun ki datlummm
sizi gidi sizi.. nasılda işten kacıyorlar.. breshka kız ne kadar değisiksin sen son zamanlar.. hamile misin yoksaaa inssss.. cumleye bak ya..
ben geldimm.....
ben geldimm.....
valla bişey olsa da eve gitsek yaa ramazanda çalışmayı hiç sevmiyorumal benden de o kadar, geziniyorum öleee
sizi gidi sizi.. nasılda işten kacıyorlar.. breshka kız ne kadar değisiksin sen son zamanlar.. hamile misin yoksaaa inssss.. cumleye bak ya..
ben geldimm.....
hosgeldiiinnn... nasilsin fistik??
hoşgeldinnn güzel annenasılsın canım ?
hoşgeldin canımmmmmm
nasılsın ? durumun nasıl ???
screamaway canım hosgeldın.. nasılsın ?? bebişin nasıl??*
hepimize aynı anda cevap ver...masallah bak ne guzel hepimiz birdenn soruyoruzz... sevoozzzz kızz...
hoşgeldin canımnasılsınız bakalım ( oğluşun ve sen ) ?
kizlar ben bugün erken cikcam biraz.. sohbetinize doyum olmaz gideyim gezcem istn önce biraz... ay bende de ne tempo varmis yaa
hadi öptüm hepinizi kocaman kocaman
bu arada silaaaaaaaaa nerdesin yaaa :44::44::44::44:
ayyy kizlarrr ne guzel karsilama bu boyle... cokkk hosuma gitti...
iyiyimmmmmmmmm, daha iyiye gidiyorum Allaha sukur...Hala evdeyimmm, ev kusu oldum iyicene....
Oglum denince seviniyorum, sanki oyle denince oyle olacakmis gibi geliyor...Ilerde oglan oldugunu ogrenirsem burayi birbirine katarim artik herhalde sevincten...
Dun bi turlu bisi yazamadim, hulyaya ev ugurlu gelir insallah sana yazacaktim, gitmedi bir turlu...:26::26:
deme oyle.. kalacaksın canımm. cok sukur hıc bır sorunun yok.. hsg de cekıldı. tıkanıklar acıldı.. oh masallah.. yakında alırız haberini..
bak hly kız bi anda klomen kullanmaya karar verdı yılmadı gayret ettı.. mumurtası kocaman oldu. hatta esınınkıyle bırlestı.. rahme tutunabılseydı bı hamılemız daha olacaktı.. yanı ıns o da yakında haberını verecek bıze..
asılll benı beklıyor hsgg cok az kaldıı korkuyooomm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?