2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayakta uyuyorum desem yeridir. zaman geçsede kuaföre gidicem ordanda yemeğe.
bir an önce bitsede eve gidip uyusam diye hayal ediyorum

bugun iftar yemegi vardı dimi ??? unutmusumm.. cok unutkanım 3 aydır ay hadi bakalın iyi gecsin sonrada carcabuk evıne don yat..

bugun iftar yemegi vardı dimi ??? unutmusumm.. cok unutkanım 3 aydır ay hadi bakalın iyi gecsin sonrada carcabuk evıne don yat..

aman canım olsun, önemli değil
bu iftar yemeği eziyet gibi resmen bide ben böle yemeklerden aç dönerim eve genelde.
kolay yemek ve az yerim genelde. eve dönene kadarda ölürüm açlıktan. her zaman böle olmuştur.
bide patronlar olucak etrafımızda kasılıyo insan ister istemez.
bir an önce eve gitme vakti gelse ...
sen naptın bakim ??? hala yatıyomusunuzzz

Son düzenleme:
vay vay vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy esma sultana gidiyorsunuz he yakışır benim canikoma :)

şimdiden afiyet olsun süslen tabi öyle paspal paspal gitmek olmaz :)

he bi gidip ziyaret edim esma sultan yalısını. gerçi gitmiştim ben ona eh işte fena değil..
vallahi gözümde büyüyo canım yaaa, biraz yorucu olucak.
bakalım gitcez artık biletimiz kesilmiş bi kere ben gelmiyorum demek gibi şansımız yok.
sende yorma kendini canım herşeyin hayırlısı. aceyle olcak işlet değil bu. ev sonuçta ve taşınıcaksın.
ha deyince olmazzz

Son düzenleme:
selam canlarim ozledim siziiii...beni sormus sorusturmussunuz.... dun tatildi burasi kocisle beraber takildik..hafta ssonuda davetler falan derken fazla gorusemedik...bi aksilik yok yani.....

screamaway caniimmm iyiymissin...kizlar ne guzel karsilamislar seni... canim calismayi ve ev islerini dusunme onemli olan sen ve minik oglun... hersey yoluna girer siz iyi olduktan sonra... canim bu arada listemizi gorunce bi tebessum olustu yuzumde nekadar kisacikkkk ....hatta icinde surekli olmayanlarda var sanirim... insalah bitirmek nasip olur listeyi....

regencimmmm bitanem yaa zamanin yaklasiyor ama soyleyebilecegim en guzel soz hakkinda hayirllisini dilemek tatlim....

kardaizcim canim sende davete gidiyormussun yalilaraaa...oohhh ac kalsanda degisiklik iyi gelecek canim...

hlyaaa bebegim yaa ayni dertten muzdaribizzz desene gulumm coook iyi anliyorum seni insallah Allahim kolaylastirsin ve iine sinen hayirli bir ev cikarsin karsina.... banada tabi....aayy ayyy su memlekette hiiic kalmayi,burda yaslanmmayi istemiyorummmmmmmmmmm..........

breshka, hemserimsendede durumlar ayni deseneeee uyku,uyku,uyku.......insalah sonu baska seye baglanir canimmm

yok canım ne yatması. ayaktayız. kocam yenı geldı.. alısverıse gıdemedım. birazdan yemek yapıcaz kocamla bırlıkte..

ayy hem ev işi hem ev bakma işi yordu beni !

siz napıyosunuz?

ay gonlune gore bır ev bulursun ınsAllah tatlım..

yemek yapıcaz kızz kocamlaaaaa....

sıla kac gundur gelıyon gıdıyon bısey yazmıyon. hayırdır guzelım bır sorun mu var ??? ne oldu merak ettım artıkın..

menbatacimmm guzelim benimm...gecenleride sormussun bana nasilsin die donemedim sana iki tasin arasi okuyup okuyup cikmak zorunda kaldim haftasinu...yani her firsatta burdayim yazma imkanim olmasa bile... oyle bitanem bikac gun rahat sayilirim sonra yine misafir alcammmmm!!!!!

KUZULARIM NASILSINIZ KUSURA BAKMAYIN YAA :sss VALLAHA BENDE ŞAŞKINIM DAHA HENÜZ HASTALANMADIM AMA SANKİ OLACAK GBİ HANE ADET BİTİMİNDE RENKSİZ BİR RENK GELİR YA SON GÜNLERDE AKINTIM ÖLEE AMA NE AĞRI VAR NE BİŞE BU SABAH GEBELİK TESTİ YAPTIM TEK ÇİZGİ AMA BİLMİORUM BELKİDE KLOMENDEN DOLAYI SARKTI Kİ BENİM NORMALDE HİÇ SARKMAZDI İŞ YERİNDEDE ÇOK YOĞUN DİE ANCA YA SABH ÇOK ERKEN BAKABİLİORUM YADA BU SAATLŞERDE SİZİİİ ÇOK SEVİYORUMM ALLAH RAZI OLSUNNN

ayyy kizlar ne güzel diyorsunuz.. Allah hayirlisini versin.. ikisi de kabulum ama icim icimi yiyerekten bi hamilelik gecirmektense olmamasini tercih ederim.. Allahim büyük.. bakalim ne olcak.. benim saymama göre daha var bi kac gün ama ff'e göre bugündü.. gögüs belirtilerim gecen ayki gibi.. adet olcam gibi geliyor bana da.. Allah hayirlisini versin.. :97::97::97::97:

silacimmmm, tahmin ettim zaten ben senin davetlerle ugrastigini... kolay gelsin canimm, zaten senin cok pratik bir sekilde ustesinden hepsinin ustesinden gelecegini tahmin ediyorummm...

ben daha oncekilere bakis cokkkk rahat bir ramazan geciriyorum...

kimseyi cagirmadimmm, cagiranlara gelemem dinlenmem gerek diyorum, cunku evden cikip cok kendimi yormak istemiyorum... tam inzivaya cekildimmm....

ahhcaniimmmm nasilda bilir..... napalim gurbet ellerde yalnizligimizi unutmaya calisiyoruz iste canim...

sende en iyisini yapmissin canim senin icin en kritik donemler Allahin izniyle seneye ramazana oglunla birlikte iftarlar yaparsiniz haaaa... bu defada onun telasi olcak yemek yaptirmicak,yedirmicek,en olmadik zamanlarda uyanip,acikacak........seneyede bole gececek insallah orucunuz......

aaaa kizlar ne cok yazismissiniz.. benim de aklim burda kalmisti simdi sayfalar olmustur diye, herifi didik didik ediyordum birak artik pcyi diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…