2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yaniiii bunlarda bizi ne sanıyo acaba ... netten gazete okuyorum + bayrama güzel bi elbise bakıyorum +telefon + telefonda kavga + mail + para sayıyorum (en çok bu hoşuma gidiyo) + gelen giden + ++++ karşımdaki salakla uğraşmakmı dersin daha ne sayayım yaa

evet sımdı cıkacaklar.. sabah sabah cok cene caldık ammaaa guzel oldu.. benım adam halen uyuyorr.. sizle konusmasam bende uyuyakalırdım koltukta..

tamam tamam calısan muhterem saygıdeger ıs hatunları bırsey sorcam derken kocam kalktı sonra sorarımmm byeeeeeeeeeeeeeeee

evet sımdı cıkacaklar.. sabah sabah cok cene caldık ammaaa guzel oldu.. benım adam halen uyuyorr.. sizle konusmasam bende uyuyakalırdım koltukta..

senin adam niye evde kuzum yaa çalışmıyor mu ? Ne iş yapıyordu ? İkinizinde evde olması ve üstelikte akşama kadar yatması reva mı ? :84::84::84:
Benimki dün akşam geldi manyak iki gün gezdi hastalanıp gelmiş bana bulaştırmasa bare burnunu çekip duruyo :2: Ama özlemişim yaa canım o benim oyyyy aşkım duygularım depreşti bak

Son düzenleme:
Listemizi gonderimmmm...

Agustosta cok sakin gidiyoruz, hadi hayirlisi...:26:

--------------------------------------

Mart, nisan, mayis, haziran, temmuz hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Agustos ve sonrasinin listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| Bekliyoruz
MIREMIST| 26 | 15 Agustos| Bekliyoruz
srdrhly| 21 | 18 Agustos| Bekliyoruz
menbeta | 23 | 18 Agustos| Bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Agustos| Eylule Insallah
Masumiyet| 33 | 22 Agustos| Bekliyoruz
breshka | 27 | 25 Agustos| Bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul
wifeofdemon| 29 | 2 Eylul
sila38 | 23 | 6 Eylul
derya78_40| 29 | 8 Eylul
azra3434| 30 | 8 Eylul
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| Mola regen | 23 | ??
nihanca | 25 | ??
kardaiz81 | 30 | ??

|||

ağustosta bombayı regen patlatacak gibi geliyor anamm menbeta da 18indeymiş çok çalıştı o kesin onda da vardır ayy beklenenlerin en sonunda da ben varım İnşallah bu ay bütün bekleyenler hepimiz birden hamile kalırız Bu listeden sonra da doğum listesi yaparız dimi screamawaycımm

bende regencimmmden bir bomba bekliyorum... ama insallah onun icin ne hayirlisi ise oyle olur... hamile kalip, sonra kizamikcik yuzunden sIkInti cekmesini istemem...:26::26:

agustosun baslangicini sakin yaptik, ama insallah boyle gitmez... sonuna dogru birer birer herkesi cikartiriz breshkacimmm, sende basta olmak uzere...

ilk sayfada tummmm hamilelerimizi tuttugumuz liste var... o baya uzadi zaten... yanlarina cinsiyetleri de yazmaya basladim haber verenlerden...

Son düzenleme:

İnşallah canımmmm

anammm bi cıktım herkes gitmiş pesimden..

canım kocamın kendı ısı.. haftada 3-4 gun tum gun beraberiz.. o yuzden ben kocamsız yapamam. o benım herseyımmmm... ama bazen benı ekıyor.. sinir oluyorummm.... ne var canım yuvarlanıp duruyoruz aksama kadar. şooook guzel yani..

ay bu arada gecmıs olsun kocan ıcın canımm.. ben durmadan basına kakardım bensız gıttın benı yalnız bıraktın ohh canıma degsın derdımm.. ihihihihi.. ne kötüyüm..

regenden sankı bende umutluyumm. ama kendimden değil canım ya.. benım hıc umudum kalmadı gıbı gıbı gıbı.. hsg yı beklıyorum. cektırıcem rahatlıcam Allah için.. ona gore umutlanıp umutlanmayacagıma karar vericem.... hadi bakalım ins herkecikler hamıle kalır..

Son düzenleme:
eeeee miremist ne yaptı bat ı gecmıs bırseyde demedi..

tatlıcadı
hosgeldınnn :)))

selamlar kızlar... temizlik yapacam ama öncesi bi sesleneyim bakayım dedim

Tatlıcadıcımmm sahurdada yemek mı yıyosunuz ? Bnm esım yemek ıstemıyo Allahtan tost ve kahvaltılık yıyoruz hergunnn...

bizimki yemek seviyor ama bu sene yemek yapmıyorum pek
işte sizi gibi tost,börek,çörek.. vs. ama hergün tost yiyemediğimiz için illa kafa yoruyorum bugün ne olsun diye

tatlıcadı sen samsundasın dimi yoksa ankarada mı?? merak ettımm :26::26: oylesine..

samsunluyum ama ankaradayım canım

evet ankara malesefki.
geçen baktım neredeyse hiç değişmemiş fiyatlar. ilk taşındığımda nasılsa hala öyle.
ben daha şekli düzgün bir ev istiuyorum,evim biraz biçimsiz. bide balkonum yok o yüzden değişelim diyorum ama bu senede kaldı. seneye inşallah

canım sende emlakçılara git. ben emlakçıdan buldum evi,rahatlıkmış doğrusu. sen istediğin evi belirliyorsun o sana o tarz evler çıkınca tlf açıyor. 3-5 emlakçıya başvur hepsi araştırsın,gezdirsin seni.

tatlıcadı

hoşbulduk canım

tatlıcadı

miremist listeye girdi, sonra haber vermedi... Bakalim belkide hamiledir, onun sevinciyle buralari unutmustur..

herkes bisiler yazip gidiyor gordugum kadariyla... ya ne guzel evinizi duzeltiyorsunuz... ben kac gundur oturuyorum, yatiyorum.... evim kotu halde... ben de ev toplamak istiyorum, ama halim yok... evet tembellestim iyice....:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…