- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.141
iyimmm sen nasılsınnn
ayakta uyuyorum desem yeridir. zaman geçsede kuaföre gidicem ordanda yemeğe.
bir an önce bitsede eve gidip uyusam diye hayal ediyorum
bugun iftar yemegi vardı dimi ??? unutmusumm.. cok unutkanım 3 aydıray hadi bakalın iyi gecsin sonrada carcabuk evıne don yat..
neden yoruldun canımmmm ...
selam kızlar nasılsınız???
hlyy ne oldu canım neden yorgunsunnn....
kızlar napıyorsunuz??????
ayy hem ev işi hem ev bakma işiyordu beni !
siz napıyosunuz?
uyku hali ve büyük bir yemek derdi.
birazdan gidip süslencem esma sultana ayıp olmasın, böle salaş gitmiyim.
vay vay vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy esma sultana gidiyorsunuz he yakışır benim canikoma :)
şimdiden afiyet olsun süslen tabi öyle paspal paspal gitmek olmaz :)
aman canım olsun, önemli değil
bu iftar yemeği eziyet gibi resmen bide ben böle yemeklerden aç dönerim eve genelde.
kolay yemek ve az yerim genelde. eve dönene kadarda ölürüm açlıktan. her zaman böle olmuştur.
bide patronlar olucak etrafımızda kasılıyo insan ister istemez.
bir an önce eve gitme vakti gelse ...
sen naptın bakim ??? hala yatıyomusunuzzz
ayy hem ev işi hem ev bakma işiyordu beni !
siz napıyosunuz?
miremist listeye girdi, sonra haber vermedi... Bakalim belkide hamiledir, onun sevinciyle buralari unutmustur..
herkes bisiler yazip gidiyor gordugum kadariyla... ya ne guzel evinizi duzeltiyorsunuz... ben kac gundur oturuyorum, yatiyorum.... evim kotu halde... ben de ev toplamak istiyorum, ama halim yok...evet tembellestim iyice....:79:
ağustosta bombayı regen patlatacak gibi geliyoranamm menbeta da 18indeymiş çok çalıştı o kesin onda da vardır ayy beklenenlerin en sonunda da ben varım İnşallah bu ay bütün bekleyenler hepimiz birden hamile kalırız Bu listeden sonra da doğum listesi yaparız dimi screamawaycımm
bende regencimmmden bir bomba bekliyorum... ama insallah onun icin ne hayirlisi ise oyle olur... hamile kalip, sonra kizamikcik yuzunden sIkInti cekmesini istemem...:26::26:
agustosun baslangicini sakin yaptik, ama insallah boyle gitmez... sonuna dogru birer birer herkesi cikartiriz breshkacimmm, sende basta olmak uzere...
ilk sayfada tummmm hamilelerimizi tuttugumuz liste var... o baya uzadi zaten... yanlarina cinsiyetleri de yazmaya basladim haber verenlerden...
selam canlarim ozledim siziiii...beni sormus sorusturmussunuz.... dun tatildi burasi kocisle beraber takildik..hafta ssonuda davetler falan derken fazla gorusemedik...bi aksilik yok yani.....
screamaway caniimmm iyiymissin...kizlar ne guzel karsilamislar seni... canim calismayi ve ev islerini dusunme onemli olan sen ve minik oglun... hersey yoluna girer siz iyi olduktan sonra... canim bu arada listemizi gorunce bi tebessum olustu yuzumde nekadar kisacikkkk ....hatta icinde surekli olmayanlarda var sanirim... insalah bitirmek nasip olur listeyi....
regencimmmm bitanem yaa zamanin yaklasiyor ama soyleyebilecegim en guzel soz hakkinda hayirllisini dilemek tatlim....
kardaizcim canim sende davete gidiyormussun yalilaraaa...oohhh ac kalsanda degisiklik iyi gelecek canim...
hlyaaa bebegim yaa ayni dertten muzdaribizzz desene gulumm coook iyi anliyorum seni insallah Allahim kolaylastirsin ve iine sinen hayirli bir ev cikarsin karsina.... banada tabi....aayy ayyy su memlekette hiiic kalmayi,burda yaslanmmayi istemiyorummmmmmmmmmm..........
breshka, hemserimsendede durumlar ayni deseneeee uyku,uyku,uyku.......insalah sonu baska seye baglanir canimmm
selam canlarim ozledim siziiii...beni sormus sorusturmussunuz.... dun tatildi burasi kocisle beraber takildik..hafta ssonuda davetler falan derken fazla gorusemedik...bi aksilik yok yani.....
screamaway caniimmm iyiymissin...kizlar ne guzel karsilamislar seni... canim calismayi ve ev islerini dusunme onemli olan sen ve minik oglun... hersey yoluna girer siz iyi olduktan sonra... canim bu arada listemizi gorunce bi tebessum olustu yuzumde nekadar kisacikkkk ....hatta icinde surekli olmayanlarda var sanirim... insalah bitirmek nasip olur listeyi....
silacimmmm, tahmin ettim zaten ben senin davetlerle ugrastigini... kolay gelsin canimm, zaten senin cok pratik bir sekilde ustesinden hepsinin ustesinden gelecegini tahmin ediyorummm...
ben daha oncekilere bakis cokkkk rahat bir ramazan geciriyorum...
kimseyi cagirmadimmm, cagiranlara gelemem dinlenmem gerek diyorum, cunku evden cikip cok kendimi yormak istemiyorum... tam inzivaya cekildimmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?