- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.121
ohooooo telefonlara cevap veriyoruz mail atıyoruz fax çekiyoruz başka sitelere giriyoruz micro kullanıyoruz kk ya laf yetiştiriyoruz arada senin gibi alış-verişede bakıyoruzzzzz
ne sandın cicimmmmmmmmm
ama gel gör ki kimse kalmamış doğru düzgün canım...
wawwwwwwwwww ne serisinizzz masallah hanfendicimmmm... o zaman onunuzde saygıyla egılıyorumm... ee kolay deıl bu kadar ıs yapıpta bıde kk ye cevao yetıstrmek.... ayy canımm benım...
evet sımdı cıkacaklar.. sabah sabah cok cene caldık ammaaa guzel oldu.. benım adam halen uyuyorr.. sizle konusmasam bende uyuyakalırdım koltukta..
Listemizi gonderimmmm...
Agustosta cok sakin gidiyoruz, hadi hayirlisi...:26:
--------------------------------------
Mart, nisan, mayis, haziran, temmuz hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...
Agustos ve sonrasinin listesi;
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| Bekliyoruz
MIREMIST| 26 | 15 Agustos| Bekliyoruz
srdrhly| 21 | 18 Agustos| Bekliyoruz
menbeta | 23 | 18 Agustos| Bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Agustos| Eylule Insallah
Masumiyet| 33 | 22 Agustos| Bekliyoruz
breshka | 27 | 25 Agustos| Bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul
wifeofdemon| 29 | 2 Eylul
sila38 | 23 | 6 Eylul
derya78_40| 29 | 8 Eylul
azra3434| 30 | 8 Eylul
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| Mola regen | 23 | ??
nihanca | 25 | ??
kardaiz81 | 30 | ??
| | |
ağustosta bombayı regen patlatacak gibi geliyoranamm menbeta da 18indeymiş çok çalıştı o kesin onda da vardır ayy beklenenlerin en sonunda da ben varım İnşallah bu ay bütün bekleyenler hepimiz birden hamile kalırız Bu listeden sonra da doğum listesi yaparız dimi screamawaycımm
bende regencimmmden bir bomba bekliyorum... ama insallah onun icin ne hayirlisi ise oyle olur... hamile kalip, sonra kizamikcik yuzunden sIkInti cekmesini istemem...:26::26:
agustosun baslangicini sakin yaptik, ama insallah boyle gitmez... sonuna dogru birer birer herkesi cikartiriz breshkacimmm, sende basta olmak uzere...
ilk sayfada tummmm hamilelerimizi tuttugumuz liste var... o baya uzadi zaten... yanlarina cinsiyetleri de yazmaya basladim haber verenlerden...
senin adam niye evde kuzum yaa çalışmıyor mu ? Ne iş yapıyordu ? İkinizinde evde olması ve üstelikte akşama kadar yatması reva mı ? :84::84::84:
Benimki dün akşam geldi manyak iki gün gezdi hastalanıp gelmiş bana bulaştırmasa bare burnunu çekip duruyo :2: Ama özlemişim yaa canım o benim oyyyy aşkım duygularım depreşti bak
ağustosta bombayı regen patlatacak gibi geliyoranamm menbeta da 18indeymiş çok çalıştı o kesin onda da vardır ayy beklenenlerin en sonunda da ben varım İnşallah bu ay bütün bekleyenler hepimiz birden hamile kalırız Bu listeden sonra da doğum listesi yaparız dimi screamawaycımm
Tatlıcadıcımmm sahurdada yemek mı yıyosunuz ? Bnm esım yemek ıstemıyo Allahtan tost ve kahvaltılık yıyoruz hergunnn...
tatlıcadı sen samsundasın dimi yoksa ankarada mı?? merak ettımm :26::26: oylesine..
ayyyyy sinir oldum dün giremedim topiğe yahuuuu....size gönderdiğim evi tutmuşlar hmde ben adamı aradım randevu için abla şimdi verdik deediiiiii sinir oldummmm...!
tatlıcadımm
canım ya aslında evet pahalı ama şu anki evime 700 veriyorsam ve bu ev hiç işime yaramıyor sevmiyorsam mutsuzsam düşün artık gerisini..istanbulda kiralar pahalı..o ev de caddeye yakın olduğu için pahalı ama genelde öyle çok merkezi orası gerçi tutulmuş ama yani baktığım yerler hep öyle napalım benzine vercez nasılsa parayı bari sevdiğim evde oturayım bndeee....inşallah kendi evlerimiz olurda bu sıkıntıdan kurtuluruz...canım sen yine ankaradan mı bakacaksın?
eeeee miremist ne yaptı bat ı gecmıs bırseyde demedi..
tatlıcadı hosgeldınnn :)))
eeeee miremist ne yaptı bat ı gecmıs bırseyde demedi..
tatlıcadı hosgeldınnn :)))
ayy çok yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmm
neden yoruldun canımmmm ...
selam kızlar nasılsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?