- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.101
ayyy kizlarrr ne guzel karsilama bu boyle... cokkk hosuma gitti...
iyiyimmmmmmmmm, daha iyiye gidiyorum Allaha sukur...Hala evdeyimmm, ev kusu oldum iyicene....
Oglum denince seviniyorum, sanki oyle denince oyle olacakmis gibi geliyor...Ilerde oglan oldugunu ogrenirsem burayi birbirine katarim artik herhalde sevincten...
Dun bi turlu bisi yazamadim, hulyaya ev ugurlu gelir insallah sana yazacaktim, gitmedi bir turlu...:26::26:
kizlar ben bugün erken cikcam biraz.. sohbetinize doyum olmaz gideyim gezcem istn önce biraz... ay bende de ne tempo varmis yaa
hadi öptüm hepinizi kocaman kocaman
bu arada silaaaaaaaaa nerdesin yaaa :44::44::44::44:
gez regencimmmm, benim icinde gezz... hava nasil orda... Burasi biraz kapali basladi sabahtan...
ne bilim canım yaa Allahın gücüne gitmesin kendim içinde isteyen herkes için de çok dua ediyorum ama bu aya kadar hep bir umutla bekliyordum kan testi en erken ne zaman yaptırsam falan diye araştırıyordum şimdi hiç hevesim yok o da bu hafta yoğunlaştı böyle içim kararıyo . İnşallah olur bide eşim beni bu konuda çok etkiledi sanırım beni sınırlandırdığı için kendimi kötü hissediyorum hsg sonrası 3 ay bişey yapmayın dediler ya bu 2.ayım bu ay da bişey olmayacak gibi geliyor önümüzdeki ayda olmazsa nasılsa tüp yapıcaz mecburen diye düşünüyorum çünkü adam 3 aydan fazla beklemem yeter artık diyor.
Sende hsg den hiç korkma o kadar çok şey yazmışlardı ki ben okuduklarımdan korktuğum için çok ağlamıştım ama rahat olursan çok kısa süren bi işlem o kadar da can yakmıyor hiç mi alltan muayene olmadın onun gibi bişey .Ben narkozu kaldıramadığım için anestezi istemedim olmazsa sen öyle yaptırırsın canım
kizlar ben bugün erken cikcam biraz.. sohbetinize doyum olmaz gideyim gezcem istn önce biraz... ay bende de ne tempo varmis yaa
yani neymişşşş.. stres hamile kalmayı zorlastırıyormus.... o bizde hıcc eksık olmuyor masallah... aslında bir psikologa gıtsemm soyle herseyı doksem anlatsam aglasam rahatlasam yogadan cok daha ıyı gelecegını tahmın edebılıyorumm.. bıde tabı bu sehırden gıtmekk ıstıyorumm.. soyle gene sahıl kenarında triplex bahcelı bır evım olsa cooook rahatlıcamm..
hava her zamanki gibi.. kötüama gezmeye engel degilki bana gezme olsun da yagmur kar dinlemem
ben biraz daha kalirsam evden cikamicam
hadi git gez bakalım bizim içinde gez ( kardaiz + renewal+ bennnnn )geri kalanlar evde zaten istediği zaman gezer onlarkizlar ben bugün erken cikcam biraz.. sohbetinize doyum olmaz gideyim gezcem istn önce biraz... ay bende de ne tempo varmis yaa
yani neymişşşş.. stres hamile kalmayı zorlastırıyormus.... o bizde hıcc eksık olmuyor masallah... aslında bir psikologa gıtsemm soyle herseyı doksem anlatsam aglasam rahatlasam yogadan cok daha ıyı gelecegını tahmın edebılıyorumm.. bıde tabı bu sehırden gıtmekk ıstıyorumm.. soyle gene sahıl kenarında triplex bahcelı bır evım olsa cooook rahatlıcamm..
ay yavrummmm sen de ne kadar çok şey istiyon öleeeee.
ah ben neler istiyom bir bilsennnnnn...
cocamı istiyommmmm
ay evet bende bısey eksık bısey eksık dıyorum sıla yoook..
ayy canım kıyamam.. bızım kocalar yanımızda halıyle ıstekte farklı oluyor.. Allah tez zamanda kavustursun tatlımm...
hımm anladım canımm.. ins tupe gerek kalmaz ınsss tutturursunuz yavrumm...
kız sen bana sorsana hıc ustten muayene oldun mu dıye??? tam 5 tane doktora gosterdım benım mınık kusu
ne bıleyım kız korkuyorum ıster ıstemez.. bakalım o gun ne gostercek ona gore karar verıcez..
ayy canım yaa bunun derdi de başkabende evde olmak istiorum yaaaaaaaaa midem çok kötü
heyoooo millet nerde
hayır yani bilmediğimiz başka bi topic mi varrr:26::26::26:
Allah iyiliğini versin "minik kuş" o zaman sıkıntı yok madem bünye alışık çok acı hissetmiyosun yok ilacı verirken falan çok kötü oluyo diyolar ya hafif bi sızı adet sancısı gibi abartılacak bişey olmuyo sadece korkma
İnşallah canım bu ay tuttursak ne güzel olucak varya ayy bayram şekeri olucak valla kaç gündür göğüs ağrım var nedense sabahları daha çok ağrıyo ama uçları acıyo böyle bütünü değil bide uçları pütür pütür oldu yaa + karnım şişiyo gürül gürül böyle gaz var sanki ama hiçbişeyde yok alt karnımda bi ağırlık hissediyorum böyle hani çok sıkışırsın ya öyle ikide bir wc ye gidiyorum ihtiyacım olmasada gidiyorum hep varmış gibi geliyo :44: Geçenlerde bi iftara gittim anlattım böyle böyle durum diye hamile olabilirisin diyor kız bana da psikolojik gibi geliyor off kafam karıştı nasıl stres yapmayalım şimdi
heyoooo millet nerde
hayır yani bilmediğimiz başka bi topic mi varrr:26::26::26:
var galiba baksana bi gelip bi gidenler var aramızda (menbeta)Hiç demiyolar bu kızlar bizim için işlerini bırakıp bize yazıyo onları yalnız bırakmayalım diye ahh ahh canım
koykmuyoyum koykmuyoyum :18::18::18::18: :18:
ah canım ıns hamılesındır.. ben derdımı sıkıntımı hıc anlatmıyorum kımseye sadece kocama dıyorumm.. cok anlatırdım boyle oluyor soyle oluyor dıye yakın sandıklarıma. ama arkamdan kımın nasıl ne dusundugunu anlayınca kımseye bısey demıyorumm..
sey ben ben ben alısverıs sıtesıne bakıyordumm.. halen bakıyoomm.. sen calısmıyon mu yaaaaanaaamm ne kacak bunlar yaaaa
ohooooo telefonlara cevap veriyoruz mail atıyoruz fax çekiyoruz başka sitelere giriyoruz micro kullanıyoruz kk ya laf yetiştiriyoruz arada senin gibi alış-verişede bakıyoruzzzzz
ne sandın cicimmmmmmmmm
ama gel gör ki kimse kalmamış doğru düzgün canım...
hııııııııııı bende öyle diyordum zatenaaaa kuru iftiraaaa.... üstüme iyilik saglık... hiççç olur mu canım oyle seyasagı yukarı aynı seylerı yazmısız kız.. kalp kalbe karsıdır derle soyle sende benı sevıyor musun ??????? ay seyy kalp kalbe karsıymıs yani...
ay ben buna tas atmadan gidemem
senin oglun olcak ama sana benzemeyecek.. babasina benzeyecek oooh catla da patla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?