2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım sende bebeğinde iyi ol biz sana daha ne kadan mikemmel karşılamalar yaparız :) saol şekerim inşallah bnde sizin gibi yeni ev ve hamiş haberini alırım :)

kizlar ben bugün erken cikcam biraz.. sohbetinize doyum olmaz gideyim gezcem istn önce biraz... ay bende de ne tempo varmis yaa

hadi öptüm hepinizi kocaman kocaman

bu arada silaaaaaaaaa nerdesin yaaa :44::44::44::44:

canikom öptüm seni kendine ii bak...bnde kaçıyorum üst kattaki komşum kuaföre gidicekmiş 8 aylık çok tatlı kızı var bakarmısın dedi işi gücü bıraktım bakarım dedim ona gitcemm 1 saat yokum..gelince görüşürük öptümmmmmmmmmm :)

hımm anladım canımm.. ins tupe gerek kalmaz ınsss tutturursunuz yavrumm...

kız sen bana sorsana hıc ustten muayene oldun mu dıye??? tam 5 tane doktora gosterdım benım mınık kusu

ne bıleyım kız korkuyorum ıster ıstemez.. bakalım o gun ne gostercek ona gore karar verıcez..

kizlar ben bugün erken cikcam biraz.. sohbetinize doyum olmaz gideyim gezcem istn önce biraz... ay bende de ne tempo varmis yaa

evet yaa bi sılacımmm yokkkk

ay yavrummmm sen de ne kadar çok şey istiyon öleeeee.
ah ben neler istiyom bir bilsennnnnn...
cocamı istiyommmmm

hava her zamanki gibi.. kötü ama gezmeye engel degilki bana gezme olsun da yagmur kar dinlemem

ben biraz daha kalirsam evden cikamicam

git dolan gez de gel canımmm.
görüşrüzzzz
yada boşver gitme yawwww

Son düzenleme:

hadi git gez bakalım bizim içinde gez ( kardaiz + renewal+ bennnnn )geri kalanlar evde zaten istediği zaman gezer onlar

Stresmi ? :26: haddinden fazla var zaten .... :84: bencede ama içimizi döktükten sonra bidaha doldurmamak lazım şekerim . aynı triplex evden bende istiyorum

ay yavrummmm sen de ne kadar çok şey istiyon öleeeee.
ah ben neler istiyom bir bilsennnnnn...
cocamı istiyommmmm

ay evet bende bısey eksık bısey eksık dıyorum sıla yoook..

ayy canım kıyamam.. bızım kocalar yanımızda halıyle ıstekte farklı oluyor.. Allah tez zamanda kavustursun tatlımm...

Allah iyiliğini versin "minik kuş" o zaman sıkıntı yok madem bünye alışık çok acı hissetmiyosun yok ilacı verirken falan çok kötü oluyo diyolar ya hafif bi sızı adet sancısı gibi abartılacak bişey olmuyo sadece korkma

İnşallah canım bu ay tuttursak ne güzel olucak varya ayy bayram şekeri olucak valla kaç gündür göğüs ağrım var nedense sabahları daha çok ağrıyo ama uçları acıyo böyle bütünü değil bide uçları pütür pütür oldu yaa + karnım şişiyo gürül gürül böyle gaz var sanki ama hiçbişeyde yok alt karnımda bi ağırlık hissediyorum böyle hani çok sıkışırsın ya öyle ikide bir wc ye gidiyorum ihtiyacım olmasada gidiyorum hep varmış gibi geliyo :44: Geçenlerde bi iftara gittim anlattım böyle böyle durum diye hamile olabilirisin diyor kız bana da psikolojik gibi geliyor off kafam karıştı nasıl stres yapmayalım şimdi

koykmuyoyum koykmuyoyum :18::18::18::18: :18:

ah canım ıns hamılesındır.. ben derdımı sıkıntımı hıc anlatmıyorum kımseye sadece kocama dıyorumm.. cok anlatırdım boyle oluyor soyle oluyor dıye yakın sandıklarıma. ama arkamdan kımın nasıl ne dusundugunu anlayınca kımseye bısey demıyorumm..

heyoooo millet nerde
hayır yani bilmediğimiz başka bi topic mi varrr:26::26::26:

sey ben ben ben alısverıs sıtesıne bakıyordumm.. halen bakıyoomm.. sen calısmıyon mu yaaaa anaaamm ne kacak bunlar yaaaa

var galiba baksana bi gelip bi gidenler var aramızda (menbeta) Hiç demiyolar bu kızlar bizim için işlerini bırakıp bize yazıyo onları yalnız bırakmayalım diye ahh ahh canım

aaaa kuru iftiraaaa.... üstüme iyilik saglık... hiççç olur mu canım oyle sey asagı yukarı aynı seylerı yazmısız kız.. kalp kalbe karsıdır derle soyle sende benı sevıyor musun ??????? ay seyy kalp kalbe karsıymıs yani...

ohooooo telefonlara cevap veriyoruz mail atıyoruz fax çekiyoruz başka sitelere giriyoruz micro kullanıyoruz kk ya laf yetiştiriyoruz arada senin gibi alış-verişede bakıyoruzzzzz
ne sandın cicimmmmmmmmm
ama gel gör ki kimse kalmamış doğru düzgün canım...

wawwwwwwwwww ne serisinizzz masallah hanfendicimmmm... o zaman onunuzde saygıyla egılıyorumm... ee kolay deıl bu kadar ıs yapıpta bıde kk ye cevao yetıstrmek.... ayy canımm benım...

hııııııııııı bende öyle diyordum zaten
neyssse hadi birazdan bende çıkıcam ama seni seviyorum tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…